Årets Investering

Det er ualmindelig godt nyt for din hud – på tværs af udfordringer, hudtyper og endda hudhumør – at Bioeffect, dem med det udglattende vækstfaktorprotein EGF, er hoppet med på essence-vognen. Der er nemlig tale om en fusion mellem serum og toner (ny alkoholfri version af skintonic), og det betyder, at du med en smule mere økonomisk ro på bagsædet kan få huden i det kollagen-boostende og hudforbedrende EGF-protein – morgen og aften.

Bioeffect Essence

TIP: Brug EGF-essence enten som et ambitiøst ekstra hudplejestep før serum, eller simpelthen som en erstatning for dit EGF-serum (vend her det døve øre til eventuelle protester). OG vent uanset hvad et par minutter, før du smører andet ovenpå.

@beautyspace på Instagram

FOTOGRAF JENS PETER ENGEDAL

27/11/2019
Årets Behandling
Intet nusseri. Bare virkning for fulde gardiner
29/11/2019
Årets lancering
Hvad vi længes efter. Muligvis uden at vide det

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  @ Leni, du får EGF-effekten (lidt svagere jo, men til gengæld en noget mere generøs flaske. Giver ikke samme følelse af fugtmæthed som serummet.

  @ Tanja, Rigtig fint, hvis man har råd til at prioritere det. Men der er andet, jeg prioriterer først.

  @ Anja, ja, hvis du spørger dem selv. Jeg er klart til kombinationen.

  @ Pernille S, haha, han er trods alt vigtig.

  @ Camilla, EGF er aldrig glad for olie. Vent 5 minutter, inden du følger op med noget, der indeholder fedtstoffer. Du vil ikke opleve samme grad af fugtmætning som med serummet, men til gengæld er der meget i flasken og du får EGF-effekten, dog i en svagere styrke. Håber, det giver mening.

  Stor hilsen Anette

  03/12/2019
 • Camilla

  Hvordan er denne i forhold til fugt? Og må jeg bruge produkter med olie i ovenpå denne?

  28/11/2019
 • Pernille S

  Uh, den gad jeg godt prøve! Altså når tandlægen har fået det han skal ha…;-)

  28/11/2019
 • Leni Johansen

  Kære Anette
  Tak for anbefalingen!
  Jeg har gået og luret på netop denne essence, siden du skrev om den for et par måneder siden. Overvejede om jeg evt kunne holde en pause med egf til natten og så køre på med denne i stedet – altså som serum under a-vitamin. Men var nervøs for om det var for tynd en opløsning – om den gav nok.
  Så tak – nu vil jeg prøve 🙂
  Venlig hilsen
  Leni

  28/11/2019
 • Anja Svendsen

  Hej Anette
  Er i tvivl om en ting.
  Er din anbefaling at bruge EGF og vente nogle minutter før man kommer A-vitamin creme over, eller er det stadig bedst at bruge EGF helt alene?
  Mvh.

  28/11/2019
 • Tanja

  Hej Anette. Hvad tænker du om øjen serummet fra egf? Kh. Tanja

  28/11/2019

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.