Mindre tøj. Mere hud

Kropsprodukter

Jeg får af og til mails om, at det går for hurtigt på Go’ Morgen Danmark. At jeg snakker for hurtigt. At jeg burde få klippet pandehåret. Og at der i øvrigt bliver brugt for meget tid på at hakke løg. Så i klippet her går det ikke stærkt, og der er ingen løg. Det er 4 rolige minutter, hvor vi kommer rundt om creme-politi, osteskorper på hælene og den bedste fugtundertrøje til kroppen.

Hvis du er i tvivl om, hvor produkterne kan købes, så råb op i kommentarfeltet, og jeg vil ile til med hjælp. Jeg bliver glad alene af at kigge på de her produkter, som dagligt gør en god forskel. Ikke bare på mig.

Hvis du er til god olie, så husk at der stadig er en Beautyspace-fordel her.

@beautyspace på INSTAGRAM 

FILMFOTOGRAF: Kim Vadskjær

06/06/2016
En anbefaling
08/06/2016
VIND den fineste hudpleje

Kommentarer

 • @ Christina – 1000 tak for dit gode fif. Jeg husker, at du tidligere har nævnt den.

  Stor hilsen Anette

  23/06/2016
 • Christina kragh

  Bioterms BB crem til kroppen er det mest geniale den dækker dog ikke min hudsygdom men får mig stadig til at gå med bare ben tænker at jer der ikke har hudsygdom må få de flotteste ben med den crem jeg er ihverfald fan!

  09/06/2016
 • @ Cecilia – Tak fordi du deler dine favoritter. Prøv ex på det ene ben at smøre din creme/og eller olie på uden fugtundertrøje og se så forskellen til det andet ben. Tror du vil både mærke og se en forskel.

  @ Charlotte JB – Pernille Teglgaard. Hun er fabelagtig god. Hils fra mig.

  @ Inge Lyngsø – De har ret i at Booster 3 skal på først, men først-først er det en rigtig god idé med lidt ekstra fugtmætning med fx. Rønsbøls tonic, ikke bare pga ingredienserne, som ikke laver ballade i forhold til A-vitamin-esterne fra BP, men også for at lave det hudlæge Leslie Baumann kalder et lille mini-resevoir, som gør at huden bedre holder på fugten og de gode sager. Det vil ikke forhindre den anden i at arbejde. Alternativt: pres en opvredet vaskeklud mod ansigtshuden, smør booster 3 på og pift efterfølgende Rønsbøls tonic på. Jeg mener ikke, at nogen form for creme/serum skal lande på helt tør hud. Stor hilsen Anette

  09/06/2016
 • @ Amaja – Det er jeg glad for at høre.

  @ Nipuni – Det går ikke med frokost-ulykker. Jeg skal nok tage mig lidt sammen på den front (big smile).

  @ Lene – Åh, det gør ondt at læse dine ord. I samråd med din hudlæge vil jeg overveje IPL mod rødmen sammen med den medicinske kur og så masser masser af fugt (går ud fra du har læst rosacea-kapitlet i Superhud, hvor der er en case). Sørg for at bruge hudpleje med B3 (niacinamid) – tror du vil blive glad for Rønsbøls tonic bl.a. Solen er jo også en slem tricker, men det ved du. Går du hos en god hudlæge?

  Stor hilsen Anette

  09/06/2016
 • @ Birgitte B – Og Tromborgs gode fodcreme bruger jeg til hænderne. Den er virkelig fin.

  @ Helene – Åh du er sød med det pandehår. 1000 tak, og for den anden vejledning.

  @ Rikke Ryge – Åh ja, det kan du tro. Vita Liberata har fine ting og også St. Tropez – vælg produkter med gradual tan, og husk: masser af fugtmætning før, og masser af fugtmætning efterfølgende (hver dag), og gå langsomt frem.

  Stor hilsen Anette

  09/06/2016
 • Inge Lyngsø

  Hej Anette
  Jeg bruger Super 3 fra Beaute Pacifique, og er rigtig glad for det. Du fremhæver Rønsbøl skin tonic, som jeg også gerne vil prøve.
  De siger fra B P at Super3 helst skal kommes på som første creme for at vitA kan trænge helt ned i huden, hvad mener du??
  Og hvad med hyaluronsyre, skal den først eller sidst på huden
  Mange hilsner fra en stor fan
  Inge

  08/06/2016
 • Charlotte JB

  Kære Anette. Egen skønhed er sparket til hjørne – for en stund – for mine døtres værelser skal have en makeover. Jeg husker, at du for år tilbage anbefalede en dygtig indretningsarkitekt, som var geografisk funderet i Midtjylland, men jeg kan ikke finde indlægget igen her på bloggen. Kan du huske, hvem det var? Jeg vil være meget taknemmelig, hvis du vil dele navnet igen, så jeg ikke skal bruge en masse mentale kræfter på noget, som jeg alligevel ikke er ret god til 🙂 God sommer!

  08/06/2016
 • Cecilia

  Du er altid skøn Anette, og du klarer det fantastisk på den korte tid du har 🙂
  Den Biotherm creme og undertrøje fra Ling kunne jeg godt tænke mig at prøve, men det bliver ikke foreløbig for har massere i skabet, der skal bruges.
  Heldigvis er det gode produkter, som kan noget af det samme.
  Generelt synes jeg ikke fugtundertrøjer hjælper på mig til at holde på fugten. Hverken olie eller body lotion gennemfugter min hud mange timer frem, men bruger det stadig, fordi jeg godt kan lide det.
  I skabet har jeg Rønsbøl mist og den største bodylotion Lait Soyeux Hydratant Du Corps fra Beauté Pacifique (med massere af Squalane og vitamin A).
  Bruger også body lotion fra HTH, som er dejlig let om sommeren.
  Vichy ideal body balm er opbrugt, men den kan jeg også anbefale. Den er god cremet og dufter skønt. Egner sig godt til vinter, men kan også fås som serum.

  08/06/2016
 • Lene

  Kære Annette
  Jeg følger gladeligt med på din side og har købt og læst din bog “superhud”.

  Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre.

  For to år siden fik jeg rosacea med acne. Jeg lider stadig under det, og
  er på lavdosis isotretinoin og isotrex gel på acne områderne hver aften.

  Jeg synes jeg indtager og smører efter kunstens regler… Men min hud er
  så grim, at jeg ikke tåler at se den uden make up mere…. Den er fyldt
  med karsprængninger, rød og bumlet hud – foruden acne områderne 🙁

  Synes ingen bedring der er at spore. Behandlingen med nævnte har varet
  3/4 år nu…..

  Hvad i alverden skal jeg stille op med min pludselig forfærdelige hud.
  Jeg er grædefærdig og villig til at gøre næsten hvad som helst for at få
  min almindelige hud tilbage.

  Har du et råd – eller 10?
  Jeg er 32 år.

  Kh Lene

  07/06/2016
 • amaja

  jeg har ingen problemer med at følge med men tak ANNETTE for du hører på alles problemer det er det der gør dig speciel

  07/06/2016
 • Nipuni Julie

  Sikke dejligt med en video. Dem må der gerne komme flere af 🙂 Jeg ELSKER ELSKER ELSKER dit “ostesprog”, og var lige ved at få frokosten galt i halsen af grin. Fortsæt endelig med flere videoer. P.S. Dit pandehår og dit ansigt er stadig ligeså kønt som altid. God sommer! 🙂

  07/06/2016
 • Rikke Ryge

  Anette. Med det underskønne pandehår. Super video, tak.
  Jeg har brug for et råd, som ikke handler om osteskorper, løg eller fugt.
  Det handler om til gengæld om bleg hud!
  Har du det gode råd til en effektiv selvbruner eller andet, der kan fikse blege ben/arme? Og som gerne kan bruges til sart hud også.
  Kærligst Rikke

  07/06/2016
 • HeLene

  Jeg synes dit pandehår er tres sexy på den helt rette måde, og jeg ville selv gerne have det på den måde hvis det nu havde passet mit ansigt. Du bær det flot!

  Jeg har også sent dig en PB (personlig besked) på Instagram forresten, som jeg ikke ved om du set?

  Det er i det vindue hvor man kikker i sit feed, så er der en konvolut lignende symbole oppe til højre og der ligger ens PB.

  Skriver det kun sådan detaljeret fordi du skrev noget om at trykke på forkerte knapper i et andet svar og jeg selv har erfaring af at det instagram, så dejligt det nu er, er lidt uoverskuelig og de skifter også om lidt med symboler så man nemt bliver forvirret 😉

  07/06/2016
 • Jeg elsker også den der Hælkur fra Matas og bruger den på hele foden. Dog kun om natten, for ellers ‘svupper’ jeg rundt i creme/fedt i sandalerne. Så til daglig brug har jeg købt en god (og virkelig hurtigtørrende) fodcreme fra Tromborg. Tromborg Aroma Therapy Deluxe Herbal Foot Cream hedder den, noget så fint 🙂 kh. Birgitte

  07/06/2016
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Malene – Den er fra Lind og du finder den på hellethorup.dk

  Stor hilsen Anette

  07/06/2016
 • Malene

  Hej 🙂

  Jeg er lidt interesseret i produkterne til kroppen. “Frugtundertrøjen”, den spray/mist hvad mærke er det og hvor kan jeg købe den henne?

  07/06/2016
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Henrik B – Det er jo et bud, jeg alene på papiret er glad for. 1000 tak. Det skal klikkes hjem til test.

  @ Emilia – Den er fra Ling og jo egentlig til kroppen. Kan købes på hellethorup.dk

  @ Karin – Tak for at starte dagen med et godt grin.

  Stor hilsen Anette

  07/06/2016
 • Henrik Boysen

  Hej Annette 🙂
  Du skriver tit om at det er svært at få produkter med højt indhold af B3 vitamin uden silicone.
  Paulas choice har netop lanceret deres nyeste produkt som hedder Resist 10% Niacinamide Booster
  Den er uden parfume og silicone.
  Jeg har ikke selv prøvet den, men den ser da ud til at være et godt bud til alle der ønsker ekstra brandstof til cellerne.

  http://www.paulaschoice.com/shop/collections/Resist-Anti-Aging/treatments/_/Resist-Ten-Percent-Niacinamide-Booster

  07/06/2016
 • Emilia

  Hej hvor er fugt misten til ansigtet fra?
  God sommer

  07/06/2016
 • Karin VS

  Kære Anette 🙂
  Jamen du har jo kun få minutter, så er det da klart du må skrue tempoet lidt op 😀
  Jeg synes nu du går rigtig godt igennem.
  Og dit pandehår, det er fuldstændig som dejlige Kim Schumacher engang sagde: Waaaw HEELT fantastisk 😀
  Tak for videoen.
  Knus Karin

  07/06/2016

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.