fbpx

Årets Glød

Den er blevet kaldt for årets redningsplanke, så lær navnet på din muligvis nye bedste hudpleje-ven: Ikke-peelende tranexaminsyre, som er en aminosyre med solidt papir på at kunne dulme rødme, lysner og ensarte huden (og se, det er vejen til mere opklaring og glans). Snakken om T-syre er først lige begyndt, og i flasken her får du en genistreg af et serum, hvor den optræder sammen med bl.a. niacinamid, karbamid og alantoin – med andre ord: ALT er godt. For der er tale om en effektiv-mild vej til fugtmæt, pletfri glød.

TIP: Men ak. Uanset hvad, så niver prisen på Skinceuticals. I hvert fald hos mig. Spar på dråberne ved at dosere en dråbe på hver kind direkte med pipetten. Og nyd, at T-syre går fint an med andre ingredienser som eksempelvis A-vitamin.

SkinCeuticals Discoloration Defense Serum 

NB. Se serummet in action på Instagram: @beautyspace.

20/11/2019
Årets Omtanke
Jojo, vi taler miljø, men så sandelig også din hud
22/11/2019
Årets Klassiker
Løsningen, der også bliver kaldt for Esbjerg-cremen

Kommentarer

 • Marie Rasmussen

  Er vild med Årets X …. Det er fantastisk læsning og læring hver dag. Tak!

  21/11/2019
 • Bente

  Tak Anette <3

  21/11/2019
 • Bente

  … men når jeg læser om den Anette – så står der at den hovedsageligt går ind på pigmentering. Lige netop det er vel ikke et problem for dig … ??? – hvorfor bruger du den så?
  Vil den være noget for mig ? – her er det porerne og opsrtamning jeg er ude efter. Og ja A vitaminen er på plads – er på step 2 fra Environ.

  21/11/2019
 • Jette B

  Spændende læsning, altid godt med et forslag til at udjævne hudtonen. Jeg er enig i at prisen er pebret.
  Jeg bruger pt C vitamin creme fra The Ordinary, når den er brugt op vil jeg bruge Glov daily vitamin c fra REN. Den har også fået gode kommentarer af dig Anette.
  Under bruger jeg PH solution fra Karmameju, så super fruit mist fra BP, så c vitamin creme og øverst Anti redness fra Ecooking med en dråbe squalane olie. Det fungerer lige nu.

  21/11/2019