Årets Glød

Den er blevet kaldt for årets redningsplanke, så lær navnet på din muligvis nye bedste hudpleje-ven: Ikke-peelende tranexaminsyre, som er en aminosyre med solidt papir på at kunne dulme rødme, lysner og ensarte huden (og se, det er vejen til mere opklaring og glans). Snakken om T-syre er først lige begyndt, og i flasken her får du en genistreg af et serum, hvor den optræder sammen med bl.a. niacinamid, karbamid og alantoin – med andre ord: ALT er godt. For der er tale om en effektiv-mild vej til fugtmæt, pletfri glød.

TIP: Men ak. Uanset hvad, så niver prisen på Skinceuticals. I hvert fald hos mig. Spar på dråberne ved at dosere en dråbe på hver kind direkte med pipetten. Og nyd, at T-syre går fint an med andre ingredienser som eksempelvis A-vitamin.

SkinCeuticals Discoloration Defense Serum 

NB. Se serummet in action på Instagram: @beautyspace.

20/11/2019
Årets Omtanke
Jojo, vi taler miljø, men så sandelig også din hud
22/11/2019
Årets Klassiker
Løsningen, der også bliver kaldt for Esbjerg-cremen

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  @ Marie, og jeg er SÅ glad for, at du læser med.

  KH Anette

  24/11/2019
 • Marie Rasmussen

  Er vild med Årets X …. Det er fantastisk læsning og læring hver dag. Tak!

  21/11/2019
 • Bente

  Tak Anette <3

  21/11/2019
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Jette B, Du er sådan en prof. TAK fordi du deler din gode erfaring. Det er guld værd herinde.

  @ Bente, Du kan tro, at pigmentering er et issue for mig. Skader fra en solramt fortid skal holdes dagligt nede, groft sagt. Udfordringen er jo, at huden husker og kan sende regninger ud på forskellige tidspunkter. T-syren gør godt for både rødme og pigmentering. Mht. porer, så er BHA og A-vit en god løsning.

  Stor hilsen Anette

  21/11/2019
 • Bente

  … men når jeg læser om den Anette – så står der at den hovedsageligt går ind på pigmentering. Lige netop det er vel ikke et problem for dig … ??? – hvorfor bruger du den så?
  Vil den være noget for mig ? – her er det porerne og opsrtamning jeg er ude efter. Og ja A vitaminen er på plads – er på step 2 fra Environ.

  21/11/2019
 • Jette B

  Spændende læsning, altid godt med et forslag til at udjævne hudtonen. Jeg er enig i at prisen er pebret.
  Jeg bruger pt C vitamin creme fra The Ordinary, når den er brugt op vil jeg bruge Glov daily vitamin c fra REN. Den har også fået gode kommentarer af dig Anette.
  Under bruger jeg PH solution fra Karmameju, så super fruit mist fra BP, så c vitamin creme og øverst Anti redness fra Ecooking med en dråbe squalane olie. Det fungerer lige nu.

  21/11/2019

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.