Årets Ansigtsmist

Oskia har lavet et quickfix af hudplejende ro på spray, som gør mig blød-i-knæene begejstret. For indholdet føles mest af alt som en støvregn af sval fløde. Du kan mærke, at det ikke alene er plantevand. Der er tale om ekstra fugtbinding – endda fra to kilder (hyaluron og glycerin) tilsat en pæn portion beroligende niacinamid, som står højt oppe på indholdslisten (faktisk som nummer tre) sammen med beskyttende Q10, barrierelappende lecitin og smidiggørende E-vitamin. Og endelig en virkelig rar, nærmest forfinet sprayfunktion, som gør, at det ikke bliver den der forskrækkelse af et plask, som nogle mists giver.

Oskia Citylife Facial Mist

Værd at vide: Du kender muligvis allerede tricket med at spraye under din normale hudpleje og dermed lave et lille mini-reservoir, som holder huden fugtmæt længere. Misten er ikke for dig, der vil undgå æteriske olier – det er planteolier, som også gør, at produktet dufter. Mildt og rart efter min mening.

Beautyspace sætter pris på skønheden, læs mere her. Og, hvis du har mulighed, så nyd det samlede overblik i Børsen Weekend i dag.

@beautyspace på Instagram

Mere Seriøst bedre hud til jul? Så foregår det her.

17/12/2020
Årets Uundværlige
En slags kærlighed til hårdtprøvede hænder
21/12/2020
Årets oversete helse-hit på budget
Indgår tilmed i opskriften på glød

Kommentarer

 • Marianne lysgaard robenhagen

  Hej Anette kan se Oskia fraråder brug af C vitamin eller andre syrer ved siden af ? Gælder det også mælkesyre ? Synes måske det gør den lidt bøvlet, hvad siger du kloge kvinde ?
  Kærlig hilsen Marianne

  14/02/2021
  • Anette Kristine Poulsen

   @ Marianne, der er umiddelbart intet i den mist, som gør det indlysende at holde sig fra hverken syrer (heller ikke mælkesyre) eller c-vit. You go ahead! Lad mig endelig vide, hvis du oplever noget mystisk i den forbindelse.

   15/02/2021
 • Mette

  Er vild med niacinamid. Den må prøves. Mit serum fra Faaborg Ultimate med netop niacinamid er snart tom. Den har jeg været glad for, men vil gerne prøve et nyt serum med niacinamid. Mine kinder er klart blevet mere sarte og lidt rødspættede med al den brug af mundbind. Kan du anbefale et serum? Kan se du tidligere har nævnt Jorgobé, Paulas Choice og The Ordinary. Har også overvejet Environs Colostrum gel til mine kinder.

  OG tusind for din Ansigtscremen. Har brugt den i 14 dage nu og kan allerede se tydelig forbedring af min hud. Den er fantastisk og kommet for at blive i min rutine!

  18/12/2020
  • Anette Kristine Poulsen

   @ Mette, 1000 tak for dine ord. Mine anbefalinger holder stadig i forhold til specifikke sera med et højt indhold af B3. Paula’s Choice har netop lavet en 20%. Stor hilsen Anette

   18/12/2020
 • Sophia

  Kan j’et bruge den under min EGF serum og EFG dagcreme?
  / Sophia

  18/12/2020
  • Anette Kristine Poulsen

   @ Sophie, hvis du venter 5 minutters tid i mellem. Der er planteolier i misten. Stor hilsen Anette

   18/12/2020
 • Lise/walkinrunout

  Jeg har godt nok aldrig prøvet denne, men mist er altså noget der virkelig er kommet for at blive her hos mig… så skønt og på en måde dejligt beroligende…og det er til dels din skyld 🙂 – tak!!

  18/12/2020
  • Anette Kristine Poulsen

   @ Lise, ja det er et undervurderet rart produkt. Især som under-undertrøje. Stor hilsen Anette

   18/12/2020

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.