fbpx

Dit plaster hedder Caroline

Om lidt udgiver vi sandheden om appelsinhud – i øvrigt fri for tips til at blive bikiniklar, for jeg forudsætter, at de fleste selv kan det med at tage tøjet af. Så man er klar. Til stranden. Til gengæld får du de ingredienser, der gør indtryk på hud, der buler.

Men tilbage til Caroline, som hedder Bjerring til efternavn og har den fineste hudplejeklinik i Vejle. Teamet er kendt for deres resultatskabende hudpleje men uden at skrue ned for det, der bliver siddende i kroppen efter en god behandling. Som eksempelvis den saliggørende hårbunds-massage. Eller skuldre, der bliver masseret ned på plads.

Caroline står bag dagens plaster.

For til dig, der ikke nåede maj måneds Book’n Beautybox, så er der her en kærlig viderestilling netop til Caroline Bjerrings butik, som i dag sørger for 20% rabat på kosttilskuddene fra Smuuk. Derudover sender hun en hemmelig gave med, hvis du skriver BEAUTYSPACE i kommentarfeltet (ligger til sidst, når man går til kassen her). Gaven får du uanset, hvad du vælger fra hele butikken. Så altså ikke kun i forbindelse med Smuuk-produkterne. Har du spørgsmål, så grib fat i Bjerrings team, for jeg er bare meddeleren.

@beautyspace på INSTAGRAM

, , ,
8 comments to “Dit plaster hedder Caroline”
 1. 1000 tak for indspark.

  @ Julie Svendsen, jeg har set resultater med derma roller til kroppen. Hvis du researcher og kigger lidt tilbage, så havde Politiken en ret interessant artikel med imponerende billeder til.

  @ Dorte R, jeg synes dokumentation bag begge er solid og god. For mig er det to gode valg. Det er ovekill at bruge på samme tid dog.

  @ Anette K, jeg skal vende tilbage med en slags overblik.

  @ Pia Hjorth, du vil se flere valgmuligheder hos The Ordinary. Du må kigge i forhold til din hud.

  Stor hilsen Anette

 2. Kan du anbefale en AHA creme/serum så ikke koster spisen af en jetjager

 3. Hej Julie

  Træning med hulahopring er rigtig godt efter fødsel. Du får både fat i muskulaturen omkring mave og lænd ( der også påvirker huden) samt bækkenbunden, da man automatisk spænder op.
  Det er lettest at starte med en hulahopring med vand, da den ekstra tyngde gør det lettere. En decideret vægtring med masserede buler indvendigt i ringen kan være ret smertefuldt at starte med.
  Det er vigtigt at træningen er i begge retninger, altså både med og imod uret. De fleste vil have en ynglingsside, men hvis man kun træner den, vil man være utrænet i modsatte side af bækkenet. Det vil simpelthen trække bækkenet skævt, så hellere træne en smule til øvelsen kommer, end at træne bækkenet skævt.

  Produktråd vil jeg overlade fuldstændig til Anette
  Din mave skal nok blive flottere med tiden, når muskulaturen er strammet op, pøj pøj.

  Mvh.
  Anne-Marie
  Ergoterapeut og mor til 3

 4. Jeg har i et par år taget Imedeen, primært for at øge fugtniveauet i huden og det har hjulpet. Overvejer at prøve Smuuk hydro balance mest for nyhedens interesse. Er der nogle væsentlige forskellige på de to produkter? Er lidt i tvivl om man skal skifte noget ud, der virker

 5. 1000 tak for en super god blog 🙂
  Jeg har i flere år taget Imedeen, og har været meget glad for det.
  Hvad tænker du om Imedeen contra Smuuks produkter, for jeg bliver da lidt nysgerrig ?
  Kh Dorte

 6. Hej Anette.
  Måske rammer mit spørsmål lige ind i dit indlæg her. Jeg vil høre, om der er noget, man kan gøre for at hjælpe maveskindet lidt på vej efter en fødsels? Noget creme der kunne gøre godt for den lidt slappe hud – eller må man bare acceptere at bindevævet er anderledes efter udstrækningen?
  Mvh. Julie

Comments are closed.

Følg på Instagram