Dit største ønske?

UniversalOtherStories 3

Vi er fælles om den her platform. Beautyspace eksisterer ikke uden dig, dit engagement og din nysgerrighed.

Og lige nu bliver der lagt halvvilde slagplaner for sensommeren og efteråret på Beautyspace. Der kommer til at ske gode ting. Nye ting. Overraskende ting. Men det hele skal naturligvis syes sammen med din stemme.

Så.

Er der noget, du vil have mere af?

Konkrete spørgsmål vi skal dykke dybere ned i?

PS: I højre side på bloggen er kommet et nyt felt med mest-læste indlæg. Derudover finder du SERIØST GLATTERE HUD-guiden HER, FIND DIG IKKE I AKNE-guiden HER og FARVEL PORE-guiden HER. Hvis det var noget.

FOTO & OTHER STORIES

17/07/2018
Hvad hudlægen undgår
– og nej, det er hverken sol, parfume eller makeup
23/07/2018
Til dig der vil have mere til kroppen
Og blive klogere på (verdens største løgn om) appelsinhud

Kommentarer

 • Camilla m

  Jeg vil gerne vide mere om hvad man kan gøre selv for at mindske rynker omkring munden og på halsen.. Jeg husker de gode cremer og hele hudplejerutinen omkring mund og hals, men synes der begynder at sætte sig rynker(jeg er 24 år) Måske skal jeg i gang med noget dagligt ansigtsgymnastik eller massage, hvilke rutiner har du? 🙂

  10/08/2018
 • Sidsel

  Har læst nogle få af kommentarerne, men ikke alle, så bær over med gentagelser.. 🙂
  How to guides, ansigtsgymnastik/rulning (altså med jaderulle og lignende, ikke dermaroller), rækkefølger, et årshjul til forskellige hudtyper, SOS-guides når huden afviger fra det normale og pludselig får et flip af en art, kropspleje (som jeg er slem til at glemme) – og så bare flere gode tips om mærker, produkter, ingredienser, behandlinger osv.
  Men basically – bare keep up the good blog! 🙂

  31/07/2018
 • Jeg er retur og læser op på alt hvad jeg er gået glip af i ferien. Var en tur til Mosel, hvor jeg ikke vil sige at nettet var dårligt, nærmere ikke-eksisterende! 😉 Glæder mig til at tage del i dine halvvilde planer, men kan ikke rigtig komme i tanke om noget jeg savner, elsker jo at du varierer. Rigtig go’ dag, smukke. 🙂

  30/07/2018
 • Majken

  Tak for et fantastisk, lærerigt forum! Jeg kunne godt tænke mig at høre mere om konkrete produktanbefalinger ifht. forskellige hudtyper. Hvis man som mig både kæmper med fedtet hud, ar efter akne og samtidig gerne vil have en god portion SPF, så synes jeg at det er en jungle at finde rundt i, og leder stadig efter den perfekte dagcreme som kan omfavne alle mine problemer. Vil også gerne høre noget om hvilke ingredienser som giver mest mening at have i sin creme vs. serum vs. mist osv. Synes mange produkttyper tilbyder de samme gode ingredienser, men hvordan skal man prioritere dem?

  28/07/2018
 • Karoline

  Et helt konkret spørgsmål jeg har er: hvordan kan det være at jeg ikke kan trække vejret under min ansigtscreme?! Jeg bruger en emulsion creme (det sagde apotekeren var lettere i denne varme) fra Avène med faktor 20. Men for en der normalt ikke sveder særlig meget i ansigtet, føles det lidt voldsomt at sidde i S-toget med deciderede svedperler i hele ansigtet! Det er som om min hud ikke kan ånde igennem cremen. Jeg putter den på direkte efter badet, så jeg stadig har let fugtig hud. Skal jeg kyle den i skralderen eller gør jeg noget forkert?!
  God sommer!

  27/07/2018
 • Dottwkvot

  Kære Annette.
  Vil du ikke skrive endnu mere om pigmentpletter? Hvad gør man, når de tidligere råd ikke virker? Skal man så få dem behandlet professionelt?
  God sommer!

  26/07/2018
 • HeleneR

  Hvordan ser du så lækker solbrun ud hele året når vi nu ved du ikke steger i solen – især hænder og fødder, hvad gør du så du ikke ender med misfarvninger? Altså teknik (udover prep scrub/fugt)

  25/07/2018
 • Lotte

  Herligt med din efterlysning af inspiration, Anette.
  Jeg tilslutter mig ønskerne om how to’s og rækkefølger – gerne én for hhv. tør, normal og fedtet hud (selv om de sikkert ligner hinanden en del).
  Selv har jeg tør hud, som reagerer let på frugtsyre (med småbumser, som jeg ellers aldrig har og/eller rødme + afskalning).

  Og så noget om den helt store rækkefølge – altså et årshjul med hudpleje.
  Du har i et indlæg skrevet, at du selv skifter mellem A-vitamin-creme, frugtsyrekur og vækstfaktorer. Men i hvilke måneder på året?
  Og igen, hvad er bedst egnet for de forskellige hudtyper?

  Det ville også være herligt med nogle kategorier på hjemmesiden, hvis det teknisk kan lade sig gøre.
  Det kunne være med:
  Rækkefølger, Tør hud, Normal hud, Fedtet hud, Akne, Ung hud, Ældre hud, Krop, Øjne, Rulning, Dufte, fortsæt selv…

  Og til sidst en stor tak til dig for at have inspireret mig i den grad til – i en alder af 50+ – endelig at behandle ansigt og krop bedre og mere regelmæssigt.

  God sommer til alle!

  Og så et PS:
  I går så jeg en EGF-serum fra Pure&Care i Normal til 49 kr. (30 ml). Når jeg modtager mine bestilte Bio-effect-produkter vil jeg sammenligne ingredienserne, men kan det virkelig passe, at så billigt et produkt er lige så godt?
  Det var måske værd at teste.

  24/07/2018
 • Sarah

  Jeg ELSKER din blog!! Men jeg ville elske nogle flere ‘How To’-guides. Jeg mener vi har alle en måde at bruge vores cleanser, serum, creme mv. Men hvordan bruges de mest optimalt? Hvor meget skal man massere cremen ind i hovedet? Hvor lang tid skal man have renseproduktet i hovedet? osv.

  23/07/2018
 • LOUISE

  Tak for en super god og brugbar blog!
  Nu er det jo snart tif for det, så gerne en opdateret guide over, hvordan man bedst for bugt med de dumme pigmentforandringer.
  Derudover kunne det være fedt med en opdatering på rækkefølgen i morgen og aftenrutinerne – er der fx nogen produkter der modarbejder a-vitamin?
  Og meget gerne flere budgetvenlige produkter der virker 🙂

  22/07/2018
 • Matilde

  Åh søde Anette, ingen grund til dårlig samvittighed!

  Ihh det vil jeg glæde mig til! Er spændt på at høre hvad konklusionen bliver.

  Ligesom Kristina kunne jeg også godt tænke mig at høre mere om ansigtsgymnastik og jade/rosen quartz ruller.

  22/07/2018
 • Loulou

  Denne side er min ‘go to’ i alle hudspørgsmål og der er altid svar. Jeg sætter så stor pris på, at du ved hvad der rør sig og giver det videre, så jeg bare skal 1) læse her, 2) vælge mine produkter/ingredienser og 3) ellers kan koncentrere mig om andre ting. TAK!

  21/07/2018
 • Sara

  Overgangsalder og hvordan det påvirker huden. Og pleje under og efter overgangsalderen. Det gad jeg godt at høre noget om 🙂

  21/07/2018
 • Jette B

  Jeg er meget glad for al den information, der er her. Jeg søger altid her inden jeg køber et produkt og undgår dermed fejlkøb.
  Skal jeg ønske, jamen kropspleje til moden hud.
  Jeg oplever også emballage, hvor det er bøvlet at få det sidste ud. Jeg klipper tuber over, skærer anden emballage over med en køkkenkniv og vikler vita wrap om, så det ikke udtørrer.

  20/07/2018
 • Nulle

  Hvordan man plejer sig selv (og mere om hvad du selv gør), for at ældes med ynde.
  Hvad spiser du f.eks – udover laks? 🙂
  Så vi får mere viden om hvad der kan gøres for at hjælpe huden “indefra” og hvilken ting du ved der virker. Og gerne mere om klinik behandlinger, ex karspræninger og “hænge” hud der rammer mange af os der er en version 5.0 🙂
  Ellers dejlig læsning, jeg elsker din blog og tør altid godt følge dine råd, så keep it up Annette, du ved så meget, og det er skøn at følge med og dejligt du øser ud.

  20/07/2018
 • Bettina

  Hej Anette.

  Jeg er rigtig glad for al viden du allerede deler ud af. Min hud har altid været pæn men med årene var den blevet mere rød. Efter at jeg har brugt produkter anbefalet af dig er den ikke tør og rød mere, mange tak 🙂

  Skulle jeg ønske noget ville det være endnu mere af det du allerede gør.
  Din viden og mening om de forskellige kosttilskud til huden (Beaute pasifique, Imdeen, kollagen piller, msm piller, the super elixir, Halo Beauty booster hair, skin nails), dine anmeldelser af nye som “gamle” produkter; f.eks er Rønsbøl skin tonic forsat det beste bud på en budget venlig fugtmist osv.
  Muligheden for at anmelde produkter er bestemt også en god ting 🙂

  20/07/2018
 • Leafysmoothie

  Skønt kommentarfelt, alt det jeg ønsker og mere er med her.
  Men tak for at spørge, jeg synes i forvejen bloggen er fantastisk helt som den er.
  Skal jeg dog nævne noget der ville være spændende at høre mere om skulle det være: målrettet kropspleje, behandling af ar og noget om midler til hår/hårbund, men mange af de andre emner folk nævner er jeg også interesseret i. Keep up the good work!

  20/07/2018
 • Vibe

  Jeg vil elske flere anbefalinger af gode og virksomme produkter der er økologiske. Og gode rene produkter til gravid/ammehud.

  20/07/2018
 • Iben

  Hej Anette
  Jeg er relativ ny læser i dette forum, da jeg længe har gået op i hudpleje, undrer det mig faktisk lidt. Men nu er jeg her:) Og hvilket fantastisk sted, jeg finder stor inspiration(og viden) i at gennemlæse alle dine fantastiske indlæg. Jeg har været rigtig glad for dem, hvor du fortæller hvilke produkter/ingredienser der passer sammen, dine indlæg om grundlæggende hudpleje (og rækkefølge) og ikke mindst i kommentarerne, alle spørgsmål er jo stillet og tilmed besvaret.
  Ved ikke om det allerede er lavet, men jeg kunne godt tænke mig inspiration til lækre masker og hjemme behandlinger og hvilke produkter man med fordel kan bruge i forbindelse med eks. sin dermaroller eller anden hjemme behandling.
  Jeg er i fuld gang med bogen, har købt en af dine guides, og lækre produkter er bestilt hjem:)
  Så nu glæder jeg mig bare til fast at følge med:)

  20/07/2018
 • Trine Nielsen

  Hej – følger dig tæt og er superglad for alle dine indlæg – bliv ved :-). Har selv lige fået øjnene op for jade-/rosenkvarts-ruller / Gua Sha – synes, det er spændende – er i gang med en jaderulle. Kunne godt tænke mig dit syn på det. Er der forskel på ruller/Gua Sha? Er det, det samme, de kan? Er lidt i tvivl om, hvornår i hele min “renselsesproces”, jeg skal bruge rullen? Når jeg har lagt min serum? Vil rullen få produktet til at arbejde dybere? Eller – kan jeg være lidt bange for – “fjerner” rullen produktet (håber, du forstår, hvad jeg mener)? MVH Trine

  20/07/2018
 • Stinna

  Jeg er vild med alt du udgiver – jeg forsøger at læse hvert et ord! Jeg mindes du har skrevet om det før, men måske nogle budgetvenlige produkter og idéer til prioritering af ens hudpleje? Pt. bruger jeg mine penge på lækre sera, men så en billig creme fra Rema (deres økologiske Organic Circle, den virker god). Men jeg ved ikke, om sådan et produkt ikke indeholder nok af de gode sager? 🙂 Ellers bliv endelig ved med at gøre, som du allerede gør.

  20/07/2018
 • @Pernille S – du er ikke alene. Jeg har samme (irriterende) problem med visse emballager. Det bevirker ofte, at jeg ikke køber produktet igen. Kh. Birgitte

  20/07/2018
 • Nadia

  Synes faktisk også alt er super godt! Jeg kan godt følge appelsinhuds ønsket. Jeg kunne også godt tænke mig mere om hvordan man finder ens hudtype? Hvilke produkter der passer sammen i en rutine (med al den viden og kemi og lag på lag eller lag på lag er dårligt, bliver jeg nogle gange forvirret og lidt handlingslammet, selvom viden er godt)
  Elsker også når du har anbefalet produkter på budget. Og kunne være fedt at høre mere om kosmetiske behandlinger (videnskabeligt) for og imod måske? Eller hvad man ellers kan gøre for de dynamiske rynker som hudpleje ikke kan gøre så meget ved. Jeg har en bekymringsrynke og nogle fuger fra næse til mund som jeg indimellem fristes til at tænke, hvad jeg kunne gøre ved kosmetisk. Mest fordi jeg kun er 26 og synes det er for tidligt, og kan blive bange for hvilken retning det så går i! Nogle siger botox er forebyggende andre siger det vil gøre alting værre, og jeg kan ikke så godt lide tanken om gift ind i huden, men indimellem kommer jeg til at overveje det. Findes der andre alternativer til dynamiske linjer? Hvad med den holistiske vej? Virker den overhoved?
  Kh <3 🙂

  20/07/2018
 • JLO

  Hudpleje til kvinder i memopause. Meget gerne flere videoer m. guide a la ” how to” fx. dine morgen og aften rutiner 🙂 men god og dejlig upolitisk blog 🙂

  20/07/2018
 • Eva B

  Det er ellers så fint! Når nu du spørger, så synes jeg nogle gange at der er en tendens til, at vi bliver meget nordpå, hvor det også er der, de fleste produkter udvikles til. Så gerne lidt til huden på resten af kroppen – det har du altså også, ved jeg.
  Og for Guds skyld, tak fordi der ikke er mange kendisser. Synes ikke der er noget mere intetsigende end at få at vide, hvad fx. Schirley el. Irina the Diva bruger af hudpleje. Men gerne en historie fra en læser, som måske har et eller andet hudplejeproblem, som du har eller er ved at hjælpe hende af med.
  Flere tests, men et andet system til hverving! Er selv kørt sur i det m at melde sig til – bloggen er blevet too big på det område; man opgiver på forhånd. Ej det kan realistisk set “nok ikke gøres anderledes æv

  20/07/2018
 • Christina kragh

  Jeg er nu også ret vild med det som det er nu uiee men der må gerne komme mere af Test Personer Søges! Og ja så gerne mere om søvn eller rettere søvnløshed og melatonin og dens virkning om der er hold i alle de gode ting der skrives om på Google så som hud levealder og kræftceller kh C

  20/07/2018
 • Lotte Munk

  Spørgsmål: kan det have en negativ effekt på huden, hvis man i en periode har spist mange smertestillende piller?

  19/07/2018
 • Anja

  Tak for invitationen. Fantastisk at få lov at ønske
  Noget om pigmentpletter, fodpleje og hårfjerning.

  Kh Anja

  19/07/2018
 • Birthe Rasmussen

  Min flotte mascara forsvinder i løbet af dagen. Hvordan får jeg den til at blive siddende hele dagen ?

  19/07/2018
 • Mariann

  Jeg synes behåring kan være et lidt tabu belagt emne, så uønsket ansigtsbehåring kunne være et oplagt emne – og gode metoder til problemet.

  19/07/2018
 • Janne

  Gerne behandling af krops hud. F.eks. sådan en som mig som døjer med knopper på overarmene. Eller uren hud på ryg. Pt. Får det hele samme tur som ansigtet. Men er pænt dyrt.

  19/07/2018
 • Tine W

  Hvordan man kommer af med eller reducerer og undgår appelsinhud 🙂

  19/07/2018
 • amaja

  middel mod alderdoms vorter som min hudlæge smid i hovedet på mig ,
  foryngende håndcreme
  blodvorter som man også for op i årene
  glæder mig til det nye fra dig .

  19/07/2018
 • Else Nørgaard

  Kære Annette,
  Også her skal lyde et tak for din ærlige og kommunikerende blog. Jeg er blevet klogere på hudpleje, siden jeg begyndte at følge dig.
  Jeg vil gerne høre noget mere om gua sha massagen, hårpleje, hovedbundspleje, akne ar og hvad man kan gøre for at mindske dem m.h.t. laser, deemaroller o.a.
  KH. Else

  19/07/2018
 • Kristina

  Mere om mælkesyrebakterier og konkrete erfaringer i forhold til akne

  Konkrete øvelser til ansigtsgymnastik/yoga, jaderulle eller andet, som kan virkede opstrammende??

  19/07/2018
 • Mai

  Kan du lave en “koster-en-kop-kaffe” -guide til seriøst arbejde med pigmentpletter? Det vil blive værdsat.

  19/07/2018
 • Susie

  Næh, jeg er helt glad og tilfreds som det er<3

  19/07/2018
 • Åhhhh der er SÅ meget guf i de emner og i de spørgsmål. Jeg vil glæde mig til det hele. 1000 1000 tak.

  Lige et par konkrete ting:

  @ Nina GG – vil du ikke specifikt henvise til, hvor og hvornår jeg har videregivet hudpleje-tips og deling af viden udelukkende baseret på min egen hud? Jeg bestræber mig på at dokumentere tingene, når der eksempelvis er tale om effekten af en ingrediens eller nødvendigheden af noget ekstra eksempelvis omkring øjnene (jeg er i øvrigt en stor fortaler for ex. A-vitamin netop omkring øjnene). Enten via citatdokumentation (fx. fra hudlæge) eller fra den videnskabelige litteratur). Det kan selvfølgelig være smuttet. Derudover kan der være indlæg, hvor det ikke giver mening.

  Mht. øjencremer specifikt, så har jeg i de seneste indlæg og igen-igen i den Børsen-artikel (lagde link på bloggen), hvor tunge kilder som bl.a. professor og hudlæge Peter Bjerring giver sit besyv med. Der er bestemt nuancer og meget konkrete råd, som jeg ikke tror, du måske endnu ikke har læst? Sig endelig til hvis jeg skal linke til artiklerne igen.

  Og mht. søvn, så lad mig endelig vide, hvad det er, du mener, at jeg mener ;o)

  @ Matilde, åh jeg får dårlig samvittighed. For du har SÅ meget ret. Jeg har den pågældende bog, den pågældende påstand og har det på min to do i forhold til at få det talt igennem med både en kemiker og en hudlæge. Jeg LOVER at samle op inden 1/9.

  Stor hilsen Anette

  19/07/2018
 • Birgitte Ørslykke Møller

  Fantastisk blog du har…elsker den! Der bedste er konkrete produktforslag, som der heldigvis er meget af! Et ønske kunne være flere produktforslag om make-up?

  19/07/2018
 • Ulla Kepp

  Ja tak nu du spørger Noget mere til os fra 1900 Til os med ‘granny hår’ naturlig farve

  19/07/2018
 • Nina GG

  To ting: Tag en snak med en kvinde der har problemer med huden under øjnene, fordi når Beautyspace “ikke tror på øjencreme” er det nok fordi du ikke selv har nogen udfordringer 😉 Samme med søvn: Dine antagelser omkring søvn kan godt blive udfordret, f.eks. af Camilla Kring, hende der har skrevet “B-samfundet”.

  19/07/2018
 • Tilslutter mig også Anna 🙂
  Det kunne være fedt med nogle erfaringer omkring f.eks. Dermaroller. Og så bare fremfor alt fortsæt med det du allerede gør, kære Annette. Du er troværdig, og man føler ikke at din hudpleje-viden er sponsoreret. Du er altså bare super!
  Måske kunne jeg foreslå noget om hudpleje andre steder på kroppen end i ansigtet. Især er jeg interesseret i hovedbunden. Jeg kan ikke rigtig finde ud af om jeg tror på cremer til hovedbunden eller ej. Hjælper det? Bortset fra at føles godt.

  19/07/2018
 • Helle Andersen

  Jeg ønsker mig mere af alt det du plejer, men også kropspleje og sådan noget som jaderuller og gua sha teknikker. Og billigere alternativer til den skønne men også tit for mig for dyre smørelse. Men ellers elsker jeg jo BEAUTYSPACE for alt hvad den og du er.

  19/07/2018
 • Julie

  Hej!
  Jeg kunne godt tænke mig noget omkring de bedste salver, olier osv til heeling af små sår efter bumser – eller andre gode råd til at slippe af med bumser/sår!
  Kom med alle hemmelighederne 😉
  Mvh Julie

  19/07/2018
 • Nanna

  Graviditetshudpleje

  19/07/2018
 • Birgitte Pedersen

  Elsker dine anmeldelser af gode og virkningsfulde produkter, fordi vi kan stole på dig 🙂 så gerne flere af dem, tak

  19/07/2018
 • Hvor jeg føler mig heldig, at du spørger netop mig og alle de andre skønne kvinder om råd.
  At vi her kan udveksle erfaringer med hinanden er fantastisk.
  Jeg kunne godt tænke mig noget om ung hud, til mine døtre der ofte handler lidt i blinde både hvad angår pleje og prisniveau på deres produkter.
  For vi skal jo starte tidligt.

  19/07/2018
 • birgitte linstow

  Lyse hår på hagen; erfaringer, metoder til fjernelse.
  Lyse hår i resten af ansigtet; ditto.

  19/07/2018
 • Nina

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig anmeldelser af forskellige ansigtsbehandlinger og måske endda også spasteder. Det kunne nemlig være rart at kunne tage et oplyst valg, i stedet for bare at prøve noget af.

  Det var vist alt, jeg kunne komme i tanke om lige nu.

  19/07/2018
 • Pernille S

  Åh, sødeste Anette hvor er du vild sådan ar invitere os læsere til at sætte dagsordenen!
  Fodpleje. Både den hardcore een af slagsen. Altså den hvor der bliver høvlet igennem; over til den fodpleje hvor massagen er i højsædet
  I en helt anden boldgade skal lyde et lille hjertesuk til de producenter som pakker deres cremer ind i hermetisk lukkede pumpesystemer. Er vild med Rudolp Care’s ansigtsserum. Een af de bedste jeg har prøvet til dato. Pludselig, som i pludselig var den tom; skønt jeg syntes jeg havde sparet og kun brugt ét pump til ansigtet morgen og aften. Emballagen snyder nemlig. Tung glasflaske. Der må davære gods i den beholder! Nej, det er rent synsbedrag. Nå, men så skruer jeg da bare pumpen af, så resten af indholdet kan bruges. Det kan man ikke. Med vold fik jeg hevet pumpen med en inderpose op. Denne blev klippet op, og brugt de næste tre dage. Så mit hjertesuk går på at lave en emballage, hvor hele produktet er tilgængeligt. Ikke mindst fordi bl.a.ansigtssera er rasende dyrt! Er jeg den eneste som kender til problematikken? Fortsat god sommer

  19/07/2018
 • Karin S

  Kære Anette,
  Synes din side er super, men et lille ønske: flere anmeldelser, gerne af dig eller et anmelderhold.
  Knus Karin

  19/07/2018
 • Ditte H

  Uh dejligt du spørg, Anette 🙂

  Jeg kunne godt tænke mig flere kendisser, der viser deres hudplejerutine, produkter og makeup tips. Derud over vil jeg også blive glad for tips og tricks -> anbefalinger af hudpleje-og renseprodukter rettet mod moden og pigmenteret hud. Det vil også være dejligt med nemme genveje (findes de?) med multiprodukter …. men ovenstående er kun ren forkælelse, jeg er VILD med din smukke og informative blog, og jeg har stor respekt for din viden og kompetence! Du er troværdig, og jeg synes, det er god stil, at du altid hjælper og svarer folk, der stiller dig spørgsmål!

  19/07/2018
 • Elisabeth

  …NB; Er pt i Tyskland hvor jeg målrettet gik efter Weledas Skin food på din anbefaling, Anette.

  Meget gerne mere af den slags!

  19/07/2018
 • Matilde

  For et stykke tid siden var der en anden læser der spurgte til om olie rens med tiden gør huden mere tør. Hun refererede til en bog, hvor forfatteren havde skrevet det og du fandt bogen og læste det stykke hun refererede til og skrev du ville grave mere i det eller noget i den retning. Jeg går lidt og venter på en opdatering på det (jeg har måske misset den?), for jeg er meget glad for renseolier og rense balms, men hvis de udtørrer huden med tiden vil jeg jo hellere finde noget andet.
  Beklager jeg ikke er mere præcis, håber du kan huske den kommentar jeg refererer til.

  Jeg kunne også godt tænke mig at høre mere om mælkesyrebakterier, hvad de gør og de hudpleje linjer, der indeholder dem, fx Aurelia og Manya factory.

  19/07/2018
 • Elisabeth

  Enig med Anna. Elsker indslag målrettet 40+ hud hvor pigmentforandringer, hønserøv omkring munden, rynker ved øjnene etc viser sig.

  Derudover er jeg også stærkt begejstret for anbefalinger til gode -billige -produkter. Er på den konto blevet stor fan af Rønbøl mist, bioderma baume hydratante (som er helt uundværlig i solen) vaskekluden og alle de andre sublime råd, Anette er kommet med.

  Med dem bliver der nemlig også råd til de lækre cremer og effektive sera.

  19/07/2018
 • Anne Sofie Kjeller Larsen

  Flere make-up tips og anbefalinger, gerne fra helt almindelige (ikke smukke modeller) damer. Lækre plejeprodukter til fødder, hænder og ja hele kroppen (scrub, peeling, masker osv).

  Måske også noget mere læsestof omkring deetox, noget med lækker hud ved at indtage bestemte råvarer, vitaminer osv.

  Det er vidst meget i tråd med dit nuværende indhold, som jeg stadig elsker 🙂

  19/07/2018
 • Ladies, I hear you.

  TAK Anna…det er jo ting, jeg begejstret vil gå til og dele mere af.

  KH Anette

  19/07/2018
 • Pia Gundel

  Jeg er også helt på linie med Anna 🙂 Det vil være super med mere af den slags.

  19/07/2018
 • Karin

  Tilslutter mig Anna. Samt små info aftner du et o.kring i landet ❤

  19/07/2018
 • Trine Malchow-Møller

  Tilslutter mig Anna!

  19/07/2018
 • Louise

  Jeg er pt på jagt efter en dagcreme med SPF til en floridatur. Jeg kan forstå, at det er svært at finde en med både UVA og UVB beskyttelse.
  Og, vil den være lige så god, som en alm solcreme til ansigtet? (eller skulle man bruge en alm god smøre og tilføje spf ovenpå?)

  ansigtsmist og serum – skal misten tørre på ansigtet, før serum påføres? eller skal serum smøres ud imens huden er fugtig/våd?

  SOS til overfladetør hud, som føles stram, men skinner som var den fedtet.

  19/07/2018
 • Anna

  Jeg ku´ godt tænke mig at der indimellem var noget mere til den modne hud på det niveau du i Superhud kalder for trin lll/de ambitiøse. Også gerne invitation til vidensdeling og erfaringsudveksling om behandlinger med fx dermaroller (også klinikbehandlinger), Nuface/strøm, laser, ultralyd og hvad der ellers er af behandlinger og produkter til os der gerne vil ha´ at det (om muligt;) rykker lidt mere fordi vi er kommet op i alderen.

  19/07/2018