Årets quick-fix

Quickfix1

Vi indretter os på badeværelset med egne mini-apoteker, og her kommer ingen udenom Bioderma, som i år har brilleret med en ny SOS-mist. Den let kølende fugtbrise virker kløestillende, men indeholder heldigvis også beskyttende grøn te og barrierestyrkende squalane-olie.

MIT RÅD: SOS-sprayen findes i to størrelser. Hav den store på badeværelset og den lille i tasken,  og giv også din mand og (større) børn en til deres tasker. Jeg har fået lindring til både fæle bistik og brændte skuldre, da nogen glemte, at det stadig var sommer i september. Og nej, jeg bruger den ikke som erstatning for fugtmættende ansigtsmist.

Bioderma Atoderm SOS Spray

FOTO JENS PETER ENGEDAL

15/12/2018
Årets apoteker-hit
Du er et klik fra at se dagens prisvinder, som er to konkurrenter, der...
17/12/2018
Årets bedste A-vitamin
Du er et klik fra at se ÅRETS BEDSTE A-VITAMIN, der hylder devisen START...

Kommentarer

 • Sisse

  Den bor i både taske, badeværelsesskab og kontor hos mig!
  Perfekt til min egen eksemramte hud, barnets eksemramte hud(eneste der lindre ham), solskoldninger, irritation efter barbering, brændemærker, vabler osv.

  03/01/2019
 • Sanne larsen

  Til Britt Augustsen. Jeg bruger lash & brows enhanger fra ame pure. Det kan jeg kun anbefale, virker som det skal og til god pris. Mvh. Sanne

  22/12/2018
 • Anni

  Ok, APOTEKET har deres eget mærke. Jeg fandt ud af det 🙂

  20/12/2018
 • Anni

  Undskyld – hvilken serum taler I om her?
  Bh
  Anni

  18/12/2018
 • Lise Grosmann

  SÅ godt, at den fik din ‘quick-fix’ pris Anette. På et tidspunkt havde jeg voldet min hud, så den lignede et af ungdommens mange udbrud af nældefeber – og nu har alle gættet, hvad der løste problemet, Bioderma’s SOS. Det var fantastisk at opleve.

  17/12/2018
 • @ Pernille S, det er SÅ fin en sammensætning, der er i præcis dét serum. Tak fordi du minder om det.

  @ Britt, det er helt fint. Der er to mærker, som fungerer og det er Revitalash og M2. Jeg er ikke nervøs for at bruge dem til både vipper og bryn, men de anbefaler det ikke selv. Her kan man bede om dokumentation for, at det IKKE skulle kunne fungere.

  @ Vicky, tak fordi du deler din erfaring.

  Stor hilsen Anette

  17/12/2018
 • Vicky

  Til Britt : Jeg kan varmt anbefale dig at skrive til eller besøge David, der har Brow Island i København. Han ved ALT om bryn og hvilke sera, der virker.
  Jeg er kæmpe fan.

  17/12/2018
 • Britt Augustsen

  Hopper lige tilbage til bryn har egentlig ikke overplukket mine, men med alderen bliver der færre og tyndere hår synes jeg. Dog er de forskellige serum ret dyre, og vil høre om der er et serum der kan bruges til både vipper og bryn, og om der er et du vil anbefale? Rigtig glædelig jul⭐️❤️

  16/12/2018
 • Pernille S

  Nu du taler om miniapotek, bliver det svært at komme udenom apotekets nye (antiage -arrrh) serum. Nu har jeg i en uge testet denne prisvenlige serum, som indrømmet, giver min hidtidige favorit – Pestle & Motar’s fantastiske serom kamp til stregen. Min hud føles rigtig godt fugtmættet. Fugtigheden holder fint hele dagen, og fungerer godt med forskellige ansigtscremer. Kreatin, peptider, hyaloronsyre og
  provitamin B5. Alle gode og hudkærlige ingredienser, for nu at blive i dit sprog Anette.
  Med en pris på 119kr for 30 ml, er den et godt og billigt alternativ når januars smalkost-måned snart indfinder sig!

  16/12/2018

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.