Din største hudpleje-udfordring

OLIE

Vil du hjælpe mig med svar på to små ting til en større Beautyspace-sag? Planen er selvfølgelig, at udfaldet skal komme dig til gode.

 1. Din største hud-udfordring? Bare med tre-fire ord.
 2. Har du oplevet noget, der virkelig fungerer? Det kan være alt fra et råd til et produkt, en behandling, et fravalg…hvad som helst.

1000 tak på forhånd.

@beautyspace på INSTAGRAM

24/07/2017
VIND min duft-favorit
Jeg tør godt love, at det her er en kompliment-magnet. Uanset om du er...
27/07/2017
Jurlique deler ud til de heldige
Hvis du er den heldige type

Kommentarer

 • Louise

  1. Hvide irriterende hudorme og anden uren hud på grund af hormoner (27 år)

  2. M2 Beuté vippeserum er dyrt og virker! T-zone peeling fra Pudderdåserne, den virker bare (men pas på med at bruge den i for lang tid hvis du har sensitiv hud). Cicaplast fra la roche posay er fantastisk til sår eller bumser man kom til at pille for meget ved (er udviklet til hud der har været igennem kemisk peelings) men virker virkelig godt ! Da den decenficere og beroliger huden.

  08/08/2017
 • 1000 1000 tak til jer alle. I aner ikke, hvor meget det her input betyder for mig. TAK.

  07/08/2017
 • Mariann

  Mørke rande under øjnene. Uren hud.

  Bioeffects øjenserum, har hjulpet en del på de mørke rande. Den urene hud slås jeg stadig med, da det ofte er på “den” tid af måneden.

  06/08/2017
 • Kat

  Største hud-udfordring: Uren hud

  Hvad har hjulpet?: God søvn HVER nat og mindre stress

  06/08/2017
 • Janne

  1. grim hud efter acne (er 50), og fedter stadig i t-zonen

  2. Ved ikke om det kan kaldes hudpleje, men dit råd med Revitalash eyebrow serum virker på mine åndsvage negle, og jeg har prøvet ALT! De flækker ikke og knækker ikke, er igang med 2. omgang. Og ville have sendt dig en mail, men nu får du det her! Det er helt fantastisk efter alle de år med skøre negle 🙂

  04/08/2017
 • Maria Therese

  1. Pigmentpletter trods daglig faktor 30 i ansigtet året rundt.

  2. Beauty Angle infrarødt lys fx i FitnessWorld gør en vild forskel, selv efter få behandlinger. Det skal desværre holdes ved lige.
  Og facial work-out aka muskeltræning for ansigtsmuskulaturen.

  03/08/2017
 • Vibeke

  1. Linier. Poser under øjne. Slap hud ved hals – yeaks!

  2. Bioeffect – deres øjen patches virker (i lidt tid), og deres serum vil jeg aldrig undvære (længere tid af gagen). Amazing space miracle mask. Mizons sheet masks – gir klar hud på en træt morgen. Poserne har jeg intet middel mod udover vand og søvn…

  03/08/2017
 • Gitte

  1. Store porer, fedtet hud, hormonelle urenheder.
  2. Har prøvet utrolig mange ting, men det mest effektive er klart Danish skincare salisylsyre samt vidunderserumet Oxygen Plasma Potion fra LING.

  02/08/2017
 • Dorte Højberg

  1) mørke rander jeg ikke kan dække og store porrer

  2) vaskekluden og en masse viden om hudpleje

  02/08/2017
 • Kis

  Sart og tør hud og rynker omkring munden – aldersforandringer godt hjulpet på vej af kemobehandling og efterfølgende behandling med antiøstrogen.

  Din bog kære Anette, har hjulpet mig til mere glød og udstråling – min mand kan se forskellen! – det siger noget.

  Flere gode råd modtages gerne!

  02/08/2017
 • Emma L

  1. Tør, for det meste med urenheder, tørre plamager.
  2. Kokosolie-rens efterfulgt af vaskeklud! Ikke pille i huden og en masse fugt.

  01/08/2017
 • Dorte

  1. Pigmentforandringer, større pore og urenheder i en voksen alder.

  2. Vaskeklud hver morgen og Serum

  01/08/2017
 • Leafysmoothie

  Hm mit svar forsvandt tror jeg…
  1, mørke rande trods at jeg sover og spiser sundt
  2, at selv blive ekspert i min hud som jeg lært meget om her på bloggen og i dine bøger

  31/07/2017
 • Lone Larsen

  1. Helt klar udfordringer med rosacea I ansigtet.
  2. Har endnu ikke fundet de rigtige produkter til rosacea

  31/07/2017
 • Helt afgjort Rosacea – mest det med staldpigekinderne, der kan blive virkelig stramme og sviende, når det er koldt og fugtigt.

  29/07/2017
 • Jette Mørkholt

  1. Nasolabial fure som snart vandre forbi munden (ligner snart en bugtaler dukke) Og tør hud i panden….
  2. Er ret vild med Ren Hydro-boost og BP super boost(dog virker de ikke på bugtaler-furerne)

  29/07/2017
 • Mette S

  1) Linier – ej faktisk rynker Og slap hud. Sart hud – rød og fregnet.

  2) Vaskeklud TAK.
  A-vit fra BP, Super3, og AHA serum fra Pudderdåserne.
  Og EGF og Imedeen, men synes begge er dyre…

  29/07/2017
 • Inge

  Efter mange år med super gode og effektive produkter købt hos kosmetologer fik jeg pludselig udslæt af ALT!!! Jeg blev klar over, at jeg skulle tænke fundamentalt anderledes. Jeg googlede Rudolph Care, men var alligevel usikker. Via denne eftersøgning fik jeg kontakt til Sara Jordell i Valby. Hun har gjort en vanvittig stor forskel. Hun kan så varmt anbefales!!! Det er nemlig MÅDEN, hvorpå man bruger Rudolph Care. Desuden råd om kosttilskud, kost samt en ansigtsbehandling bestående af zoneterapi, akupressur og bindevævsmassage. Hold da op – DET er professionelt!

  28/07/2017
 • Anette J

  1. Uens hud på brystet. Maaaange myggestik

  2. Diverse produkter fra The Ordinary (til god pris), altid solcreme, let skrub om morgenen fx den fra Tata Harper, som er så mild og lækker

  28/07/2017
 • Betina Berg Holm Andersen

  1. Store porer/hudorme på næsen – tør trist hud (48 år)

  2. Pudderdåsernes t zone peeling til næse og deres AHA serum i resten af ansigtet. Det har virkelig gjort en forskel

  28/07/2017
 • Mads

  1) Tilbagevendende pigmentpletter. Jeg ved af erfaring, at en kombi af retinol, c-vit og AHA virker i kampen, men når først de har været der, er der bare altid en tendens til, at de kommer igen.

  2) Redap (på recept) mod akne og hudorme. Har prøvet alle andre preparater – både piller og cremer, og de virker ofte også – men Redap er bare mest effektivt og mildest i længden (bonusinfo: Det virksomme stof – adapelene – er en version af a-vitamin, hvor et enkelt studie endda har vist, at det også virker mod rynker :-))

  28/07/2017
 • Kirsten Busk

  Min udfordring er uensartethed, linier og sart hud især ift. solen
  Efg serum giver et pænere hudbillede efter noget tid
  Har ved sidste ferie brugt ps20 faktor 50 som dækkede fantastisk, men har hørt den er “skrap” indholdsmæssigt?
  God sommer herfra

  28/07/2017
 • Rie Dyrnes

  1. Pigment pletter på kinderne og ujævn hud.
  2. Den bedste kur til dato, var den fra Lancome jeg var tester til. Glæder mig til at gentage den når solen er knap så skarp.

  27/07/2017
 • Min hud er tør og træt og trist.

  Weledas skin food creme, den grønne, er fantastisk at sove med. Den fedter lidt, så jeg vasker den bare af om morgenen. Ikke velegnet til en date men fantastisk for huden 🙂

  27/07/2017
 • LRK

  1) Alderen begynder at trykke. Rynker omkring. munden.
  Jeg er ikke-ryger.

  2) har prøvet alt muligt men syntes ikke noget hjælper.

  27/07/2017
 • Kamille

  1. Uren hud!! – dvs. genstridige sorte hudorme (som desværre ikke er forsvundet efter adskillige tømte salicyl-skintonics fra dsc :-() samt hvide Millier.
  2. Kombinationen af salicylsyre og BP’s clinical version af Super 3 har formået at udglatte min tidligere “let-bumlede” pande og næsten gjort mig helt fri for betændte hudorme .. Og selvfølgelig Revitalash – det serum har virkelig præsteret langt over forventning.

  27/07/2017
 • Sophie

  1. Sart hud og tendens til knopper/irriteret hud.
  2. Smører ansigt og hals med ren kokosolie om aftenen. Gør at min hud bliver fugtmættet og jeg er sluppet af med tør hud på/omkring næsen om vinteren. synes også at det har minimeret/stabiliseret “bekymringsrynken” mellem øjenbrynene.

  27/07/2017
 • Louise Vangsted

  1. Er kommet så langt med min hud, så jeg er kun irriteret over røde acnear og en smule (og mild) pitting.

  2. A-vitamin, egf-serum, niacinamid og squalane. Havde aldrig fundet effekten af de ingredienser selv, så tak til dig!
  + Den kæmpe hud-bonus det var at blive erklæret lactose intolerant, med mindre ost/mælk osv. kom mindre rød hud og meget mindre acne.

  27/07/2017
 • Sofie

  Hej Anette, jeg sendte dig denne besked for 2 måneder siden! Jeg kan ikke andet end at sige, rutinen virker! Jeg kommer A-vitamin, Beauté Pac. på ca. hver anden aften.

  “Kære Anette
  Jeg er en meget begejstret læser af din bog, samt blog. (27 år)
  Jeg har oplevet fine resultater med Ole Henriksen Frugtsyre og Beauté Pacifique Super booster et par gange om ugen. Mit problem ligger i jeg i perioder har lidt af hormonel akne, som jeg har fået styr på ved brug af vitaminpiller og mælkesyrebakterier og udeladelse af enkelte dele i kosten. Jeg har derudover en del tendens til rødme i huden, specielt kinder.
  Jeg oplever ikke decideret fugtproblemer, er meget selvsmørende i t-zonen;)
  Jeg har anvendt pudderdåsernes t-zone peeling, der har været effektiv mod hudorme/ bumser samt deres anti-age creme med en serum fra Nilens Jord under( multi-actives). Jeg er dog ikke heelt tilfreds.
  Jeg ønsker noget mere niacinamid i min hudpleje ( i forhold til rødmen) og overvejer derfor følgende, med nogle af de produkter du anbefaler. Jeg går derudover også meget op i, at projektet ikke indeholder “problematiske” ting:

  Morgenrutine:
  Afrens med micellar water
  Rønsbøl tonic
  Serum nilens jord multi actives
  Dagcreme Rønsbøl med tilføjelse af en/flere dråber niacinamide fra the ordinary.
  Spf

  Aften:
  Afrens med micellar water
  Danish skin care salicylsyre
  rønsbøl skin tonic
  Natcreme fra rønsbøl (evt. tilføjelse af niacinamide)
  Et par gange om ugen udskiftes det med frugtsyre og a-vitamin creme
  Ole Henriksen øjencreme

  Jeg har læst side op og ned på din blog og bog, men er stadig lidt usikker på kombinationen. Glæder mig til at høre din respons inden jeg kaster mig ud i projektet 🙂

  Mange Hilsner fra Sofie

  27/07/2017
 • Helene

  1. Røde pletter op kinderne (måske fra tidligere acne, eller blot pigmentpletter) der ikke vil gå væk trods et halvt år med a-vitamin, samt karsprængninger på benene.

  2. Ikke at ‘pille/trykke’ på urenheder. Desuden fik Danish SkinCare bugt med uren hud og mindskede porrestørrelsen.

  27/07/2017
 • Ann Q

  1. Skygger under øjnene, som sidder dybt i forvejen så de behøves ikke få hjælp. 🙁 Og linjer på halsen.
  2. M2 til øjenvipperne og Spreadability primer fra The Ordinary.

  27/07/2017
 • Sysser Jonna Carstens

  1. Sensitiv hud
  2. Vaskeklud, fugt, Bio Effect og som det sidste nye O H lavendel olie til natten.

  26/07/2017
 • Sysser Jonna Carstens

  1. Sensitiv hud
  2. Vaskeklud, fugt, Bio Effect og som det sidste nye O H lavendel olie til natten.

  26/07/2017
 • Eva Andersen

  1 Bumser stadig op i 30 åhh!! Og pigmentforandringet Åhh

  2 Elisabeth Arden Pro og frugtsyrebehandlinger, de har virket på begge dele helt fantastisk, bedre end nogen lægemidler

  26/07/2017
 • Ditte H

  1) pigmentpletter i ansigtet. Bruger C-vitaminserien fra Murad.

  2) Synes sgutte jeg kan finde noget, der virker mod de møg-pletter!
  Det er ikke løsningen på mit problem, men jeg er vild med at rense mit ansigt med olie fra Juhldal om aftenen.
  Jeg anvender serum med a-vitamin og creme med C-vitamin både dag og aften. Jeg er også nysgerrig efter at vide, om det er en god kombi? Eller om de måske modvirker hinanden?

  26/07/2017
 • Sine

  Min største udfordring er meget sart hud sin nærmest opføre sig som den har forbrændinger nogen gange. der ud over får jeg en del urenheder, jeg har dem mistænkt for tildels bære hormon betinget.

  Jeg syntes BP metamorfix cemen hjalp.

  26/07/2017
 • Helle

  @ Jette Z. Har du et mærke på intimsæben m. mælkesyrebakterier?
  Fantastisk tip!

  26/07/2017
 • Helle

  Tilføjelse: Coola’s solprodukter over dagcreme.

  26/07/2017
 • Helle

  1. En peeling hos kosmetolog gav mig “creppet” hud på kinderne og slappere hud + har rosacea
  2. Kosten, rimelig basisk, frisk luft og søvn!
  EGF serum, men for dyr. Fugtserum under en lidt fed creme, der pakker huden ind. Forår/sommer solfaktor cremer fra Coola, cucumber og matte tinted i t-zonen.
  Tak for bloggen 🙂 :-)!

  26/07/2017
 • Lone H

  Pigment forandringer for mit vedkommende og mørke rander under øjnene for min datters.
  Rens hver dag fungerer bare, udfordringen ligger i at finde det der fungerer for den enkelte. For mig er det olie rens og af og til sæbe om aftenen og afvaskning med en vaskeklud (tak for tippet) om morgenen.

  26/07/2017
 • Jette Zimakoff

  Har altid haft sensitiv hud. For 1,5 år siden fik jeg voldsom Rosacea, værste type i hele ansigtet. Prøvede ALT inkl 2 x 3 mdr antibiotika. Intet hjalp. Kunne næsten ikke gå ud i 1/2 år da jeg ville vække opsigt. Hudafd., Gentofte gav nærmest op. Så fik jeg den idé at bruge intim sæbe m mælkesyrebakterier uden parfume mv., lod det sidde et par minutter og virke morgen og aften, skyllede det af og smurte efterfølgende Aloe Vera gel 98% i hele ansigtet for at fremme ophelingen af sår. Endelig den rene fedtcreme som anbefales af hudafd Ceridal. Efter jeg startede for 3 mdr siden har jeg ikke haft et eneste udbrud og sårene er helet op et efter et. Min baggrund som dr. i infektionsmedicin gav mig ideen som hermed gives videre!

  26/07/2017
 • kirsten hachmann

  Åh , alderen begynder at trykke ….
  Nedadgående linier og rynker omkring. munden.
  På trods af , at jeg er ikke-ryger .☹️

  26/07/2017
 • Kristina N

  Forbandede talgknopper, hvoraf nogle bliver til sådan nogle små hårde bumser! Jeg bruger BHA og vaskeklud, men de bliver ved med at komme både på hagen, næsen og i panden :-/ Hvad gør man lige ved dem?

  26/07/2017
 • Katrine Pedersen

  Altså…jeg er 41 år og har faktisk først fået styr på min hud efter jeg begyndte at følge din blog og investerede i din forrige bog.
  Bioeffect egf serum har gjort underværker. Jeg har lige købt min 3. flaske.

  Kærligste hilsner
  Katrine

  26/07/2017
 • Ilse kirk

  Kære Anette
  Som tidligere soldyrker er jeg rigtig glad for dråberne fra clarins
  Både til ansigt og krop
  addition concentre Eclat
  Du fortalte om dem for mange år siden og jeg har brugt dem siden
  Jeg behøver ikke at “spilde” tiden ned at stege i solen og der kommer ikke flere rynker

  26/07/2017
 • Ivana

  Rødme og dehydreret hud. Det bedste er at holde sig fra solen og så serum med hybenkerneolie – den fra Pai er helt fantastisk. Og samtidig holder den godt på fugten. Pai er bare helt fantastisk til os med sart hud 🙂

  26/07/2017
 • Marianne

  1) Fedtet T-zone med noget store porer med talgknoper på næsen og samtidig tør hud, som føles stram, blot den skylles med vand (været sådan i mange år, jeg er 61).
  2) Søger stadig efter den bedste behandling til den fedtede T-zone med pore/talg problemet.
  Nemmere synes jeg, er det at finde noget, der virker for tør hud.
  Bruger pt: Aften: Rensemælk fra PH Formula og vaskeklud + Danish Skincare Smoth Skin Treatment efterfulgt af Beaute Pacific D-vitamin booster eller The Ordinary “Buffet” + Rønsbøl nigth cream. Morgen: Purely Professional renseskum efterfulgt af Rønsbøl face mist og Rudolph Care sun face cream.
  Jeg finder, at Danish Skincare Smoth Skin Treatment har en reducerende effekt på porer/talgknopper. Sidst jeg var på ferie (7 dage), brugte jeg imidlertid for nemheds skyld Bioderma micellar water som erstatning for renseskum, rensemælk og smoth skin treatment. Må sige med tilfredsstillende effekt; porer/talg blev ikke forværret i de 7 dage. Overvejer at prøve i en længere periode…
  1a) Der ud over har jeg nogen pigmentpletter og nogle mindre karsprængninger, men oplever porer/talg som mit primære problem.

  26/07/2017
 • slap hud, jeg har fin hud og ikke mange rynker på trods af jeg er 48, men min hud begynder så småt at søge ned af nu.. og jeg har især slap hudunder hagen.. og desv ingen kur mod det…

  Det virker for mig at jeg altid har passet godt på min hud, og de sidste mange år (20 ca) brugt god solbeskyttelse, Bioeffect og A-vitamin creme samt hyaluaron gør helt sikkert en masse godt for min hud!
  Og er lige begyndt at lege lidt med The Ordinary

  Dejlig dag
  Trine

  26/07/2017
 • Gitte Elmer

  Rynker omkring munden, er ikke ryger og store porer er 56 år
  Arganolie er godt til tør hud

  26/07/2017
 • Lærke sølling

  1. Keratosis pilaris på krop og kinder, på trods af daglig eksfoliering og tør børstning.

  2.
  Karmameju renew ansigts børste.
  Tørbørste til kroppen.
  Clarisonic.
  Karmameju 01 serien til ansigtet.
  Beauty pacific super 3 booster.
  Ecooking acne serum.

  26/07/2017
 • Helle Andersen

  Søde Anette
  Så meget bedre hud, takket være især dine bøger, det var jo ihvertfald den første af dem, der for mig blev starten på bedre og meget smukkere hud. Tilbageværende udfordringer er især pigmentpletter og i den forbindelse vil jeg gerne spørge dig: jeg købte for 2 år siden Environ needeler hos BEAUTY Power og det fulgte en flaske rensevæske med. Men skal man bruge rensevæsken til rulleren eller kan man nøjes med at skylle i varmt vand, jeg syntes væsken lugter meget krast og har svært ved at skulle rulle det på huden????
  Noget af det der virker rigtig godt er vaskeklude og BP super 3 Booster som er min faste natcreme.☀️

  26/07/2017
 • Jytte

  Huden på brystet, passer virkelig på, men den bliver mere og mere læderagtig.

  Havde pigmentpletter i hele panden sidste sommer – de er væk nu. Har været virkelig flink med mine rutiner og solcreme. Det som muligvis virkelig har givet et skub er Estee Lauder advanced night repair de sidste fire måneder, sammen med en A-vitamin creme om natten. (?)

  26/07/2017
 • Gitte Salling

  1. Store porer og acnear
  2.Lancôme Visionnaire Crescendo, gør en kæmpeforskel. Huden synes helt glat og smårynker bliver mindre.

  26/07/2017
 • Tine M

  1. Sart hud (mild rosacea?), store porer på næsen, mørke rande under øjnene, tør hud på ben (55år)

  2. Avene antirougeurs jour m. SPF 20; ecooking acne serum + Ling Dual moisture emulsion + triology hybenkerneolie + calming serum. BP paradoxe produkter ( særlig body olien om vinteren ) til kroppen.
  Pudderdåsernes Alt i et salve efter havearbejde m.m

  26/07/2017
 • Anne A.

  pigmentpletter, tørhed, slap hud

  rens, ordinary/niacinamid, NIOD/hyaluron, environ step up c-quence inkl creme, spf – efg kur og olie om vinteren har hjulpet på tørheden

  babyfoot (evt 2 gange) + matas fodcreme m/carbamid + stift har hjulpet på tørhed og hælrevner!!

  26/07/2017
 • Anette Kristine Poulsen

  Åh, det er jo et fantastisk kommentarfelt. 1000 1000 tak for alle ord. Det her er så brugbart for mig!

  KH Anette

  26/07/2017
 • JV

  1. Forstørrede porer på hage
  2. A-vitamin, efg og dermaroller

  😉

  26/07/2017
 • Lene T R

  1. Pigmentpletter, ar og vintertør.

  2. Dobbeltrens med først olie og så skum vask (koreastyle), god toner (enten Whamisa’s eller Missha time revolution intensive, begge koreanske) og BP’s Super3booster, har forbedret min hud. Hvis jeg bruger sheetmasks jævnligt, bliver huden fyldt godt op og bliver så fin!

  26/07/2017
 • Stephanie

  Pig – ment – pletter (du skrev 3 ord ;-))

  Der er ingen tvivl om at dermaroller kombineret med Bioeffect EGF serum virker mod mit hudproblem. Derudover suppleres hudplejen med BP Super3 booster og Skin Ceuticals retinol 0,3.

  Har du oplevet noget, der virkelig fungerer? Det kan være alt fra et råd til et produkt, en behandling, et fravalg…hvad som helst.

  26/07/2017
 • Lea

  Rødme (måske rosacea?) og urenheder på hagen og hudorme. Kuren er ikke fundet endnu desværre..

  26/07/2017
 • PJ

  1
  Pigmentpletter og linier ved munden

  2
  Sisley Gentle Face Brush – den gør huden så fin.

  Jeg har indkøbt et batteri af hudplejeprodukter mod pigmentering ud fra dine mange solide anvisninger. Før hen har jeg shoppet smuk emballage over indhold. Nu er det omvendt omend det gerne må være smukt at se på, men indholdet er klart vigtigst og jeg nørder ingredienser og gamle produkter er røget ud på den konto.

  25/07/2017
 • Janne

  Der er Kamille i ALT. Problem når man har allergi.

  EFG virker!

  25/07/2017
 • Charlotte Riis

  1. Tør hud om vinteren og fedtet/skinnende om sommeren.
  2 . Solcreme om dagen og EGF til natten. Samt ikke røre mit ansigt med mindre jeg har rene hænder

  25/07/2017
 • DorteC

  Allergipræget hud, der skaller, i perioder lidt småbumser og eksem. Middel: rens med børste og mildt rensemiddel, omhyggelig afskylning. Derefter Rodials mist med glycerin og hyaleron. Slut af med cliniques smartserum. Solcreme om sommeren. Ellers sjældent cremer. Aldrig olier.

  25/07/2017
 • Rebecca

  Fedtet hud, cystisk akne og heraf mange ar samt MEGA porer

  Serum med squalane (Beauté Pacifiques) aaaaah-mazing
  Hybenkerneolie fra Trilogy
  Hyaluronsyre fra The Ordinary
  … og det absolutte vidunder produkt =
  AHA syrer fra Ole Henriksen (har også forsøgt mig med BHA som jeg har læst skulle være bedre til akne men ikke i mit tilfælde. Oles invigorating night gel har ‘worked wonders’ for min brogede hudoverflade med store porer. En effekt man ikke kan se bort fra.
  Mild rens morgen og dybderens aften (én gang dagligt var ikke tilstrækkeligt mod de betændte charmetyve)
  Dermarolling mod akne ar hvor jeg ser en hurtig effekt.

  25/07/2017
 • AnneVM

  Største udfordring er slap, hængende hud. Har desværre ikke fundet noget der hjælper endnu.

  25/07/2017
 • Charlotte As.

  Tør hud , solskader,slaphud

  Exuviance produkter age reverse,
  Har hjulpet mig gevaldigt en mdr peeling og fiskeolie

  25/07/2017
 • Lykke Petersen

  Rosacea, tør hud

  25/07/2017
 • Pernille Larsen

  1. Rødme (måske rosacea?) og urenheder
  2. Hudpleje uden parfume

  25/07/2017
 • Pernille Sparsø

  1) Fugtmanglende hud. Solpletter. Karsprængninger

  2) Vaskeklud. Pai Hybenrose. Serum. Environ hudplejesystem. BioEffect. Fiskeolie. Udos Choice. Masser af frisk luft/motion – både fitness og havearbejde 😉

  25/07/2017
 • Trine Beuse

  1 * Tør hud med alderen…

  2 * selvbruner dråber fra Rudofh Care og Ole Henriksen lavendel olie

  25/07/2017
 • Mette Sloth Eriksen

  1) Træls lidt skinnende T-zone
  2) Min nye bedste ven Grown Alchemist Hydra Reapir Day Cream – Sammen med Codage serum no 2 – De 2 holder huden flot mat hele dagen lang uden at tørre den ud 🙂

  25/07/2017
 • Sidsel

  1. Perioder med udbrud og uren hud på trods af at jeg er midt i 30-erne
  2. Rens hver aften, uanset hvad! Og så forfugt-mist (Rønsbøl), A-vitamin (BP) og syre/peeling af og til.

  25/07/2017
 • Kia

  Sensitiv hud med nærmest konstant rødme, der reagerer voldsomt på varme og kulde påvirkning.

  25/07/2017
 • Tanja

  Panini … prøv selvbruner dråber fra Rudolph care.

  25/07/2017
 • Tanja

  Røde til tider kløende lidt underlige knopper på halsen og ved kæbe partiet. Kommet sidst i 30 erne og døjer stadig her hvor jeg netop er blevet 40. Øv for ved virkelig ikke hvad der fremkalder mine udbrud. De er der stort set altid og intensiteten er bare forskellig. Creme fra lægen har ikke rigtig hjulpet. Desuden lidt rødme på hagen hvor der indimellem kommer bitte små bumse lignende knopper som dog så hurtigt forsvinder. Er begyndt med ren argan olie netop købt i Paris som jeg også tænker jeg vil smørre ned på halsen.

  25/07/2017
 • Nikoline

  1. Store pore og urenheder der efterlader pigment forandringer.

  2. Tager olie som kosttilskud, og det gøre at jeg heler hurtigere.

  25/07/2017
 • Louise

  1 Hudorme i t zonen

  2 A vitamin creme til nat, fra Beauty Pacific!!

  25/07/2017
 • Pia K.

  Uren hud

  Hjalp da jeg begyndte at spise zink som kosttilskud og senere dermoroller til arrene

  25/07/2017
 • Julie

  1. Mild rosacea med let rødme og små knopper blandet med hormonelt betinget uren hud på kæbelinje, hage, hals og kinder. Skiftende tør og fedtet hud afhængigt af årstid og hudpleje.

  2. Pt fungerer Oracea tabletter godt mod min rosacea. Bruger derudover mild hudpleje: Avene Tolerance Extreme Emulsion om dagen og Avene Cicalfate repair creme om natten – særligt sidstnævnte er min all time SOS løsning, når huden skal falde ned. Anbefaler også Environs produkter, som jeg brugte i 8 mdr., og som i hvert fald ikke gjorde min rosacea værre, men som jeg holder pause med, da min hud har brug for fuldstændig ro efter en hård reaktion på 3 ugers Finacea behandling.

  Kosten! Og masser af vand. Masser af fisk, grønt, ingen sukker og alkohol. Min hud reagerer prompte med irritation, hvis jeg slækker på min sunde livsstil.

  Og så den psykiske sundhed: Stress – og især stress over min hud – er næsten min værste fjende og gør kun ondt værre.

  25/07/2017
 • Dorthe Hansen

  1. Aldersprocessen for 50+ årig
  2. EFG serum anbefalet af dig og en del af de pakker jeg har købt.

  25/07/2017
 • NanO

  1. Store porer og hudorme i T-zonen
  2. Vaskekluden! My all time favorite gode råd, som kom fra dig. Det er det eneste hudplejeråd, det er lykkedes mig i praksis at få gjort hver dag, og det gør en stor forskel for min hud. Ja, jeg ved det er sølle, men det er da altid bedre end ingenting.
  Og så spiste jeg på et tidspunkt anti-inflammatorisk og udelukkede sukker, stivelse og mælkeprodukter 100% ude af min kost. Der var jeg silkeblød og uden urenheder.

  25/07/2017
 • Mette Eriksen

  Hov, vil også lige sige at sund mad med masser af grønsager, moderat motion og ordentlig nattesøvn er grundlaget for det hele 🙂

  25/07/2017
 • Mette Eriksen

  1.
  Hud med begyndende alderstegn, som pigmentpletter og mindre elasticitet, samt tendens til småurenheder.

  2.
  Salicylsyre peeling enten fra Paulas choice eller Pudderdåserne.

  A vitamin booster fra BP

  Bioeffect egf serum

  Skincare collagen filler fra New nordic

  Disse ting har jeg ALTID på hylden og de virker bare. Shopper så ellers rundt efter alt det andet.

  25/07/2017
 • Mia T. L.

  1. Eksem og tør hud i ansigtet.
  2. Det jeg fandt ud af hjalp: Bioeffect og kosttilskudet fra skin Care collargen filler.

  25/07/2017
 • ULLA

  Har og får det sværere med at bruge øjenmake up – som om fx øjenskygge får mine øjenlåg til at “svede”!!
  Meget sarte øjenomgivelser, øjne der nemt løber i vand + også her min rosacea huserer 🙁

  Bioderma Micellar dur ikke til mine øjenomgivelser – stadig undersøgende for hvad der er bedst for mig.
  Tester pt. den nye serie fra Faaborg Pharma og Ecooking serien.

  25/07/2017
 • Frk. Nielsen

  Slap hud, der “crepper”

  25/07/2017
 • Panini

  Udfordringen for mig er at finde en selvbruner, der ikke lugter så grimt, mens den virker.

  Sunspa spray giver fin glød, når nu solen ælder huden. (Men lugter desværre ligesom alle andre selvbrunere.)

  25/07/2017
 • Cristina Barrow

  – Pigmentpletter.
  Bruger vit C fra skinceuticals, A vit fra BP og solcreme med spf 50 fra La rochey possey året rundt plus hydrokonin (blegecreme) om aftenen.

  Har hjulpet en del, men vender tilbage om sommeren selv om jeg bruger en hat og er forlængst holdt op med at sole mit ansigt. Har bortset fra pletter en fin hud.

  Kh. C

  25/07/2017
 • Steffen

  1. Hud der nemt slår ud og tendens til også at være tør og stram.

  2. Bruger næste kun Ole Henriksen. Elsker hudpleje, så eksperimentere også en del med nye brands og produkter. Hver gang min hud flipper ud, springer jeg tilbage til Ole

  25/07/2017
 • Majbritt

  Sart hud, med karsprængninger og rødme-

  Har svært ved, trods bogen at gennemskue, hvornår jeg skal påfører A-vit og frugtsyre i den daglige rutine- er det bare lag på lag med serum, dagcreme etc?????

  Bioderma micellar H2O fungerer godt på min hud. Og må sige vita liberata laver super produkter til at give min blege hud farve;)

  25/07/2017
 • Vivi

  At få nogle dråber selvbruner (Clarins) indpasset i mit hudplejeprogram

  25/07/2017
 • Trine lamm

  Tør og træt hud der bliver tyndere led alderen.
  Det der hjælper er Ole Henriksen og kiehls øjencreame til mænd. Men det virker også perfekt.

  25/07/2017
 • Kristine V

  1: uren på hage og kinder, hudorme på næsen og store porer.

  2: undgå mejeri produkter, faste plejerutiner, spise grøntsager og drikke vand, serum fra Bioeffect, frugtsyre peeling og endelig faste besøg hos en knag-dygtig kosmetolog.

  25/07/2017
 • Kat

  Tør hud… og store udsvingninger ved hormon forandringer!

  Hvad der virker? T-zone peeling og aha fra de kære Pudderdåser! Samt retanoid og hyaluron syre fra the ordinary!! Så en god creme oven på og solfilter om dagen!

  Ellers: mere vand, mindre sukker!

  25/07/2017
 • Marianne Weis

  Fedter i T-zonen og og har tendens til urenheder i kæbelinjen og lige under.
  A-vitamin og salicylsyre , begge fra The Ordinary virker, har lige holdt 10 dages pause under solferie og efter 6-7 dage kom problemerne igen, så nu er det forfra!

  25/07/2017
 • AM

  Mit store problem er, at jeg kæmper med uren hud – samtidig med, at jeg har parfumeallergi. Der er så mange af de produkter, der kan hjælpe mod akne, som vækker min allergi. Jeg føler lidt, at jeg skal vælge mellem akne og en rød, irriteret hud, der svier…

  Jeg prøver forskellige kombinationer af serum og cremer, men jeg har endnu ikke fundet noget, der både er mildt mod huden og samtidig virker mod den urene hud…

  25/07/2017
 • Maja S

  Jeg har som AMAJA også problemer med små blodblærer, har tilmed fået en på næsen. Desværre findes der nok ikke hudpleje mod det eller mine små karsprængninger. Ellers fedtet hud og større porer i T-sonen. Holder mig til milde produkter og kun olie på kinder. Elisabeth Ardens fugtmist kan anbefales før serum og creme samt i løbet af dagen, for en frisk fugtmættet hud.

  25/07/2017
 • Lulu

  1) Rosacea & pigmentpletter

  2) Environs produkter og Kornelia fra Dare to Care har ændret mit liv

  25/07/2017
 • Pia Hvenegaard

  Har faktisk to hudproblemer.
  Det ene er keratosis Pilaris og det andet er pigmentpletter og har ikke rigtig fundet den rette behandling til nogen af dem
  Vil dog sige at brug af faktor 50 i ansigtet har hjulpet mod forværring af pigment pletter

  25/07/2017
 • Mie Jørgensen

  Fedtet hud er min største udfordring. Som at have olie i hele skærmen! Og store/tilstoppede porer. For tiden synes jeg at Pudderdåsernes T-zone peeling med 2% salicylsyre virker rigtig godt og så med Pudderdåsernes dye farvede solcreme – det holder faktisk min hud rimelig mat det meste af dagen. Om aftenen er jeg glad for Estee Lauders Advanced Night Repair og Ole Henriksens Overnight treatment tror jeg den hedder (den grønne flaske med 12 syrer).

  25/07/2017
 • Julie

  1. Rødme og manglende glød (er 37 og 3 små børn)
  2. Jeg skifter hudpleje fra dag til dag, men dem der virkelig virker er The Ordinary 30% peeling, Avené forte antirougeroux serum (mod rødmen), dermalogica masker 2 x om ugen, religiøs afrens 2 x dagligt med Aurelia Probiotic cleanser, Alphabeat H liquid gold er også et fantastisk kult produkt med god effekt. Elisabeth Ardens Advanced Night Repair kan jeg ikke undvære. Salisylsyre serum fra Paulas Choice er også god, og nu eksperimenterer jeg med koreansk hudpleje.
  Og så er jeg overrasket over at ingen her i tråden nævner VAND!?!? Stort vandindtag 4-5 liter gør den største forskel på min hud og vinder over alle produkter jeg har prøvet…

  25/07/2017
 • Krabbemis

  Åh det må være balancen mellem at have sensitiv tør hud, som til tider fedter og kaver urenheder. Det er vanskeligt, fordi at det der virker mod urenheder, udtørrer min sensitive og tørre hud, hvilket skaber flere urenheder 🙁

  Jeg kan se forskel, positivt, på min hud når jeg spiser kosttilskud – D-vitamin og B vitamin, samt når jeg spiser fødevarer med gode olier og grøn te.

  Får IPL et par gange om året, det gør underværker.

  25/07/2017
 • Anita Jepsen

  At finde et “fugt-produkt” der virker! Jeg kan synes rigtig godt om et produkt mens jeg tager det på og i minutterne derefter, men så…! Vupti!.. blir jeg helt stram i betrækket og føler en usigelig trang til at tilføje noget mere!
  Jeg har endnu ikke fundet produktet der gør at man ex vågner om morgenen og huden bare er fin og frisk og gennemfugtet.

  25/07/2017
 • Nina Lauridsen

  1) Tør hud og mangler glød
  2) Gode fugtprodukter fra Sensai samt Madara og serum fra Bioeffect

  25/07/2017
 • Anette Lindegaard

  Pigmentforandringer samt at vælge fokusområde og produkter.

  Syre er godt (fx Ole H Invigorating Night Treatment).
  Beauté Pacifique’s A-vitamin (Clinical Super 3 Booster). Faste hudplejerutiner virker også.
  Samtidig er dine gode tips og tricks her også en stor hjælp til at finde vej rundt i beautyjunglen.

  25/07/2017
 • Jette B

  Tør og tynd hud på arme og ben. Jeg er 64 , så noget skyldes bestemt alderen
  Først mist Rønsbøl eller Ecooking. På arme A-derma’s Exomega og benene får Matas fodbalsam.
  Mangler noget til indvortes brug, der ikke er dyrt.
  Har du Anette eller andre erfaring med Omnimin Pure vitaminer??

  25/07/2017
 • Anne H

  PS. Sku stå: peeling! 😉

  25/07/2017
 • Anne H

  Sart, tør og rødmende hud med nye synlige blodkar (mild rosacea måske) provokeret af for hård pejling ved kosmetolog tror jeg.
  Mangler stadig at finde mirakelkuren, men PAI Rosehip Oil og – maske og Hauschka Rosencreme føles meget lindrende

  25/07/2017
 • Susie

  1. Lidt kedelig hud uden glød
  2. Frugtsyre peeling eller bare Clinique’s tonic nr 1
  God sommer!

  25/07/2017
 • Simone

  1. Alt for store porer på næse og hage

  2. Daglig eksfoliering har hjulpet lidt men det er stadig meget slemt.

  25/07/2017
 • Sima H

  1. Balance mellem tør og fedtet hud, ar og mærker efter acne.
  2. Beaute Pacifique super 3 booster.

  25/07/2017
 • Maria Atkinson

  Så gerne 🙂

  1. at holde huden fugtig nok
  2. Vaskeklud til om morgen og Serum Bio Effect

  25/07/2017
 • Karen

  Fedtet skinnende hud – stadig ikke fundet mirakelmidlet

  25/07/2017
 • Maibritt Kerner Mølgaard

  1. Sensitiv, rødmende hud, der har tendens til at blive tør.
  2. Sisley’s “Creme Reparatrice”
  Jeg leder stadigvæk efter en mere prisvenlig creme, der kan det samme…

  25/07/2017
 • Helene LM

  1) Mørke rande/poser under øjnene.

  2) Om morgenen først Rønsbøl mist, så Rudolph Care anti-age serum og så dagcreme fra Purely Professionel.

  25/07/2017
 • Vincent Drønen

  Balancen mellem fugt/anti-age og akne

  25/07/2017
 • Maja Vase

  1. Fedtet hud på trods af min voksne alder
  2. Syre er det eneste der kan gøre bare en lille forskel. Er glad for skinceuticals.

  25/07/2017
 • Bente M

  1) Eneste udfordring er/har været en pigmentplet over næsen – et “minde” om en tidligere solskoldning (mit livs eneste, for over 30 år siden)
  2) Caudalie’s Vinoperfect Radiance Serum Complexion Correcting har næsten fjernet pletten og skal fortsat bruges forebyggende (A-vitamin (Verso 6) forværrede den, hvad jeg har skrevet til dig om ved en tidligere lejlighed).
  Ellers klarer min hud sig fint med omhyggelig rensning og gode, milde plejeprodukter.

  25/07/2017
 • Kirsten Skov Johnsen

  Mørke rande unde øjnene og manglende spændstighed på hals/ ansigt. Er 60 år.
  Har brugt flere ting fra dine månedspakker og faste rutiner giver en bedre glød.
  Øjencremen lige nu er Rodial’s Bee Venom eye cream. Huden bliver fin- men har stadig mørke rande ( tynd hud!)

  25/07/2017
 • Hanne TS

  1) Rødme. Tør, stram hud, som dog skinner og ser fedtet ud.
  2) Tålmodighed og fast rutine. Undgå at eksperimentere med nye produkter, da det oftest stresser min hud.
  Rens fra Mellisa. Resten af hudplejen fra Paula’s Choice (“calm” og “recovery”-linjen).

  25/07/2017
 • Birgitte Jørgensen

  Min største udfordring er, at min hud ikke længere er 25 år

  Jeg bruger flittigt hudprodukter fra Korea

  25/07/2017
 • Kathrine

  Fik i en alder af 27, meget ugen hud. Så prøcede jeg t-zone peeling fra pudderdåserne, og allerede efter 2 dage kunne jeg se forskel!

  25/07/2017
 • Jytte Kæseler

  Rødme i huden er min største udfordring..

  Har gennem tiderne prøvet meget, mangler stadigvæk mirakel produktet. BP booster og Baremineralds er de produkter som jeg har haft størst glæde af..

  25/07/2017
 • Lotte Munk

  1: meget tør hud og trist udstråling
  2: Olie både som rens og under dagcreme. Bioeffect serum til natten ( ikke i kombi med olie).
  Derudover ansigtsmassage og give sig tid til se daglige rutiner.

  P.s jubiii Anette, du kommer til Frederikshavn. Har så meget reserveret billetter

  25/07/2017
 • Anne H. K.

  1. Akne på hagen og pigmentpletter. Dehydreret hud.
  2. Hyaluronsyre, lactic acid til hagen og Missya Time Revolution serum. Og Purely Professionals natcreme

  25/07/2017
 • Kirsten B A

  1. Fedtet t-zone, forholdsvis store porer og rynker. Det sidste er ikke så stort et problem sålænge den daglige hudpleje følges. Tværtimod giver det ansigtet karakter, syntes jeg.

  2. Vaskeklud morgen og aften er genialt, tak for det råd! Olie (Ecooking) til afrensning (og alt muligt andet) samt egf-serum om natten.

  25/07/2017
 • Line Lustrup

  1. Pigmentpletter og røde kinder.
  2. Beaute pacifique booster, hylaron fra The ordinary. Serum og øjencreme fra Rudolph.

  25/07/2017
 • 1. Akne og mærker efter akne.
  2. Salicylsyre (Pudderdåsernes), dermaroller, A-vitamin og niacinamid.

  25/07/2017
 • Lene B

  1) Det er nok ikke et kæmpestort problem, men jeg har altis svært ved at selv at finde ud af hvilken farve foundation jeg skal have – jeg bliver altid nødt til at stole på ekspedienten – og kan så fx ikke købe på internet
  2) Bare Minerals primer er helt fantastisk, synes jeg, super underlag for dagens makeup.

  Tak for en god blog

  25/07/2017
 • Birte H

  1) På trods af nogle års speed dating 😉 med både Anette og Lise (på hver deres blog) kan jeg blive i tvivl om, hvordan jeg opnår den ønskede synergieffekt ved brug af potente hudplejeprodukter. Hvilke præparater understøtter hinanden? Jeg kunne tænke mig en lille køreplan eller tabel, hvor jeg f.eks kan se, om niacinamid og A-vitamin er et godt ‘makkerpar’. Hvad fungerer med C-vitamin? Osv….

  2) Min hud profitere af sund kost, motion, konstante rense- og plejerutiner. A-vitamin creme har været en del af ‘pakken’ de sidste 10 år. Den gjorde en fantastisk forskel! Senere er derma-roller blevet en del af det ugentlige regime og BioEffect, når økonomien siger OK! Den giver nærmest et facelift 🙂

  25/07/2017
 • Hm … blandt et stigende antal irritationsmomenter (for det er jo gudskelov ikke det vigtigste i livet:-))må det være:
  1. Begyndende løs hud ved kæben, halsen og knæene (samt appelsinhud hist og her)
  2. Super 3 fra Beaute P. samt faktisk flere af de produkter, jeg har købt igennem Beautyspace.

  25/07/2017
 • amaja

  og de små blodblærer der kommer overalt

  25/07/2017
 • amaja

  de er de små vorter der kommer alle steder når man kommer op i alderen

  25/07/2017
 • Grethe Hansen

  1. På trods af Anettes pædagogiske evner til at forklare hvilken typ af produkter hvornår og i en hvilken rækkefølge, kan jeg stadigvæk blive i tvivl om hvilke produkter som passer sammen, hvornår de skal bruges og i hvilken rækkefølge.
  2. Alligevel tror jeg at de mange lag giver et godt resultat i mit ansigt. I hvert fald får jeg ros for min hud.
  Stort tak til Anette

  25/07/2017
 • Tina

  1. Solskader – læs pigment pletter i ansigtet

  2. beaute pacifique – super gode produkter og prisvenlig

  25/07/2017
 • Hulemor

  1. Poser under øjnene
  2. det der virker bedst for mig er – at få det gjort!

  Jeg elsker hudplejeprodukter, men de virker altså bedst ved brug.

  25/07/2017
 • Tyndt hår -arbejder med Natura Sibiricas produkter og det er en måneds tid siden jeg startede, så jeg forventer heller ikke de store resultater endnu.

  Til gengæld har Revitalash givet meget flotte øjenvipper på samme tid -tusind tak for anbefalingen, det er takket være dig jeg startede❤️

  25/07/2017
 • Anne Mette K

  1 – Skadet hud på min næse efter rosacea (som endelig er i kontrol). Huden brister konstant.
  2 – Vaskesklud, negleolie og at ‘forfugte’. Og at blande bodylotion med bodyoil, når huden der tørster.

  25/07/2017
 • Louise S. Jensen

  Pt er mit problem at jeg arbejder i Aircon.
  Hunden og læberne er svære er gennemfugte.
  Førhen var det min rødmen, men den er blevet sekundær efter min aircom problematik, som gjorde min hud stram og nærmest fyldt med små kløende knopper.

  Bedste råd: Bruge beaute pacifique hydrating mask og Super3 hver anden nat, hvor jeg sover med produktet.
  Jeg renser hun huden om aftenen og om morgenen benyttes vaskeklud og vand.
  Det har gjort underværker!

  Dog synes min hud altid fedtet og blank uanset hvilken serum og creme jeg fugter med.

  25/07/2017
 • Nina G

  1. Mørke/indsunkne rande under øjnene
  2. Ikke til ovenstående, men mod aldring er jeg chokeret over hvor godt Bliss Oxygenmaske virker, Bioeffects serum samt Hyalyronsyre generelt, også fra billigere produkter

  25/07/2017
 • HeleneR

  Karsprængninger kombineret med store porre og tørre kinder så brug af fx porreminimerende produkter eller primer er udelukket (+ jeg slår ud ligemeget hvilket primer produkt jeg prøver)

  25/07/2017
 • Camilla

  Jeg er 24 og har haft pigmentpletter på kinder, næse og overlæbe. Det er ved at være en måneds tid siden jeg startede behandling, i form af sol faktor 50 hver dag, og så har jeg været så heldig at teste nogle produkter fra Alkemie(kommer snart til Danmark) – en serum og creme. Mine pigmentpletter er næsten væk nu, hurra 🙂

  25/07/2017
 • Andrea

  1. Rosacea og aldring. Jeg er hårdt ramt af rosacea idet min næse er konstant rød, og nu begynder alderen også at sætte sine tegn.

  2. Jeg laver egne facebalms, renser med bomuldsvaskeklud (beregnet til babynumser), lunt vand, mist.
  Gurkemeje er godt, og hvis jeg får tilstrækkelig søvn og grønsager og udelader sukker, så opnår jeg de bedste resultater.

  25/07/2017
 • Tanya

  P.t. må min største hudfordring (kunne ikke lade være ) være pigmentpletter. Men det har været både forstørrede porer og karsprængninger ved næsefløjene.
  Dermarulning + Smooth Skin Care har hjulpet. Og abrikoskerneolie mod alt. Med et par dråber rosengeranium æterisk olie fra Sard i dufter det fantastisk og kan rense, pleje, hele.
  Senest har jeg købt renseserveitter med aktivt kul. Det gør også noget ved porer og blackheads (noget dansk navn for dem, udover hudorme, som for mig lyder som de ‘hvide’?).
  Sorry, det blev lidt langt…

  25/07/2017
 • rigtig mange karspringninger. slap hud ved kæbeparti
  slap hud på halsen og over øjnene. 56 år men ser ud som 76

  25/07/2017
 • Kirstine H

  Rosacea

  25/07/2017
 • Anja

  Min største udfordring er pigment pletter og små hudorme på hagen og ved næsen. Synes ikke jeg kan finde den ting, der kan klare det. Har forsøgt med salicylsyre og a-vitamin.

  Det der helt klart virker for mig er rutinen med vaskeklud, som fungerer på hele kroppen.
  Så har jeg lige prøvet baby foot peeling efter at have set det her i posten om fødder for nylig. Hold nu op det fungerer og mine fødder har aldrig været pænere!

  God sommer.
  Kh Anja

  25/07/2017
 • Anne

  Tørre linjer omkring især om mine øjne og udbrud over hele hagen en gang om måneden

  25/07/2017
 • Marie Lassen

  Hængeøjne – desværre arveligt. Og intet virker – sikkert bortset fra kniven. Og nu overgangsalder-ultra-ultra-tør hud på kroppen, som kun lige kan holdes nede med en fed creme efterfulgt af olie.

  25/07/2017
 • Charlotte Saylor

  1. Blanding af tør og fedtet hud
  2. At tage hudpleje seriøst – dvs forstå hvad der skal til både i form af indhold og rutiner

  25/07/2017
 • Pia Dybdal Voergaard

  1) uren hud på hage og til tider rundt om munden. Helt sikkert hormonelt, men aner ikke hvad jeg skal gøre ved det. Andet end at dække med make up

  2) rens hver aften – it works! Og det får jeg ikke gjort hver aften

  25/07/2017
 • Salli

  Udfordring : synlige pore, karsprængninger, rødmen.
  Jeg er glad for Peelmasken fra Ecooking sammen med deres E-vitaminserum og så selvfølgelig vippeserum fra M2 til vipperne
  I dagtimerne her i sommer, har jeg været rigtig glad for Citysmart fra Elisabeth Arden SPF 50 – med en fugtundertrøje af Fugtserum fra Ecooking

  25/07/2017
 • Anne-Sofie Lassesen

  1) Uren hud, primært i panden, som for det meste også føles tør og uden glød
  2) jeg synes virkelig, at dermarolleren sætter sine positive spor, og så har jeg haft gavn af at tage imedeen og mælkesyrebakterier. Den daglige eksfoliering med vaskeklud er jeg virkelig glad for, men jeg ved ikke, om jeg får synlige effekter af det.

  25/07/2017
 • Birgitte g

  Udfordring: de produkter jeg bruger går ikke ind i huden. Kan bare fnulres af i løbet af dagen
  Virker: vaskeklud
  Og tilslutter mig fyrtårn

  25/07/2017
 • Astrid J

  Akne er mit problem. Den har jeg holdt rigtig godt nede med morgenrutine bestående af mild rens, mist, salicylsyre, hyaluronsyre og så en smule let hybenkerneolie. Aftenrutine er dobbelrens, glycolsyre på 5%, mist, og så enten salicyl, hyaluron og olie igen eller blot EGF. Det hjælper arrene væk meget meget hurtigere.

  25/07/2017
 • Vibeke

  1) Sensitiv (og til tider tør – særligt i de kolde måneder) hud med tendens til udbrud.
  Et begrænset budget med meget lidt plads til behandlinger og dyre produkter.

  2) La Roche Posay Effaclar Duo creme minimerer urenhederne og får dem til at forsvinde hurtigere, men de kommer stadig.
  Rønsbøls fugtspray har hjulpet på tørheden.

  25/07/2017
 • Ida B

  1: sart hud, kalder min kosmetolog det. Meget let til rødme og små karsprægninger på kinderne. Æv. Er startet forløb med Environs A-vitamin for at udbedre.

  2: for tidligt at sige noget om Environ endnu. Så jeg må nævne BioEffect, der virkelig virker godt! Og M2 til vipperne. Hold da op, hvor det har gjort en forskel.

  25/07/2017
 • 1) Uren hud på hagen – ofte påvirket af hormonel cyklus.. Og indgroede hår…. Begge ting har jeg stadig ikke fundet en løsning på..

  2) Noget så simpelt som rens hver aften. Det er så imponerende, hvad det kan gøre. Efter at have suppleret med dermaroller er mine hudorme/porer på næsen næsten usynlige! 🙂

  Vi savner det daglige beauty-boost!

  //K

  25/07/2017
 • Marie Rasmussen

  1☆
  En blanding mellem tør og til tider uren hud.
  2☆
  A vitamin kapsler fra Ecooking & Super Booster fra BP

  25/07/2017
 • Andreas

  Min største hudpleje-udfordring er klart hudorme på næsen! Jeg er dog ved at komme dem til livs, hvilket jeg kan takke produkter med salicylsyre for. Mine favoritter er BHA Blackhead power liquid fra COSRX og AHA & BHA Daily Clean Toner fra MIZON.

  25/07/2017
 • Charlotte

  1. Rosacea

  2. Leder stadig trods mange forsøg og hudlæge

  25/07/2017
 • Christina

  Halsen giver mig de største udfordringer ….sissely hals crem virker men er også bare voldsom dyr ….nu har jeg afprøvet den nye hals crem fra is clinical som ellers er mit store favorit mærke men deres hals crem kan ikke måle sig med sisseley
  Bedste ansigts behandling og som jeg sværger til er Fire on ice fra is clinical

  25/07/2017
 • Karen Kryger Edvardsen

  Tør hud. Lige nu har jeg mest succes med Beaute pacifiques serum

  25/07/2017
 • Metteline Lykke

  1. Slappere hud ved kæbepartiet.
  2. Gode fugtmasker (Rodial, Caudalie + Sisley)

  25/07/2017
 • Nanna

  Rødme og ar
  Vaskeklud, a-vitamin og rønsbøl facemist

  25/07/2017
 • Anja

  1. Tør hud og tendens til udbrud.
  2. Vaskeklud med tempereret vand i stedet for skrappe “rengøringsmidler” – det fungerer for mig. Nå ja, og så EGF fra bioeffect.
  Dbh og tak for at aggere fyrtårn i uoverskueligt marked!

  25/07/2017
 • karen

  1. Manglende søvn pga børn og manglende evne til at få dem til at sove…
  2. Søvn. fugtgivende serum. Favoritter er bl.a. BP’s serum paradoxe.

  25/07/2017
 • Kate

  Acne på hagen.. Er 44 og har også rynker og grå hår, ikke fair at skulle døje med acne også

  Bruger SuperBooster3 og frugtsyrer, der kan holde det nede i perioder.

  25/07/2017
 • 1. Et værre mismask mellem uren og tør hud og trætte “to børn og en phd-afhandling” render under øjne.

  2. Vaskeklud med koldt vand om morgenen og Biodermas miscellar water.

  25/07/2017
 • Ann-Katrine

  1) Pigmentpletter, tørre og let rynkede øjenomgivelser (jeg er 55)

  2) Vaskeklud (aften), Verso Dark Spot Fix, Rønsbøl Mist, Serum (Estee L + Nilens Jord el. Madara) Embryolisse (dag) iblandet La Roche Posay Anthelios XL Gel SPF face samt BP’s A-vitamin Booster creme (nat) samt BP’s A-vitamin øjencreme

  25/07/2017
 • Ulla

  1. Rosacea præget hud og samtidig en hud som ældes og mangler fugt.
  2. niacinamide fra The Ordinary og BHA exfoliant fx. Fra Paulas Choise.

  25/07/2017
 • JetteK

  1. Tør hud både i ansigtet og på kroppen.

  2. Daglig indtagelse af imedeen og fiskeolie har virkelig hjulpet på tørheden, og generelt givet en pænere hud.

  25/07/2017
 • Kristina K

  1. Uren hud
  2. Kost uden sukker, raffinerede kulhydrater og mælk. Har PCOS, så det er hormonelt og her har jeg oplevet at kosten virkelig gør en forskel. Ellers er jeg blevet ret glad for Advanced Night Repair fra Estee Lauder, som jeg føler giver min hud ro på. Jeg bruger også A-vitamin fra Beaute Pacifique og Salicyl fra Danish Skin Care, men en periode kun med ANR har virkelig fået min hud til at klare op.

  25/07/2017
 • Ida D

  Min største udfordring er faktisk at vælge imellem indsatsområder. Og at downsize hudplejen, så jeg ikke har en lidt og fire sera der skal på dagligt før creme og spf. Men de to ting hænger sammen – hvor skal jeg prioritere.

  Da jeg stoppede med at spise skye (og andre fedtfattige mejeriprodukter) blev min hud meget klarere og urenhederne forsvandt! Derudover kunne jeg i flere dage se det på min hud den ene gang, jeg forkælede mig selv til en behandling hos Complete Me kun med Själ produkter. Wauw!

  25/07/2017
 • Sofie

  1. Rød irriteret hud, især foran og bag ørerne
  2. Shampoo uden SLS og serum med hyaluronsyre

  25/07/2017
 • Anne

  1) sol og cigaretter har sat sine begyndende tegn med slappe og rødmossede områder
  2) den der acne serum du anbefalede har seriøst eroderet mine store porer på kinderne. Magisk!

  25/07/2017
 • Sofie

  1. Hormonelle urenheder/fedtet hud og rødme

  2. Verso A-vitamin, Mizon Dust peeling (kan ikke huske navnet), Urtekram hør- og kæmpenatlysolie i min smoothie om morgenen

  25/07/2017
 • Lene Jespersen

  Med glæde Anette
  1. Linier/løs hus på begge sider af kæben
  2. Vaskekluden og Vitamin A fra BP God sommer

  25/07/2017