fbpx

Årets Quickfix til læberne

Når en allerede højt skattet og kendt smøre bliver hældt på en længeventet ny tube, så ender man som hovedperson til dagens pris. Lip Cure har vi tidligere kaldt for verdens bedste læbesalve –  i år er den hældt på tube, som gør, at du ikke længere skal have fingrene i en krukke. Smurt på i et tykt lag vil den gøre selv flossede, vejrbidte læber bløde igen.  Indholdet er plantebaseret og tæller bl.a. sheasmør, som er et genialt blødgørende fedtstof proppet med A-, E- og F-vitamin.

Værd at vide: Hvis du er ramt af læber så tørre, at de flosser, så lad salven sidde i alt fra 15-60 minutter for en umiddelbar bedring. Også oplagt som nat-kur. Vil du have en mere glosset finish, så vælg søstertuben døbt Lip Balm.

Tromborg Lip Cure

Beautyspace sætter priser på skønheden. Læs mere her.

@beautyspace på INSTAGRAM

FOTO JENS PETER ENGEDAL

03/12/2020
Årets Duft  
Flydende kunst på din hud
05/12/2020
Årets Nye Mærke
Skabt af en energispreder

Kommentarer

 • Kirsten Follin
  REPLY

  Hej Anette
  Jeg bestilte Glow inside out box + bog, og jeg har fået box, men den indeholdt ingen bog.

  Mvh
  Kirsten Follin

  12/12/2020
 • helle ibsen
  REPLY

  Spændende nyt, jeg elsker gode læbeprodukter 🙂 Men sig mig, hvad er det for indholdsstof der gør, at Tromborgs Lip Balm er på Forbrugerstyrelsens liste over produkter de fraråder at bruge pga mistanke om hormonforstyrrende stoffer?

  07/12/2020
 • inge
  REPLY

  Sikker vinder hos mig. Den er også god som neglebåndscreme inden sengetid…

  07/12/2020
 • Alexandra
  REPLY

  Det er så god en smøre! Jeg bruger den også til nogle genstridige tørre pletter, som jeg får lige på kinderne.

  05/12/2020
 • Pernille S
  REPLY

  @sanne har så ret i at krukken er nuttet. Meeeeen….vil nu alligevel glæde mig til tubeversionen. Kan endnu ikke fåes i mine lokale butikker. På den anden side – så skal krukkeindholdet bruges først 😉
  Velfortjent pris til Tromborg

  05/12/2020
 • amaja
  REPLY

  den må jeg prøve ,er testvinderne udtrukket kan ikke se det nogen steder ?

  04/12/2020
 • Sanne
  REPLY

  Kunne ikke være mere enig, den er fantastisk. Men jeg kunne nu godt li’ den nuttede lille krukke. Rigtig go’ weekend, smukke. 🙂

  04/12/2020
 • VenterPaaVinBlog
  REPLY

  Stikker mine af i år, skriver jeg mig det lige bag øret. Det kommer aaaltid med massiv frost.

  04/12/2020

Skriv en kommentar

Din mailadresse vil ikke blive publiceret. Udfyld venligst felterne med *