fbpx

Årets Uundværlige

Lige nu er det de små ting.

Og jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har set noget så pænt. Guccis neglelakker – bare i befriende fem farver – hældt på 1950’er inspirerede flasker, der viser, hvor ekstravagant stram minimalisme kan være. På en gang moderne og nostalgiske. Penslen er blød og bred på måden, hvor det kun kræver to strøg at dække neglen. Selve lakken er ikke mere holdbar end det sædvanlige, men heller ikke mindre.

Gucci neglelak, 210 kr.

Værd at vide: Neglelakkerne fås kun i Illum, som jo nu desværre er midlertidigt lukket. Muligvis sender de, hvis du griber fat i dem (ellers må de høre til de sidste, der ikke har en online service). Og ellers nyd synet lige her.

Beautyspace sætter pris på skønheden, læs mere her. Alle prisvindere bliver bragt i Børsen Weekend i morgen.

@beautyspace på Instagram

FOTO JENS PETER ENGEDAL

16/12/2020
Årets Serum
Hovedingrediensen bliver kaldt en game changer
18/12/2020
Årets Ansigtsmist
Holder huden seriøst fugtmættet længere

Kommentarer

 • Tanya

  Jeg har opgivet neglelak, for mine skrøbelige negle bliver kun mere sarte og ødelagte af det. Det siger måske noget om hvor skrappe sager det er. Negleolie holder dem pænere, men det forhindrer ikke at de jævnligt flækker og gerne dernede langs siden af neglen hvor man kan have “glæde” af den rigtig længe…
  Men jeg har nu accepteret at sådan er det for mig. Ingen kosttilskud eller neglebehandlinger har afhjulpet det helt. Det kan max blive mindre slemt, men så må jeg lade mig nøje med det.
  Så jer der har flotte, stærke negle (og som regel også flot tykt hår): glæd jer lige en ekstra gang over det – det er ikke givet!

  17/12/2020
 • Lone

  De ser skønne ud. Men prøv også gerne at tage et kik på det forholdvis nye danske brand Nailkind – fantastiske og skånsomme lakker, der tørrer hurtigt og holder længe. Ja og så er prisen utrolig 36 kr. Sælges i Normal. For mig er det helt på niveau med det langt dyrere lakker fra Chanel og Dior, som jeg tidligere har brugt.

  17/12/2020
  • Lovisen

   De er så gode, faktisk nok de bedste jeg har prøvet. Meget holdbare, men alligevel ikke bøvlede og fjerne – jeg er fan.

   17/12/2020
 • Sanne

  Jeg bør jo nærmest indlemme een af dem i samlingen. 😉

  17/12/2020
 • Pernille S

  De er altså pæne, de lakker/emballage…
  I et noget mere spiseligt prisleje, end de Gucci pumps der i årevis har stået på min ønskeliste! 😉

  17/12/2020
 • Elisabeth

  En af de “små” ting (du er muligvis ikke helt enig her, Anette!) jeg i går gjorde for mig selv, var at købe Ansigtscremen…. Krydser fingre for at den ikke lander i en box i januar, men kunne ikke vente længere.

  Når alle fester, sammenkomster, fødselsdage (inklusiv min egen d. 29 december) tilfældige møder ved kaffemaskinen, julefrokoster og middagsaftaler er aflyst, og når de eneste man ser – udover mand og børn – er bundulykkelige teenagere (jeg er gymnasielærer) på en skærm….så er det vitterligt de små ting der kan skabe forventningens glæde.

  Men jeg glæder mig til at prøve den, Anette og til lykke med frugterne af dit utvivlsomt hårde arbejde.

  17/12/2020