De står bag landets lækreste omsiggribende mor-site

De er sjove, de er lækre, de er knalddygtige. Liv Winther og Bea Fagerholt står bag sitet To The Moon, Honey, og du vil vide, hvor de springer over, og hvilke produkter de køber igen og igen. Ordet er hermed deres:

Hvordan ved man, at man står på jeres badeværelser?

Liv: ”Mit badeværelse bærer stadig præg af, at jeg har arbejdet som skønhedsredaktør (på Costume og Cover, red.) Jeg har nok flere produkter end gennemsnittet, men det er få, jeg har været trofast overfor i mange år.”

Bea: ”Man kommer ikke til at mangle noget, når man står på mit badeværelse, om man skal i karbad, rense ansigt, lægge en maske eller file en negl. Jeg elsker, når jeg har muligheden for at bruge tid på mit badeværelse, eksempelvis et karbad med epsomsalt eller olier.”

Er der en særlig vane, som virker for jer?

Liv: ”For mig hænger makeup og hudpleje sammen, derfor lægger jeg altid min dagcreme og min foundation (Face & Body fra MAC) på samtidigt – den skal på en gennemfugtet hud, for at pigmenterne spreder sig jævnt og ikke lægger sig som plamager på huden. Jeg renser, toner og bruger serum og lader det tørre ind, inden jeg lægger min dagcreme. Jeg slutter altid af med lidt Tromborg mineral foundation oven på min foundation.”

Bea: ”Jeg fandt tidligt ud af, at en god rense- og plejerutine giver afkast. Jeg har derfor i mange år været trofast over for min hud. Jeg nyder en ansigtsbehandling i ny og næ, men det er den daglige opmærksomhed, der i sidste ende viser sig i form af en pæn hud uden for mange ujævnheder, urenheder og linjer.”

Noget I gjorde anderledes skønhedsmæssigt, da I fik børn?

Liv: ”En af de ting, jeg lidt ubevidst fravalgte under min graviditet, var parfume. Ens lugtesans er skærpet, og jeg havde kvalme, så det var naturligt for mig ikke at bruge parfume. Jeg brugte heller ikke noget, da jeg ammede, da det føltes helt forkert i forhold til min søn. Jeg elsker parfumer, deres historie og ritualet omkring at bruge en duft. Derfor irriterer det mig lidt, at jeg stadig ikke er kommet tilbage i min faste parfumerutine nu, hvor min søn er fyldt to år – og jeg ammer ham altså ikke længere.”

Bea: ”Jeg var ret overrasket over, hvor lidt man ’må’ ifølge Sundhedsstyrelsen – og jeg må indrømme, at jeg ikke fulgte deres anbefalinger til punkt og prikke, men i stedet valgte at følge min sunde fornuft. Jeg var i langt højere grad opmærksom på den mad, jeg spiste. Jeg sørgede for at smøre hele min krop ind i eksempelvis mandelolie – altså noget helt basic – og ikke lotions med nogen form for duft i. Jeg skiftede parfumen ud med en til håret, men bevarede min simple makeuprutine, som den var. Jeg fik også Shellac et par gange under graviditeten.”

Dét eller de produkter, I har genkøbt flest gange?

Bea: ”Det må være min mineral foundation fra Tromborg, som jeg har brugt i … ja, nærmest lige siden den blev lanceret. Jeg har altid været glad for den lette og nemme dækkeevne, en mineral foundation giver, og så virker den i alle årstider.”

Liv: ”Det kedelige svar fra mig er Carmex læbepomade. Ellers Dual Moisturizer fra Ling, som jeg bruger på afrenset hud både morgen og aften. Jeg har tidligere været meget glad for ansigtsolier, men så havde jeg en periode med urenheder og blev træt af den lidt fedtede fornemmelse. Dual Moisturizer er den perfekte kombination mellem olien og fugt fra squalane. Jeg bruger den som toner inden mit serum.”

Er der noget, I er dovne med?

Liv: ”Det er jo pinligt, men indimellem hænder det, at jeg ikke får renset min makeup af om aftenen. Øjencreme er også et produkt, jeg rigtig gerne ville bruge, men jeg får det aldrig gjort.”

Bea: ”Jeg kan godt være doven med bodylotion. Oftest ryger der lige lidt på skinnebenene og armene, men resten glemmer jeg.”

Det skøreste skønhedstip I har prøvet?

Liv: ”Jeg ved ikke, om man kan kalde det et skønhedstip, men jeg blev engang fløjet til London for at prøve et ’Dancing Haircut’ af en frisør fra Kérastase. Han fulgte rytmerne, mens han klippede, og det skulle gøre min frisure mere wavy – det var meget svært at holde masken, især fordi jeg selv er uddannet frisør.”

Bea: ”Jeg fik engang at vide, at man aldrig skulle lade kaffegrums fra en stempelkande gå til spilde, men derimod bruge massen som håndmaske, der maseres godt ind i huden og gnubbes mod neglebåndene. Det er faktisk overraskende effektivt, og du ser mig aldrig vaske kaffekanden op uden også lige at give mig selv en mini-manicure.”

Og det mest værdifulde?

Liv: ”Mit bedste tip til dato er at spise den gyldne kombination af B-vitamin og magnesium. Det virker hormonregulerende, og du får ovenikøbet et klarere sind og bedre søvn, what’s not to like? Jeg anbefaler det især til kvinder, der døjer med uren hud, er stressede eller sover dårligt.”

Bea: ”Tørbørstning. Det er vanedannende lækkert og virkelig effektivt. Hvis man er gravid eller ammer og gerne vil skære ned på sine produkter, er det et genialt tip, fordi det holder huden ved lige. Det vækker kroppen om morgenen og kan samtidig få den til at falde til ro om aftenen. Jeg tørbøster tit min kæreste på ryggen, og min søn får også en tur med Karmamejus face brush – og han elsker det.”

Er der noget, I aldrig ville kaste jer over?

Bea: ”Jeg kunne aldrig finde på at prøve en såkaldt fiskepedicure. Jeg synes, det er noget af det mest uhyggelige, bare tanken om det giver mig kuldegysninger.”

Liv: ”På grund af min alder er jeg begyndt at tænke over, hvad der skal til af ekstra ting, men jeg har besluttet mig for, at Botox er afskrevet for altid.

1000 tak til Liv og Bea, som svarer på spørgsmål herinde, hvis du vil vide mere. Du finder deres Instagram her.

 @beautyspace på INSTAGRAM

19/08/2019
Hvad Cathrine Park uddelegerer, er doven med og slet ikke kan undvære
Kvinden, der bliver læst af 200.000 danskere hver måned
22/08/2019
Skal vi ses?
Her er efterårets event-datoer

Kommentarer

 • BEA

  Hej Vera. Selvfølgelig! Henover sommeren har jeg været glad for Muti’s dagcreme – Anti-Age Day Cream, den findes også med Spf 20. Og Little Miracle Rosehip Serum fra Balm Balm. To af mine rense-favoritter er Soft Blossom Cleanser fra Amazing Space og Fabulous Face Cleanser fra Aesop. Og så er jeg blevet virkelig glad for toner – lige nu bruger jeg Lotion P50 Toner fra Biologique Recherche om aftenen.

  22/08/2019
 • Astrid

  De dygtigste, inspirerende og mest sympatiske damer! TAK fordi du lod dem få taletid her og med dine meget relevante spørgsmål, Anette!

  21/08/2019
 • Vera

  Kan I nævne nogle af de produkter I bruger? Eksempelvis en god rens, dagcreme og serum?
  Er ret sikker på jeg ville elske at bruge en times tid på jeres badeværelser 🙂

  20/08/2019
 • Kære Marlene og Iben.
  Jeg havde en stresset periode i slutningen af mine 30’ere, hvor jeg også begyndte at få uren hud. Jeg fik anbefalet at spise en kombination af magnesium og B-Vitamin, da den kombination har god effekt på stres og samtidigt virker hormonregulerende. Da jeg havde spist den kombination i omkring 4-5 uger, havde det også en synlig effekt på min hud og jeg følte mig klarere i hovedet allerede efter 3-4 uger. Siden har jeg sværget til den kombination af vitaminer og mineraler. Mine favoritter er Puori’s M3 hvor de to elementer er samlet i en kapsel ( Man skal spise 3 kapsler om dagen). En billigere version er at købe magnesium fra Pharma Nord og Omni B Active fra Biosym. Der mikser du selv, og dermed bliver det lidt billigere.
  De bedste hilser Liv
  To The Moon Honey

  20/08/2019
 • Iben

  Det med b-vitaminerne og magnesium vil jeg også gerne høre nærmere om..type – dosis mv.

  20/08/2019
 • Britt

  Det er dejligt at høre at BOTOX bliver afskrevet. Som pædagog ved jeg at kommunikationen med især små børn er meget afhængig af ens mimik. Mimikken betyder en del for børns evne til at aflæse følelser og udvikle empati. Det bliver sværere for børnene, når man amputerer sit udtryk ved at lamme muskulaturen…

  20/08/2019
 • amaja

  godt at høre at de også afskriver botox ,

  20/08/2019
 • Marlene

  Bea bedste tip, er at “spise den gyldne kombination af b-vitamin og magnesium”.. Hvad er det? er det et bestemt produkt, og hvor finder man evt det?

  20/08/2019

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.