fbpx

Drop at gå direkte til toppen

Noget af det første, mange tit spørger om i forhold til Hudplejepyramiden, er, om man ikke bare kan suse direkte til toppen, hvor vækstfaktorproteinet EGF troner. Svaret er selvfølgelig nej, for den her base er nødt til først at fungere. Ellers bliver alt andet lidt ligegyldigt.

Det ændrer ikke på, at der på Beautyspace er mange Bioeffect-brugere. Men der er også mange, som synes, det er dyrt.

Til den første gruppe: Hvis du er Bioeffect-fan, så vil du vide, at et af deres lidt hemmelige produkter endelig er hældt på lufttæt pumpeflaske, så man ikke skal bakse med pipetten i kampen om sidste, dyrt købte dråbe. Der er tale om en duo til dagtimerne, hvor det første trin indeholder fugtmættende hyaluronsyre sammen med den EGF-vækstfaktor, som giver mere kollagen. Trin to består af antioxidantbeskyttelse sammen med en ingrediens, der begejstrer mange hudlæger. Nemlig farveudjævnende, rødmedulmende og heldigvis ikke-irriterende azelainsyre.

Til den anden gruppe: Jeg ved godt, at Bioeffect er en prioritet og en investering. De fleste kommer da også så rigeligt i mål på Hudplejepyramidens andet trin (reparations-trinnet) med A-vitamin, BHA og AHA, peptider.

TIL DE HELDIGE VINDERE AF BIOEFECT-KONKURRENCEN: Stort tillykke til Marianne Luna, Iben Hahne, Helle Rick, Katrine Nordvig, Vera Mou Kleffel og Line Bach (@l_bach fra IG). Vil I mon fluks sende jeres postadresse og mobilnr. direkte til Bioeffect: rg@sifcosmetics.dk, som så sender præmien plus en lillebitte ekstra overraskelse.

@beautyspace på INSTAGRAM

26/06/2019
Cool down
Den bedste ekstra-beskyttelse er næsten gratis
28/06/2019
Får du teenage-hud om sommeren?
Her er løsningen. Sammen med et plaster.

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  1000 tak for alle ord.

  @ Amaja, det gør der.

  @ Mina, haha, ja det ved man aldrig. Beklager.

  @ Marianne Gylding, fordi det er et andet produkt. Det særlige er kombien af azelinsyre, som er så fin mod rødme.

  @ Christina Kragh, selvom det ER et lækkert produkt, så bliver det for forvirrende for mig. Jeg holder mig til det originale serum fra Bioeffect.

  @ Iben, tillykke.

  @ Pernille, ja bestemt.

  Stor hilsen Anette

  28/06/2019
 • Pernille

  Indeholder denne duo tilstrækkelig fugt og antioxidanter til at man kan bruge den alene under en solfaktor?

  28/06/2019
 • Iben Hahne

  Tusind tak ❤️ så blev dagen lige endnu bedre
  Hilsen en glad vinder ♥️

  28/06/2019
 • AP

  I forhold til, at jeg døjer med seboroisk keratose “gammlmandsvorter” der hos mig viser sig som skællende, røde knopper, er jeg i tvivl om Bioeffect kan forværre tilstanden. Jeg har prøvet at skrive til dem, desværre uden at få svar. Jeg har nemlig en flaske jeg er i gang med, men tør kun bruge den ved øjnene, hvor jeg ikke har haft problemet. Tør du komme med en vurdering? 🙂

  27/06/2019
 • Christina Kragh

  Hvordan vil du selv bruge duoen? I forhold til c vitamin som jeg bruger morgen og aften og hvordan i forhold til makeup om dagen

  27/06/2019
 • Nu kommer så et af de dumme spørgsmål: egf til om dagen, hvorfor er der 2, hvorfor ikke bare en’ flaske hvis det skal på efter hinanden?

  27/06/2019
 • Mina Zohra Dalager Jensen

  2 timer fra hvornår?

  27/06/2019
 • amaja

  det er så spændende at læse alle dine anbefalinger ,jeg håber at der kommer noget om lys terapi masker og vorte behandlinger

  27/06/2019