Jeg tror, du går i seng med fjenden

iphone2

Den bærer vores liv i billeder, og den fungerer som alt fra lommelygte til telefon, boardingkort, vækkeur, diktafon, spillemaskine, huskeliste, notesbog, mail und so weiter.

Men for hudens skyld skal telefonen ud af soveværelset. Ikke bare på grund af den gamle sang om nul skærme inden sengetid. Men fordi det blå lys som netop telefon, computerskærm og iPad udsender er en melatonin-killer af rang. Og det giver påvist ringere søvn. Måske husker du, at vores hudceller har en døgnrytme, og at de er meget mere intelligente, end vi hidtil har vidst. Derudover så er der jo også tippet her.

Så derfor – find det gamle vækkeur frem.

VIND DET SUPERCOOL MUTI: Det er stadig ikke for sent at være med her.

08/06/2016
VIND den fineste hudpleje
10/06/2016
Tv-værten med de mange tricks

Kommentarer

 • Christina kragh

  Så abonnere jeg sgu på børsen haha kan man få et rabat tilbud

  11/06/2016
 • @ Tonnya – Smiler, ved ikke om den virker den rosakvarts, men der må være en grund til at du anskaffede den?

  @ Henriette – Tak for tip.

  Stor hilsen Anette

  10/06/2016
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Louise T – Sådan!

  @ Jette V – Faktisk giver det også mig ekstra ro at være i et andet lokale end telefonen.

  @ Helene – Dét vil jeg ud at kigge på. Lyder dejligt.

  @ Kirsten V – Godt!

  @ Tanja O – Jeg har kun en ting at sige om Less is More: Fantastisk god serie. Inkl. produktet du nævner.

  Stor hilsen Anette

  10/06/2016
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Birgitte B – Lyder godt med det radiostyrede.

  @ Sanne – Åh ja, jeg havde glemt, at der er noget der hedder klokradio.

  @ Inge G – Jeg er med, og du har helt ret, så må den jo være i nærheden. Tør ikke sige, hvor langt det blå lys rækker.

  @ Karoline L – Det lyder snusfornuftigt og godt.

  Stor hilsen Anette

  10/06/2016
 • Tonnya

  Beklager men jeg kan bare så godt li’ at bruge min Iphone som vækkeur 🙂
  Har dog en stor rosakvarts ved siden af. Om den hjælper ??
  Kan bedre li’ de væknings toner jeg kan få der ift et alm vækkeur/clockradio.

  10/06/2016
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Christina Kragh – Åh du er sød. Det gør jeg skam. Men ikke i hvert nummer. Jeg bidrager med rejse-stof og med beauty. Hvis du køber Børsen hver fredag, så er der skønhed.

  Stor hilsen Anette

  10/06/2016
 • Christina kragh

  Fru poulsen skriver du ikke længere for ELLE? Har købte dét nyeste nummer men kan ikke finde dig øv og var kun derfor jeg købte det

  09/06/2016
 • Henriette

  iPhone og iPad har fået en opdatering der inkluderer en funktion der hedder “night shift”. Der kan man ændre lyset til en mere varm tone så det ikke skulle påvirke søvnen mm så meget;)
  Når det så er sagt er telefonen heller aldrig med mig i seng;)

  09/06/2016
 • Tanja Olesen

  Hej Anette. Har lige et spørgsmål som ikke lige er omkring overskriften. 🙂 du har tidligere anbefalet saltvands sprayen fra Philips Martin. Jeg har langt hår ligesom dit og vil gerne have lidt struktur her i sommerhåret. Nu har jeg også læst om less is more elderflower saltvandsspray. Kender du også den? Den må bare ikke gøre håret tungt og fedtet og jeg fornemmede at du var meget glad for først nævnte. 🙂 kh. Tanja

  09/06/2016
 • Kirsten V

  Du har helt ret og NU er det slut. 🙂

  09/06/2016
 • HeLene

  Jeg har sådan et dejligt vækkeur fra Phillips som simulerer solopgang og solnedgang… Og lyset fra displayet afpasser sig til lyset i værelset sådan cifrene bliver meget blege og ikke forstyrrer med sin blafren.
  Telefon på flyver funktion, hvis jeg ikke venter på noget særligt fra en jeg holder af…
  Men godt du husker os, det bliver nemt for meget…

  09/06/2016
 • Nej, det gør jeg ikke 😛
  Ikke på grund af lyset, men fordi jeg ikke gider blive vækket af den midt om natten, fordi jeg har overset at slå en notifikation fra….Så den bliver pænt i stuen natten over. Og mine unger har passeret den alder, hvor de ringer midt om natten for at blive hentet af mors taxiservice 🙂

  09/06/2016
 • Louise T.

  Oh yes! Alle 6 af familiens mobiler er lagt i køkkenet OG slukkede, når vi går i seng om aftenen…

  Onde mor!
  (eller som jeg sagde til den ældste før hans engelsk eksamen den anden dag…
  “Life is a bitch – and so is your Mom!”)

  09/06/2016
 • Karoline L

  Jeg havde netop regnet med du ville skælde ud på alkohol eller sukker – men den omtalte fjende er næsten den værste! Jeg sætter altid min på forstyr ikke, og kaster den over i et hjørne, langt væk..

  //K

  09/06/2016
 • Inge G

  Der er bare lige det der…. når man har store børn, der muntrer sig på alle tider af døgnet……så er det rart at have telefonen ved siden af.
  Hvis nu den ligger under sengen….går det så? 🙂

  09/06/2016
 • Du kan altså noget med overskrifter, Anette! 😉 Jeg er så gammeldags og utrendy at jeg stadig bruger min gamle clockradio, og læser gammeldags papirbøger. Jeg er nok den sidste dinosaur der vælter, hæhæ 🙂

  09/06/2016
 • Jeg har aldrig haft min mobil i soveværelset og jeg forstår slet ikke andre kan (pga. lys fra skærm, bip, vibreren osv.). Jeg har et dejligt radiostyret digital vækkeur, som selv slår over på sommer-/vintertid. Kh. Birgitte

  09/06/2016