4 produkter, du vil vide findes

Du kender sikkert det med at have produkter, der positivt gør indtryk på måden, så du ikke vil løbe tør for dem. Sådan har jeg det med de fire her – og af vidt forskellige grunde:

Apoteker-kropsolien, du vil genkøbe

Hurra for Aveeno, som endelig er kommet på de danske apoteker. For ikke længe siden landede deres kropsolie på hylderne – og halleluja for det. Indholdet tæller bare letvægtsolien jojoba (som mere er en flydende voks), sojabønne-olie (en videnskabeligt veldokumenteret kilde til både antixoidanter og hudkærlige fedtsyrer), fugtforseglende og lindrende havre-olie (som Aveeno er storforbrugere af) og endelig barrierestyrkende letcithin og smidiggørende E-vitamin. Konsistensen er selvfølgelig olieret, men samtidig elastisk let, mens duften er mild, nærmest hudagtig, så altså ikke parfumefri. Se indholdsoversigten HER. Jeg har købt min på apoteket HER.

Begejstringen kom snigende

Jeg har indtil for nylig udelukkende været til selvbrunerdråber, som er nemme at inkludere i en rutine. Men Rudolph Cares selvbruner-lotion har været en øjenåbner på trods af mildest talt neutrale forventninger. Jeg har nemlig ikke verdens bedste erfaringer med selvbrunercreme. Positivt førstehåndsindtryk med duften (jeg kan virkelig godt lide Rudolphs duft), som også slører for selvbrunerlugten. Og så er der konsistensen, som fik mig til at nærstudere indholdsoversigten en ekstra gang. Helt kort, så er der tale om en virkelig god sammensætning af fugtmætning, forseglende planteolier, beskyttende antioxidanter og så er der det med acai (Rudolphs DNA-ingrediens), som indeholder ferulasyre, der er en ekstra arbejdsom antioxidant. Men at jeg nu ligefrem har skiftet dråberne ud med lotion, hænger sammen med resultatet, for wow en naturtro glød. Og ingen, som i INGEN overgange eller andre kiksere (selv når jeg glemmer at eksfoliere først). Jeg har netop genkøbt HER.

Fodcremen, jeg ikke slipper

Selvfølgelig er man ikke afhængig af produkter – det er vi af mad, ilt og relationer – men den her fodcreme er outstanding og forståeligt nok prisvindende. Jeg har kopieret Lise Grosmanns aftenrutine (hun vasker altid fødder om aftenen og kommer fodcreme på, og kalder det den dejligste luksus – hun har ret). Den er døbt natcreme til fødderne, og selvfølgelig, for netop fodcreme er noget snask om dagen. 15% karbamid gør, at man kan være rimelig sikker på ens osteskorpe-agtige hud på hælene opløses. Her sammen med eksfolierende mælkesyre og god fugtmætning. Doseringen er der også tænkt på med ét pump svarende til en gennemsnitsfod. Kølende eukalyptus er en af årsagerne til, at jeg glæder mig til den her creme om aftenen (så ikke for dig, der ikke vil have parfume). Se indholdsoversigten HER. Min er købt hos Ecooking HER.

Hvis du skal have én ting fra Korres, så er det den her

Jeg er sikkert ikke alene om at savne Korres herhjemme. Især deres kølende yoghurtgel til kroppen, som jeg tidligere har rost. Og heldigvis er de faktisk stoppet med at kalde den for after sun. Nu hedder den Calming + Cooling gel og er smart enten alene eller som kropsserum, hvis man har god tid. Indeholder antioxidanter, masser af yoghurt (står som nummer tre på indholdsoversigten), god fugtmætning (glycerin) og fugtforsegling (jojoba, sød mandelolie) – og så dufter den laaangt væk af sommerferie. Jeg har købt min i Nolita, New York, hvor der er en ny Korres-butik på Elizabeth St.

SERIØST BEDRE HUD i ord og på tube finder du HER.

IKKE MERE TÅLMODIGHED MED BIBLIOTEKET? Så finder du Bedre hud med årene – videnskabens opskrift på en friskere hud billigst HER.

MAJ MÅNEDS BOOK’N BEAUTYBOX udkommer tirsdag den 2. maj kl. 7.00. Som soft launch (for dem der måske arbejder kl. 7.00) bliver den lagt på shoppen et par dage før.

@beautyspace på Instagram

FOTO JENS PETER ENGEDAL

24/04/2023
Din hud indeholder udglattende A-vitamin, men på lånt tid
Kend de 5, der er på rov efter dit A-vitamin
02/05/2023
Dit tocifrede plaster ovenpå udsolgt bogboks
Plaster plus top-5 mest læste artikler i april

Kommentarer

 • Julie

  Hej Anette
  Jeg har testet Biotherms Life Plankton Elixir og er ret begejstret, så jeg tænker jeg går fullsize på den. Har i mange år brugt Dermalogica produkter, herunder deres Intensive moisture balance, men jeg synes mine rosacea kinder reagerer mere og mere. Så spørgsmålet er hvilken dagcreme vil være god at kombinere med serummet når man har lidt sart men ellers sund hud og 47 år?
  Mange hilsner
  Julie

  10/05/2023
 • Mette Gotfredsen

  Først tak for din fantastiske Ansigtscremen. Helt vidunderlig. Jeg syntes du på et tidspunkt omtalte en god After Sun men nu kan jeg ikke finde det😂 Er du sød at skrive igen hvilken det var??

  07/05/2023
 • Maria

  Hejsa, jeg har prøvet en del forskellige fodcremer som alle er mega lækre. Men ecookings tænkte jeg nøj den er lækker at smøre på! Dufter godt! Desværre fik jeg ikke meget søvn den nat fordi min hud ikke kunne ‘ånde’ /ubehageligt at have sved-følelsen på fødder hele natten. Samt da jeg stod ud af sengen var den fedtede følelse der stadig – ku man også høre på mine skridt 😀 Så ja den må vel fugte godt, men i hvert fald svært ved at trænge ind. Æv.

  07/05/2023
 • Jeanette

  Fodcremen har længe været fast inventar,men olien er nyt bekendtskab, og jeg kan allerede fornemme, at vi bliver rigtig gode venner. Duften alene er jo overjordisk, jeg bytter gerne min førstefødte for flere produkter med den duft. Hit med dem, hvis du kender nogen 🙂

  05/05/2023
 • Anette

  Man kan købe Korres’ produkter i Tyskland by the way. Jeg har købt ansigtscremen med yoghurt fra tyske Amazon, men jeg tænker flere må kunne have det også, hvis man leder lidt rundt.

  Ellers har makeup.dk faktisk en hel del Korres’ produkter. Dem har jeg købt produkter fra selv, og det er en udmærket side, de har mange interessante brands, især inden for sol og har også en del af Korres’ yoghurt-produkter.

  02/05/2023
 • Charlotte

  Jeg har før haft held med at finde produkterne fra Korres på Nørrebro Apotek, det der ligger lige ved søerne.

  30/04/2023
 • Mille

  Hej Anette,

  Så er jeg tilbage i kommentarsporet efter endnu en gang at have købt noget på anbefaling herinde fra – denne gang sprayen fra Aveeno. Jeg må bare sige, at den slår min bodylotion fra Rudolph Care med længder – og samme ml. fås til præcis den halve pris. Efterhånden bruger jeg kun RudolpH Cares acai facial oil, alle andre produkter fra dem har jeg efterhånden skiftet øl. Jeg konstaterer, at jeg synes, firmaets storhedstid er forbi; de producerer i ét væk klipklappere, punge, the og what not, men der er længe mellem lanceringer af egentlig hudpleje og oftest er produkterne uden særlig meget effekt, måske på grund af deres aktive til- og fravalg i ingredienser. De slår sig op på økologi, hvilket betyder meget for mig, men efterhånden – ved blandt andet at læse godt med herinde – forstår jeg, at økologi ikke nødvendigvis og udelukkende er godt, og at der er mange andre faktorer som spiller ind. Deres serum har jeg byttet ud med Bioeffect (som fås ganske (!) billigt på Cocopanda med jævne mellemrum), deres deo roll on med Matas egen parfumefri variant som også er astma- og allergimærket og så videre. Jeg synes, at jeg får meget mere ud af mine penge nu – og så flot hud. Det blev lidt en smøre her, kan jeg se, men jeg vil egentlig bare sige tusinde tak for kyndig vejledning og gode anbefalinger. Kh Mille

  30/04/2023
 • jeanet staack

  Hej Anette, nu er det vel ikke tilfældet at disse produkter kommer i din “maj pakke”? 🙂

  28/04/2023
 • Ida

  Anette kan man bruge selvbrunerdråber fra ecooking i din A vitamincreme? Jeg bruger din creme om natten og kom til at tænke på om jeg kan kombinere med dråberne?

  28/04/2023
 • Nanna

  Vil man kunne bruge kropsolien fra Aveeno hvis man har tør hud på bryst og ryg med tendens til bumser?

  28/04/2023
 • amaja

  hvor jeg glæder mig til at prøve det alt sammen

  27/04/2023
 • Trine

  Hej Anette
  Jeg er også stor fan af ecookings natcreme til fødderne. Desværre elsker min hund den også, så det er svært at holde den væk, når cremen er smurt på 😂🐶
  Et spørgsmål vedr. selvbruner:
  Kommer der ikke pigmentpletter, når man bruger selvbruner?
  De bedste hilsner

  27/04/2023
   • Trine

    Tak for svaret 😊👍

    04/05/2023
 • Christina

  Jeg vil varmt anbefale Karmamejus: Infnity Face&Body Serum- Lotion. Den er lækker i konsistens og dufter mildt og dejligt. ( den er parfumefri, men har en naturligduft af ingredienserne) Jeg bruger den primært i ansigtet/ under øjne som en præ- Serum. Og min hud elsker den, den bliver blød lækker og gennemfugtet.

  27/04/2023
 • Chris

  Hej Anette

  Tak for din altid store viden og grundighed – du er jo vores alle sammens beauty-orakel
  Jeg har et sæt svigerforældre, som SVÆRGER til Forever Living Products og isærdeleshed deres Propoliscreme https://shopforeverproducts.com/shop/personal-care/aloe-propolis-creme?utm_campaign=DNK&geot_debug=Denmark&geot_debug_iso=DK&wcpbc-manual-country=DK&gclid=CjwKCAjwuqiiBhBtEiwATgvixM92FiQ2CQ8j76CsU3Kt2q1RhZlD_2oARM1Ad2Dm4rdN2FzRUFVFChoCNDgQAvD_BwE

  Der er ikke dét, dén creme ikke kan kurere (hvis du spørger dem). Jeg er selv ret forbeholden overfor produkterne, ved egentlig ikke hvorfor. Mit spørgsmål er, har du nogensinde kigget nærmere, på nogle af deres produkter? Kan de noget eller er det bare lidt opreklameret?

  27/04/2023
   • Chris

    Helt enig i forhold til ‘salgsmetoden’, måske det også er derfor jeg så gerne vil have det ikke er gode produkter 😅

    Tak for link til en god hjemmeside, den vil jeg kigge nærmere på.

    01/05/2023
 • Pernille

  @Pernille – blot en anbefaling herfra, da jeg lider af mild rosacea og ikke tåler solen særligt godt – har fundet en genial, let farvet solcreme med Spf 50 fra Skinceuticals – let og lækker som en tyndtflydende foundation med en farve, der tilpasser sig din egen hud. Jeg er stort set holdt op med at bruge make-up. Produktet hedder SKINCEUTICALS MINERAL RADIANCE SPF50 50 ML og kan fx købes på skinsense.dk.

  27/04/2023
 • Lone

  Jeg slipper heller ikke Ecooking fodcremen – den er fantastisk!

  27/04/2023
 • Ane

  jeg har måtte kassere selvbruner-olie fra både Rudolph og Meraki, da jeg synes de lugter virkelig fælt. Hvordan er det med cremen, kan man stadig lugte ‘selvbruner-lugten’? 🙂

  27/04/2023
  • Nicoline

   Jeg har lige købt den, og ja desværre – den lugter fælt af selvbruner efter et par timer. Så ligesom alle andre selvbrunere jeg har haft, må denne også kasseres.

   30/04/2023
 • Trine L

  En af mine bekendte blev en gang nærmest chokeret, da jeg nævnte at overskydende serum eller creme på mine hænder, gerne ryger i håret. Hendes “ansigtscreme var simpelthen for dyr til håret..“. Den var så åbenbart ikke for dyr til håndklædet for der tørrede hun hænderne af..

  Jeg elsker at kryds-bruge produkter og især en del af min ansigtspleje ryger også på krop, bagpoter og hår.
  Derfor er jeg også rigtig glad for body olien fra Aveeno.. og jeg er så vild med duften!

  Korres og cremen fra Rudolph har jeg til gode at prøve men overvejer da kraftigt sidstnævnte i et forsøg på lidt sund kulør 😊

  Som altid, tak for gode anbefalinger og kyndig viden og erfaringer.

  27/04/2023
 • Birgitte B

  Jeg er fast bruger af natcremen til fødderne. Den er virkelig god og jeg har endnu til gode at finde én, der er lige så effektiv. Så hamstrer altid lidt, når den er på tilbud 🙂 og ja, emballagen er virkelig god. Især er jeg fan af den måde, som pumpen tømmer hele indholdet. Der er aldrig produktrester.

  27/04/2023
 • Marianne

  Elsker gode kropsolier, så tak for anbefalingen 🙂 Jeg vil lige høre dig: kender du til en creme/olie med A-vitamin til kroppen? Har været glad for The Chemistry Brands Retin-Oil, men den udgår, og jeg synes, at Paula’s Choice retinolcreme er noget pebret. Jeg kan simpelthen ikke finde et produkt?

  27/04/2023
 • Gry Astrid Larsen

  Korres kan bl.a. købes på Zalando 🙂

  27/04/2023
 • JF

  Hvad afgør at det er en kropsolie? Hvis man er ok med parfumen vil du så anbefale den til ansigtet også?

  26/04/2023
 • Pernille

  Hej Anette. Kan du anbefale en farvet creme, som kan bruges over min fugtighedscreme? Jeg kan ikke lide noget meget dækkende, men min hud er både ujævn i farven og rødmosset. Den må gerne være let og naturlig. Jeg er 58 år.
  Bruger din creme hver aften og er rigtig glad for den.

  26/04/2023

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.