Du får 15 minutters hårbunds-massage

Du husker sikkert ’The Skinification of hair’-tendensen, og det er præcis den, Sisley tapper ind på her ved at bruge deres hudklogskab til den hud, som vi normalt ikke ser så meget til, nemlig hårbunden. Du kan studere produkterne nærmere her.

FÅ EN TREAT KVIT & FRIT: I den her uge kan du få en 15 minutters hårkonsultation/scanning og hårbundsmassage plus den lille gave på billedet, der ikke er betinget af eller tilknyttet køb.

HVOR: Magasin Kgs. Lyngby, Magasin Aarhus og Magasin Lyngby – på Sisley standene.

TIMING: Fra på onsdag den 27. oktober til og med søndag den 30. oktober – begge dage inkl. Dog kan du komme til i Magasin Kgs. Nytorv allerede fra i dag mandag den 25. oktober. Bare drop ind og nævn, at du er Beautyspace-læser, ingen forudgående aftale er nødvendig. Vi har prøvet det før med små Sisley-sessions, og normalt skaber det ikke kø og ventetid, men der kan selvfølgelig være en håndfuld, der kommer samtidigt. Jeg krydser fingre for, at det hele vil køre gnidningsfrit.

VAREDEKLARATION: Dette er en ubetalt aftale med Sisley – men dog jo en aftale, der bl.a. indbefatter, at det er Sisley, der står bag økonomien i forhold til den mini-gave, du modtager.

@beautyspace på INSTAGRAM

FOTO Jens Peter Engedal

22/10/2021
2 forskere og nu en plastikkirurg siger det samme
Om opturen for hud, søvn og hukommelse
26/10/2021
Gråt hår er måske nok symbol på frygtløshed
Men hvordan holdes det pænt?

Kommentarer

 • Stine Jacobsen

  Hej Anette. Du skriver, at det gælder til og med søndag den 30., men mener du søndag den 31.? Eller var det til og med i går lørdag den 30.? Vil nødig gå forgæves 🙂 Vh Stine

  31/10/2021
 • Tanya

  Hej Anette, jeg var forbi Sisley stand i Lyngby i dag ved 12-tiden, og selvom det var meget stille, så fik jeg at vide, at der var kun en assistent ved standen i dag, så det var desværre ingen tid til massage og håranalyse. Det var ærgerligt, men jeg fik de prøver med hjem, som jeg glæder mig til at opleve.

  29/10/2021
 • Charlotte Thomsen

  Efter en lille time hos tandlægen var det skønt at gå ned til Magasin og få en hovedbundsmassage. Der var desværre problemer med scanneren, men efter en times ventetid (jeg holdt mig til den sidste halve time, der blev smilet til mig fra de forskellige stande) kom jeg til. Sødeste kvinde, der ihærdigt prøvede, men mit hår er for gråt til scanneren kunne skelne mellem hår og hovedbund. Ærgeligt. Og massagen gik jeg glip af, men fik forskellige prøver med hjem. Altså lækre produkter, jeg tænker på at investere i. Gråt hår er jo lidt vanskeligt – tak for dagens input, Anette✨

  28/10/2021
 • Maja K-N

  Hej Anette,

  Jeg har i dag været forbi standen i Lyngby og det var skønt! Dog var håranalyseapperatet ikke ladet op, men jeg fik en dejlig hovedbundsmassage med en serum, samt en fin intro til deres produkter og hvad der kunne være godt for netop mit hår.

  27/10/2021
 • Lissi

  Lyder skønt. Kan det måske blive i Odense næste gang, please 😉

  26/10/2021
 • Sofie

  Hej Anette. Det er lidt ude af kontekst, men jeg kunne godt tænke mig at vide, hvilket step i Environs AVIST serie, a-vitaminindholdet i din skønne A-vitamincreme svarer til?

  26/10/2021
 • Majbritt

  Åh – ku godt – lidt langt fra Lemvig dog!
  Andre produktfif til knastør hovedbund og hår der klasker 😉
  Kh Majbritt

  25/10/2021
 • Pernille S

  Byen kalder! Tak for formidling Anette!

  25/10/2021
 • Mariannegylding

  Åh ja tak. Det tilbud har jeg fået engang før, og følger mig som 15 min i himlen. Samt den fineste lille taske med produkter til at tage med hjem. Så fint at jeg endnu ikke har nænnet at bruge af det 😉
  Det vil jeg forsøge at finde tid til igen.
  Måske lige kombineret med en lille shoppingtur i smilets by.

  25/10/2021

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.