Superhud live

16934322_10155078943444321_1367411703_n

To ting, inden (og altså hvis) vi ses til en omgang Superhud om få dage i

Den ene er de lovede links til Kbh. og Aarhus til en billetpris, der svarer til, hvad to spandauere koster. Inkl. goodiebag fra Filorga, bobler og hyggen selvfølgelig.

Den anden er, at ingen jo bliver hørt i hud. Det troede en foredragsdeltager faktisk for nylig og dukkede ret så forberedt op med bogen herunder.

Rammerne bliver de fineste, når vi skruer op for effekt, sandheder og tricks og kører på med alt fra rækkefølge til det hud-fif, ingen creme nogensinde vil slå.

Jeg glæder mig.

16976885_10155078950559321_1628508796_n

23/02/2017
43-årig hud endte som noget på 23
Nogle gange får jeg lyst til at åbne vinduet og afsløre indholdet af nogle...
27/02/2017
TÆNK, hvis du hopper på den
Måske er det på tide, at nogen farevurderer TÆNKs app

Kommentarer

 • Sofie

  Tak søde Anette, både for link og gode råd. Dem vil jeg straks kigge nærmere på.
  Har heldigvis et støttende bagland, men ingen med hudforstand som dig. Så tak! Du er værdsat.

  27/02/2017
 • Kære alle,

  1000 tak for jeres ord. Beklager at der pt. er en venteliste på 80 personer…Magasin må anskaffe sig flere klapstole til en anden gang. Og mht. Odense, så grib endelig fat i deres bibliotek eller noget. Jeg kommer på bestilling jo.

  Lige konkret:

  @ Karoline – Har skrevet en del om brandet på Beautyspace. Prøv lige at tjekke søgefeltet.

  @ Christina – Søgefeltet er forhåbentlig til hjælp.

  @ Sofie – Tak for dine ord og ikke mindst for din tillid. Der er flere af de alvorlige ting, du nævner, som vil kræve du er i dialog med en god læge. PCO tør jeg ikke udtale mig om, men har du været i dialog med dem her: http://cerix.dk/behandlinger/pco-behandlinger/ ?

  Mht. urenheder (når det er ganske få), så vil en 2pct. salicylsyrebehandling altid hjælpe (fx. Skin Smoothing Treatment fra Danish Skincare), og derudover så har A-vitamin jo den effekt, at den altid får huden til at søge mod balance, så jeg ville overveje det i din rutine.

  Og ellers håber jeg, at du har gode mennesker omkring dig til at støtte og lytte.

  Stor hilsen Anette

  27/02/2017
 • Sofie

  Kære Anette, jeg har brug for din ekspertise.
  Siden jeg stoppede på p-piller i maj måned har min hud været kaos. Jeg er ret sikker på hormonerne spiller en ret stor rolle. I august/september oplevede jeg desværre en graviditet der endte i en spontan abort. Dette skabte yderligere rod i hormonerne med mere uren hud som følge. Urenhederne har primært været placeret på hage, kæbe og hals. Nu her et halvt års tid senere er der stadig rod i min cyklus og hormoner. Jeg har snakket med lægen om mulig PCO, da jeg har øget hårvækst i ansigtet, let øget testosteron og så de her trælse urenheder. Men der er endnu ikke kommet en afklaring, da jeg ikke har nogen cyster.
  Samtidig fik jeg i efteråret den fikse ide at fjerne mine hår i ansigtet med epilator – åndssvagt, I know!! Noget jeg egentlig har gjort før, med fin succes, på trods af lidt udslæt de første par dage, men denne gang reagerede min hud med store, ømme bylder der aldrig rigtig blev til modne bumser, primært på hage og kæber. Det er faldet til ro, men jeg døjer stadig med 1-2 nye urenheder om ugen på hage/kæber og har nu istedet fået en plamage af urenheder på kinderne, hvor jeg ellers aldrig tidligere har haft det. De sidder ca lige under kindbenet og så tættere mod hårgrænsen end munden. Hvis det giver mening. Samtidig er jeg begyndt at få nogle få, sporadiske urenheder på ryggen. Bare en enkelt eller to ad gangen, som kan være både oppe og nederst på ryggen, men altid lige ved rygsøjlen.
  Jeg er sygemeldt lige nu, så troede egentlig det var de ekstra timer på hovedpuden der måske gjorde kinderne urene, men selvom jeg skifter sengetøj, renser hud morgen og aften og ikke har ligget i sengen hele dagen ser kinderne ligesådan ud og der kommer typisk 1-2 nye urenheder der om dagen.. Jeg går ellers stadig i bad selvom jeg er sygemeldt…
  Jeg har læst din bog SUPERHUD og har prøvet at bruge produkter med ingredienser fra nederste trin i hudplejepyramiden og min rutine ser lige nu sådan ud:
  Aften:
  – Rens med Caudalie Makeup Removing Cleansing Oil
  – Tørres væk med våd vaskeklud
  – Caudalie Beauty Elixir facemist (for at indkapsle fugten – når jeg husker det)
  – Ole Henriksen Invigorating Night Treatment (for at hjælpe mod urenhederne og samtidig binde noget af fugten i huden)
  – Enten fugt fra Estee Lauder Advanced Night Repair (hyaluronsyre) eller Caudalie Vinosource SOS Thirst Quenching Serum (glycerin), som er næsten tom, så fra i morgen hedder det La Roche-Posay Toleriane Light (fedt fra squalane)… Da min hud er fedtet har jeg ikke brugt olie/creme udover, og tænkte AHA-syren hjalp til at binde fugten. Men måske der skal olie/creme udenpå?

  Morgen:
  – Rens med vand og vaskeklud
  – Caudalie Polyphenol C15 serum (her har jeg taget deres ord for at polyfenol er en ok antioxidant og så indeholder den også c-vitamin, squalane og hyaluronsyre, så jeg burde vel få en cocktail af antioxidant, fugt og fedt i ét produkt?)
  – Solcreme når jeg har gået tur

  Og så har jeg om aftenen kørt med Dermaroller syv dage, holdt pause syv dage, kørt fem dage og holdt pause fem dage…
  Makeup har jeg kun brugt få gange den sidste måned og det har hverken gjort fra eller til, ligesom jeg har cuttet mælkeprodukter og sukker ud, uden nogen effekt…

  Så jeg har nok tænkt jeg har været dækket ind ift. nederste trin (og så frugtsyre fra trin 2) men at det måske var nødvendigt med noget mere fra trin 2/3 for at komme hudproblemerne til livs..
  Jeg er meget i tvivl om hvad jeg skal gøre nu – skal jeg kaste mig over salicylsyre, A-vitamin, vækstfaktorer? Eller er der noget i basishudplejen jeg har misforstået?
  Jeg beklager den lange smøre, men jeg er så træt af, og trist over, min sørgelige hud. Selv min mand er begyndt at lægge mærke til det, og siger at det ser slemt ud, og han ser ellers normalt aldrig den slags..
  Mange kærlige hilsner Sofie

  26/02/2017
 • Jeg ville sådan ØNSKE, at du ville lægge vejen forbi Middelfart på et tidspunkt
  Kh Charlotte

  26/02/2017
 • Jette

  Håber du kommer til Odense

  26/02/2017
 • Åhhh, altså! Endelig er du i Århus og så er jeg lige samme dag på vej hjem fra Malaga igen:-)

  25/02/2017
 • Maja

  Vi ses helt sikkert onsdag :). Glæder mig til at se og høre den største hud Guru live *klapper i mine små hænder* <3

  25/02/2017
 • Anette J

  Jeg har tilmeldt mig (og tager min bog til autografer med :-D)

  24/02/2017
 • Lissi

  Siger som Ulla Christiansen…kom til Odense…nå, men jeg ville nu gerne Århus eller Odense, men kan desværre ingen af dagene, så hvornår kommer der et par dage mere?
  Kærligst en fan….du er et “dyrt” og skøøønt bekendtskab – du kan jo ikke gøre for, at jeg ikke kan modstå de skønne produkter, du frister med (^;^)

  24/02/2017
 • Ulla Christiansen

  Du må snart forbi Odense også?

  24/02/2017
 • Vi ses i Århus, og denne gang medbringes begge døtre

  24/02/2017
 • Dorthe

  Så flotte arrangementer du disker op med! Håber jeg kan få omrokeret i kalenderen, så jeg kan være med. Superhud er og bliver min bibel – og så er den ovenikøbet også pæn at have fremme. 🙂

  24/02/2017
 • Lone Ro

  Ærgerligt….er på job 🙁

  24/02/2017
 • Christina

  Lyder Interessant Det er en super inspirerende blog du har. Men synes der mangler en oversigt over de forskellige indlæg så man let kan finde dem igen. Måske det bare er mig som ikke kan finde dem??? God weekend

  24/02/2017
 • Margit Westergaard

  Er self på job når det afholdes i Kbh… øv altså! Håber der bliver et foredrag mere

  24/02/2017
 • Kære A

  Jeg glæder mig til onsdag.
  Et hurtigt spørgsmål: kender du, eller har nogle tanker om brandet “The Ordinary”? De har nogle eet spændende produkter, men prisen er så lav, af det er skræmmende 😮

  De bedste hilsner
  K

  24/02/2017
 • Rie Dyrnes

  Glæder mig så meget :O)

  23/02/2017
 • Nej, hvor er det skidt! Den dag, foredraget er i København, er jeg i Århus, og jeg er i København, når foredraget er i Århus. Suk altså. Godt jeg har bogen stående på reolen, men ville nu gerne have oplevet dig live, Anette.

  23/02/2017
 • Sara

  Hørt i hud, det er sgu sjovt 😀

  23/02/2017