Det, der virker i din sommer-makeup

Der er noget med varme og makeup, som er svært. Ting smelter hurtigere, og mange får lyst til at bruge mindre. Her er tre ting, jeg prioriterer, fordi de gør sommerlivet enkelt.

Vippeserum – vel at mærke et af dem, der virker (og det gør M2 og Revitalash) – kan gøre mascara overflødig og under alle omstændigheder sikre, at vipperne bliver mere fyldige. Det er sympatisk, at du hos Revitalash kan få de mindre bekostelige størrelser.

Foundation med SPF giver god mening, når den er uden for smeltefare og som her kommer i en kompakt beholder. Indholdet er let og noget af det  nemmeste, jeg har prøvet at fordele. Det er ikke en silikonefri foundation (så den skal selvfølgelig af om aftenen), men silikonen gør retfærdigvis det gode, at når der netop er tale om SPF, så er du sikret god fordelingsevne og undgår derved huller i beskyttelsen. Clarins har sørget for masser af andet godt indhold lige fra blødgørende aloe vera til fugtmættende glycerin og smidiggørende E-vitamin.

Cremet, og altså ikke spejlblank, læbegloss er noget af det pæneste. Se bort fra, at jeg knuselsker nude, for du kan sagtens vælge en mørkere farve. Tjek indholdet ud hos Nilens Jord og nyd, at noget kan være så pænt og så godt på samme tid.

SNUP TIPPET: Vi har talt meget om supplerende SPF – især de mange sprayløsninger. Men det er også en mulighed at børste beskyttende mineraler på. Cameron Dias siger, at den fra Colorescience er verdens bedste. Jeg er vild med princippet, og hun har muligvis ret, men jeg har svært ved at få mineralerne ud. Meld gerne tilbage, hvis du prøver.

SPRING OVER: Jeg kan blive så draget af Glossiers pæne emballager. Bare se læbepomaden på billedet. Du får lyst til at røre ved den, men indholdsmæssigt kan du næsten lige så godt købe Vaseline – eller døm selv. Her er den fulde indholds-oversigt:

Petrolatum, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Beeswax/Cera Alba/Cire d’Abeille, Lanolin, Flavor/Aroma, Theobroma Grandiflorum Seed Butter, Oryza Sativa (Rice) Bran Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Isopropyl Titanium Triisostearate, BHT, Red 6 Lake (CI 15850), Yellow 5 Lake (CI 19140).

@beautyspace på INSTAGRAM viser jeg, hvordan den kompakte foundation fra Clarins virker.

14/05/2019
Mød min sjæledoktor
Der er tale om en af landets bedste behandlinger. Men ikke, som du tror.
16/05/2019
Kan vi tale om de bade-ben?
Uden at det behøver at koste

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  @ Christina K, hun er en dygtig dame så, for den findes kun i en farve, så nyd du det, du har i forvejen.

  @ Emma, ja både Korres after sun gel og også Rudolphs spray.

  Stor hilsen Anette

  20/05/2019
 • Emma

  Ja, tromborg deluxe herbal after sun creme fåes heller ikke på deres egen hjemmeside. Men findes der et godt alternativ som er godt at bruge under solcremen?

  17/05/2019
 • Christina Kragh

  Powder-me spf 30 hedder den
  Spørgsmål den sol crem fra clarins med farve du viser her bliver den ikke for grå på hud der har farve i forvejen fra feks A hint og sommer….Jeg lurede på den i dag i magasin men ekspedienten mente jeg var for mørkhudet til at kunne bruge den ???

  17/05/2019
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Charlotte, de heldige lander på bloggen fredag.

  @ Heidi, jeg har ikke testet dem op mod hinanden. Det er altid sværere med spray at afgøre om man får den tilstrækkelige beskyttelse. Så se det som et supplement. Du må teste om det virker for dig – få et pift i Magasin.

  @ Anita, A og C udjævner mere en farvetone. Og derudover er der en række andre fordele. Overvej at bruge C-vit om dagen. Du kan sagtens bruge selvbruner sammen med og det giver god mening.

  @ Salli, Fortæl mig, hvad du synes, hvis du prøver den.

  @ Tille, det er den der er Cameron Diaz’ favorit (jeg nævner den i teksten med produktnavn og producent). Det er SÅ vigtigt at prøve først, for jeg tror nogen vil synes, at der kommer for lidt ud.

  @ Emma, jeg synes, jeg så den på deres eget website. Er den også udsolgt der?

  Stor hilsen Anette

  16/05/2019
 • Emma

  Sidste år skrev du om at bruge aftersun før solcreme. Men hvad gør man når den fantastiske tromborg deluxe herbal after sun creme ikke er til at opspore og der et godt alternativ?

  16/05/2019
 • @Tille de sælger pudder børsten hos Retouch Clinic
  Den hedder Science,de har også en web shop, men hvis du tager ind i klinikken har du mulighed for at prøve hvilken farve der passer til dig .☺️

  16/05/2019
 • Tille

  Hej Anette 🙂 Jeg er nysgerrig på hvor den der pudder (med børsten) som står i baggrunden af første billede er fra? Har prøvet at zoome, men kan ikke se et mærke. Kan du hjælpe? 🙂

  16/05/2019
 • Salli

  Uhh den foundation ligner et musthave
  Godt man cykler lige forbi Matas på vej til arbejde.

  16/05/2019
 • Anita

  Hej,

  Når man bruge A eller C vitamin som bleger huden om natten – og jeg samtidig 
  gerne vil have lidt kulør – kan jeg så bruge selvbruner også? Eller giver 
  det ingen mening?

  16/05/2019
 • Heidi Astorp Malmgaard

  Hej Anette

  Mon du har erfaring med shiseido’s sport invisible mist spf 50 og Coola setting spray spf 30?
  Er i tvivl om der er “nok” solbeskyttelse i Coola’s spray? Og om Shiseido’s også kan anvendes som spray ovenpå makeup?

  Mange Hilsner
  Heidi

  15/05/2019
 • Hej Anette . Var det ikke idag at af Tromborg konkurrencen sluttede og vinderen blev trukket

  15/05/2019
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Vibeke, tak fordi du læser med og tak fordi du skriver herinde. Jeg synes, du skal få set på din hud, for er det milier, så kræver det hjælp. Bor du mon tæt på Complete Me? Hvis ja, så få en tid hos Daniela Fraser.

  @ Working9to5, absolut og helt enig. Vi glemmer Blinc, som stadig er den bedste. Hvor køber du den?

  @ Dorte, jeg tror, at du husker forkert. Den kan have været med på et trend-foto måske, men ikke som en anbefaling. Jeg har gengivet indholdslisten, hvor du ser petrolatum som den tungestvejende ingrediens (og som jeg ikke har lyst til spise).

  @ Christina Kragh, tak fordi du deler din erfaring. Navnet på den fra Jane Iredale?

  @ Majbritt, du har ret. Der er indbygget SPF i de fleste mineral-puddere. Din beskyttelse afhænger af mængden, du kommer på (af dagcreme med SPF og foundation med SPF). En pudder vil alt andet lige være lidt sværere at vide sig sikker på. Det samme med sprayløsninger med SPF, som kan risikere at give falsk tryghed.

  Stor hilsen Anette

  15/05/2019
 • Majbritt

  Der skulle også være lidt spf i Tromborgs mineralpudder… ?!
  Og hvis man først har dagcreme med spf på og så dernæst en foundation med spf- er det så mere beskyttende spf?

  15/05/2019
 • Christina Kragh

  Is clinical lavede på et tidspunkt en mage til den Cameron dias er vild med
  Jeg syntes den var elendig jeg havde også samme problem som du beskriver ….Men jane irendale laver til gengæld en som er fantastisk

  15/05/2019
 • Dorte

  Hej Anette
  undrer mig lige over at du ikke anbefaler Glossier balm, de salver synes jeg du før har sagt var rigtig gode ?
  Hilsen Dorte

  15/05/2019
 • Working9to5inStilettos

  Med lyse øjenvipper er det en brugbar løsning at få farvet vipper også en god løsning eller Blincs marscara holder også lige til du synes den skal af igen !

  15/05/2019
 • Vibeke

  Hej Anette

  Har fulgt din blog, instagram osv ret længe efterhånden. Det har hjulpet mig til at få styr på min hud og vælge de rigtige produkter. TAK for dig!

  Jeg har dog ét problem, som jeg ikke ved, hvad jeg skal gøre ved. Midt på den ene kind har jeg flere små milier, tror jeg – “knopper under huden”. De har været der længe, og jeg ved simpelthen ikke, hvordan jeg får de små sataner væk. Har du nogen gode råd?

  Min hud er normal/kombineret med tendens til enkelte udbrud.
  Jeg bruger dobbeltrens om aftenen (først olie, så en skummende rens), T-zone peeling fra Pudderdåserne i hele ansigtet, Biotherms Life Plankton Elixir og Algenist Multi-Perfecting Pore Corrector Gel Moisturizer.

  Mange hilsner Vibeke

  15/05/2019

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.