Årets bedste

Mange har været søde at efterlyse en samlet liste med Årets Bedste, så den kommer her. Godt nok udelukkende på visuel vis. Ved at klikke tilbage til december (eller søge konkret øverst oppe i søgefeltet), får du samtlige begrundelser, når det gælder alt fra Årets Oversete til Årets Banebryder, Årets Ansigtscreme og de resterende 15 priser.

@beautyspace på INSTAGRAM

23/01/2019
I’ll have what she is having
Og her er, hvad jeg fik
28/01/2019
Når en behandling går galt
Fordi man glemmer regel nummer ét

Kommentarer

 • Charlotte

  Mange tak Anette. Ville nu være mega tryg hvis I var i familie Jeg har ringet til Johan og fået en tid om laaaaang tid. Glæder mig så vildt meget.
  Tusind tak.
  De bedste hilsner
  Charlotte

  29/01/2019
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Lærke, Weleda har lige lavet en SKIN FOOD light creme, som er så fin. Men se, om du kan prøve den inden du køber. I forhold til tilstopninger skal du have fat i noget med BHA, fx. fra Danish Skincare.

  Stor hilsen Anette

  29/01/2019
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Stine Hansen, produktet er formidabelt, lige som flere af The Ordinary produkterne er. Det var brandet og dramaet i 2018, der gav dem titlen. Du kan læse begrundelsen her:

  https://beautyspace.dk/aarets-skandale/

  29/01/2019
 • Lærke Ølshøj Jensen

  Hej Annette

  Jeg har længe ledt efter en fornuftig ansigtscreme til min lidt sensitive, lidt tørre hud med tendens til urenheder/tilstoppede porer (hurra, hurra). Jeg gik straks på jagt efter Jurlique-cremen, som du har kåret som årets ansigtscreme, men den bliver desværre lige lidt for pricy til mit budget. Er der et fornuftigt alternativ? 🙂

  28/01/2019
 • Stine Hansen

  Må jeg høre om grundlaget for “the ordinary – buffet”, hvorfor den er årets skandale

  28/01/2019
 • Anette Kristine Poulsen

  1000 tak for alle ord – et par konkrete tilbagemeldinger:

  @ Charlotte, Johan Milling Poulsen på Østerbro, og nej, vi er ikke i familie.

  @ Glennie, skriv til Beautyakademiet og find en pHformula forhandler tæt på dig. Prøv deres EXFO Cleanse, som lejlighedsvis kan købes i en mindre 20 ml. Brug den på våd hud.

  @ Pernille S, den ER også helt helt fantastisk fin.

  @ Pernille, det kan man desværre ikke. Men prøv at ringe til Beautyakademiet, som er distributøren.

  Stor hilsen Anette

  28/01/2019
 • Pernille

  Hej Anette
  Kan du oplyse en hjemmeside, hvor man kan købe EXFO cleanse? Dem jeg har fundet frem til skriver enten, at den kun kan købes i butikken, eller også skal man fx have fået hudanalyse før de sælger den… Kan man ikke bare købe den nemt over nettet som man gør med alle andre hudplejeprodukter?

  Mvh Pernille

  28/01/2019
 • Pernille S

  Fint at få et samlet overblik! Havde iøvrigt tippet at hyaloronsyre serum fra Pestle & More var iblandt …
  God dag 🙂

  28/01/2019
 • Glennie

  Kære Anette,
  Jeg håber du (igen :-)) kan hjælpe mig i forhold til renseprodukter og Bioeffect serum. Jeg har som anbefalet brugt mild skumrens, men min hud er så sart, at jeg efter Bioeffect serum stadig døjer med en hud, der føles et nummer for lille – en virkelig øv-fornemmelse, når de dyre Bioeffect dråber skulle gøre deres gode virkning :-(. Kan jeg evt bruge en mild micellar vand i stedet for? Er det ‘oliefrit nok’ med en fugtafgivende rensemælk, som jeg skyller af? Det skal også gerne kunne tage solcreme af. Jeg ved, at Bioeffect har egen renselinje, men den er simpelthen for dyr for mig, desværre. Har også tidligere haft glæde af Lings Replenishing Hydrater, er disse ingredienser ok under Bioeffect https://lingskincare.com/replenishing-hydrator.html ?
  På forhånd TAK

  27/01/2019
 • Dorthe

  Jeg glæder mig allerede til 2019’s bedste 🙂

  God weekend

  26/01/2019
 • Charlotte

  Hej Anette

  Jeg tager dit råd til mig og må til hudlæge igen. Hvem vil du anbefale mig i KBH eller Nordsjælland? Har også nogle gamle acnear jeg vil have væk så måske hudlægen kan trylle dem væk også…

  Glæder mig til at høre fra dig 🙂

  26/01/2019
 • Hvad med bare at lave den som pdf, så er det vores alle sammens ønskeseddel!? PS: det var ment som en joke. Rigtig go’ weekend, smukke. 🙂

  25/01/2019
 • Marie Rasmussen

  1000 tak – og god weekend !

  25/01/2019