Vil du se min makeup-taske?

Jeg er minimalist, når gælder makeup. Lige med mindre,  at jeg skal stå på en scene, og det hører til sjældenhederne i øjeblikket. Mimimalisme til trods, så vil jeg være ked af at undvære præcis den her håndfuld virkelig brugbar makeup:

 • Karmamejus eminente BB-creme – hudkærlig pga. det fysiske SPF-filter blandet med aloe, hyaluron, jojobaolie og E-vitamin. Selv med en skummetmælksfarvet hud bruger jeg nuancen medium, enten i en generøs mandelstor portion, så jeg er sikret det nævnte faktortal, eller i to tyndere lag lige efter hinanden. Det er mere en beskyttende ansigtscreme end decideret makeup, men med en anelse god dække.
 • Nilens Jords mineralfoundation er den, jeg bliver ved med at gå tilbage til. Den er nemlig hverken for meget eller for lidt på huden. Bare klædelig naturlig. Bruger et par generøse strøg bare på kinderne.
 • Sisleys bekostelige (heldigvis også drøje) eyeliner er for mig den bedste, når det gælder om at kunne lave en tynd streg på det øverste af øjenlågene. Dels fordi det er nemt – du behøver ikke at være overforsigtig – og dels bliver den, hvor den skal.
 • Tromborgs cremede læbefarve døbt Lip Cute i nuancen beige hører til mine nude-favoritter. I en grad faktisk, så jeg har lavet en kortfilm om den.
 • Kjær Weis’ cremeblush… fordi den er idiotsikker i forhold til overdosering samtidig med, at den er underspillet, klædelig cremet og så umanerlig pæn at se på. Anne P har kaldt den verdens bedste.

SNUP TIPPET: Det er ikke fordi, jeg aldrig bruger mascara, at den ikke er nævnt. Jeg støder bare virkelig sjældent på en dårlig mascara. For mig skal den bare være sort, cremet og give vipperne swung. Og det gør de fleste.

OKTOBER MÅNEDS BOOK’N BEAUTYBOX udkommer på onsdag kl. 7.00. Jeg afslører lidt af indholdet på Instagrams @beautyspace.

Foto Jens Peter Engedal. Produktanmelder-reglerne på Beautyspace finder ud her. 

25/09/2020
Fly-kits som din takeaway beauty
Sammen med hvad du muligvis gik glip af denne uge på Beautyspace
29/09/2020
Hvorfor gør du det?
Meningen med morgenrutinen hos Anne P

Kommentarer

 • Vibeke

  Bare et opklarende spørgsmål: Er det Nilens Jord baked mineral powder eller mineral foundation du bruger – for billedet viser powder og link er til powder 🙂

  29/10/2020
 • Kamilla

  Lækre sager 🙂
  Hvor kan jeg se Kjær Weis IRL? Mere så jeg er sikker på farven 🙂
  Jeg bruger også selv Karmamejus BB creme som er helt fantastisk. Jeg bruger så Jane iredales mineralpudder som jeg syntes giver en bedre dækning og Tromborgs Lip Cute har jeg også i mintaske. Syntes dog at den hurtigt “tørrer” ind.

  29/09/2020
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Marianne, selvfølgelig. Både blosomming og sun touched.

  @ Mathilde, jeg kan godt forstå, at du spørger, for normalt vil vådt ovenpå tørt jo …som du siger: Give noget bøvl. Men det gør det ikke. Jeg bruger meget lidt mineralfoundation og blushen duppes på, så det ser fint ud.

  @ Working9to5, jeg får mine bryn farvet, så dem tænker jeg ikke på. Jeg bruger ikke pensler ud over til mineralfoundation, hvor jeg har en fra BareMinerals.

  @ Helle Lærke, 1000 tak for din tilbagemelding. Det er værdifuldt herinde.

  @ Tanya, du har ret. De gør en stor forskel. Selv er jeg også vild med at tilføje et par kunstige vipper, hvis jeg skal noget.

  @ Anette Bilsted, tak fordi du deler din erfaring. SÅ brugbart.

  @ Britt, ja, og det har jeg faktisk slet ikke tænkt over.

  @ Pia, tak for dit indspark. Også i forhold til, hvad du synes, der ikke fungerer.

  @ Jette B, åh ja, jeg husker den fra pHformula, som vi også havde med i en box. Den er god.

  @ Anita, haha – ikke en tosset idé. Jeg går i tænkeboks.

  @ Pernille S, og du har så overdreven fin en pædagogisk sans med først at sige det pæne, og så dernæst, hvad du ønsker. Du har ret. Teksten er faktisk for lille. Jeg prøver at se, om vi kan gøre noget ved det. TAK for at sige det. Og i øvrigt TAK for dine smukke fotos på IG.

  @ Tanja, også blandt mine favoritter.

  @ Karin, linket i selve indlægget giver adgang til deres shop. De sender til DK fra Danmark, selvom sitet er internationalt.

  @ Kristina, spørg ovre hos @josmakeupblog om ikke hun vil lave en film med anbefalinger.

  @ Julie G, det kan den ikke i forhold til dækkeevne.

  KH Anette

  @

  29/09/2020
 • Julie G

  Har Karmamejus BB erstattet Origins Vitazing? Mener at huske at du tidligere har fremhævet den.

  29/09/2020
 • Anette Kristine Poulsen

  1000 tak for alle kommentarer. Herlig læsning altså!

  Overordnet, så svarer jeg lige samlet på Kjær Weis. Køb direkte hos dem på kjaerweis.com, som sørger for at sende fra DK. Der kommer ikke udenlandsk told eller noget på:

  https://kjaerweis.com/products/cream-blush-iconic-edition-sun-touched

  KH Anette

  29/09/2020
 • Kristina

  Godmorgen Anette,
  Så dit opslag om de uundværlige produkter – må sige jeg er helt enig med BB solcremen – den er så fin ❤️
  Men.. mascara.. åha et bøvl for mig og der håber jeg lidt du en dag vil lave et indlæg omkring mascara som har en speciel egenskab.
  Det er sådan at stort set samtlige mascara smitter af på mig (både over og under øjnene) og det gælder desværre også de vandfaste. Det er udelukkende mascara’er som kan fjernes med lunt vand (nogle enkelte fra sensai, Elisabeth Arden og clinique mv) som ikke gør det. Udfordringen er bare at den type mascara bare ikke giver ret meget længde eller volume. I hvert fald de jeg har mødt.
  Jeg håber du måske en dag vil gennemgå dem og så give et bud på de som giver enten bedst længde og/eller volumen af den slags mascara jeg giver simpelthen op efterhånden med at finde en god mascara
  Mvh
  Kristina (oftest med pandaøjne )

  29/09/2020
 • Karin Rathje

  Hvor køber du Kjær Weis produkter?
  Det er jo et NY firma …

  29/09/2020
 • Tanja

  Elsker blushen og har brugt den i farven suntouched de sidste mange år. Så pæn. Kh. Tanja

  29/09/2020
 • Pernille S

  Gode ting i makeup-pungen. Du har altid god smag!
  Iøvrigt er dine fotos på bloggen blevet super skarpe/flotte. Teksten kan desværre ikke forstørres, hvilket er et minus når øjnene med alderen bliver dårligere! Kh Pernille S

  29/09/2020
 • Anita

  Eejjj laver du ikke en box med præcis det indhold?
  Tak for alle dine gode artikler og bokse.

  28/09/2020
 • Jette B

  Kære Anette Altid spændende at se, hvad der virker for dig.
  Jeg bruger CC creme medium farve fra Phformula, giver både let dækning, pleje og spf. Transparent ufarvet mineral pudder fra Essence til en god pris i Bilka. Bryn gel, mascara, blush, concealer og lipglos fra Nilens Jord, gode produkter til en god pris.

  28/09/2020
 • Pia

  Jeg er 100% sisley pige. Men deres eyeliner fungere bare ikke. Jeg har tunge øjenlåg. Er det olie/fedt i min hud der gør at den sætter sig på øjenlåget?

  28/09/2020
 • Britt

  Hvor sjovt at så mange af dine favoritter er danske!

  28/09/2020
 • Anette Bilsted

  Kom lige i Tanke om det græske mærke Radiant. Deres Mascare er nok den bedste, jeg har prøvet, De har også en Fantastisk Perlemor Blush. Ved ikke om du har stiftet bekendtskab med mærket.

  28/09/2020
 • Tanya

  Jeg må indrømme at jeg ikke forstår behovet for en separat blush. Jeg bruger med største fornøjelse enten en letfarvet læbepomade eller en læbestift. Så har man da sparet én ting!
  Jeg synes også de fleste mascaraer er fine, også mange af de billige. Heldigt nok, for det er omtrent det vigtigste for mig når jeg skal mødes med andre mennesker, online eller IRL. Det er utroligt så stor en forskel de vipper gør!

  28/09/2020
 • Anette+Kristine+Poulsen

  1000 tak for gode indspark.

  @ Anette Bilsted, tak for din kommentar, men jeg har skrevet om mascara, hvis du læser længere ned ;o) Tak fordi du deler din erfaring. Det er guld værd herinde.

  @ Sanne, det er skam sandt. Har ingen.

  Mere respons på vej.

  KH Anette

  28/09/2020
 • Helle Lærke

  Dejlig tips
  Jeg har selv BB cremen og den er fantastisk
  Nu ønsker jeg mig alt det andet du har i din makeup pung

  28/09/2020
 • Working9to5inStilettos

  ja jeg tænkte også straks at Marscara manglede og for mit vedkommende øjenbruns blyant. Hvilke pensler anbefaler du ?

  28/09/2020
 • mathilde

  Hej,
  Vil du fortælle lidt om hvordan du ligger en creme blush oven på mineralpudder? Giver det ikke noget bøvl? Jeg anvender selv en BB creme, minealpudder og en pudderblush…

  28/09/2020
 • Marianne

  Må jeg spørge hvilken farve du bruger i Kjær Weis creme blush? 🙂

  28/09/2020
 • Sanne

  Jeg kunne nu godt tænke mig at høre dine mascarafavoritter alligevel, for det er jeg sikker på at du har. 🙂
  Rigtig go’ dag, smukke.

  28/09/2020
 • Anette Bilsted

  Det ser dejligt enkelt ud, men hvad med mascara ? Er selv stor fan af den fra Nilens Jord og den skønne blush God dag til dig og tak for altid super imput

  28/09/2020