Behandlingen, du ikke skal finde dig i

Tak for alle kommentarerne i går. Jeg blev paf over at se, hvor mange der tror, at det er normalt at blive efterladt alene i alt fra 10 til 20 og helt op til 30 minutter. Det er det ikke. Det hører en fjern fortid til, som Daniela Fraser fra Complete Me meget fint giver en forklaring på i kommentartråden.

Når det er sagt, så skal der selvfølgelig være plads til, at der bliver hentet eksempelvis vand eller andet væsentligt. Ligesom det også er umådelig rart efter endt en behandling at rejse sig langsomt og have rummet for sig selv. Men til allersidst vel at mærke.

Lad mig understrege at andre kan have det anderledes. Eksempelvis har jeg en kollega, der ikke kan klare, hvis nogen rører hende i hårbunden.

Herhjemme har jeg ikke prøvet at blive forladt som beskrevet i går de sidste to-tre år. Medmindre at der er tale om en forlængende lys-behandling. Via mit arbejde prøver jeg en del behandlingssteder, og her får du listen over de steder, hvor der konsekvent bliver givet side services, mens alt fra masker til frugtsyrebehandlinger trækker:

Sahar’s i Kbh. K, Sara Jordell i Valby, Naturlig Smuk på Frederiksberg, Caroline Bjerring i Vejle, Beauty Avenue på Frederiksberg,The Glow Inst. i Hillerød, Witt Clinic i Herning, Helle Kjær Wellness i Kbh. K, Comwell Kellers Park i Stouby, Holistic Beauty i Kbh. K, Marienlyst Strand Hotel i Marienlyst, Amazing Space på Kgs. Nytorv, Complete Me i Kbh. K, Anita Falslund på Islands Brygge, Dare to Care på Østerbro, Facia Beauty i Charlottenlund, Helle Thorup i Aarhus, Hudplejeinstituttet i Aarhus, Chanel-kabinen i Illum, Skinsecret i Kolding, Sara Lorentsen i Vejle, Intuitions på Amager, Den Syvende Himmel i Frederikshavn, Marias Hudpleje i Lyngby, Nobl i Holte, Aagards Hudpleje i Brædstrup, Parfumeriets Hudplejeklinik i Silkeborg, Sund Hud i Nyhavn (Kbh.K),  Element Copenhagen i Kbh. K.

HVIS DU som behandler sidder derude og føler dig uenig eller glemt, så skriv til mig fluks på open-mind@mail.dk. Skriv endelig også gerne, hvis du som kunde vil anbefale et sted, hvor man ikke bliver forladt eller rettere: Hvor forventningsafstemningen er i orden. Og hvor det måske giver mening at blive ladt alene under en behandling. Enten på mail eller i kommentarfeltet.  Listen er med 100 procents garanti ikke udtømmende, for jeg har ikke prøvet alle behandlingssteder i Danmark.

@beautyspace på INSTAGRAM

28/01/2019
Når en behandling går galt
Fordi man glemmer regel nummer ét
30/01/2019
Den gammeldags ingrediens alle råber på
Fordi dokumentationen ikke står til diskussion

Kommentarer

 • @ Emilie, ENIG. Hun er på listen.

  @ Susanne, Jeg kender ikke til metoden. Hvor får du foretaget behandlingsforløbet?

  HELT ENKEL RUTINE:

  Rens din hud om aftenen. På med en A-vitamincreme, fx. Booster 3 fra Beaté Pacifique (nu du allerede er bruger af mærket)

  Brug en vaskeklud i ansigtet om morgenen, så du får en let eksfoliering. Brug en tyndt lag beskyttende serum under din dagcreme. Fx. Faaborg-Pharmas Ultimate Serum med masser af niacinamid (du får den på apoteket) – de har også en dagcreme med SPF, som jeg synes, du skal overveje.

  Det er helt ‘basic’ og lige efter Hudplejepyramiden, som hudlæge og professor Peter Bjerring er ind over.

  Stor hilsen Anette

  03/02/2019
 • Emilie Franck

  Helle Kjær fra Helle Kjær Wellness i Skindergade, Kbh K, er helt fanatisk, og giver altid massage imens masker o.l. virker!
  🙂

  02/02/2019
 • Susanne

  Kære Anette

  Jeg læser med glæde dine indlæg og dine mange gode råd.
  der drejer sig om hud/hår.

  Jeg har lidt af hårtab i det meste af mit liv-har prøvet ALT-
  er lige nu i PRP behandling.
  Det hjalp rigtig meget efter første “kur”=3 behandlinger med ca 5 ugers mellemrum.
  Så var det meningen jeg skulle have en vedligeholdelsesbehandling ca hver 6. måned.
  i slutningen af perioden kom hårtabet igen.
  Nu prøver jeg igen for 7 uger siden fik jeg en behandling
  og skal have en mere om 6 uger.
  Så må vi se- synes det er blevet lidt bedre,
  Det er en meget dyr behandling .Har du erfaringer med denne metode?

  En anden ting – jeg er dårlig til at holde min hud, og efter mange års manglende pleje/og en del sol og mange bekymringer trænger jeg til et råd,
  Kan du anbefale mig en dagcreme/natcreme/ maske der plejer tør ældre hud og mindsker rynker. Det skal være meget enkelt ellers får jeg det ikke gjort.
  Måske der kommer en beauty box med nogle produkter jeg kunne bruge.
  Lige nu bruger jeg Beaute Pacifique anti age dagcreme et par gange om ugen Dragons blood mask – lige nu faktisk ingen natcreme!

  02/02/2019
 • Anette Kristine Poulsen

  1000 1000 tak for endnu flere indspark og kommentarer. Det e jeg meget meget glad for.

  Jeg er med på argumenterne, men jeg synes, at Gitte (i indlægget ‘UNDSKYLD, MEN…’) tager den et flot skridt videre. Hun påpeger det vigtige i, at behandleren tager initiativet mht. at afstemme forventninger. Det gør de fleste sikkert allerede måske. Men det vil betyde, at man i hvert falde ikke bliver overrasket over at blive ladt alene. Som jeg blev i torsdags. Paf, overrasket og træt af det. For jo, nogle vil måske gerne slappe af alene, men det er jo ikke til at vide. Derfor regel nummer ét.

  KH Anette

  01/02/2019
 • Beam/A-M

  Åh. Spændende indlæg! Jeg er ret sikker på, jeg også er blevet efterladt med masken på hos Helle T. i Aarhus en gang eller to. Selvom det nok er tænkt som at man skal ligge og slappe af, synes jeg godt det kan blive lidt ubehageligt. Oh, well. Nu er jeg så lidt i tvivl om, hvad jeg skal gøre, hvis det sker under min næste ansigtsbehandling (ikke der men et andet sted)…

  31/01/2019
 • Tanya

  Jeg troede da også det var helt normalt at behandleren gik mens masken virkede. Er helt målløs over at det ikke er tilfældet. Husker nærmest ikke at det ikke er sket. Jo, måske faktisk ikke hos Daniela.
  Men koster det ikke mere hvis man skal have en håndmassage eller andet imens?

  31/01/2019
 • Ej hvor er det spændende, at læse alle disse kommentarer, når man selv er behandler.
  Det er så sødt af dig Anette, at sætte mig på din “positiv liste” jeg er glad for du nyder dine behandlinger 🙂
  og lad mig lige sige, at jeg aldrig er i tvivl om hvad du godt kunne tænke dig i din behandling. Vi har helt styr på forventningsafstemningen:-)))
  Jeg “forlader” dog også mine kunder i nogle behandlinger. Jeg har faktisk aldrig tænkt det som forlader, men jeg lader den slappe helt af i små 10 min. Det er så forskelligt alt efter hvilken hud, hvilke ønsker kunden har og hvilken behandling der er valgt. Men alt med måde selvfølgelig, jeg havde engang en kollega der gik i netto mens kunden lå med frugtsyre – lad os bare sige UPS til den….
  Og jeg må lige sige at jeg nyder at få maske-slap af tid når jeg får behandlinger, der sover jeg nemlig 🙂
  Vi ses i morgen kære Anette, og jeg er helt med på hvad vi skal:-)

  Og søde Kiss, tusind tak for din anbefaling, altid en fornøjelse at have dig på briksen.

  31/01/2019
 • Helle Truelsen

  Jeg vil gerne tilslutte mig Beauty Cell i Kolding, hvor Connie er fantastisk. Det er den bedste ansigtsbehandling jeg har fået, og jeg har prøvet MANGE gennem 40 år. De fleste steder, går de ud for at tage en telefon, eller betjene en kunde. Hos Connie er døren låst mens man får behandlinger, så der kommer ingen kunder ind i forretningen imens der er behandlinger.

  31/01/2019
 • Connie Christensen

  Har også prøvet at blive efterladt hos House of Beauty i Taastrup (flere år siden) under en frugtsyre behandling, hvor jeg faktisk blev lidt urolig, fordi det kriblede og krablede i huden. Jeg fik også vokset overlæben med meget varm voks (måske for varm) for jeg fik små væskefyldte blærer på hele overlæben. Kommer der derfor ikke mere.

  31/01/2019
 • carina scheel

  Jeg kan give mine varmeste anbefalinger til Caroline Bjerring i Vejle som du også har på din liste. Man føler sig virkelig forkælet fra man kommer til man går. Man bliver ikke ladt alene i stolen, det er kun tilsidst når man bliver tilbudt en kop varm the og chokolade. Der får man håndmassage/hovedbundsmassage mens maskerne gør deres arbejde…jeg elsker det sted !!!

  31/01/2019
 • Bliver helt rørt over denne debat og de mange søde ord vi får med på vejen.

  Jeg vil ønske, at jeg kan give jer alle der har ligget alene en behandling, så I kan mærke nærhed og engagement under HELE behandlingen‍♀️
  Heidi/Naturlig Smuk

  30/01/2019
 • Mai

  Jeg er også blevet efterladt hos Holistic Beauty. Ud af de 60 minutter min behandling varede, vil jeg skyde på at behandleren var hos mig halvdelen af tiden. Det var hun også nødt til, da jeg fik lavet en diamant slibning. Selve slibningen tog nok 5 min og resten af tiden var produkt på – forlad lokalet – repeat. Det er den værste behandling, jeg har prøvet. Der følte jeg mig taget i r****. Jeg kommer der ikke igen.

  Jeg har fået mange behandlinger hos Dollface og var stor fan af Louise, men i deres behandlinger bliver man desværre også forladt, mens masker trækker, bryn og vipper farves m.m.

  30/01/2019
 • Dorte

  Jeg vil gerne anbefale Amazing Space på Kgs. Nytorv.
  Rolig, venlig atmosfære med dejlige dufte og god smoothie, urtete og dadelkugle.
  Jeg skulle have en hel krop massage. En smilende, sød og venlig behandler hentede mig, gav hånd og præsenterede sig. Hun fortalte om forløbet og besvarede mine spørgsmål.
  Jeg blev også forladt hun skulle hente den olie jeg havde valgt til massagen.
  Jeg følte at hun gav sig god tid – fantastisk massage.
  Dygtig behandler som kunne hendes arbejde fuld ud tilfredsstillende.
  Jeg mødte også venlighed i receptionen. Alt i alt en god oplevelse som jeg gerne vil gentage.

  30/01/2019
 • Dorte.

  Jeg vil gerne anbefale Amazing Space på Kgs. Nytorv.
  Rolig, venlig atmosfære med dejlige dufte og god smoothie, urtete og dadelkugle.
  Jeg skulle have en hel krop massage.
  En smilende, sød og venlig behandler hentede mig, gav hånd og præsenterede sig. Hun fortalte om forløbet og besvarede mine spørgsmål.
  Jeg blev også forladt hun skulle hente den olie jeg havde valgt til massagen.
  Jeg følte at hun gav sig god tid – fantastisk massage.
  Dygtig behandler som kunne hendes arbejde fuld ud tilfredsstillende. Jeg mødte også venlighed i receptionen. Alt i alt en god oplevelse som jeg gerne vil gentage.

  30/01/2019
 • Amalie

  Jeg kan se der er et par stykker, der fermhæver NOBL i Holte som et skønt sted, og jeg tilslutter mig koret! Der er altid fuld fokus på forkælelse og jeg ELSKER at komme der. Naja Kjær, som jeg har fået behandling af giver altid én 100% opmærksomhed og forstår at få mig helt ned i gear og glemme hverdagens små udfordringer.
  Jeg føler mig fornyet af energi når behandlingen på den varme briks er slut, kan virkelig mærke og se en forskel og hun ville aldrig efterlade en – tværtimod giver hun altid det lille ekstra, som gør man føler sig så super forkælet <3

  30/01/2019
 • Karina Heinemeier

  Jeg blev efterladt hos Holistic Beauty i København i 10 min imens min maske skulle virke. Jeg undrede mig – også fordi det var en maske der kunne mærkes, så jeg var faktisk bekymret for om det skulle svide på den måde men havde jo ingen at spørge.

  30/01/2019
 • Bettina

  Jeg kan kun melde mig i koret af roser til Naturlig Smuk ❤️
  Når jeg hopper af briksen er det indsvøbt i en mental dyne af velværd og et meget stort smil.

  30/01/2019
 • Marlene

  Amazing Space ved Kongens Nytorv er simpelthen det mest fantastiske sted!

  Jeg blev modtaget af de sødeste kvinder i receptionen, blev fulgt ned til omklædningsrummet, hvor der var en badekåbe, futter og nogle meget “sexede” trusser klar til mig

  Jeg blev herefter fulgt hen til behandlerrummet, hvor der var et bad klar til mig fyldt med lækre olier og salte. Derudover stod der te og snacks klar – og først derefter blev jeg ladt alene mens jeg lå og slappede af i karret.

  Da min søde behandler kom ind i rummet igen, fik jeg den lækreste bodyscrub masseret ind i kroppen og mens den “worked its magic” blev jeg ikke forladt, men fik i mellemtiden ansigtsbehandling og ansigtsmassage.

  Da jeg skulle ind under bruseren og have skyllet scrubben af blev jeg ladt alene i 10 min. Så jeg havde god tid til at nyde badet og de forskellige produkter, der stod derinde.

  Da behandleren kom tilbage stod den på hot stone massage, som simpelthen er noget af det lækreste jeg endnu har prøvet. Min behandler havde tydeligvis god erfaring med at arbejde med stenene og fik blødt op for alle mine myoser samtidig med, at hun fik arbejdet de lækre produkter ind i huden.

  Til sidst fik jeg lov til at ligge lidt alene og “vågne op” mens min behandler gik ud og forberedte lidt drikke og snacks, som jeg kunne sidde og nyde i lænestolene i lobbyen.

  Dertil skal det siges, at deres produkter er de lækreste og mest velduftende til trods for, at de ikke er fyldt med parfume. Jeg har prøvet mange forskellige mærker fordi jeg døjer meget med tør, sart skandinavisk hud, men særligt deres beauty sleep mask og formula c dagcreme, har gjort underværker og min hud føles og ser sundere ud end den nogensinde har gjort.

  Alt i alt fem ud af fem hjerter herfra og alverdens kærlighed til Amazing Space!
  ❤️❤️❤️❤️❤️

  30/01/2019
 • Jeg prøvede det også selv engang under en frugtsyrebehandling:
  ‘Bare kald, hvis det svider’ sagde hun, mens hun tyggede insisterende på sit tyggegummi. Jeg kaldte ikke, da det sved…. og hun kom ikke. Tror jeg havde rejst mig, hvis det havde været helt håbløst. Men jeg kendte jo alt til fornemmelsen og var på den måde rolig. (Er selv kosmetolog).

  Jeg har dog en behandling, hvor jeg går ud imens – men jeg sikrer mig at kunden er tilpas med det, ligger godt og ved jeg står på den anden side af døren.

  Det at bliver efterladt er hæsligt – især hvis man ikke har et valg og i min verden ser jeg det som et slags overgreb.

  Jeg har tænkt over, hvad autoritetens rolle er og hvordan jeg som patient hos fx tandlægen eller hos lægen, har manglet autoritetens oprigtige interesse i mit ve og vel og evne til at lytte.
  Og: at det har bragt mig til at tænke på, hvor mange grænser jeg kan overskride under en simpel ansigtsbehandling, ved ikke at lytte.
  Derfor (efter min mening) lytter jeg og spørger. Jeg vil sikre mig at kunden føler sig i ro og integreret med sig selv og mærker tryghed!

  Pyha. Bliver en anelse rørt faktisk. For; man skal bare forstå man ikke kun har en andens hud mellem hænderne. Man har en sjæl og en historie – og en forventning.

  30/01/2019
 • Kære alle,
  Tak for alle indspark – det har været en fornøjelse at dykke ned i. Min fornemmelse er, at der er et behov for den her snak. Jeg vil gerne slå et par ting fast:

  1) OM SÆRBEHANDLING. Den med om jeg får særbehandling, er umulig at vurdere. Hvis det er tilfældet, er det en umådelig kortsigtet strategi. Det er egentlig heller ikke pointen i indlægget. Pointen er, at man selv som kunde er ansvarlig for regel nummer ét: Indledningsvis at spørge ind til, hvordan de næste ex. 60 minutter skal foregå. Det er dér, der er mulighed for at foregribe det med at blive ladt alene under en maske. Selv glemte jeg regel nummer ét i torsdags – og blev så paf, at jeg ikke reagerede. Men bare lå og skumlede.

  2) OM MASKER. Enkelte har det fint med at ligge alene, når en maske trækker, og den præference går jo egentlig også ind under regel nummer ét. Hos mig gav det en træls følelse af at blive tilsidesat. Jeg synes under alle omstændigheder ikke, at man skal ligge alene med noget, hvor der er risiko for en reaktion. Eksempelvis frugtsyrer. Når det gælder fugtmasker, så er det for mig mere en hjemmeting, så den del kan man sagtens bede om at få byttet ud med mere ansigtsmassage eksempelvis. Dog kan der være brug for noget beroligende i forlængelse af ex. en syrebehandling.

  3) SPEAK UP. Har du har haft en dårlig oplevelse – også på et af de steder på listen – så grib fat i dem. Min fornemmelse er, at en dygtig klinik-ejer vil tage kritik konstruktivt til sig. Måske endda forsøge at gøre det om, hvis noget er gået galt.

  4) TAK FOR ANBEFALINGERNE i tråden her. Jeg ved, at mange læser kommentartråden nøjere end selve blogindlægget. Og jeg, jeg har ingen anbefalinger i forhold til Fyn. Måske er der nogen, der har?

  5) HELLE THORUP SVARER SÅDAN HER: “Angående liggetid har du ret i, at vi altid skal give enten håndmassage eller andet under masken. Det er kun under den sidste maske at vi eventuelt går ud i 5 minutter for at forberede brochure, prøver samt henter et glas vand eller te til kunden og min erfaring er at lige der nyder kunden de minutters stilhed og en ekstra dyb afslapning. Men som udgangspunkt er det vigtigt at kunden føler, at vi er der for dem og ikke skal alt muligt andet under behandlingen.”

  @Signe – i forhold til noget helt andet, nemlig vippeserum som du spørger til, så vil mærket, du nævner giver fugt og næring. Decideret vækst kræver, at du griber fat i M2 eller Revitalash, men når du ikke længere er gravid eller ammer. Det er i hvert fald hvad Revitalash anbefaler, og jeg er enig.

  Stor hilsen Anette

  30/01/2019
 • Sofie H

  NOBL I HOLTE er mit yndlings og eneste sted jeg går for at blive forkælet – og virkelig mærke og se en forskel.
  Frisørerne giver kyndig vejledning og jeg går derfra og ser bedre ud end jeg selv havde forestillet mig! Produkterne de anbefaler er nøje udvalgt til os kunder – og gør faktisk det de lover, så jeg føler mig enormt tryg og får noget for mine penge hver gang! Det er således kun der jeg tager til for at få råd vedrørende pleje og styling.

  Amazing Space afdelingen er mit paradis, her får jeg den ultimative behandling, uanset hvilken jeg vælger. Behandlingerne er ubeskriveligt gennemtænkt og jeg føler mig aldrig efterladt, men derimod overforkælet! Jeg kommer helt ned i gear og føler det gør en kæmpe forskel både hvad angår min hud i ansigtet og min krops velbefindende. Tiden på den varme briks er et break fra hverdagen, et hvilerum, som jeg stornyder (glæder mig helt vildt til næste behandling, mens jeg skriver dette)!

  Naja Kjær, som står for behandlingerne er den dygtigste og mest kyndige behandler, jeg nogensinde har mødt (ikke engang store velrenomerede steder kan hamle op – jeg nævner med vilje ingen navne). Naja er der for en hele tiden og det er tydeligt at mærke hendes engagement og interesse for at DU skal have det godt. Jeg kan ikke undvære disse behandlinger og tager gerne hele vejen fra Ørestad til Holte for at nyde hendes behandlinger.

  For at sætte prikken over i’et får du altid en smoothie, en lækker dadelkugle (klinikkens egen opskrift) og en kop god urtete – de formår virkelig at fuldende en behandling, som gør at det bliver en sand wellness oplevelse.

  NOBL i Holte er et besøg værd – men pas på det er vanedannende! 🙂

  30/01/2019
 • Linda Naima Henriksson

  Kan kun varmt anbefale Beauty Cell i Kolding. Connie er om dig hele tiden og ventetiden med masker bliver brugt på hoved, hals og hånd massage, går hjem med den skønneste fornemmelse 🙂

  30/01/2019
 • Ghita

  Nobl i Holte er fantastisk, man bliver nusset om og aldrig forladt. Kan kun varmt anbefale både frisør og behandler

  30/01/2019
 • Rhina Graulund Hvass

  Nogen anbefalinger på Fyn ?

  30/01/2019
 • sanne

  Helle Thorup, Århus……der er jeg efterladt, derfor kommer jeg der ikke mere.
  sb

  30/01/2019
 • Sanne larsen

  Må lige nævne skincence i herning… Som yder en fantastisk god service og man bliver heller ikk forladt der 🙂

  30/01/2019
 • Stinna

  Jeg har aldrig fået en ansigtsbehandling, hvor jeg ikke er blevet ‘forladt ‘. Faktisk derfor jeg ikke gider at bruge mine penge på ansigtsbehandlinger. Desværre.

  29/01/2019
 • Stine

  Jeg er også blevet efterladt til mig selv hos Amazing Space på D’angleterre – det gider jeg ikke mere..
  Nu kommer jeg kun hos NOBL i Holte og gerne så ofte som muligt. Ikke nok med at behandlingerne er fantastiske, så er servicen på så højt et plan, at jeg bliver positivt overrasket hver gang.
  Desuden en dejlig atmosfære og smukke omgivelser.

  29/01/2019
 • Lotte

  Jeg var kunde hos amazing space gennem mere end 1 år (fik ansigtsbehandling ca. Hver 5. Uge) og blev ALTID forladt. Jeg troede det var en del af rutinen, og skiftede af samme årsag fra amazing space til dare to care. Husker tydeligt at jeg var så overrasket over at behandlerne blev hos mig under hele behandlingen. Har nu gået hos dare to care gennem 2 år og elsker det. Føler jeg får meget for mine penge – det er ikke kun hudpleje, det er en helt igennem en sanselig oplevelse!
  Og Annette, tusind tak fordi du sætter fokus på dette.

  29/01/2019
 • Jeg er også blevet forladt hos Naturskøn i Aarhus – og det var til en af deres dyre behandlinger.

  29/01/2019
 • Louise

  Jeg er også blevet forladt hos Helle Thorup i Aarhus i ca. 10-15 min. Lækker behandling ellers men lidt øv, når man betaler mange hundrede kroner.

  29/01/2019
 • Kiss Jacob

  Jeg er helt enig i Aagaards hudpleje i Brædstrup – tror ikke jeg har været i bedre hænder !!
  Dejligt sted – god vejledning uden købetvang/pres.

  Jeg tilslutter mig altså også koret ang. amazing Space
  2 gange har jeg oplevet at de er gået under behandlingen endda i lang tid (syntes jeg) men jeg fik håndmassage… også.
  Modsat oplevede jeg en lidt fræk facon efterfølgende, da behandleren selvfølgelig gerne ville sælge mig produkter.

  29/01/2019
 • Hos Beauty for you Aalborg bliver man aldrig “efterladt” i hverken 10 eller 20 min. Der er behandleren hos kunden hele tiden, der gives alt fra hovedbundsmassage til let underben-fod massage eller arme-hånd(alt efter hvilken ansigtsbehandling der vælges) i mens masken virker.

  29/01/2019
 • S

  Jeg har haft en mærkelig oplevelse i én fra positiv listen, og mener også jeg blev forladt. Oveni det var behandleren ikke så imødekommende. Det sker jo. Tror jeg ikke vidste, hvordan jeg skulle forholde mig til det, fordi det var et anerkendt sted. Men der er forskel på behandler. Har også fået en god behandling samme sted. Kan ikke lide at skrive hvilket sted, men er ikke kommet der siden.

  29/01/2019
 • Helle

  Hmm… har desværre også oplevet at blive “forladt” en del af de nævnte steder, fx Complete Me (men flere år siden) og hos Hudplejeinstituttet i Aarhus så sent som i sidste uge. Har faktisk tit tænkt at det var lidt irriterende, men at det nok bare var en del af “gamet”. Super godt, at du tager det op, Anette!

  29/01/2019
 • Lis MdO

  Er bestemt også blevet forladt hos Helle Thorup i Aarhus. Desværre også hos Hudplejeinstituttet i Aarhus.

  Super fint, med opmærksomhed på fænomenet såvel som den mulige forskelsbehandling.

  29/01/2019
 • Lisa

  Jeg har altid kun haft de bedste oplevelser hos Amazing Space. Ren forkælelse fra det øjeblik man træder ind af døren. Især Nadia har magiske hænder!

  Kan klart anbefales. 🙂

  29/01/2019
 • Signe

  Kære Beautyspace
  En ganske kort forespørgsel. Da jeg er gravid, er jeg meget bevidst om, hvilke produkter jeg bruger. Jeg vil gerne bruge en brynserum og har hørt, at Apotcare optibrow består af naturlige ingredienser og kan bruges af gravide. Kan du mon gøre mig klogere?
  Tusind tak.
  Mvh. Signe

  29/01/2019
 • Signe

  Kære Beautyspace
  Ganske kort forespørgsel. Jeg er gravid og er derfor meget opmærksom på, hvilke produkter jeg bruger. Jeg vil meget gerne bruge en brynserum og har hørt, at Apotcare optibrow kan bruges af gravide, da den indeholder naturlige ingredienser. Kan du mon gøre mig klogere?
  På forhånd tak.
  Mvh. Signe

  29/01/2019
 • Kæreste Anette,

  Tusind tak fordi du nævner mit lille sted i din liste. Sikke en ære, at blive nævnt sammen med så vidunderlige steder.

  Det varmer meget.

  Kærligst
  Fulvia
  @theglowinst

  29/01/2019
 • Kære Louise,
  DET VARMER mit hjerte, at læse din ros til os <3

  29/01/2019
 • Rie Viola Dyrnes

  Tror desværre der er stor forskel på hvem man er. Kan huske vi også havde et skriv omkring københavns lufthavn, hvor Anette får den bedste service, og jeg aldrig er blevet betjent trods det at jeg gerne ville købe noget. Det samme i Magasin, selvom jeg havde en lille krukke med fra en Beautybox, var der ikke meget betjening at hente….

  29/01/2019
 • MAIL FRA AMAZING SPACE, LAURA BONNÈ:

  Kære Anette,

  Vores behandlere forlader aldrig klienter under behandlingerne – i pauserne udføres hånd-,fod – hovedbundsmassage mm.
  Du må endelig sætte mig i kontakt med vedkommende for det MÅ bare aldrig være sket…?

  Bedste hilsner / warm regards,

  Laura Bonne

  AMAZING SPACE

  29/01/2019
 • Louise

  Mette Nielsen – det kan jeg også skrive under på. Og det var delme heller ikke en billig behandling jeg fik mig…

  29/01/2019
 • Louise

  Jeg er blevet “forladt” hos Holistic beauty som ellers altid får topanmeldelser af alle mulige kendte og mindre kendte menensker – jeg må sige jeg var meget skuffet og behandlingen kostede altså 1300kr. Det er som om der er lidt forskel på hvem man er.

  Complete Me er uden tvivl det bedste sted jeg har været og så fik jeg engang en helt fantastisk Rudolph Care ansigtsbehandling hos Sara Jordell i Valby.

  29/01/2019
 • Jeg har prøvet japansk facelift v Højslev Helse og Fodklinik. Jeg havde behandlerens fulde opmærksomhed under hele forløbet. Det var en skøn oplevelse, som snart skal gentages.

  29/01/2019
 • Stina L.

  Dare 2 Care MÅ på din liste. Har kun fantastiske erfaringer derfra (Kornelia). Man bliver aldrig forladt men forkælet på aller lækreste vis.

  29/01/2019
 • Sarah Sidenius

  Mynthe på Vesterbro giver også helt fantastiske behandlinger.
  Jeg fik dejlig massage af nakke og skuldre mens masken virkede. Det var først da behandlingen var slut jeg fik rummet for mig selv så jeg langsomt kunne rejse mig.
  Det er uden sammenligning den lækreste og bedste behandling jeg nogensinde har fået.

  29/01/2019
 • Monica

  Blev også forladt hos amazing space da jeg var der i september.

  Men kæmpe fan af:
  Dare to Care (Kornelia)
  Naturlig smuk (Camille)
  Og ikke mindst Intuition (Anne)!!!

  29/01/2019
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Bente, jeg har ringet til dem. Afventer svar fra deres ejer.

  @ Nina, Laura Bonné, ejer af Amazing Space, har skrevet, at det ALDRIG må ske. Alle har instrukser på at give hånd- eller hovedbundsmassage. Jeg har videresendt dig hendes mail og i er i kontakt.

  Stor hilsen Anette

  29/01/2019
 • Bente

  Naturskøn i Århus ??

  – de forlader mig da hver gang.

  Er det ligesom med madanmeldere – de får den bedste behandling…..

  😉

  29/01/2019
 • @Nina, jeg har skrevet til Amazing Space i dette sekund. Skodsborg, som du nævner, er ikke på listen.

  Stor hilsen Anette

  29/01/2019
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Anne, fortæl gerne hvor og hvilken behandling det var. Jeg tænker lige retfærdigvis om der kan være en begrundelse for det? Men jeg kan fornemme på din kommentar, at du HAR følt dig forladt til dyre ventepenge. Du er velkommen til at skrive til mig bagom på mail til open-mind@mail.dk, hvis det føles bedre.

  Stor hilsen Anette

  29/01/2019
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Amalie, GISP. TAK. Du har fuldstændig ret, og ikke nok med det: Heidi har vidunderlige hænder. Naturlig Smuk er fluks føjet til listen. TAK.

  @ Kristine, Og hjemmeplejen er og bliver det vigtigste. Men man kan blive klogere på sin hud af at koble behandlinger på. Hvis man har muligheden. Og få en optimering når og hvis det hele spiller.

  @ Salli, 1000 tak for din anbefaling. Den er SÅ meget noteret.

  @ Kristina Kæmpe, stedet ER på min liste. Jeg er i forvejen forelsket i NIMB. Har prøvet deres hamam, som er så fint.

  @ Mette Nielsen, mange tak for din tilbagemelding. Jeg har netop skrevet til Helle Thorup. Venter på svar.

  Stor hilsen Anette

  29/01/2019
 • Anne

  Jeg tænker måske også, der kan være forskel på, hvem man er, som du også skriver Mette Nielsen. Jeg har fået ansigtsbehandling flere af de steder, du nævner, og jeg bliver altid efterladt, mens jeg har maske på eller lignende. Øv

  29/01/2019
 • Nina

  På Amazing space har jeg blivet forlat maaaannggee ganger!

  Skodsborg også.

  29/01/2019
 • Amalie

  Hos Naturlig Smuk på Frederiksberg bliver man aldrig ladt alene – der er massage og nus mens maskerne trænger ind.

  29/01/2019
 • Kristina

  Åh… OM jeg har prøvet det…. så ligger man der og syntes det er spild af tid og penge …..af samme grund har jeg faktisk ikke gjordt det i flere år….. så heller bruge mine penge på gode produkter… men hvis du kan anbefale en go behandler på Fyn, nærmere Odense… ku det være jeg skulle forkæle mig selv … go dag derude ….

  29/01/2019
 • salli

  Min varmeste anbefaling går til Junes Room i Sølvgade, hvor omdrejningspunktet for behandlingen er Japansk lifting – her er man ikke på noget tidspunkt ude af Junes fantastiske helende hænder og behandlingen er ikke kun god for din hud – man går også derfra med en helt fantastisk ro i sindet <3

  29/01/2019
 • Kristina Kæmpe

  ShineCph på Nimb hotellet – her får man helt fantastisk service <3

  29/01/2019
 • Mette Nielsen

  Er ikke enig i Helle Thorup i Aarhus. Jeg bliver altid “efterladt” når fugt masken skal trænge ind. Så siger de altid: kommer igen om 15 min.
  Det er heller ikke den billige behandling jeg vælger. Måske er der forskel på hvem man er….?

  29/01/2019

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.