5 relativt ukendte produkter, jeg helst ikke undværer

 

 S0A8767

 

S0A8760

Lad os gå lige på:

 • Pudepift med lavendel fra This Works. Så nemt, så hurtigt, så afslappende. Og lavendel virker afslappende på hele systemet. Uden tvivl. Ikke alle tåler dog lavendel – eller bryder sig om duften, som jo også er den, der kan få myg til at forsvinde.
 • Fugtmagneten af et serum fra Purely Professional er uden så mange dikkedarer. Bare overvejende med hyaluron, glattende peptider og beskyttende antioxidanter. Jeg kender folk, der intet tåler. Intet. Men Purely Professional tåler de. Se dét er god kemi.
 • Når frosten synger på vinterens måske sidste vers, så er det stadig vigtigt at tage sig af hudbarrieren. Og jeg slipper ikke Aesops smørfede barriecreme, som lapper, mætter og dufter så det minder om en mini-ansigtsbehandling.
 • Vi taler for lidt om kobber. Især fordi den glattende virkning fra kobberpeptider er veldokumenteret. Og ingen har en mere nørdet og teknisk tilgang (måske også for indviklet) end canadiske Niod, som er hos Magasin. Måske et alternativ til dig, der af den ene eller anden grund ikke bryder dig om A-vitamin og AHA. Prøv serummet, hvis du er i nærheden.
 • Og så en håndcreme der føles som en usynlig handske, uden at fedte. Bare med lutter gode ingredienser. Produceret i Danmark og til under 100 kr.

VIL DU HAVE PLASTRET FRA I GÅR? Så virker de her to koder til og med i dag.

PS: Hvis du savner god rens til dine makeuppensler, så se en smart løsning på Instagram: @beautyspace. 

27/02/2018
Væk på 174 minutter. Her kommer et plaster
Kan vi aftale, at det ikke bliver en vane med de plastre?
02/03/2018
Heidi Frederikkes hoved på bloggen
Om hvad hun vil have i sin creme, og hvad det er, der giver...

Kommentarer

 • @ Trine – Jeg vil hellere vende det om og spørge, hvordan du har det med dit set up. Godt lyder det til? Der er ikke noget, der for mig lyder galt i hvert fald.

  GODT med hudplejenørder som dig.

  Stor hilsen Anette

  07/03/2018
 • Hej søde kloge Anette

  Du skriver om serummet fra PP jeg har brug for din hjælp til om jeg er på rette vej eller mixer lige til kanten..
  Jeg bruge en del sager fra The Ordinary bla bruger jeg tre ting inden min dagcreme (Hydrance fra Avene der vireklig er god for mig her om vinteren)
  Dem fra The Ordinary:
  Først bruger jeg Hyaluronic Acid 2% + B5
  og lader den lige synke lidt ind…
  Derpå bruger jeg et par dråber af deres Buffet mixet med en dråbe Resveratrol 3% + Ferulic Acid 3%

  Dur det sammen, er der fornuft i det? Er det overkill eller for lidt???

  Om natten bruger jeg deres Advanced Retinoid 2% (nu oven på Bioeffect 😉 )
  Og en til to gange om ugen bruger jeg AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution som sidder på i 10 min og vaskes af som anvist.

  Synes det hele fungerer.. men når man på den måde prøver at mixe ting selv, er det jo lidt svært som ikke faglig hudekspert at vide om noget bør være ænderledes…

  Min hud er 48 lidt til den tørre side men ellers problemfri…

  Håber du kan hjælpe mit forvirrede hoved lidt på vej..

  Kh Trine

  04/03/2018
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Sanne G, jeg er ikke i tvivl om, at din datter vil blive glad for at blive aknefri. For det bliver hun med den kommende behandling. Læs kapitlet ‘find dig ikke i akne’ af professor og hudlæge Christian Grønhøj i SUPERHUD først, så kan vi efterfølgende skrives ved. Stor hilsen Anette (PS, den kan lånes på biblioteket)

  04/03/2018
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Sanne, godt du er rask tilbage. Og jo, det vil jeg gerne på et tidspunkt.

  @ Rikke – jeg synes, du skal læse SUPERHUD (der er et kapitel om sart hud). Du kan låne på biblioteket bl.a. Jeg har også skrevet en del her på bloggen, hvis du bruger søgefeltet. A-vitamin kan du sagtens vænne huden langsomt til. I forhold til porer er det mest effektive at koble på en toner med salicylsyre (BHA) fx den fra Danish Skincare.

  Stor hilsen Anette

  04/03/2018
 • Sanne Grandahl

  Hej Anette.

  Jeg vil høre om jeg kan bede om et godt råd/tip.

  Min datter på 21 år har siden hendes teenageår døjet med svær acne. Efter forgæves kur med tetracyklin skal hun nu starte på Roacutan. En skrap omgang.

  Hun får derfor desperat brug for intet mindre end verdens bedste fugttilførende cremer. Jeg tænker et super fugt maske/booster til natten og en fugtbandit til om dagen under make up. Det er vigtigt meget lidt fedt i cremen da Roacutan jo skal udtørre porerne og eliminere fedtet i disse. Når det med begrænset fedt/olie i cremen er sagt, så er dette årsag til stor forvirring/tvivl. Roacutan udtørrer porerne og det er hårdt mod huden. Så hvad der vitterlig er det kloge valg udi creme under denne behandling.

  Jeg så din bedømmelse af Tromborg Lip Cure og den køber jeg til hende, da læberne også kan lide slemt.

  Kan du hjælpe?

  På forhånd 1000 tak.

  Mange hilsner og tak for en rigtig god, saglig og brugbar side.

  Sanne Grandahl

  04/03/2018
 • Rikke

  Hej Annette.

  Jeg vil rigtig gerne købe en skøn ny “pakke” til min hud. Men jeg er sådan i tvivl om hvad jeg skal købe udfra alle de mange råd

  Jeg er 38 år Og en sensitiv hud med en anelse og bliver hurtig rød hvis jeg får irriteret hud. Har oplevet at få aktive produkter ikke er det bedste.

  Men hvis jeg skal købe alt til mit ansigt, hvad skal jeg så købe !?

  Synes desuden mine pore er blevet større for tiden og læste at A-vitamin var godt mod dette også !?

  Men hjælp, Synes der er en jungle

  02/03/2018
 • Kobberpeptider – det lyder interessant og var nyt for mig. Er det ikke noget du gider skrive lidt mere om? Rigtig go’ dag, smukke! 🙂 (jeg har været syg, så derfor har der været stille fra mig, jeg vil aldrig svigte dig, detveddu!)

  01/03/2018
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Chris, jeg ville ikke undvære A-vitamin. Og jeg ville ikke skifte noget ud, der fungerer for mig (sådan lyder det på dine ord).

  @ Karoline L, nej desværre. Det har jeg ikke hørt, at de skulle. Altså skifte fra land til land.

  @ CharlotteK, der er ikke andet for, end at I må af sted igen.

  @ Kristina, ja dag og nat (se mere inde på niods site) og fint under A-vit (kan afhænge af konsistensen på din A-vit, du ved den med det tyndeste først osv.).

  @ Marianne Jensen, lyder dejligt. Hvis du søger på Beautyspace, så er der skrevet cirka 10 danskstile om halsen, så det er bare om at komme i gang.

  @ Pernille S, din beauty-pusher ;o)

  @ Anna, undskyld. Jeg har svaret dig nu under det tidligere indlæg. For det lyder helt tosset.

  @ Tanja, også undskyld til dig. Der er svar til dig under det oprindelig indlæg, hvor du stillede spørgsmålet.

  Stor hilsen Anette

  01/03/2018
 • Tanja Elisabeth

  Kære Anette,

  Håber det er ok, at jeg lige skriver mit spørgsmål igen. Jeg har et spørgsmål ift. min rutine om dagen, som jeg håber du måske vil hjælpe med. Jeg har mild rosacea og er begyndt at bruge niacinamid, da jeg på din super fantastiske blog, har læst meget godt om det.
  Så efter rens og om morgenen og er det “kun” vaskekluden, som jeg har lært herinde, bruger jeg mist fra Rønsbøl efterfulgt af hyaluron fra P&M. Så venter jeg lige 5 min og så putter jeg faktisk niacinamid ovenpå igen fra The ordinary. Til sidst dagcreme med spf.

  Når der er niacinamid i misten, er det så for meget med både niacinamid og hyaluron serum?

  Jeg er ret ny i alt det her med produkter. Ind til jeg fik mit første barn fra 7 år siden, har min hud været sådan en mega-nem-i-evig-balance-hud. Så jeg har aldrig brugt så meget af noget udover rens, creme og spf. Men ja så ændrede det sig. Så jeg er super super glad for alt det du deler :). Jeg lærer en masse og har fundet ud af jeg ikke vidste overhovedet. Så mange tak.

  Bedste hilsner
  /Tanja

  01/03/2018
 • Anna

  Kære Anette, jeg tillader mig at gentage mit spørgsmål fra tidligere af. Jeg er lidt forvirret over brugen af olier fordi dermatolog Yael Adler i bogen “Under Huden” beskriver olier som et aggressivt rengøringsmiddel, der vasker de værdifulde epidermis-lipider ud af huden, så huden bliver tør ved regelmæssigt brug og man risikerer udtørringseksem (s. 163). Jeg overvejer bl.a. at skippe min Environ pre cleansing oil, da jeg døjer med tør hud. Men inden jeg smider noget ud, vil jeg lige høre dine kloge ord om emnet? Kh Anna

  28/02/2018
 • Pernille S

  Siger det igen, igen – 20% på masser af beautyprodukter i Magasin i dag!

  28/02/2018
 • Marianne Jensen

  Hej Anette – først og fremmest tak for alle dine gode råd og informationer. Har aldrig haft så fin og blød hud, siden jeg var en baby 🙂 Men er kommet til at tænke på – hvad med vores hals.?! Er det altid bare samme behandling som ansigtet får – dvs. hele moletjavsen AHA, BHA, masker, EGF osv.?! Ser nogle gange at der er specielle cremer til halsen. Virker disse eller er det bedre bare at gøre som i ansigtet?!
  Knus Marianne

  28/02/2018
 • Kristina

  Jeg er lidt lun på det der Niod serum… Bruger man det dag eller nat? Og kan det mon bruges under a-vitamin? 🙂

  Vil gerne høre mere om kobber! 😀

  28/02/2018
 • CharlotteK

  Ih, havde jeg dog bare vidst det med myggene noget før! Har lige været i Caribien og på hotellet lå der en lavendelspray til hovedpuden. Jeg brugte den bare ikke, fordi min mand begynder at hoste hver gang, hvor jeg har prøvet at spraye på hovedpuden. Men havde jeg dog bare gjort det alligevel, så kunne det være, at vi kunne have undgået alle myggestikkene!

  28/02/2018
 • Yaaaay for lavendel spray – kender den godt, men har ikke prøvet den. Det må overvejes!

  Men kære A – ved du om ingredienser i produkter skifter fra land til land? Jeg har tidligere brugt Hypnose drama doll eyes (uden problemer). Jeg har for nyligt anskaffet mig en igen – men den dufter langt væk af parfume (hvilket undre mig). Det har desværre fået mine øjne til at slå ud – og det er ikke sket tidligere 🙁

  28/02/2018
 • Chris

  Altid godt at høre om ukendte produkter. Hvad med A-vitaminen? Bruger pt. serum, cremer og olie fra Environ – men er altid nysgerrig på andre produkter.
  Vh. Chris

  28/02/2018

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.