fbpx

5 af de bedste produkter på apoteket

_MG_5012_MG_5016

Lad os gå lige på:

 • A-Dermas Exomega balm er en smørfed kropscreme, der får al hud til at bøje sig blødt. Den er proppet med beroligende niacinamid (B3-vitamin) højt oppe på ingredienslisten, fugtforstærkende glycerin, forseglende kæmpenatlysolie og smidiggørende E-vitamin. Indeholder  ingen silikone og ingen parfume. Der er kun én ting at sige, og det er hurra.
 • Biodermas geniale sikkerhedspift af en fugtspray blandet med SPF til ansigtet. Igen med niacinamid og glycerin (og en anelse silikone, som for mig er ok i dagtimerne, fordi den hjælper med at sprede SPF jævnt). Jeg bruger den som supplement i løbet af dagen ovenpå makeup. Og så er den smart til hårbunden for de tyndhårede.
 • Vi taler for lidt om zink, og det er en skam, for mange vil have glæde af mere beroligende og matterende zink i deres hudpleje. La Roche-Posay har lavet en zinkspray (faktisk kun med vand og zink) døbt Serozinc til dig med fedtet hud. Jeg tester den i øjeblikket livligt at på to teenagere – og på mig selv. Ikke dog som erstatning for fugtmist.
 • Hvis du er ude efter en enkel fugtundertrøje, så er Vichys Aqualia Thermal Serum et bud uden så mange dikkedarer. Prisen er 249 kr., og dét du får er især et skud beroligende mineralmættet kildevand blandet med fugtmættende hyaluronsyre.
 • Avènes nye oliebaserede solmist med SPF 30 er med i dag, fordi den giver såååå fint et silkemat skær på benene. Og spray-fidusen fungerer med uformindsket styrke, selvom den vendes nok så mange gange på hovedet.
 • PS: I morgen kl. 8.00 lander der en hilsen fra mig i din indbakke.  Noget, nogen har efterlyst.
16/04/2018
Parfumen, der får folk til at stoppe på gaden
Faktisk har jeg samlet en håndfuld med præcis dén effekt.
18/04/2018
Noget om held. Og noget om glat-strygning
Som lovet

Kommentarer

 • Wickie

  @anni
  Jeg kan ikke engang loade foto op herinde men send mig lige et hej på min e-mail så smider jeg et foto til dig.
  wickiebirkholm@gmail.com

  19/04/2018
 • Annemette Kiær

  Hurra for apotektermærkerne 🙂
  Har netop været i Paris og forsynet mig med skønne produkter. Jeg fik samtidigt konstateret, at der er vildt mange – også ukendte – mærker – bl.a. fik jeg anbefalet serum og natcreme i et mærke, der hedder Resultime.
  Er der nogle, der kender og har erfaring med dette?
  Også en serum fra Uriage fik jeg.
  (Sådan kan det gå – at få flere af samme slags … ;-))

  19/04/2018
 • Mette Sørensen

  Hej Anette
  Er Aderma Exomega lige så god om lotion, creme eller balm? Tænker ingredienserne må være de sammen, men fedtprocenten er forskellig?
  Kan virkelig gode lide disse indlæg.

  19/04/2018
 • HeleneR

  Wow den exomega balm, blev fristet da jeg alligevel var på apoteket og havde læst din anbefaling. Det er jo lige før jeg vover mig ud med bare blege vinterben i dag, hold op hvor den fugter og gir et lækkert skær selv til blålige underben 🙂

  19/04/2018
 • Anni

  Wickie: Jeg kunne kun finde deres mist til ansigt og krop i børneudgaven. Er det den, du mener?

  Apoteket her i Odense havde ingen af de nye solsprays/mists endnu. Måske engang i maj, sagde apotekeren. Webapoteket har dog, kan jeg se…

  18/04/2018
 • Stine
  18/04/2018
 • Marie A.

  Er A-Dermas Exomega balm god til (meget) tørre albuer?

  Er den god til rosacea? Og må jeg bruge a-vitamin og/eller frugtsyre til rosacea i let grad?

  Håber du vil svare på de sidste spørgsmål også selvom det er lidt ved siden af emnet. Tak <3

  18/04/2018
 • Katja

  Til MilleW

  Min datter mistede sidste år voldsomt meget hår i forbindelse med jernmangel. Udover selvfølgelig jerntilskud, den daglige vitaminpille så forsøgte vi os med hårtabletterne fra New Nordic. Uden at overdrive har hun et flottere hår end nogensinde – så fat mod.

  17/04/2018
 • Tanya

  Åh, Anette, det lyder som godt nyt i morgen! <3
  Tak for gode solfif fra apoteket – den Avéne til benene lyder skøn. Hvem vil ikke gerne have silkeglatte/-matte ben? 🙂

  17/04/2018
 • Charlotte Riis

  Det lyder jo spændende med i morgen; får man (jeg/vi) et lille bitte hint 🙂

  17/04/2018
 • Leafysmoothie

  Gode tip, tak!

  17/04/2018
 • Millew

  Hej Anette.
  Uha! Nogle gode fif du kommer med
  Jeg skal til Syd Frankrig i sommerferien, så dér skal jeg helt sikkert ind på et apotek og shoppe de gode sager.
  Kan du hjælpe med råd til håret? Efter at have haft ekstrem lav blodprocent og massiv jerne og folinsyre mangel, har jeg simpelthen tabt så meget hår at det er helt gennemsigtigt nu. Frisøren siger der er nyt på vej og der er ingen bare pletter. Men hvad kan jeg gøre for at booste? Har du tips?
  Kh M

  17/04/2018
 • Kamille

  Hvordan bruger du exomega balmen? Som en body lotion eller til bestemte områder? 🙂

  17/04/2018
 • Jette B

  Jeg er stor fan af Exeomega balm. De andre produkter har jeg tilgode at prøve. Jeg har skrevet dem på min liste med Anettes tips.

  Glæder mig til at se læse i morgen.

  17/04/2018
 • Wickie

  Hej A.
  Du mangler en vigtig ting.
  Vichy har lavet en ny spf solspray med hyauloron…
  Den er virkelig god….

  Lige nu bruger jeg færdig af min Vichy ideal soleil spf 50 ansigts spray fordi den bliver ikke silicone agtig som den fra bioderma….
  Tak for dig og dine kloge ord

  17/04/2018
 • Pernille

  Hej Anette

  Bruger du zinkspray i stedet for mist eller efter den?
  Hvad bruger du af dagcreme med spf?:)

  Hilsen Pernille

  17/04/2018