Serummet vi ikke har talt nok om

Nogle gange er det dem, der går stille med dørene, som har mest at byde på.

Hvor man måske ligefrem ved en tilfældighed opdager, at ’hov, den sammensætning her er da for fin’. Sådan havde jeg det med peptide-serummet fra Nilens jord. Og det er den korte forklaring på, hvorfor det fik en plads i marts-boxen. For hvad der svarer til tre biografbilletter er det muligt at få huden i et indhold, der tæller:

 • Mindst to leveringssikre kilder til fugtmætning, bl.a. hyaluron og glycerin.
 • To af de gode peptider (som er de små proteindele, der virker udglattende, og som er på Hudplejepyramidens midterste trin).
 • Smidiggørende E-vitamin (virker på tværs af hudtyper som et gymnastikvitamin).
 • Blødgørende, dulmende og beskyttende spirulina-alger (snusfornuftigt og ultra moderne. Alger er fremtidens skønhedsapotek).
 • Rødme-reducerende arganolie (hudlæge Leslie Baumanns favorit).

Nul parfume, nul silikoner.

Næste step (for mig) var at tjekke konsistensen, når et indhold spiller på den måde: Der er tale om en lind letvægter, som ikke forsvinder, men heller ikke fedter. Så altså god til alle med en hud, der ligger i det normale til det let tørre område. Ikke for dig med ekstremt fedtet hud.

AF DE GRUNDE fik serummet en plads i marts måneds Book’n Beautybox. At boksen rammer bloggen (og ikke bare nyhedsbrevet) er der to grunde til:  1) Der kommer ikke noget “plaster” senere i dag. 2) Jeg har fået for mange mails her til morgen fra læsere med hotmail, som skriver, at de ikke får box-mailen. Så derfor. Har du hotmail, så tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter. På den måde har vi direkte forbindelse.

HVIS DU VIL SE DEN FULDE MARTS-BOX: Så er hele indholdet HER med prisvindende peeling til ansigt og krop, fugtmættende peptideserum, beskyttende dagcreme, cremet gloss, der ikke overglinser, og …

@beautyspace på Instagram

01/03/2020
Kender du din type?
Plus nyt om marts måneds Book'n Beautybox
04/03/2020
Her er de vigtigste fordele ved N-beauty
Plus en anbefaling fra en øjencremes-afviser 

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  @ Charlotte, beklager sent svar… det gør en forskel at rense hud mildt, bruge en vaskeklud om morgenen og så ellers en let salicylsyretoner som den fra fx. Danish Skincare (deres røde flaske). Hvis hudormene sidder for dybt/for fast, så er det en god idé at få en dybderens hos en professionel. Du finder endnu mere information i den lille guide her:

  https://beautyspace.dk/shop/produkt/find-dig-ikke-akne/

  Stor hilsen Anette

  09/03/2020
 • Charlotte

  Hej igen Annette.
  Havde du et godt råd med hensyn til mine teenagers bumser og hudorme?
  Mvh. Charlotte

  08/03/2020
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Stine F, åhhhh GRU. Jeg skal have det indlæg fjernet, for ja, al forskning, al erfaring viser, at vi netop IKKE skal fedte til (omvendt heller ikke afspritte). De to ting, der gør en forskel er A-vitamin og en anelse syre, fx. at duppe med lidt mælkesyre. Tjek også azelainsyre som de både har fra Ducrey på apo og også The Ordinary.

  Stor hilsen Anette

  05/03/2020
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Sanne, jeg tror, du vil blive begejstret. Serum er både og, når det er helt som det her. Under A-vit om aftenen er det også fint med mindre, at man har det fint med sit A-vit alene (eller hvad man nu bruger, for det kan jo også være EGF).

  @ Pernille S, du har jo en fabelagtig hukommelse, og du har fuldstændig ret. Vi har talt om det tidligere, men jeg tror faktisk at de har tilsat endnu flere gode ting.

  Stor hilsen Anette

  05/03/2020
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Cecil, absolut ikke et dumt spørgsmål. Du har helt ret i at olie i sin rene form skal på til sidst. Når fugt og fedt er blandet (som det er i rigtig mange produkter), så absorberes fedtstoffet fint, og det fungerer godt. Hvis olie lander rent på huden, så lad altid huden være forfugtet med en mist eller et serum.

  Stor hilsen Anette

  05/03/2020
 • Stine F

  Kære Anette
  Jeg har en datter på 11, som er begyndt at få nogle enkelte, men dog meget store hudorme på næsen. Jeg har søgt i dine tidligere posts, og fandt et fra 2011 (kunne huske det, så jeg har åbenbart været med længe :-), hvor du anbefalede to meget fede salver fra henholdsvis balance Me og REN. Jeg tror de er udgået, for jeg har ikke kunne finde dem. Mit spørgsmål er egentligt også, om det for de helt unge – altså præ teenagerne, stadig gælder, at redningen er masser af fedt? Eller om man er blevet klogere siden 2011, og i dag vil gribe det anderledes an.

  Tak for altid masser af gode råd, og den fantastiske nye bog.

  04/03/2020
 • Anette Kristine Poulsen

  1000 tak for kommentarer og spørgsmål. Jeg er tilbage på bloggen torsdag morgen med svar. Stor hilsen Anette

  04/03/2020
 • Charlotte

  Hej Annette.
  Jeg har 2 teenage-piger, der lider rigtig meget af fy-ordet: uren hud! Acne og virkelig mange hudorme. De har prøvet alle mulige produkter og husråd, men det virker kun lidt. Har meget på fornemmelsen at vi bare tørre deres hud meget ud i stedet. Måske også noget med kosten og for meget sukker. Har du et rigtig godt råd vi kan prøve?
  Mvh. Charlotte Skov

  04/03/2020
 • Pernille S

  Kan skrive under på at Nilens Jord serum er rigtig behagelig. Du anbefalede den for flere år tilbage, som et billigt alternativ, og det er jeg dig taknemlig for. Den ER god! OG billig!
  Dog sat lidt på stand-by, da Organics er på testkørsel for tiden, men absolut een jeg vender tilbage til igen og igen 🙂

  03/03/2020
 • Sanne

  Jeg har snart brugt mit serum up, så tak for denne, som jeg helt sikker skal prøve som den næste.
  Jeg er stadig lidt i tvivl – bruger man serum om morgenen (før dagcreme) eller om aftenen (før natcreme) – eller måske begge dele (to forskellige)?
  Rigtig go’ dag, smukke. 🙂

  03/03/2020
 • Cecil

  Jeg har et spørgsmål til olier i serums. I den serum fra Nilens jord som du anbefaler, skriver du, at der er arganolie i. Mit (måske lidt dumme) spørgmål er, om ikke olier gør det sværere for de andre gode ingredienser i at trænge ned i huden??? Synes du tidligere har skrevet noget med, at olier skulle “på” efter serums, da de lægger sig oven på huden…??? Jeg er en lille smule forvirret.

  03/03/2020

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.