Snart på lager igen

Allerede i går morges sad jeg uroligt på stolen. Fordi jeg kunne se, at Ansigtscremen ville blive udsolgt.

Og det er ærligt talt en små-underlig situation, for jeg har stadig den der rystende spændthed siddende i kroppen fra første leverance. Kun bankdamen var muligvis mere spændt.

Men så kom der overvældende tilbagemeldinger af slagsen, hvor mine nærmeste, inkl. de kloge hoveder omkring det at få udviklet Seriøst bedre hud-bogen på tube, sagde: ”Nu stopper du med at re-poste folks begejstring. Bare vær underspillet.” Jo jo. Let nok for dem at sige.

For jeg er sindssyg taknemmelig for modtagelsen. Mest af alt for erfaringerne, der tikker ind.

Der er så noget, der hedder logistik, og det kører jo bare med det flow, tænkte jeg kækt i sidste uge. Lige indtil telefonen ringede, og produktionen, som sker i Danmark, meldte om forsinkelse.

Men hey. Kun syv-otte dage. Så det går jo. Vi taler om creme. Og du kan sagtens investere i din hud og sætte dig på en tube, bare vid, at det ikke er den sædvanlige dag-til-dag service.

PS: Jeg vender tilbage med erfaringsudveksling og do’s & dont’s. Tippe om, hvordan du kan skrue op og ned for Ansigtscremen. Og hvordan du får max udbytte afhængig af din hudtype og hudtilstand. OG: Dagens lovede indlæg med den skrabede rutine og makeuppen kommer i morgen.

 @beautyspace på INSTAGRAM

27/01/2021
Min bedste morgen-rutine, live & forklaret
MEN så du kan bruge de produkter, du allerede har
29/01/2021
Verdens enkleste morgen-rutine
& minimalist-makeuppen forklaret

Kommentarer

 • Sofie

  Hej Anette.
  Jeg har besluttet mig for at vove mig ud i at give din creme et skud, trods sart hud. Jeg vil dog i den forbindelse lige bede om et godt råd til hvilken peeling, det er bedst at kombinere den med, og håber, du vil hjælpe mig. Jeg plejer at bruge Pudderdåsernes T-zone-peeling under min natcreme (som Ansigtscremen nu erstatter), men har længe overvejet om jeg skulle skifte til deres AHA-peeling istedet. Den har jeg ikke prøvet før, men jeg er begyndt at døje med hvide knopper under huden – jeg tror, det er talgknopper – og også generelt lidt uren, fedtet-men-udtørrende hud, og tænkte, at der måske skulle en anden peeling til. Jeg har brugt T-zone-peelingen i ca. 5 år, og kan ikke længere mærke den på huden, når jeg putter den på, som jeg kunne i starten. Jeg synes dog godt jeg kan se en forskel, når jeg engang imellem helt har undladt at bruge den; så bliver huden ligesom lidt nemmere fedtet. Til sammenligning har jeg også “Wake Wonderful” fra REN, som jeg nok bruger ca. en gang om måneden, og den føles noget mere hidsig og svider nærmest på huden, når jeg tager den på.
  Min T-zone-peeling er lige sluppet op, så valget er nu. Hvad tænker du er den mest hensigtsmæssige kemiske peeling, når jeg nu også skifter til din creme samtidig? Hidtil har jeg i øvrigt bare brugt Matas Naturs anti-age-creme om natten. Jeg håber meget, at du har tid til at give et godt råd. På forhånd af hjertet tak!
  Links til alt herunder:
  http://pudderdaaserne.dk/vores-egne-produkter/t-zone-peeling/
  http://pudderdaaserne.dk/vores-egne-produkter/aha-serum/
  https://usa.renskincare.com/products/wake-wonderful-night-time-facial
  https://www.matas.dk/matas-natur-aloe-vera-e-vitamin-24h-anti-age-ansigtscreme-50-ml

  08/02/2021
  • Anette Kristine Poulsen

   @ Sofie, i forhold til kemisk peeling og sart hud, så vil jeg til enhver tid vælge antiinflammatorisk salicylsyre. Og jeg vil gå langsomt frem.

   08/02/2021
 • Kirsten Rasmussen

  Kære Anette,jeg har nu modtaget din lækre creme -Jeg har dog et spørgsmål som jeg håber du måske kan hjælpe med
  For en del år siden fortalte min daværende hudlæge mig om en creme Redap 1 mg/g som et vidundermiddel mod rynker
  Jeg fik recepter på cremen og ja jeg fik en flot ,dog også noget lys hud lidt porcelæns hud som i gamle dage
  -Min hud skaller efter en uges brug af cremen ,.
  Jeg har hørt ,at der skulle være meget A vit i cremen
  Kender du cremen /erfaring ?

  Din creme er jo betydelig lækre og lettere og jo ikke i medicinsk regi
  Bedste hilsener
  Kirsten

  07/02/2021
  • Anette Kristine Poulsen

   @ Kirsten, tak for dit spørgsmål. Hvis du ikke er vant til a-vitamin i din hudpleje, så skal du gå lidt langsommere frem. Der er et instruks-kort med i den æske, du fik alt i. Jeg vil give huden helt ro, og når den ikke længere skaller, så kan du starte op jf. vejledningen. Med at fortynde. Jeg er glad for dine ord om konsistensen. Hold mig orienteret i forhold til, hvordan det går. Stor hilsen Anette

   08/02/2021
   • Kirsten Rasmussen

    Tusinde tak for svar Anette ,jeg holder en pause med Redap og bruger nu i en uges tid kun din creme -Og ellers har jeg investeret i mange af dine gode råd Oskia med en vidunderlig fugtserum og Pestle & Morfar C fantastiske produkter ,maske og vaskegel fra Oskia skønt, samt på din anbefaling Night oil fra Nuxe ,den er virkelig skøn -Jeg må købe din skønheds bog sidder jo mere på nettet efter at have fundet dig og læser om cremer uafbrudt 😉
    Tak for så meget viden om huden
    Kh Kirsten

    08/02/2021
    • Anette Kristine Poulsen

     @ Kirsten, Herligt – og tak. Bogen er tilbage om lidt. Igen stor tak fordi du gjorde opmærksom på det.

     08/02/2021
     • Kirsten Rasmussen

      @Anette Tusinde tak ,jeg har lige bestilt to stk … Kh Kirsten

      08/02/2021
   • Kirsten Rasmussen

    Er din bog unsold kan ikke finde den på shoppen ???

    08/02/2021
    • Anette Kristine Poulsen

     @ Kirsten, den er bestemt tilgængelig og 1000 tak fordi du skriver. Tør ikke sige, hvad der er sket – men den er der igen om 2 minutter.

     08/02/2021
 • Pernille S

  Kære Anette
  Min 1.tube er snart opbrugt, så jeg lægger en ny ordre. Din Ansigtscreme er eminent!
  Desværre har jeg på lignende fod (hud) fået rødt udslæt på kinder og hage. Bumser som i teenageårene. Mundbind en hel arbejdsdag viser nu sin kedelige bagside… Men det har naturligvis ikke noget med din creme at gøre!
  Kh Pernille S

  01/02/2021
  • Anette Kristine Poulsen

   @ Pernille S, åh det er hårdt med de værnemidler. Prøv med lidt antiinflammatorisk salicylsyre i din rutine.

   04/02/2021
 • Tanja Elisabeth Donbæk

  Jeg synes du skal være mega stolt af din creme. Jeg har lært at bruge a-vitamin af dig og har gjort det i 4 år nu. Jeg er meget konsekvent og holder aldrig pause. Jeg har brudt BF super booster og versos. Dem er har jeg været glade for. Jeg har brugt din a-vitamincreme i 2 måneder nu og jeg er virkelig virkelig glad for den. Synes den er virkelig dejlig at smøre på og den efterlader ikke huden fedtet. Jeg har mild rosacea og min hud er bare glad :).

  29/01/2021
  • Anette Kristine Poulsen

   @ Tanja, 1000 tak fordi du deler din erfaring. Det er meget værdifuldt for mig at få rosacea-erfaringer, så TAK.

   30/01/2021
 • Signe

  Hej Anette,

  Jeg har flere gange taget tilløb til at købe din creme. Det eneste, der stadig afholder mig, er en grum erfaring med A-vitamin, som startede for ca. 1 år siden, og endte i brændende rød hud og smertefulde cystiske udbrud. Jeg havde lystigt kastet mig ud i et 2% granative retinoid produkt. Huden fik en daglig omgang så hatten passede – og så skal det selvfølgelig ende helt galt.

  6 måneder senere forsøger jeg igen. Denne gang med en enkelt indsmøring 1 gang i ugen, akkompagneret med et niacinamid serum. 2 uger senere stod jeg alligevel med samme resultat som sidst: brændende hud og cystiske udbrud.

  Hvad pokker gør jeg galt?

  28/01/2021
  • Anette Kristine Poulsen

   @ Signe, af og til ramler vi ind i noget, vi bare ikke tåler. Hvis der er andre ingredienser/og/eller produkter, du mærker, der fungerer, så vær glad for det. Jeg tror ikke, at jeg ville eksperimentere mere, hvis jeg var dig.

   30/01/2021
   • Signe

    Ærgerligt, men det tænkte jeg nok – har heldigvis god erfaring med bakuchiol 🙂

    31/01/2021
 • Karin Melin Madsen

  Jeg skulle lige til at bestille men er klar om 8 dage. Glæder mig til at prøve den. Kh Karin

  28/01/2021
  • Anette Kristine Poulsen

   @ Karin, så fint.

   30/01/2021
 • Louise VK

  Hej Anette
  Jeg er igang med 1. tube. Jeg er desværre en af dem, der må arbejde 8/9 timer med værnemidler, mundbind+visir. Min hud har reageret med rødme, små bumser og nu eksemlignende tilstand og hævelse omkring øjne. Skal jeg mon skrue op for cremen – eller ned?

  28/01/2021
  • Anette Kristine Poulsen

   @ Louise VK, ak ak ak med de værnemidler. Du skal bruge den normalt jf. det medfølgende kort og instruks, men jeg synes, du skal overveje en salicylsyretoner, fx. fra Paula’s Choice eller Danish Skincare. Det er gavnligt i forhold til udbrud. Eksemlignende tilstand omkring øjnene kræver læge.

   30/01/2021
 • Nicoline

  Åh, jamen jamen, jeg havde lige planlagt at købe nr 2 tube sammen med næste boks Den er virkelig god

  28/01/2021
  • Anette Kristine Poulsen

   @ Nicoline, 1000 tak fordi du deler din erfaring. Det kan du roligt gøre. Går alt efter planen (BIG TIME krydsede fingre), så er den her igen næste uge.

   30/01/2021
 • Jette B

  Jeg er meget begejstret for din creme. Spændt på, hvordan man skruer op og ned

  28/01/2021
  • Anette Kristine Poulsen

   @ Jette B, cliffhanger.

   30/01/2021
 • Mette Sloth Eriksen

  Jeg kan kun sige, jeg har fået en vældig pæn hud og det er jeg da virkelig glad for. Godt gået siger jeg bare <3
  Må man gerne fortsætte efter 1. tube, eller skal man holde en lille pause? Det er jeg lidt i tvivl om 🙂

  28/01/2021
  • Anette Kristine Poulsen

   @ Mette, sådan! Glæder mig at høre. A-vitamin er ikke en pause-ingrediens. Det er basis, ligesom fugtmætning og SPF-beskyttelse.

   28/01/2021
 • Kathrine

  Pyha, Anette, jeg nåede lige at få den!!! Og fedt du laver post med tips til brug af den, det vil jeg glæde mig meget til 🙂

  28/01/2021
  • Anette Kristine Poulsen

   @ Kathrine, det er jeg glad for, at du synes. Man kan nemlig godt individualisere den lidt. Jeg er lidt inde på i den vejledning, der følger med din creme.

   28/01/2021
 • Else+Nørgaard

  Kære Annette,
  Til lykke med din creme. Jeg skal helt sikkert snart bestille en tube 🙂
  KH.

  28/01/2021
  • Anette Kristine Poulsen

   @ Else, pænt af dig at skrive!

   28/01/2021
 • Salli

  Jeg kan godt forstå at den er revet væk, for den er fantastisk – det er længe siden min hud har været så balanceret i så langt tid i træk.

  Kram fra en fan

  28/01/2021
  • Anette Kristine Poulsen

   @ Salli, altså lige det der balanceret er jeg så for læse. Tak fordi du skrev.

   28/01/2021
 • Anni

  Ja tak, Anette, min datter glad løb glad afsted med min tube, før jeg fik prøvet den selv. Hvordan sætter jeg mig på to nye tuber? Det kan man ikke på den linkede side…

  Kærligst
  Anni

  28/01/2021
 • Vibeke

  Jeg håber på en boks med den skønne creme, som jeg skal have huden i på et tidspunkt! Er det noget, du har i tankerne, Anette?

  28/01/2021
  • Anette Kristine Poulsen

   @ Vibeke, tak for dit indspark. Bog-boksene er planlagte og bookede langt ud i fremtiden, så desværre.

   28/01/2021

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.