Skru op. Skru ned. Og kom til fest

Nøj, hvor ville jeg lige nu ønske, at det var muligt at skrue tiden tilbage og opleve BeautyspaceLive i Aarhus igen i går. For det var den festligste forsamling af kvinder i alle aldre (og en enkelt mand). Der var grin, stand up (øvelser), hudsnak og makeupfif. 1000 tak fordi I kom. I aften gentager vi i København, og vi er klar!

Og SÅ til noget helt andet. Nemlig kulderamt hud.

Under et interview med Elizabeth Hurley for flere år siden, kom vi ind på tips og tricks. Hun kunne kun nævne én skønhedsfjende, der til gengæld er en slem en: Radiatorvarme. Tro på, at Hurley ikke er alene om den udfordring. Indendørs kunstigt opvarmede rum suger (næsten så det kan mærkes) fugten ud af vores hud. Derfor lyder det første vigtigste step i forhold til tør vinterhud: Skru ned for varmen og op for fedtet. Det sidste gælder hudplejen, hvor ekstra fedtstoffer hjælper med at holde på ens fugt. Der er flere tips til kulderamt hud, og de lander på bloggen tirsdag morgen.

SNUP TIPPET: Jeg talte med hudlæge Christian Grønhøj i forgårs, og hans råd lyder, at luftfugtigheden indendørs ikke må ryge under 30 procent.

@beautyspace på INSTAGRAM

21/01/2015
En 2015-tendens, der kan give problemer
23/01/2015
Verdens billigste hudfornyelse

Kommentarer

  • Christina kragh

    Hyggelig aften i Århus og skønt at se dig live

    22/01/2015
  • Birgit F.K.

    Kære Anette.
    Tak for sidst i Århus. Imponeret over at du kunne genkende min veninde og mig, selvom du kun har set os 2-3 gange før.
    Stor hilsen!

    22/01/2015
  • Susanne

    Tusind tak for en dejlig og inspirerende aften i Århus.

    22/01/2015
  • Ingemaie

    Tak for en god aften

    22/01/2015
  • Louise T.

    Jeg glæder mig så meget til flere tips til vinterramt hud!
    For min “spasser” helt vildt ud – og at skrue ned for radiatoren er ikke en mulighed…

    22/01/2015
  • Bente M.

    Kære Anette.
    Tusind tak til dig, Kenneth og Jyllands Posten for en dejlig aften i Aarhus. Masser af information, tips og tricks, formidlet på en meget underholdende måde. Og så oven i købet to lækre produkter som gave.
    God fornøjelse i aften i København.

    22/01/2015
  • Pernille Sparsø

    Den med luffugtigheden indendøre klarer jeg på helt pragmatisk vis! Har ingen tørretumbler så vasketøjet tørres indenfor. Det øger vel luftfugttigheden over de 30%? 😉 Et gammelt husmoder tip er iøvrigt at sætte skåle med vand på radiatoren.
    Glæder mig vildt til dit foredrag i aften 🙂

    22/01/2015
  • Anette Kristine Poulsen

    @ Tanya – Det er så fint med det nummer. Glæder mig til at se dig.

    KH Anette

    22/01/2015
  • Tanya

    Jeg glæder mig SÅ meget! Det bliver en fest! (Man får ikke tilsendt en billet af JP, men det går forhåbentlig med bestillingsnr?) 🙂 🙂 🙂

    22/01/2015

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.