Dem, du vil købe hos fremover

Det var på flere måder en speciel dag i går, for selvom emnet var sårbart og alt andet end sjovt, så blev vi pludselig flere herinde på Beautyspace. Og der er skam plads, så 1000 tak for det. Også tak til dig, der så generøst har delt indlægget fra i går og ikke mindst velkommen til dig, der er ny.

Vi skal alle sammen være uendelig påpasselige, når der som i går bliver kommenteret på andres måde at gøre tingene på. Alle lister vi rundt på jord af glas. Alle prøver at finde en vej.

Med det sagt, så sker der to ret hardcore ting i øjeblikket:

 • Det er i gigakriser og ditto opture, at vores værdier bliver fremkaldt og dermed ekstra synlige over for andre.
 • Vi køber for alvor ind med hjertet uden på tøjet. Uanset om vi falder i pizza-mandens målgruppe fra i går. Eller har et større økonomisk råderum, fordi vi ikke foretager os noget.

Men sikkert er det, at ingen – som i INGEN – kan bruge den retorik, som Beautyspace-læser Eva B nævnte i går. Den med, at man skal skynde sig for at få fat i en bestemt vare. For ingen skal skynde sig i øjeblikket. Og de af jer, der både er gårdvagt, klasselærer og samtidig passer et arbejde har absolut ikke brug for, at nogen, der vil sælge noget, pådutter jer hastværk.

Eneste undtagelse: Håndsprit. Uden hamstring selvfølgelig.

OG SÅ TIL NETFLIX-FIXET: I en tid, hvor ingen kan komme til frisør, fysioterapeut, massør eller ansigtsbehandler, så har jeg til Børsen Weekend på fredag fået nogle af landets sublime behandlere til at tippe om, hvordan de giver sig selv den bedste ansigtsbehandling. Derhjemme. Og på en måde, der er til at kopiere. Min egen favoritbehandling foran Netflix ser ud som på billedet. Jeg forklarer hvordan og hvorfor på Instagram stories på @beautyspace, og her kommer de to lovede uddybninger:

 • Når jeg i filmklippet nævner, at Verso bruger en næstegenerations A-vitamin, som er stærkere, men mildere, så er det på den baggrund her. Jeg kan ikke forklare det bedre end Paula Begoun. Det betyder dog ikke, at den A-vitamin, du muligvis allerede bruger, ikke virker. Grundreglen er, at al A-vitamin virker.
 • Nålerullen, du ser på billedet, bruger jeg lejlighedsvis i sekundet lige inden, jeg smører Bioeffect på. Undlader dog at rulle der, hvor jeg har latente pigmentpletter, for det kan gå to veje: enten irriterer og forværrer du dem. Eller også giver du dem dødsstødet, og jeg tager ingen chancer.

MERE AF BEAUTYSPACE? Så hop med på holdet her.

Foto Jens Peter Engedal, redigeret af journalist Anneline Højrup

24/03/2020
Efter covid-19 vil jeg handle andre steder end før
Er ikke dem, jeg købte hos før COVID-19
26/03/2020
Det tætteste du kommer på plantebaseret Vaseline
Nøgne negle piftet op uden lak

Kommentarer

 • Kirsten

  Hej Anette
  Og nu kom jeg fra det igen, beklager‍♀️. Mit spørgsmål var: Jeg bruger salicylsyre morgen og aften fra Danish skin Care og A-Vit fra BP om aftenen. Hvis jeg gerne vil bruge EGF, gør jeg det så smartest om morgenen med day serum, eller aften med alm serum. OG skal jeg bruge salicylsyre først og så derefter EGF?
  På forhånd tak for dit svar – og rigtig god påske

  07/04/2020
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Kirsten, undskyld … måske er det mig nu, men jeg kan finde spørgsmålet? Vil du gentage? KH Anette

  30/03/2020
 • Kirsten

  Hejsa
  Jeg har ledt og ledt, men du har ikke svaret vel? Jeg plejer ikke skrive i kommentar, selv om jeg med glæde læser dem, så jeg ved ikke helt hvordan det virker. Beklager.
  Vh Kirsten

  30/03/2020
 • Anette Kristine Poulsen

  1000 tak de seneste kommentarer. Jeg er tilbage med respons mandag morgen.

  KH Anette

  27/03/2020
 • Anna

  Jeg har ikke fulgt med i noget tid. pga coronaforandringer og andet, så jeg sidder her og tænker “hvilket filmklip?” Og “hvilken creme fra Verso er mest effektiv?” Er det mon 4 Super Facial Serum?

  27/03/2020
 • Michelle

  Hej Anette,

  Ny stor fan, har købt bog og følger flittigt med. Jeg har nu indkøbt en masse af det du anbefaler og står nu med lidt usikkerhed om hvor meget og rækkefølge både til de særlige Netflix aftener og til den daglige rutine.

  Er det korrekt forstået at morgen er det:
  1) let rens 2) mist 3) antioxidant 4) dagcreme 5) SPF og aften:
  1) dybere rens 2) mist 3) antioxidant 4) a-vitamin 5) nat creme? Og hvis jeg om aftenen bruger EGF er det så kun 1) dybere rens 2) antioxidant 3) EGF ?

  Og sidst men ikke mindst skal man bruge EGF hver dag og hvornår i aften ritualet kommer nåle rullen ind foroven?

  26/03/2020
 • Kirsten

  Jeg bruger salicylsyre morgen og aften fra Danish skin Care. Hvis jeg gerne vil bruge enten essence eller day serum fra Bioeffect, skal jeg så gøre det før eller efter salicylsyre?
  Tak for dine altid gode råd, tips og tricks

  25/03/2020
 • Sanne Larsen

  Luise hansen, Ame pure har også “de gode” dermaroller og gode kits til ansigtet til super gode priser… Vi skal jo heller IKKE glemme at for mange er det også sparetider… Svært for det er da nu man er rigtig fristet til at købe ALT 🙂

  25/03/2020
 • Louise

  Hej Anette
  Kan man bruge vækstfaktorproteinet EGF efter sin dermoroller, eller skal man “nøjes” med deres essens ??

  Mvh Louise

  25/03/2020
 • Anne H

  Godt skrevet, Anette 😀 Hmm hvordan er Beauté Pacifiques Super 3 Booster A-vitamincreme så ift. dette? Gør de også brug af samme næstegenerations A-vitamin eller hvordan?

  25/03/2020
 • Marlene

  Er den maske fra Verso også for en som mig med sart/senesitiv hud, eller bør jeg holde mig fra den?

  25/03/2020
 • Luise Hansen

  Anette, hvilke dermaroller bør man købe ?
  Ved godt man ikke skal købe de de billige fra Kina, men efterhånden er der kommet en del nye mærker frem som fx ecooking. Hvilke vil du anbefale ? 🙂

  25/03/2020
  • Anette Kristine Poulsen

   @ Luise, jeg vil vælge den fra Dermaroller. Stor hilsen Anette

   25/03/2020
 • Daniela Fraser

  Jeg har selv, i mange år, praktiseret egen ‘slow-TV-beauty’ foran skærmen 😉
  Foran mig: en skål med varmt vand og vaskeklud, samt en stribe produkter
  (rens, eksfoliering, essence, maske og en masse fugtpleje (serum og creme).
  SÅ kan jeg sidde en lille time og give mig selv en ekstraordinær, god ansigtsbehandling. jeg massérer med alle produkterne 😀

  25/03/2020
  • Anette Kristine Poulsen

   @ Daniela, vi får lyst til at sidde der foran skærmen sammen med dine slow beauty rutiner. Jeg gør. Stor hilsen Anette

   25/03/2020
 • Mette Sloth Eriksen

  Virkelig god debat du har startet med dit indlæg. Håber krisen får mange til at stoppe op og tænke sig om en ekstra gang og måske endda handler mere lokalt end før. Rigtig god dag 🙂

  25/03/2020
  • Anette Kristine Poulsen

   @ Mette S, 1000 tak. Stor hilsen Anette

   25/03/2020
 • Metteline

  Nu blir jeg jo igen fristet af den EGF essence 🙂 Men hvordan er det nu – der er så meget, man ikke må mixe med EGF, ikke? Så vil det ødelægge effekten at bruge en olie bagefter? Eller en A-vitamin serum? Eller en solcreme? I så fald er det jo for dyr en investering..

  25/03/2020
  • Anette Kristine Poulsen

   @ Metteline, kun ting, der indeholder olie. Stor hilsen Anette – ellers er reglen at lade det sidde 5 min alene, så er du sikret solotiden der skal til. Uanset, hvad du efterfølgende gør. Stor hilsen Anette

   25/03/2020

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.