Mød min sjæledoktor

Spiritualitet, det sjælelige, det healende, det holistiske er noget, jeg sjældent taler om. Fordi det er for ukonkret, for mærkeligt og måske også for privat. Og når jeg endelig stikker hovedet ud af busken og fortæller andre om min kat Sorte, som er virkelig, virkelig gammel og pludselig var væk i to år for så at komme tilbage … ikke kun som sig selv, men også med en person indeni. Én, som vi mangler i min families liv. Så griner de fleste forfjamsket. Ryster på hovedet.

Og lad den bare ligge. Jeg er ikke sjælelig anlagt.

Måske dog med en undtagelse, altså bortset fra katten. Nemlig i hænderne på Sahar, hvor det sjælelige (om du vil) bliver pokkers konkret. Aldrig blæser hun sig op, aldrig lægger hun hovedet på skrå og siger nu-skal-jeg-fortælle-dig-hvordan-verden-hænger-sammen. Nej, hun handler bare, og det vil du få en live bid af om lidt.

Selvom det altid foregår stille og respektfuldt, så har jeg skam fået svære beskeder. Som dengang for et par år siden, hvor hun sagde, at jeg var halvt mand. Bevares, der var en masse nuancer. Men det var essensen. Jeg vil i løbet af i dag lægge artiklen (for jeg var nødt til at skrive den besked ud af systemet) under BETTER BEAUTY.

Forleden kom jeg knapt ind over dørtærsklen hos hende, før det entusiastisk lød: ”Du står på toppen af dit element. Mit bud er, at du aldrig har haft det bedre”. Efterfulgt af en masse ord om energi, som jeg ikke vil trætte dig med. ”Du bruger dit tredje øje for vildt,” lød det, da vi var færdige. Og her kan man få mærkelige billeder, men Sahar siger, at det er godt. Noget med ekstra antenner, men også med den tyngende sidegevinst, at man er for meget i sit hoved og for lidt i sin krop. Og det ved jeg, at jeg er.

Jeg fik hendes bedste tip til at komme mere ned i kroppen. Det tager et minut, og du kan se det her på IG-stories. Hvis du også trænger til mere jordforbindelse.

En session hos Sahar er dog mest af alt fysisk konkret med varme hænder, massage, lune klude, drænage og en fugtmætning, der tilsammen gør huden glad og får skuldrene ned. Alle listige detaljer finder du under ANBEFALINGER.

MEN KENDER DU DET? At have en person, der rører dig, skubber dig ud og får dig til at stoppe op. Men som også kan se lige igennem dig? Hvis ja, så vil vi gerne vide det.

MIN ANBEFALING: Hvis jeg sad som overhoved nede i banken, drev en tænketank, en cremefabrik eller et lille valutakontor, så ville jeg ringe efter Sahar. Booke hende til ikke-kedelig gruppemeditation for at sikre jordforbindelsen hos medarbejderne. Så ingen kortslutter foroven. Så koncentrationen næres. Vi er heldigvis ovre den tid med teambuilding og ud-af-kroppen-helikopter udspring og bjergbestigning. Vi er udfordret nok, forstyrret nok, på beatet nok. Det er roen, de fleste mangler.

MEST LÆST PÅ BEAUTYSPACE DE SIDSTE SYV DAGE: 1) Slut med poser under øjnene, 2) Sandheden om appelsinhud og 3) Over-renser du din hud?

Redigeret af journalist Anneline Højrup

13/05/2019
Hvad jeg gør ved poserne under øjnene
Ikke for sarte sjæle
15/05/2019
Det, der virker i din sommer-makeup
Og hvad du kan springe over

Kommentarer

 • Julia Venus

  Alt hvad du har skrevet i dette indlæg er godt nok modigt Anette.

  MOD er en sjælekvalitet.
  Mod kommer fra sjælen (ikke hovedet)…har en klog åndsvidenskabelig læge fortalt mig for nylig.

  En hjerneforsker har sagt, at vi ikke er for meget i hovedet/hjernen. Men snarere for lidt i kroppen.

  Er tilbøjelig til at give ham ret. For det er vigtigt at vi bruger indersiden af hovedet – meget…for ellers stikker det sgu for meget af for menneskeligheden…Men vi skal kombinere al den vigtige hjerneaktivitet med kropslig aktivitet. B.A.L.A.N.C.E.
  Skønt at høre du har det godt. Og vi er jo alle en blanding af mand/kvinde, det er sådanne vi blev skabt 😉

  15/05/2019
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Anette, skriv og spørg. Jeg er sikker på, at det er muligt. Jeg ville lægge ud med 90 minutter, hvis du har den mulighed.

  @ Marlene H, du må finde en der har, så du kan se det.

  @ Gurli, det er Sahars bord. Hun vil kunne hjælpe dig.

  Stor hilsen Anette

  15/05/2019
 • Gurli Nielsen

  Lækker bord du har hvor er det fra

  14/05/2019
 • Marlene H

  Jeg vil gerne læse om øvelsen ift at få mere jordforbindelse, men er ikke på Instagram.
  Kan det læses andre steder?
  Venlig hilsen Marlene H.

  14/05/2019
 • Anette

  Det skal simpelthen prøves næste gang jeg er i København. Med din begejstring kan det kun være en helt fantastisk oplevelse på alle måder.
  Hvor lang tid frem skal jeg booke en tid – og er det muligt efter kl. 17:00?
  Kram fra A

  14/05/2019
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Sanne, jeg bliver for genert i forhold til at skrive om det. Måske også fordi det er for tæt på. Personen der er i katten er for vigtig. Håber det giver mening, og undskyld hvis jeg er for kryptisk, for det er det sidste, jeg vil være. Men altså: Katten gør ting, har en attitude, som er tegn nok. Til alle andre: Klik væk, hvis det er for mærkeligt.

  @ Sidsel, 1000 tak fordi du gør opmærksom på det. Det får vi rettet hurtigt.

  @ Eva B, skøn fortælling. 1000 tak fordi du deler (det gør katte-historien lidt mere …gangbar. Måske). Selvom det også er svært for mig at tro på, så bliver jeg alligevel draget.

  Stor hilsen Anette

  14/05/2019
 • Eva B

  Min mormor var synsk; hun kunne engang fortælle politiet at en efterlyst, deprimeret mand var et bestemt sted i en meget stor skov. Hun havde nemlig set ham i et syn, selvom hun ingen forbindelse havde til ham overhovedet. Det havde hun til gengæld til skoven som dedikeret spejder og svampesamler. Der er mange andre historier; fx. om dengang hun havde været ude at svømme i havet og vel hjemme igen opdager at hun måtte have tabt sin vielsesring ved stranden. Men hun kunne selvfølgelig se, at den lå under vand; nærmere bestemt begravet nede i sandet tæt ved en af de bundgangspæle, der holdt broen hvorfra hun var sprunget i.
  Personligt har jeg INTET talent for sådan noget og er yderst skeptisk. Det er overhovedet ikke gangbart i min faglige verden, hvor alt skal kunne bevises på flere forskellige måder. Men jeg afviser ikke, at der er meget vi ikke ved (what the bleep do we know, right Lise 😉 og mormor kunne altså noget umåleligt….

  14/05/2019
 • Sidsel

  Jeg er nok en lille smule sjæleligt anlagt 😉 – og jeg drømmer i hvert fald om et besøg hos Sahar engang 🙂

  Det lyder helt magisk!

  (PS. Blot til info, så var jeg lige inde og se under “Anbefalinger” – og alle links derinde fører til Topclinic….det er vist ikke meningen?)

  14/05/2019
 • Jeg er meget nysgerrig og vil godt høre mere om katten.
  Rigtig go’ dag, smukke. 🙂

  14/05/2019
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Lone, men fortæl mig, hvad det gør?

  Stor hilsen Anette

  14/05/2019
 • Lone

  Prøv du bare at gå på glødende kul….du får ikke svitset fødderne

  14/05/2019
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Amaja, min mand er også glad for, at jeg ikke ligner en mand. Det med kul tør jeg ikke.

  Stor hilsen Anette

  14/05/2019
 • amaja

  jeg er glad for at du ikke ligner en mand ,og jeg har også oplevet at min kat kom tilbage efter mange år,men jeg har efter at have levet så mange år oplevet at mennesker der har været hos healere altid bliver påvirket på en måde som de ikke ser selv men omgivelserne ser ,ved hvad jeg taler om ,har også prøvet at gå på kul.
  god dag amaja

  14/05/2019

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.