Sådan støtter du din frisør eller favorit-behandler

Jeg blev så irriteret for nylig, da en butik påpegede, at det var nu, folk skulle udvise loyalitet. For ellers …

Ingen kan som bekendt bejle eller tvinge sig til hverken køb eller kærlighed. Det ændrer ikke på, at når vi går fra ude til hjemme, fra fysisk til digital, så kommer nogen i klemme, og det vil gøre ondt – også på den anden side. Hvad enten det er håret, neglene eller huden, du normalt køber hjælp til ude i byen.

Hvor panikken i begyndelsen bredte sig, så skal jeg love for, at der er kommet kreative løsninger på bordet. Nogle af dem kommer vi til at holde fast i også på den anden side (se min IG). Men her er listen over de ting, der er indlysende win-win i øjeblikket:

 • Hook op, når en favoritbehandler går live. Eksempelvis laver sjælestærke Sahar eminent online meditation.
 • Bliv i det hele taget en del af din favoritbehandlers virtuelle fællesskab. Det gør hende/ham stærkere, og du får fif uden beregning.
 • Køb gavekort. Hvis du kan. Alle kan ikke.
 • Køb ti-turskort som eksempelvis Stella Nisreen Kanaan har indført
 • Lav en Søren Brostrøm. For hvem kan stå for den argumentation? Igen: Hvis du kan.
 • Køb hvad du mangler hos din behandler eller frisør. Også selvom de ikke har en webshop. Mange som Carina her kører nemlig personligt ud i deres nærområde.
 • Book den online konsultation, du måske har overvejet. Det kan være som Falslund, der step-by-step og 1-til-1 guider dig til, hvordan en nålerulle bruges.
 • Anbefal din favoritfrisør, massør eller kosmetolog til andre.

HVAD BLIVER VED EFTER COVID-19: Hjemmeleveringer, tror jeg, vi vil holde fast i. Der er noget vildt dejligt ved, at en professionel kommer til døren frem for en upersonlig postpakke. Jeg ved, at eksempelvis Carina Aagaard vil fortsætte med det på den anden side – måske bliver det så aftenleverancer.

VIL DU SE min hjemmeleverance i dag? Så ligger den på Instagrams @beautyspace.

14/04/2020
Hvad du ikke skal gøre derhjemme
Mød i stedet din hjemme-ekspert
16/04/2020
Hvad den skønhedskloge gør anderledes under Covid-19
Og hvad hun vil gøre som det første, når der åbnes op

Kommentarer

 • Ditte H

  HAHAA 🙂 “Nu har jeg det på bånd”. Sådan Anette, nu er din hjemmelevering sikret i al evig tid 🙂 Og den anden tube af den nye solcreme fra Dermalogica! Jeg må prøve den! Er jo stor Dermalogica (og Stephanie Surruque-) fan, og jeg tror min solcreme fra lilla serie er udgået?? Pis os’ altså, hvis man ellers må bande på din side …
  Rigtig dejlig dag!

  16/04/2020
 • jeanett froulund

  Kære Anette

  Nu er jeg med! 🙂 du henviser til Ducray. Ville du undlade serum? Altså biolumin eller Bright?

  Venligst Jeanett

  16/04/2020
 • jeanett froulund

  Kære Anette

  Når du skriver “den”, hvilken henviser du så til? 🙂

  Venligst Jeanett

  16/04/2020
 • tina/mormormedstiletter

  – og uanset hvad, så vil alle gerne sælge sine produkter også i denne tid, så vi kan jo blot tage telefonen og ringe vores behandler op, hvis der ikke findes webshop eller andet på de sociale medier.
  Vi skal bare tænke lige så kreativt, som du skitserer i indlægget:-)

  16/04/2020
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Jeanett f, jeg forstår dine overvejelser. Med azelainsyre arbejder du både på pigment og rødme, så jeg ville i første omgang fokusere på den efterfulgt af SPF hen over sommeren og så se, hvordan situationen er. Hvis du virkelig skal teste hardcore, så gør det på den ene kind i 4 uger og brug alm. fugt/SPF på den anden.

  @ ZS, det er et minefelt af kaos, du her berører. Via læge og systemet kan der ikke måles for alt, og man kan næsten heller ikke være bekendt at ulejlige dem, hvis ikke man er syg. C-vitamin kan lægen under alle omstændigheder ikke måle. Jeg har kun beskæftiget mig de kosttilskud som vi ved gør godt for huden og i forhold til mængdeangivelser, har jeg indraget hudlægerne Peter Bjerring og Howard Murad. En klar fornuft-regel er jo, at mange vitaminer kun gør godt, hvis man er i en mangelsituation. Kollagen er en anden sag, men du kan mig bekendt ikke sætte to streger under mængde osv., for næste spørgsmål er, hvor præcist måleudstyret er. Når vi ex ser reklamer, der hævnder en rynkereduktion på 40 procent. Beklager det vage svar.

  Stor hilsen Anette

  16/04/2020
 • ZS

  Kære Anette,
  Tak for dine altid gode indlæg.
  Der er tidligere blevet talt om, at det kan være godt for huden med kosttilskud i form af f.eks. fiskeolie, C-vitamin, zink, lecithin og probiotika. Jeg tager faktisk dem alle, men – hvordan finder jeg lige ud af, hvor meget jeg skal indtage før de har den optimale virkning? Og, hvornår bliver det bare overflødigt, hvor det faktisk bliver lidt spild både over for miljøet og pengepungen? Hvis man følger de lægelige anbefalinger, kan jeg bare nøjes med en multivitaminpille om dagen, og så skulle alt være skønt! Jeg har desuden noteret mig, at Imedeen og lignende har bl.a. C-vit. og zink med på ingredienslisten. Tager man Imedeen eller lignende, betyder det så, at man ikke behøver at tage ekstra kosttilskud ved siden af (altså for hudens skyld)?
  På forhånd tak

  15/04/2020
 • jeanett froulund

  Kære Anette

  Jeg er ved at sammensætte, efter din opskrift i din nye bog, min hudpleje mod pigment.
  Du kan anbefaler ducray produktet mod pigment – kan det bruges om sommeren og ovenpå fx dermalogicas Biolumin C?

  Og er biolumin C eller måske Bright serummet, også fra dermalogica, bedre til pigment? Jeg tænkte at vælge biolumin pga din anbefaling om antioxidanter. Og tankerne vandrer mod Bright serummet, fordi jeg også har en anelse rødme og måske også fordi Bright må kunne gøre lidt ved pigment også?

  15/04/2020
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Marianne Gylding, hahaha – bogpakker skal være tørre og bare komme med posten. Men kaffen lyder jo altid godt.

  Stor hilsen Anette

  15/04/2020
 • Mariannegylding

  Altså jeg er frisk på en kop kaffe når du kommer rundt med dine dejlige kasser med kræs ❤️

  15/04/2020