Årets Duft

…eller nærmere Årets Duftpar. For Karmamejus første duft må se sig slået af de to efterfølgere. Hver for sig, men især tilsammen. Der er nemlig tale om et niveauspring udi både mod og kraft.

Nectarflame er frisk på en blød måde, easy going, appetitlig uden at ende sød takket være indblanding fra urtet rosengeranium, lavendel, jasmin og harpiks.

Urban Oud er så meget mere raffineret end de første lidt beske oud-dufte. Det er duften af træ på måden, så det bliver balsamisk, krydret, men rundet af en skovbund, der er mere sød end jordslået.

Blandet sammen bliver det mere end bare almindeligt godt, som en insisterende saft af noget, du vil have på huden. Det er ganske enkelt godt dufthåndværk, der tatoverer sig ind i  lugtesansen.

Nectarflame

Urban Oud

TIP: Mange mænd vil holde af Urban Oud til sig selv – guldblankt låg eller ej.

LYT, SE  & MÆRK (arj okay) på @beautyspace

Foto: Jens Peter Engedal

25/11/2019
Årets Apoteker-hit
Når sund fornuft møder fugtmættende glød
27/11/2019
Årets Behandling
Intet nusseri. Bare virkning for fulde gardiner

Kommentarer

 • Pernille S

  Jeg er gået duft-retro. Går all in på den i 60’erne og 70’erne sagnomspundne duft; muskoil. Ikke kun skal jeg iklædes hippietøj til årets julefrokost. Jeg skal også dufte som mange gjorde på den tid 😉 Dufte er virkelig noget som påvirker os på mange planer !

  26/11/2019
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Charlotte Hede, IPL kombineret med A-vit. Stor hilsen Anette

  26/11/2019
 • Charlotte Hede

  Rynker i panden

  26/11/2019
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Kamilla, faktisk bruger jeg ofte to dufte. Generelt fordi det gør, at du får dit eget duftudtryk, selvom det gør man jo på en måde altid fordi vores hud, jo reagerer forskelligt. Jeg er SÅ glad for Urban Oud, så den på først, og så kan jeg godt lide lidt af den anden ovenpå.

  @ Christina Kragh, jeg er helt på dit hold. Den første har ikke samme dybde som de to her.

  @ Charlotte, TAK for dine ord. Du aner ikke, hvor meget de betyder. Der er ikke sat tid på af nogen i forhold til det med at skifte, så det er en personlig vurdering. Og det med ‘don’t change a winning horse’ hører jo også med til vurderingen. Jeg er kæmpe IPL fan, og så kan den nye PICO laser (Mølholm) også noget, men hvad vil du arbejde på specifikt?

  Stor hilsen Anette

  26/11/2019
 • Charlotte Hede

  Hej Anette
  Først vil jeg sige at jeg elsker din blog og jeg glæder mig hver dag til at se hvad du nu har til os:-)
  Dernæst har jeg to spørgsmål:
  Det første er omkring Imedeen og beaute pacifiques tabletter. Med hensyn til hudpleje har du udtalt noget lignede at det er godt at skifte lidt imellem produkter for at holde huden på tåspidserne, gælder det også tabletterne? Jeg har taget Imedeen i næsten et år nu, bør jeg skifte for at sikre optimal udbytte?
  Det næste er omkring IPL, thermage, ultherapy, fraktioneret co2 laser og hvad der ellers er på markedet. Jeg kan læse at du får IPL engang imellem for pigmentforandringer, men det jeg gerne vil sætte ind på er rynker i panden. Jeg er heller ikke så begejstret for botox, bl.a. også fordi det jo ikke er en permanent løsning. Har du nogle anbefalinger her? (Jeg ved godt at huden fortsat ældes uanset behandling, men den foryngelse der er sket vil jo følge med tiden, hvor botox jo forsvinder;-)
  Håber du får tid til at svare oven i dine mange spændende beautyspace priser.
  Kærlig hilsen Charlotte

  26/11/2019
 • Christina kragh

  Jeg var godt nok ikke fan af den første så jeg er spændt på de nye ..dem må jeg ha dufter til snart

  26/11/2019
 • Kamilla

  Hej Anette,

  Altså jeg er nødt til at forstå.. Bruger du begge dufte på en gang?

  Jeg er i øvrigt vil med Urban Oud

  Dbh. Kamilla.

  26/11/2019