Nej, Nicole Kidman. Det er ikke bare koldt vandt

3piger

Nicole Kidman er en så dygtig, så dragende skuespiller, at hun er svær at få nok af. Se hende i Big Little Lies. Se hende i Top of The Lake.

Og jo, vi er skam kommet videre i forhold til ikke at sidde og smaske i, hvad folk får lavet og ikke lavet (det gælder også røsterne om, at hendes brag af et comeback skete samtidig med, at hun lettede på injektionerne). Se dog på mennesket i stedet, bør vi minde hinanden om. Og acceptér de valg, folk tager på skønhedsfronten. For det er valg, der ikke berører dig. Bevares, man kan tænke, at noget er fantastisk eller ærgerligt, men andres valg er præcis, hvad det er. Ikke dit.

Der er imidlertid noget andet, der piner mig.

Og det er, når ærligheden går fløjten. For dét går ud over andre.

Som når angiveligt benhårde rutiner bliver henvist til at være det rene vand, som tilfældet er her. OK, tilsat lidt solcreme. Så hellere sige, at det ikke er et emne, man har lyst til at uddybe.

For det modsatte svarer til, at jeg spørger en veltrænet person, hvad vedkommende gør for at holde sig i så flot form – og personen mere eller mindre svarer: Ingenting.

Hudpleje er som sport (og tandbørstning). Det virker, når vi gør det.

Tro på, at en så fin hud kræver mere end det iskolde vand, Kidman pjasker i ansigtet hver morgen. Og vi vil rigtig gerne vide mere om rutinen. Gerne inspireres. Klikker man dybere ind, nævner hun retfærdigvis også A-vitamin.

MIT BUD PÅ KIDMANS HUD er, at hun faktisk er flittig med rens om aftenen. Af den her grund. At hun udover SPF i dagtimerne, også sikrer sig en fugtmæt hud med hjælp fra serum, der indeholder eksempelvis hyaluronsyre – tilsat antioxidanter. At hun udover A-vitamin, også har glæde af frugtsyrer, fordi – uanset om man har passet på sin hud altid – står med en sløvere omsætningshastighed efter 25+ af de hudceller, der giver netop den bløde Snehvideglød, hun har. Og selvfølgelig får Kidmann ansigtsbehandlinger. Angiveligt med den gode strøm inde i billedet. Glem spekulationer om alt fra ansigtsløft til Botox – denne her snak går udelukkende på hudkvaliteten, som hverken sprøjter eller alverdens skarpe knive i øvrigt kan ændre på.

PS: Lad os mødes – hvis du kan? Og har lyst? OG bor i nærheden af Mariager, hvor jeg er inviteret til at troppe op i Den Gamle Biograf på torsdag den 26. oktober kl. 19. Lige om lidt, tager vi fat på et spørgsmål fra en gæst under Frederikshavner-foredraget. Hun ville vide, hvilke behandlinger, jeg prioriterer. Og dét vil jeg glæde mig til at fortælle.

VIL DU HAVE MERE AF BEAUTYSPACE? Så sker det her.

BEAUTYSPACE PÅ FACEBOOK

BEAUTYSPACE PÅ INSTAGRAM

18/10/2017
Tal pænt til dig selv. Og til din krop
Damen her gør dig klogere på krop, tøj og klædelighed meget hurtigt. Og meget...
23/10/2017
For dig, der vil mere. Og for dig, der vil ses
Tror aldrig jeg har sagt, at jeg nøjes med hudplejeprodukter

Kommentarer

 • Den gør egentligt ikke noget, andet end hygge og et kort øjeblik med zen-følelse. Jeg har heller ikke nogen steder kunne finde dokumentation for at den rent faktisk gør noget (udover en smule massage, vel). Det sjove er nemlig at der lægges vægt på at den skal være af jade, og så tænker jeg jo at jade, som materiale, kunne noget godt for huden. Zen-følelsen er nu også værd at tage med. 🙂

  26/10/2017
 • @ Sanne – Jeg har lige bestilt en ICE ROLLER for at teste, så du hører nærmere. Hvad gør jaderullen for dig?

  @ Anneline – Uhhhh.

  @ Amaja – Det kan i hvert fald virke sådan af og til.

  @ Mette Sloth – Jeg er stor fan af hende.

  @ Sacha – Det klæder hende helt fabelagtig godt. Enig.

  @ Kirsten V – Nej, jeg fik kun den ene behandling, og har skrevet lidt om, hvad der kunne ses/ikke ses. Vil klart anbefale dig at prøve. Bare det var mig, der igen skulle til LA.

  @ Mia – Jeg tror bestemt ikke, at de er kræftfremkaldende. Det har jeg ingen dokumentation set på. Her er lidt ord fra mig på paraffin – og et par hudlægeord:

  https://beautyspace.dk/min-mening-bio-oil/

  NB: Jeg tør ikke svare dig mht. cremen, du nævner.

  @ Louise K – Jeg tager dine gode forslag med mig.

  Stor hilsen Anette

  24/10/2017
 • 1000 tak for spm. og kommentarer. Jeg vender tilbage i eftermiddag med svar – mandag eftermiddag. KH Anette

  23/10/2017
 • Louise Krebs

  Kære Anette
  Et par ønsker til emner, du kunne tage op. Beklager, hvis du har belyst det før – men jeg har fulgt med i en rum tid, og har følgende spørgsmål:

  Kan man i sin daglige rutine bruge for meget produkt, altså selve mængden, og kan det have dårlig indflydelse på huden? – jeg tænker, at vi måske er flere, som, i god mening, overdynger produkt på huden?

  Jeg kan huske at behandlingen “behind you” fra Complete Me blev nævnt her på bloggen engang…. og så slog det mig, hvad med “in front of you”?! Altså, jeg kunne absolut ikke tænke mig en behandling professionelt “in front of me”. Det er grænseoverskridende nok at gå til voksbehandlinger. Men kunne du skrive om, hvordan huden der plejes bedst?
  Nogle gange plages jeg af røde knopper og bumselignende udbrud, så jeg hellere har lyst til at holde området behåret! Og på trods af, at jeg peeler osv, kan jeg nogle gange stadig slå ud…

  Lidt søndagstanker fra mig.

  Mvh Louise

  22/10/2017
 • Mia

  Kære Anette,

  Jeg har et spørgsmål som forvirrer mig lidt:-(

  Der er meget hysteri omkring mineralske (paraffinum osv) olier i hudpleje og mange siger man skal undlade dem da de er skadelige og i værste tilfælde kræftfremkaldende.

  I superhud bogen skriver Ole Henriksen selv at man skal undgå olierne. Men hvorfor er hans nye orange dagcreme: truth advanced moisturizing så med paraffinum/mineral oil!? Jeg fik en prøve som holdte 14 dage – sindssyg god creme og den første hvor min makeup ikke smelter af i løbet af dagen pga. Huden fedter for meget. Men nu er jeg i tvivl om jeg “tør” købe den da den jo er med mineral olie som jeg – udfra alt det skriv der er om stofferne – helst vil undgå 🙂

  Hvad er dit råd om mineral olie i hudpleje? Og hvorfor siger Ole selv at vi skal undgå dem når hans cremer indeholder det??!

  På forhånd mange tak for hjælpen.

  Vh. Mia

  22/10/2017
 • Kirsten V

  Jeg overvejer at prøve en eller flere behadlinger hos Skin laundry. Laser eller/og IPL.
  Kunne du se forskel på en behandling og havde din hud nogen reaktion? Fik du mere end en behandling?
  Jeg er lidt i tvivl om jeg skal tage behandlingen/ behandlingerne i starten af den periode jeg er i LA eller i slut pga sol. Dog er solen ikke så skarp på den årstid men?? Jeg er der fra midt november til midt december.
  Er der andet så lad mig endelig vide. På forhånd mange tak.❤

  21/10/2017
 • Sacha W

  Word!!! Og hun er absolut ikke den eneste som gør det. Det er super irriterende når de kendte lader som om de kommer med deres aller bedste, aller vigtigste tip eller produkt og i stedet for bare kommer med et eller andet fuldstændig ligegyldigt som vi alle sammen udmærket godt ved IKKE er grunden til at de har så smuk hud! Til gengæld synes jeg at det klæder Nicole helt vildt godt at hun kan bevæge sit ansigt igen og ikke ser forstenet ud som hun gjorde for nogle år siden.

  20/10/2017
 • Selvom koldt vand er dejligt, er det nok heller ikke helt nok til at holde huden toptunet 🙂 Men hun ser jo dejlig ud, og bare hun ikke falder i skønhedsfælden, for vi er jo faktik meget pænere, når vi ser ud som den alder vi er. God weekend 🙂 Kh. Mette

  20/10/2017
 • amaja

  jeg ved ikke hvorfor kendte tror vi andre er dumme og udvidende

  20/10/2017
 • Hmmm, hvis man kommer til at se ud som (ellers misundelsesværdigt smukke) fru Kidman gjorde for et par år siden ved at plaske vand i hovedet, så må det være fordi man bor lige lovlig tæt på Tjernobyl 😉

  20/10/2017
 • Klikkede videre og tænkte at den der Ice Roller lyder interessant, men tænkte så at jeg vel bare kan lægge min jaderulle i køleskabet. 🙂

  Sådan er det jo som regel med Hollywood, de får det altid til at lyde som om de bare ser effortless (!) fantastiske ud. Ved faktisk ikke hvorfor det ikke er ok at indrømme at det faktisk er hårdt arbejde. Det ville øge håbet hos os andre, at indsatsen faktisk gav afkast.

  Rigtig go’ weekend, smukke. 🙂

  20/10/2017

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.