Plaster plus den hurtige guide til mere glød

Guiden til mere glød finder du umiddelbart efter plastret med procenterne. For først de lovede tocifrede procenter, hvis du ikke nåede august måneds udsolgte Beautyspace boks og gerne ville have haft den. Eller bare ønsker noget suppleret:

 • Få 20 procent på Manucurist + en gave med koden GREEN2023 hos myfavouritethings.dk
 • Få 20 procent på Pestle & Mortar med koden P&M2023 hos myfavouritethings.dk
 • Få 20 procent på Bidro C-vitamin med koden beautyspace20 hos bidro.dk
 • Få 20 procent på Amazing Spaces vækst-vippeserum med koden LASH20 hos amazing-space.dk

Gælder til og med fredag den 4. august.

Som altid er den Beautyspace-bedømte boks sæsonafstemt med noget af det bedste, jeg ved – og jo ikke kun til min egen hud. Det gælder alt fra den glødgivende C-vitamin til hyaluronsyrens fugttiltrækning og BHA’ens evne til at kaste gløde af sig og forhindre udbrud – alle ingredienser, der har dokumentationen på plads.

MERE GLØD GUIDEN – DEN HURTIGE GUIDE

 • MORGEN: Brug en blød vaskeklud og derefter et C-vitaminserum, som også indeholder fugtmætning (hyaluron eller glycerin), børst tænder og slut af med solfaktor.

Bonus er, at C-vitamin takket være sin antioxidantegenskab arbejder som nøglen i rette lås med UV-beskyttende SPF. Udover at være leveringsdygtig i glød tyder                studier også på, at selv smørbar C-vitamin, og altså ikke kun den C-vitamin, vi indtager, har positiv effekt på kollagensyntesen.

 • AFTEN: Rens hud, overvej let peeling afhængig af din hud med AHA, PHA eller BHA (ikke nødvendigvis dagligt, men 2-3 gange om ugen) og slut af med A-vitamin.

Værd at vide: hvor meget ekstra fedtstof din hud eventuelt skal have, afhænger af om du er mere eller mindre selvsmørende eller til den tørre side. Det er nemt at tilføje en  ekstra oliedråbe afslutningsvis.

Endelig er rækkefølgen ligeså nem, som den er altafgørende: Fugtmætning først med det mest tyndt flydende, ofte vandbaserede. Derefter fugtforsegling med creme. Hvis du allerede er fedtet i huden, kan du enten fravælge eller minimere mængden af fedtstof i din creme. Blandt de mest hud-lette plantefedtstoffer hører jojoba og squalane.

@beautyspace på Instagram

FOTO ANNE KRING

30/07/2023
Man tror, det er løgn #2
Forsker: selvbruner giver meget sjældent allergi
02/08/2023
VIND Ansigtscremen & kostkloge ord
VIND vores bedste bøger & Ansigtscremen til en værdi af 2000 kr.

Kommentarer

 • Randi

  Hej Anette.
  Jeg har bestemt mig for at købe din dejlige creme. Er det nat- eller dagcreme.
  Har tidligere haft den, men kan ikke huske, hvordan jeg bruge den.
  Jeg vil også gerne bruge en serum, hvad vil du anbefale.
  Tak for mange gode artikler.
  Hilsen
  Randi

  20/08/2023
 • Kate

  Hej Annette
  Lige modtaget glød-boksen – wuhuu 🤗
  Et hurtigt spørgsmål – kan man bruge både C-vitamin serum og hyaluronsyre, feks. om morgenen, og så den peelende om aftenen inden din fantastiske A-vitamincrene?
  Hilsen Kate

  03/08/2023
 • Anette

  Jeg har testet Avy Aia’s C-vitamin serum i noget tid nu. Det fungerer godt synes jeg!
  Og så Vichys Mineral 89 ovenpå, det giver en god “grunder” før tyndtflydrnde lotion med grøn te og SPF.

  Er ret nysgerrig på at teste Korres’ SPF, nu deres after sun er så lækker! Og, i afdelingen for tynde/lette cremer, synes jeg også deres yoghurt-gelcreme befinder sig godt. Probiotika og yoghurt og lækker følelse bagefter. Den har været fast inventar her i de varme måneder på hylden.

  02/08/2023
 • Anne

  Hej Anette. Du har på et tidspunkt skrevet om, at fugt uden fedtmæssig forsegling kan have den modsatte effekt og i nogle tilfælde virke skadende på huden – hvis man er selvsmørende og ikke behøver fedt i sommermånederne, vil det så være dumt ‘bare’ at anvende glycerin- eller hyaluronserum uden forsegling?

  02/08/2023
 • Laila Pedersen

  Hej Anette vippe serum er det noget du selv bruger, virker det, og er det godt for øjnene

  02/08/2023
 • Lisa

  Hej Anette
  Et opklarende spørgsmål:
  Har tidligere brugt din elskede A-vit. creme uden noget under, men synes min hud bliver (vedbliver) lige stram nok. Tænker at prøve med Honeys serum, som jeg kan se du har anbefalet til ekstra fugt?
  Og – når du skriver i indlægget hér, at “en dråbe olie” kan tilføjes, hvis man er til den tørre side – er det så olie efter serum, men før creme, eller er det et par dråber iblandet cremen?

  Tak! 🌸

  02/08/2023
   • Lisa

    Kan du anbefale en olie? Har tidligere brugt Rudolphs, som jeg var glad for, men ved ikke, om det er det rette valg hér?
    Tusind tak for hjælpen!🙏🏼

    02/08/2023

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.