Byens bedste duftservice

Og undskyld, at jeg med byen henviser til København. Jeg bor selv langt fra hovedstaden, så det er ikke for at være københavneragtig, men det er her, du finder den her oplevelse, som vitterlig er af den fineste slags.

Sæt kursen mod Hyskenstræde nummer 14 og bliv ikke forskrækket over, at der indenfor er lidt mørkt – det er nemlig, hvad der er bedst for de mange sjældne parfumer, der her gemmer sig. Manden bag butikken Crime Passionel hedder Aivaras Stanevicius, og han er ikke nærig med hverken sin viden, sine prøver eller sine dufttips – på underholdende vis. Køber du noget, så forbered dig tidsmæssigt på en oplevelse, der svarer til scenen i filmen Love Actually, hvor Rowan Atkins pakker ind. Gå ikke hjem uden at have duftet til Terraiba fra Masque.

SE MED LIVE: Jeg gik for få uger siden ind til Aivaras med hat og blå briller, og jeg fik en uovertruffen god (og sjov) service. Se med under højdepunktet på Instagram (@beautyspace) lagt op under KØBENHAVN, cirka nummer 5-6 i rækken. Hvis du har tid og lyst.

Jeg er på ferie, så forvent 7-9 dages svartid. Og glæd dig over de mange sensommer-gæster på bloggen.

22/08/2019
Skal vi ses?
Her er efterårets event-datoer
26/08/2019
Byens bedste duftservice
En anbefaling, du vil takke mig for

Beklager, der kan ikke kommenteres mere på dette indlæg

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.