Tocifret plaster ovenpå dagens udsolgte boks

Dette er en kort servicemeddelelse. For nåede du ikke boksen i dag, så er der det næste døgn til og med onsdag den 5. oktober et plaster, som lyder sådan her:

 • På alt fra VOTARY får du 20 hudgode procenter på sitet moleculesandcreams.dk ved brug af koden ANDCREAMS (gælder på ikke i forvejen nedsatte produkter).

Forklaring og fif i forhold til de produkter, jeg har valgt til oktobers Book’n Beautybox finder du her. Procenterne er udelukkende mellem dig og henholdsvis Molecules & Creams og Rudolph Care, dvs. det er en aftale, jeg har indgået, men uden såkaldte affiliate- eller reklamelinks.

MEST LÆSTE DEN SENESTE MÅNED PÅ BEAUTYSPACE.DK

 • Om omstrammende ultralyd er for alle? Læs med her.
 • Giv mig 5 minutter, og du får styr på rækkefølgen. Læs med her.
 • Hvad der hjalp på Malenes rosacea. Læs med her.
 • Akne og udbrud? Kend regel nummer 1. Læs med her.

@beautyspace på INSTAGRAM 

FOTO JENS PETER ENGEDAL

29/09/2022
Come on. Kan huden virkelig blive FOR pæn?
Få forklaringen sammen med de 3 største reparations-ingredienser
05/10/2022
Pigment-koks. Den gode eller den dårlige nyhed først?
Fra TV2-indslaget: Den gode nyhed er billig. Den dårlige er forstemmende.

Kommentarer

 • P.

  Hej Anette

  Jeg har længe kørt samme rutine meget med ecooking c-vitamin om dagen + dagcreme (varieret hvilken) og ecooking acne serum og ecooking e-vitamin om aftenen, men noget virker ikke, og jeg har en tendens til uren hud eller bumser – sammen med tørre kinder, og så er jeg 32 år gammel – så nu går jeg på:

  Morgen:
  Dermalogica biolumin C-vitamin
  pHformula P.O.S.T. Recovery Cream
  REN Solfaktor

  Aften:
  pHformula E.X.F.O cleanse
  pHformula A.C recovery
  Ansigtscremen

  Jeg er på min sjette tube af Ansigtscremen, og jeg elsker den! Jeg har forsøgt mig med Bioeffect EGF, men jeg oplever ikke, at det fungerer godt.

  Til spørgsmålet – er e-vitaminen der er i pHformula P.O.S.T. Recovery Cream tilstrækkelig til at to plus to giver fem? 🙂 Og vil den rutine være ok?

  04/10/2022
 • Mille

  Hej Anette, så er jeg her igen med et spørgsmål. Jeg forsøger jo at skalere min rutine ned til så lidt som muligt og samtidigt så godt som muligt..

  Morgen: Bioderma Micellarwater (den lyserøde), opvredet vaskeklud på huden, Rudolph Care Firming Perfector serum, Rudolph Care faktor 50 SPF.
  Aften: Rudolph Care Cleansing Foam, opvredet vaskeklud på huden, Bioeffect EGF serum (ventetid), Ansigtscremen, Rudolph Care facial acai oil.

  Jeg brugte før ansigtsmasker, AHA/BHA syrepeel fra The Ordinary (den er overflødig efter jeg har lært Ansigstscremen at kende!) og også mist både morgen og aften. Men for noget tid siden skrev jeg til dig og spurgte, om jeg kunne spare den væk, og det mente du godt jeg kunne i den rutine jeg kører. Så langt, så godt. Spørgsmål: kan jeg bruge Bioeffect serum både morgen og aften?

  TAK.

  04/10/2022

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.