Årets mest og mindst læste på Beautyspace

 

På kanten af et nyt år kan det være interessant at se, hvad der er endt som de meste læste tekster på Beautyspace. Men også det modsatte, de mindst læste:

De 8 mest læste: 

De 4 mindst læste: 

Og rigtigt set. Jeg er ikke et større menneske, end at du kun får fire at de mindst læste. Og jeg kan sagtens se, hvad der er galt. De er overvejende ukonkrete.

TIL VI SES IGEN: 1000 tak, fordi du læser med og engagerer dig på Beautyspace, og ikke mindst i et på alle måder svært, tankevækkende og besynderligt år. Jeg ønsker dig en fredfyldt jul og glæder mig til den 4. januar, hvor vi forhåbentlig ses igen herinde.

OG ER DER NOGET, du gerne vil have meget mere af på Beautyspace i 2021, så smid endelig en kommentar herunder.

Kærlig hilsen

Anette

21/12/2020
Årets oversete helse-hit på budget
Indgår tilmed i opskriften på glød
04/01/2021
Hylden, der gør stor forskel for mig
Hvad du vil vide om den nye 2021-dagsorden

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  1000 tak for alle kommentarer, ord og ønsker for 2021. Jeg blev meget glad. Konkrete svar:

  @ Lene, vi går hårdere til gadgets. Meget snart.

  @ Britt, kæmpe kæmpe fornøjelse af studere dine erfaringer. TAK for dem.

  @ Sanne, du kan sagtens blande en oliedråbe i, og du kan også sagtens smøre noget ‘mere’ ovenpå.

  @ Lene, håber du har set mit svar længere henne.

  Stor hilsen Anette

  12/01/2021
  • Lene Kusk Thomsen

   Jo tak, Anette – jeg har fundet det. Tak for svar

   14/01/2021
 • Lene Kusk

  Hej Anette
  Jeg bruger MDerma Face21 Moisturizing Gel når jeg har gang i min Microcurrent Skin Stimulator ca. 3 gange om ugen.
  Jeg bruger den om aftenen, og jeg kommer ikke andet på min hud når jeg er færdig, da jeg synes, at den er lidt
  “klæbrig”. Jeg er i tvivl om det er godt nok, eller jeg bør tilføre serum og natcreme efter. Jeg har også tænkt på, at jeg lige kunne vaske mit ansigt af, og så derefter påføre serum og natcreme, men det synes jeg næsten er en skam, da gelen indeholder gode sager som niancinamid, glycerin og hyarulonsyre – hvad tænker du ?
  Vh og rigtig godt nytår
  Lene

  30/12/2020
 • Sanne

  Kære Anette : )
  Godt nytår : ) – jeg bruger dine a-vitamin creme og er glad for den. Men jeg bruger lidt olie blandet i den for at min hud ikke bliver for tør. Jeg tænke om jeg kan bruge en ekstra creme oven på fx. bruger jeg Ren Balm som natcreme, den er fed. Må jeg bruge den oven på din creme og må jeg blande en dråbe olie i uden at det går ud over effekten ? Jeg lider af meget tør hud efter mange år med sol og solarium :- )

  29/12/2020
 • Anette Kristine Poulsen

  1000 tak for alle gode ord og kommentarer. Jeg er tilbage på bloggen 4. januar. GODT NYTÅR, Kærlig hilsen Anette

  28/12/2020
 • Pernille S

  Rigtig glædelig jul og et godt nytår, Anette❤️

  24/12/2020
 • Kirsten V

  Mange tak for en meget lærerig og inspirende blog.
  Rigtig Glædelig Jul samt et godt, sundt og lykkebringende Nytår.❤

  23/12/2020
 • Anne

  Hej Anette, jeg ville bare lige ønske dig en god jul og sende en meget stor tak fordi du har lavet så fantastisk en natcreme! Jeg er uddannet kosmetolog fra Cidesco for nogle år siden og har derfor ivrigt fulgt med på sidelinjen og var derfor selv nødt til at prøve den, da den blev lanceret ☺️ jeg blev for en uge siden opereret i maven og har skulle forholde mig i fuldstændig ro indtil for et par dage siden og havde derfor ikke overskud til at pleje min hud som jeg plejer. Det resulterede i en total dehydreret, trist og grå hud – desværre! MEN (og jeg lyver ikke!) første nat efter jeg havde brugt natcremen var min hud som forvandlet over natten – det er jo for vildt hvad den creme kan! Gløden er tilbage, jeg har ikke knastøre flager af hud der peeler af af sig selv og mine linjer er småt udlignet igen – så af hjertet TAK for at lave et så banebrydende ikke-indviklet produkt til alle !! ❤️
  Kæmpe julehilsen fra en stor fan, Anne

  23/12/2020
 • Britt

  Jeg har ikke fulgt din blog i særligt mange måneder og selv om det er dyrt, bliver jeg ved. Jeg har læst din bog og pragmatisk fulgt dine råd og gjort erfaringer, på den baggrund:
  1) som total Bioeffect -fan har jeg trods alt afprøvet a-vitamin og kan konstatere at det ikke gør nogen forskel for mit ansigt, men til gengæld gør det for brystet og håndryggen. Jeg synes det ville være interessant at afprøve det på knæene også. Har fået en 5% fra pudderdåserne i gave og den er doneret til knæ-projektet.
  2) negleolie. Troede virkelig at olie var olie. Tog fejl og har de pæneste negle nu (Herome) trods corona håndvask “en masse”.
  3) vækst serum til øjenvippe og bryn fra M2 giver en smule til vipperne men rigtig godt til min næsten forsvundne bryn! Har afprøvet deres produkt til håret og det har en vis virkning på mine lidt for høje tindinger. Desværre er de nye/flere hår ret lyse og dermed er den visuelle effekt begrænset (overvejer farvning).
  4) Hamstrede Retin-Oil da den igen kunne fåes og har ikke brugt den længe nok til at udtale mig, men den føles rar.

  Og så er jeg en af dem der ikke har så travlt med at du skal producere mere creme…den er uden tvivl god, din ansigtscreme ( har får meget på lager til at have prøvet den endnu) men gode cremer er der flere af end der er oplyste troværdige og, kritiske journalister…og begge dele kan man jo ikke være, som du selv tager konsekvensen af, når du ikke anmelder andres A-vist produkter mere. Rigtig glædelig jul og tak for dine jordnære indspark. Kh Britt

  22/12/2020
 • Gitte+Salling

  Kære Anette
  Du og dine ønskes en glædelig og skøn jul, samt et helt forrygende nytår. Jeg glæder mig bare til at følge med på bloggen, også til næste år. Det er dejligt at du skriver til alle, og ikke kun til en aldersgruppe.
  Kærligst
  Gitte

  22/12/2020
 • YB

  Jeg vil rigtig gerne se overskriften SERIØST BEDRE HUD KROPSCREMEN
  Glædelig jul og et godt – og bedre – nytår

  22/12/2020
 • idastorm@live.dk

  Kære Anette.

  Jeg ELSKER at læse med, og er så imponeret over, hvordan du kan skabe dette fine univers for os, kvit og frit – tak!

  God jul til dig og dine.

  22/12/2020
 • Mariannegylding

  Kære Anette. Du og din familie ønskes ligeledes en glædelig jul og et lykkebringende nytår. Tak for dine, altid evidensbaserede, indput og for at gøre mig smukkere. her hjemme er, til stadighed, mit bedste argument “ det siger Anette” og det plejer at virke på alt. Lige fra teenage bumser, undskyldning for at brænde lidt flere penge af på produkter, til virksomme ideer jeg kan bruge i mit arbejde. Knus herfra ❤️

  22/12/2020
 • Charlotte

  Kære Anette . Du og og dine kære ønskes en glædelig jul og godt nytår. Tak for endnu et fantastisk lærerigt år her på bloggen
  Jeg elsker din måde og være på du er ærlig og kærlig og så har du en super god varm humor . Tak for dig og året på Beauty space glæder mig til mange flere år med dig❤️
  Ps. Kommer der en Beauty boks i starten af januar

  22/12/2020
 • lene svingel

  Glædelig Jul og Godt Nytår.
  Jeg er meget glad for min Seriøst Bedre Hud Ansigtscreme 🙂 :-).
  Læser dine blok indlæg med stor fornøjelse, holder meget af din måde at skrive på.
  Måske er jeg ikke helt opdateret – men et indlæg om alle de elektroniske apparater, det er muligt at investere i, med og uden LED lys, kollagenproducerende rulle dimser, ansigtsmuskeltrænere m.m., – hvad virker og hvad virker ikke?

  Bedste hilsner, Lene

  22/12/2020
 • Nan

  Du er så godt med, at det er svært at komme med yderligere ønsker. Altså det er jo sjovt med din forsøgskanin Pernille, så tilsvarende med forskellige problematiker, vil være dejligt at se.
  Men tak for et super univers og fortsæt endelig❤️

  22/12/2020
 • Jette B

  Kære Anette. En rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår . Tak for information her på bloggen. Tak for Ansigtscremen, den er kommet for at blive på min hylde.

  22/12/2020
 • Ulla-Mai Komi

  Tak for alle dine skønne konkurrencer herinde, og formidabelt læsning. Glæde jul og godt nytår til dig og dine kære

  22/12/2020
 • Birgitte B

  Glædelig jul og godt nytår til dig og dine Anette. Tak for mange dejlige, informative og lærerige indlæg i 2020. Kh. Birgitte

  22/12/2020

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.