Årets Behandling

Glem alt om velvære, røgelse og blød musik. Zoom i stedet ind på en eneste ting: Ufravigelig virkning. For det er, hvad pHformulas 30 minutters 369-behandling leverer: Først bliver huden set an på lup-måden, så bliver der skræddersyet et kontrolleret frugtsyreprogram og opbyggelig fugtmætning med fokus på at styrke hudbarrieren – hvad enten din udfordring er sarthed eller solpletter. Følelsen er som at komme hjem med noget godt fra renseriet: Genkendelig hud, men nystrøget og pænere så det ses og mærkes.

pHformula 369 treament

TIP: Uanset om du bor i Brøndby eller Brædstrup, så er behandlingen landsdækkende. Det bedste resultat kræver to til tre omgange på briksen sammen med et rutinepræget hjemmearbejde. Ikke en hær af produkter, bare rens, behandlings-serum og fugtcreme.  Virkelig dybe pigmentpletter bliver efter al sandsynlighed, hvor de allerede er.

Se mere på @beautyspace

FOTOGRAF JENS PETER ENGEDAL

26/11/2019
Årets Duft
Om et klik er du klogere på Årets Duft, som på en måde er...
28/11/2019
Årets Investering
Blandt de ingredienser, jeg ser flest juble over

Kommentarer

 • Pernille S

  …og jeg siger tak for din herlige måde at forfatte et budskab <3

  28/11/2019
 • Anette Kristine Poulsen

  # Gitte, tak for indspark. Det sjove er, at jeg faktisk kender en del mennesker, som slet ikke kan lide at blive masseret eller nusset i ansigt og hårbund. Men bare vil have den hardcore vej. Dem, skal vi også tænke på ;o)

  # Rie Viola, lad mig vide, hvordan dit forløb bliver og ender.

  # Iben, alkohol er en eminent transportør. Den skal bare følges op af noget fugtmættende. Det var bl.a. Hårklinikkens ekstrakt, sammen med daglig kort hårbundsmassage der fik mig til at stoppe med at fælde.

  # Teresa, TAK fordi du deler din erfaring.

  Stor hilsen Anett

  28/11/2019
 • Teresa

  Fantastiske produkter og vildeste resultater! Får mine behandlinger hos pure&simple ved Vesterport!

  27/11/2019
 • Iben

  Det lyder meget fristende med sådan en behandling 🙂

  Jeg har et spørgsmål (og et tip) om noget helt andet:
  Har du..Anette eller andre..erfaring med 3 min growth-boost scalp treatment fra Mádara?
  Kan huske at du tidligere har omtalt den herinde.
  Jeg er lidt i tvivl fordi alcohol er nr. 3 på ingredienslisten – godt nok skarpt forfulgt af glycerin som nr. 4. Jeg tænker ikke umiddelbart at det er en god idé at gnubbe alcohol i min i forvejen tørre hovedbund?? Og er det overhovedet realistisk at sådan et produkt kan sætte gang i hårproduktionen?
  Jeg indsætter lige ingredienslisten nedenfor.

  Dagens tip – Der er 40% rabat på mange af produkterne fra Mádara på lookfantastic.dk

  Aqua, Chantharellus Cibarius (Chanterelle) Extract, Alcohol, Glycerin, PCA Glyceryl Oleate, Urtica Dioica (Nettle) Leaf Extract, Zinc PCA, Aroma, Carrageenan, Cellulose gum, Caffeine, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Ceratonia Siliqua Gum, Sucrose, Hydrolyzed Keratin, Xylitol, Lactic Acid, Limonene, Geraniol, Linalool, Citronellol, Sodium Benzoate.

  27/11/2019
 • Rie Viola

  Dejligt med noget vi kan være med i her ude på landet.
  Skal faktisk have min anden behandling i morgen.

  27/11/2019
 • Gitte

  Åhh du er skarp Anette ❤️ For ja selvfølgelig er det indimellem rart med afslapning, ZEN og velvære (elsker som dig selv ansigtsmassage) Men VIRKNING slår bare velvære når det gælder at bruge sit “hudplejebudget” fornuftigt. Helt enkelt har man færre “hudproblemer” når hudbarrieren er intakt – så det er vejen frem.
  TAK for en som altid saglig vurdering.
  Kh
  Gitte, Mariager

  27/11/2019

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.