Her er de vigtigste fordele ved N-beauty

N-beauty er mest af alt et tegn på, at interessante hudplejefænomener får deres eget bogstav. Også os i Norden, i særdeleshed Danmark. Jeg kender ikke mange, der for alvor kom i gang med Østens 10-trinshudpleje, men vi har saftsuseme lært en masse om at opgradere fugtpleje fra både Japan og Sydkorea. Men dels blev vi fanget af tidsaspektet, for hvem orker 10 trin? Hvem kan huske rækkefølgen? Og endelig begyndte hudlæger at sætte spørgsmålstegn ved en for heftig lagring. Så. N-beauty handler om at gå mere minimalistisk til værks. Samtidig har vi et stort fokus på, hvad der er i vores produkter. Der er skruet ned for de højtflyvende løfter, op for gennemsigtigheden.

På Go’ Morgen Danmark lød et af spørgsmålene, om vi i Norden vil se ud på en bestemt måde. Uden at være en ensartet masse, så har vi nok et fællestræk, som er ønsket om at se naturligt friske ud – lidt på måden som om man lige har gået en rask tur i skoven. For mange smelter skønhed og sundhed sammen. Man taler ligefrem om the Nordic glow.

Her er, hvad analyseinstituttet Euromonitor siger om vores, danskernes, tilgang til hudpleje:

“Danish consumers have become increasingly demanding when it comes to skin care products and a growing segment of consumers want to use products that are either premium quality or more natural, or ideally both premium and natural. This has led to strong growth in sales of premium products as well as products that are promoted as being more natural, organic and safer to use. These trends have been supported by a solid Danish economy and a general increase in consumer spending.”

Eksemplerne tæller lige fra Woods til Kjær Weis og Miild. Og så er der dem, som for længst har bevist deres N-beauty takter (Tromborg, Rudolph Care, Karmameju, Amazing Space, Juhldal … listen er længere).

ØSTENS VISE ORD OVERSAT TIL SVENSK: Sheetmasker giver mening, fordi du laver en dampspærreeffekt. Indholdet i masken kan ikke forsvinde og bliver nærmest tvunget til at give den ekstra fugtstruttende virkning. Ganske midlertidigt jo. Jeg er klart glad for Versos tilgang med A-vitamin og fugtmætning. Det kølende element gør indtryk, og jo, det ville være smartere bare at tage masken til hele ansigtet, men for mig er det rarest bare omkring øjnene. Og så er vi tilbage til vigtigheden af netop det, der er rart.

OM LIDT: Du har fået dagens blogindlæg tidligere i dag, fordi vi er i fuld sving med at læsse og sende. Det er nemlig i dag, at marts måneds Book’n Beautybox bliver sendt ud.

@beautyspace på INSTAGRAM

03/03/2020
Serummet vi ikke har talt nok om
At opdage et produkt under radaren
06/03/2020
Undgå-listen til dig, som er gravid eller ammende
Hvad toksikologen vil undgå

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  @ Marianne Gylding, du kan sagtens kombinere de to. Det er ikke levende probiotika, der er i Manyo-misten, så de kan ikke dø dobbelt. Og jeg vil mene ja til dit spm. nr. 2.

  @ Thea, jeg vil vælge et lignende produkt fra Danish Skincare (deres røde flaske) eller BHA-toneren fra Paula’s Choice.

  @ Metteline, kun peptider kan gøre noget i forhold til kollagenproduktionen (ikke aloe), og ja, de ER ret små deres sera, men jo med et gennemtænkt indhold. Jeg er kun skuffet og overrasket over, at de fylder silikone i deres hyaluronmaske. Ordet ‘lift’ er jo altid overdrevet, men indholdet er godt. Jeg kan godt lide, at der dels er flere kilder til fugtmætning, dels flere peptider i end bare den ene.

  Stor hilsen Anette

  09/03/2020
 • Metteline

  Kære Anette, ang Woods så er jeg begejstret for deres ansigtsmist og Daily Hydra Cream (kun prøvet som tester indtil videre men overvejer at købe den). Deres sera er i ret små størrelser men er deres Lift serum pengene værd? Aloe Vera og Hexapeptider som skulle være med til at få kollagenproduktionen op.. Hvad tænker du? Tillykke med bogen, jeg glæder mig til at læse den 🙂

  06/03/2020
 • Thea

  Hej Anette

  Jeg læste sidste år dit interview med Vibeke Lentz, og jeg elskede hendes anbefaling til et Garnier-produkt. Og nu skriver jeg elskede, da jeg ikke kan finde det længere.

  Ved du om de har taget dette produkt ud af produktion: https://www.garnier.dk/face-care/beauty/garnier-brands/pure-active/pure-active-2in1-makeupfjerner-rensegel
  Har du mon nogle alternativer?

  Jeg vil så gerne have styr på den hud!

  05/03/2020
 • Mariannegylding

  2 spørgsmål kære orakel-Anette :-). Må jeg bruge manyo bifida mist sammen med A vitamin serum fra Environ, eller “død” mælkesyrebakterierne af den lidt stærke syre? Hvis du forstår.
  Og, er det overhovedet muligt som overstået skrevet, at kombinere “premium quality and more natural” ? Kan vi få det bedste fra klinikken sammen med noget der beskytter miljø, er god for huden og samtidig virker?
  Knus herfra og god dag med pakningen 🙂 måske teenagerne giver en hånd

  05/03/2020
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Amaja, lad mig vide, hvad du synes.

  @ Julia, hudforfatterinde. Dét ord kan jeg lide. 1000 tak.

  Stor hilsen Anette

  04/03/2020
 • amaja

  tak for god info som altid tror jeg vil prøve øjepads

  04/03/2020
 • Julia Venus

  Jeg troede først at “N” stod for det udklædte “N”-ord hahaha
  Men jeg er helt med – hvem orker de nærmest skønhedsfacistiske 10 trin hver morgen OG aften??
  Jeg er absolut også tilhænger af minimalisme-vejen.

  Og tillykke med din nye bogudgivelse seje dygtige hudforfatterinde <3

  04/03/2020

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.