Årets Problemløser

Natcreme til fødderne? Jamen selvfølgelig. Den er nemlig for snasket at bruge om dagen. Til gengæld gør fodnatcremen her huden markant blødere og pænere, fordi eksfolierende mælkesyre sammen med solid fugtmætning og 15% blødgørende karbamid fjerner hård og træt hud.

Ecooking natcreme til fødder

TIP: Et præcist doseret pump rækker til én fod, medmindre vi er ude i en størrelse 46.

Forresten, så har det været sjovt at se, hvor mange der har spået en anden sag, nemlig niacinamid-bomben her, til en af årets bedste. Og det forstår jeg godt, men der er to ting med fodnatcremen: Det er for det første ingen sæsonsag. Bare fordi man ikke ser dem nøgne, så bærer de os stadig. Fødderne. For det andet, så er indholdet ualmindelig kløgtigt sammensat.

@beautyspace på INSTAGRAM, hvis du vil se og høre mere til prisvinderne eller læs med her for at svælge i Årets Ommer, Årets Behandling, Årets Serum og Årets Uundværlige og….

03/12/2019
Årets Værktøj
Den gadget, jeg ikke vil være foruden
06/12/2019
Årets Ingrediens
Tjek, hvordan du får huden i den ægte vare

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  @ Pernille S, 1000 tak for dit indspark, og fordi du deler din erfaring. Stor hilsen Anette

  09/12/2019
 • Pernille S

  Vender altid tilbage til Allpresan med mikrosølv. Kan uden problemer bruges mellem tæerne uden ricisi for svamp! Anbefales til diabetikere, men jeg gudskelov ikke har denne lidelse, får super lækre fødder af denne skumcreme. Anbefalet – og med rette – af min fodplejer. God weekend
  🙂

  06/12/2019
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Sanne, jeg kan lige mærke fornemmelsen med dynen… ;o)

  @ Bente, hun tager fejl, din foddame. Prøv at få hende til at finde den videnskabelige dokumentation bag den påstand. Jeg vil meget gerne se den. På forhånd tak.

  Stor hilsen Anette

  06/12/2019
 • Bente

  Uhh jeg fik nærmest skæld ud af min foddame, da jeg viste hende denne her – hun sagde sammensætningen avler mere hud.
  Hun har set fantastiske resultater med Epoch Sole Solution Foot treatment – som hun IKKE forhandler ;))
  Den vil jeg prøve når jeg igen mangler.
  vh Bente

  06/12/2019
 • Sanne

  Hård hud er ikke ligefrem noget jeg er plaget af, høvler kun hælene en gang om måneden. Jeg synes bare den gamle kending virker godt til meget tør hud, også skinnebenene, selvom dynen hænger fast. 😉 Rigtig go’ weekend, smukke. 🙂

  06/12/2019
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Sanne, tak for dit indspark. Oplever du, at den kan blødgøre hård hud også? Eller måske har du slet ikke hård hud ;o)

  Stor hilsen Anette

  05/12/2019
 • Sanne

  Genialt! Det har jeg aldrig tænkt på. Men bruger nu fed creme om natten, jeg sværger til go’e gamle Nivea, og den er umulig at bruge om dagen. Rigtig go’ dag, smukke. 🙂

  05/12/2019

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.