Under 50 kroners gave til 995 kroners-favoritten

Under 50 kr. // næsten-gør-det-selv løsningen

Øko-vaskeposerne fra The Organic Company er ikke bare fine, men også brugbare til alt andet end sart vasketøj. Jeg bruger dem til opbevaring. Og skal der noget ekstra med i din gave,  så er indsamlede skaller som sæbeholder altid en god idé.

Til 140 kr. // den hudkærlige

Hudbarrieren kan du styrke ved at prioritere ingredienser som bl.a. ceramider, fedtsyrer og lecithin. At please sin barriere, og dermed den yderste skræl, er nemlig det sikkerhedsnet, de fleste af os har brug for – lige fra de tørhudsudfordrede til typerne, der giver den gas med peeling. The Ordinary har lavet et snusfornuftigt bud med gode fedtsyrer, ceramider, niacinamid (2%) og fugtmætning. Er tyndtflydende som et serum.

Til 200 kr. // den praktiske – til bumser du ikke kan nå

Hvor længe har vi drømt om antiinflammatorisk salicylsyre til kroppen – på spray? Længe. Dermalogicas bud har siden lanceringen i sommer haft fast plads i mit skab. Dels er den smart som mild, glødgivende kropspeeling, der takket være salicylsyre tilsat dulmende argan også virker på udbrud og bumser på fx ryggen. Et praktisk godt eksempel på, hvordan funktion og ingredienser går op i en højere enhed.

Til 340 kr. // den hyggelige

Uanset om det er tændt eller ej, så er det rart at kigge på LA:Brukets friskkrydrede, men diskrete velduft af koriander hældt på økologisk vokslys, som kan brænde i 45 timer – og smart nok også fås med refill.

Til 995 kr. // den, der kan deles

Jeg er kæmpefan af Rudolph Cares kropssalve – især i literversionen (850 ml for at være præcis) er der til virkelig lang tid og ikke bare for en person. Øko-indholdet af bla. Jojoba-, kokos og sheasmør gør sammen med smidighedsvitaminet E og ferulasyre (antioxidanten, der er win-win for al hud) godt på al radiatortør kropshud.

Husk at der er et afgørende trick, før du smører plantesalven på: Huden skal være ’damp’ som lige efter et bad, eller du kan ty til et underliggende fugtserum/lotion. På den måde forsegles fugten.

DET ER KLART at Bedre hud-bogen også bliver sendt, så den er fremme inden den 24. december, og ellers er der bare at sige et kæmpestort tak for i år. Tak fordi du læser og lytter med herinde. Og selvfølgelig rigtig glædelig jul. Vi ses på den anden side – og jeg glæder mig.

JULEKALENDEREN kører i stories på @beautyspace frem til den 24. december. Heldet skal dagligt finde sin plads, så tro på det.

Varedeklaration: Beautyspace har købt gaverne fra The Ordinary, Dermalogica og LA Bruket. De to fotograferede fra The Organic Pharmacy og Rudolph Care er presseeksemplarer.

FOTO ANNE KRING

15/12/2023
3 ting, jeg tog med mig fra Lanserhof
Tyg maden 30 gange og tjek huden under fødderne
29/12/2023
Årets 6 mest læste
De 7 mest læste om kollagen-hacks, overset D-vit, ny vild viden om fillers og...

Kommentarer

 • Mia-Maria

  Elsker at du går op i kvalitet og deler ud af dine erfaringer, også når noget ikke helt er så hyped som det markedsføres som.

  19/12/2023
 • Marianne E

  Glædelig jul søde Anette <3

  19/12/2023
 • Charlotte

  Glædelig jul kære Anette 🎄❤️

  19/12/2023
 • Stine

  Du ønskes en dejlig og afslappet juletid med dine kære 🎄. Glæder mig til det nye BeautySpace år – til at blive endnu mere oplyst på din fine og sobre måde. Tak ✨

  19/12/2023
 • Christina

  Den store body balm har også fast plads hos mig og er blevet min favorit, bruger den hver dag så min holder ikke i mange måneder 🤗
  Glædelig jul og godt Nytår til dig ❤️

  19/12/2023
 • Sanne

  Og TUSIND TAK for dig Anette. TAK for seriøse, interessante, sjove og gennemarbejdede indlæg, som gør at vi alle tror på dig.
  Jeg ønsker dig en superhyggelig jul og et fantastisk nytår. ♥

  19/12/2023
 • Anni

  Glædelig jul og tak for endnu et år i dit skønne selskab!

  Kh
  Anni

  19/12/2023
 • Mariannegylding

  Rigtig glædelig jul både til dig Anette og alle der læser med. Tak til dig for altid at åbne mine øjne for nye og spændende emner/produkter.
  Ps, drillenissen har byttet om på to af dine billeder
  🎄❤️🧑‍🎄🎅

  19/12/2023

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.