Årets Omtanke

Dagens pris går til et produkt, der udviser omtanke for hud og omverden. I jagten på en flydende dråbe glød, kan du roligt gå efter acai-olie, der dufter af naturen, som vi længes efter den med træer, jord og regnskov. Men vigtigere: Acai indeholder en holdspiller af en antioxidant, nemlig beskyttende ferula, som forstærker andre antioxidanter. Her tilsat E-vitamin og barrierelappende sojaolie. Samtidig er Rudolph Care uden slinger tro mod sit bæredygtige DNA: Med støtte til acai-høsterne i Amazonas, et engagement i FN’s 17 verdensmål, en nyoprettet stilling dedikeret til bæredygtighed, et rækken-ud-over-sig-selv emballageprojekt og i det små: En vinder i miljøkærlig dobbeltstørrelse.

TIP: Tricket med at bruge ansigtsolie ligger i mængden. Vær fedtet, da en halv dråbe rækker alene, i eller ovenpå din creme – og altid på let fugtet hud.

Rudolph Care Acai Facial Oil Limited Edition

Dagens pris er nummer tre af i alt 17 priser, som i december samlet vil blive vist også i Børsen. Læs mere om prisen her eller lyt til en skrap snak om den her. Du kan følge med i hele herligheden, som også tæller Årets Ommer, ved at hoppe med på Beautyspace-holdet her.

Foto Jens Peter Engedal

19/11/2019
Årets Serum
Tænk tredobbelt fugt og barrieregode mælkesyrebakterier
21/11/2019
Årets Glød
Ingrediensen, der er blevet kaldt for årets redningsplanke

Kommentarer

 • Pernille S

  Kan KUN tilslutte mig Leni’s ord. Det er en formidabel olie! Bruger en HEL 😉 dråbe til natten ovenpå min serum. Om dagen en halv dråbe sammen med dagcreme m faktor. Hals og dekolté får naturligvis også en omgang!
  Virker ikke kun på det fysiske plan. Mentalt føler jeg mine sanser åbnes på en særlig måde…

  24/11/2019
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Leni, 1000 tak fordi du deler din erfaring. Det er af kæmpe værdi herinde.

  Stor hilsen Anette

  21/11/2019
 • Leni Johansen

  Kære Anette
  Skøøøønt! Endnu et favorit produkt 🙂
  Denne er uundværlig for mig – hver dag! Jeg bruger den som det sidste produkt inden make up – altså efter mist, serum og dagcreme. Den er skøn – intet mindre 🙂
  Vh. Leni

  20/11/2019