fbpx

Årets Ansigtsmist

Oskia har lavet et quickfix af hudplejende ro på spray, som gør mig blød-i-knæene begejstret. For indholdet føles mest af alt som en støvregn af sval fløde. Du kan mærke, at det ikke alene er plantevand. Der er tale om ekstra fugtbinding – endda fra to kilder (hyaluron og glycerin) tilsat en pæn portion beroligende niacinamid, som står højt oppe på indholdslisten (faktisk som nummer tre) sammen med beskyttende Q10, barrierelappende lecitin og smidiggørende E-vitamin. Og endelig en virkelig rar, nærmest forfinet sprayfunktion, som gør, at det ikke bliver den der forskrækkelse af et plask, som nogle mists giver.

Oskia Citylife Facial Mist

Værd at vide: Du kender muligvis allerede tricket med at spraye under din normale hudpleje og dermed lave et lille mini-reservoir, som holder huden fugtmæt længere. Misten er ikke for dig, der vil undgå æteriske olier – det er planteolier, som også gør, at produktet dufter. Mildt og rart efter min mening.

Beautyspace sætter pris på skønheden, læs mere her. Og, hvis du har mulighed, så nyd det samlede overblik i Børsen Weekend i dag.

@beautyspace på Instagram

Mere Seriøst bedre hud til jul? Så foregår det her.

17/12/2020
Årets Uundværlige
En slags kærlighed til hårdtprøvede hænder
21/12/2020
Årets oversete helse-hit på budget
Indgår tilmed i opskriften på glød

Kommentarer

 • Mette
  REPLY

  Er vild med niacinamid. Den må prøves. Mit serum fra Faaborg Ultimate med netop niacinamid er snart tom. Den har jeg været glad for, men vil gerne prøve et nyt serum med niacinamid. Mine kinder er klart blevet mere sarte og lidt rødspættede med al den brug af mundbind. Kan du anbefale et serum? Kan se du tidligere har nævnt Jorgobé, Paulas Choice og The Ordinary. Har også overvejet Environs Colostrum gel til mine kinder.

  OG tusind for din Ansigtscremen. Har brugt den i 14 dage nu og kan allerede se tydelig forbedring af min hud. Den er fantastisk og kommet for at blive i min rutine!

  18/12/2020
 • Sophia
  REPLY

  Kan j’et bruge den under min EGF serum og EFG dagcreme?
  / Sophia

  18/12/2020
 • Lise/walkinrunout
  REPLY

  Jeg har godt nok aldrig prøvet denne, men mist er altså noget der virkelig er kommet for at blive her hos mig… så skønt og på en måde dejligt beroligende…og det er til dels din skyld 🙂 – tak!!

  18/12/2020

Skriv en kommentar

Din mailadresse vil ikke blive publiceret. Udfyld venligst felterne med *