fbpx

Efterlysning af det andre kalder rynkecreme

makeupevent

‘Har I nogle gode rynkecremer?’, lyder et af spørgsmålene, der dagligt skal svares på i Københavns Lufthavn. Ret sjovt, for hvilke billeder får man ikke frem på nethinden her? Men bare vent, for du skal se, hvad folk også ønsker hjælp til (udover vejen til toilettet), når de befinder sig i landets største skønhedsbutik. Så hæng på, for jeg håber også på et svar fra dig. På noget.

Jeg er netop kommet hjem efter et længere foredragsforløb her i januar med alle ansatte i Københavns Lufthavn. Ikke dem i kontroltårnet jo – men de engagerede kvinder og mænd, der sælger hudpleje, duft og makeup. Alle havde fået Superhud for som lektie, og mange havde læst virkelig hårdt og flot på sagerne. Lidt af en drømmeopgave uden overdrivelse at være sammen med en flok engagerede personer, der interesserer sig for netop det, jeg også synes er allermest spændende.

Her er de spørgsmål, som der oftest lyder i Kastrups slaraffenland af hudpleje og skønhed:

 • Hvorfor skal jeg rense af?
 • Hvor er de gode rynkecremer?
 • Hvorfor skal jeg betale 350 kr. for en creme, når de også findes til 100 kr. ?
 • Den bedste mascara?
 • Kan jeg bruge dagcreme om natten?
 • Hvorfor skal jeg bruge øjencreme?
 • Er Estée Lauders Advanced Night Repair virkelig verdens bedste serum?

HVAD TROR DU? Det er jo fabelagtige spørgsmål, som jeg vil svare på om lidt. Men først vil jeg så gerne vende mikrofonen mod dig. For hvad er svaret på det med de rynkecremer ?

25/01/2016
Akne-ar og hvad så?
29/01/2016
Meterlang kø og hvorfor alt blev bedre. Alt

Kommentarer

 • Eva B

  Lidt sent; men altså : jeg bruger A-vitamin og frugtsyre skiftevis til natten. Det har jeg lært af dig, Anette. Om dagen superfede cremer m højt hyaluronindhold og fugt. Lag på lag. Masser af tonics inden for yderligere fugt, og dertil god rens. Jævnlig eksfoliering m eve Loms bomuldsklude. Masker indimellem i forskellige udgaver.
  Min hud er sgu flot, glødende og uden rynker som 49 årig Og det hele er dine og Lises superråd, som ( + lidt Paula ) afgør mine indkøb. Tak de damer

  03/02/2016
 • Christina kragh

  @maj jeg tror du har hellt ret man kan ikke smøre og spise sig til at der er også ens gener ,jeg har veninder der er 10 år yngre end jeg og folk skyder stadig mig til at være den ynngste og jeg har sgu ikke altid været god ved mig selv jeg har røget de sidste 25 år drukket cola light i lige så mange og aldrig aldrig drukket vand samtidig har jeg de sidste 18 år lidt af en sygdom der gør jeg ikke sover mere end max 2 timer af gangen 2-3 gange i døgnet .de sidste 7 måneder har jeg dog lagt pepsi max på hylden undtagen til festlige lejligheder ,og er begyndt at drikke vand . men jeg er udstyret med en livs glæde og kan smile og grine af de fleste ting det tror jeg helst sikkert hjælper så man fremstår yngre og ja jeg bruger krudt dagligt på at rense og fugte og spiser fiskeolie men det har jeg ikke altid gjort så juhuuu for gode gener og lyst til live jeg tror man kommer langt med et stort smil og et ungt sind :-p stort knus fra en gammel krampe

  29/01/2016
 • Maj

  Okay, jeg er så tæt på 46, har passet min hud siden jeg var tretten og aldrig kaldt noget hverken streg eller bruncreme, men faktisk eyeliner, khol, og foundation. Jeg synes egentlig altid jeg har været med på beatet ( hvilket ikke er lig med at det har været klædeligt ) – men helt ærligt, jeg ligner i den grad min alder, faktisk ser jeg nok ældre ud. Og jeg bruger ” verdens bedste serum ” OG a-vitamin OG frugtsyre OG SPF OG fiskeolie, flere af produkterne har været fast inventar i mange år. Jeg er både rynket og rødmosset, men i særlig grad, slap i betrækket. Så man kan altså ikke arbejde sig frem til alt. Men jeg trøster mig selv og min bankkonto med at jeg havde formodentlig lignet en crossover af mumie/kinesisk kamphund/rosin hvis jeg havde ladet være :0)

  29/01/2016
 • Rie Dyrnes

  Hvis man spørg efter rynke creme, tænker jeg et kort øjeblik på en creme der giver rynker :O) Efter at jeg i mange år har udpint min hud, fordi jeg troede jeg havde fedtet hud, og aldrig havde brugt en olie. Er min hud nu så fin, og det handler om fugt og lidt olie og om fugt og om fugt. Tak til dig Anette :O)

  29/01/2016
 • Hvem i alverden ønsker sig dog en rynkecreme??? Haha! Jeg har altid troet på rens og fugt, også mange år før jeg lærte dig at kende. 😉 Og når nogen spørger hvorfor de skal rense, kan man jo spørge igen “hvorfor gå i bad?”. Der skal nok lægges ører til mange mærkelige spørgsmål. Rigtig go’ dag, smukke. 🙂

  28/01/2016
 • Vibe Kjaedegaard

  Rynkerne. Det er jo bare årene der har kysset dig i ansigtet. De må gerne være der. Og de kan nemt se ud som om du værdsætter hvert år du har levet. Rens morgen og især aften. Brug en creme du og din hud har det godt med. Og brug en extra serum i kulden. Brug evt. En god ansigt olie om natten. Er huden og personen ung, og rynket, er det oftest alm. Tørhed, og ovenstående behandling hjælper også her. ❤️

  28/01/2016
 • HeLene

  Tak Anette for at du spreder din gode viden på den måde, der hvor den lige skal bruges.
  Glæder mig at komme i lufthavnen næste gang!

  28/01/2016
 • Karen B

  Rens, fugt, fugt og fugt…samt gode masker 🙂 how hard can it be 🙂

  God aften 🙂

  28/01/2016
 • Lisbeth M.

  Beauté Pacifique Super 3 Booster er min absolutte favorit. Den fugter huden og indeholder en type a-vitamin, som er effektiv uden at huden bliver lysfølsom. Det er win win til en fornuftig pris.

  28/01/2016
 • Helle Truelsen

  Jeg er nu snart 60 år, og har siden jeg var 18 år plejet min hud. Har altid brugt gode produkter. Nu bruger jeg minus 417 samt Diego Dalla Palma. Jeg bruger lag på lag, dvs. fugtmist,serum, tørolie ( kun vinter ) og så først dagcreme eller natcreme. Altid øjencreme. Bruger ansigts scrub og maske 1-2 gange om ugen. Måske jeg har gode gener, men har betydeligt færre linjer end nogen der er yngre end mig.

  28/01/2016
 • Mariann Lange

  Jeg troede ikke vi sagde rynkecreme mere

  28/01/2016
 • Hulemor

  Som mange allerede har skrevet – fugt, fugt, fugt. Serum, en god ansigtsolie, en nærende creme til både ansigt og øjenomgivelser (og jeg elsker også en god natcreme), fugtmist i løbet af dagen og måske en fugt forsegler er at finde på min vinter-hylde. Dertil regelmæssig motion og god nattesøvn, så synes jeg egentlig huden er frisk at se på, men rynker – ja dem kommer man vel ikke udenom når man lige straks er midt i fyrrerne

  28/01/2016
 • Lone H

  @charlottek
  Prøv lige at tjekke det spejl som fx Føtex har i deres guldmærke kampagne.

  28/01/2016
 • Vibeke M

  Jeg bruger apotekets egen dag og natcreme. Neutral renseskum og skintonic. Gode og billige basisvarer- Jeg bruger en del flere penge på serum og olie. Bruger i stor udstrækning dem Anette har anbefalet. Origings planscription serum og face oil til aften. Om morgenen bruger jeg Ole Henriksens Truth serum under dagcremen. Jeg har købt mig fattig i dyre dagcremer, mit største problem hermed er at min make-up “flunrer”. Skal der være solfilter bruger jeg Clinques Superdefence SPF 20. Så min anbefaling er billige basiscremer og dyre serum(s) og olier:-)

  28/01/2016
 • Elisabeth

  Helt ærligt; Tror ikke på rynkecremer….Tror på at masser af vand, at holde igen med cigaretterne, solcreme, afrensning hver aften, gode søvnrutiner, og en ordentlig ansigtscreme med masser af fugt samt sidst men ikke mindst (helt uretfærdigt!) gode gener kan reducere mængden af rynker.

  28/01/2016
 • Karina Kristensen

  Og for resten, så har jeg fornylig stiftet bekendtskab med Kiehls Ultra Facial Creme. Jeg kunne godt føle mig en smule tør i løbet af dagen, MEN denne er en fantastisk fugt booster. Ingen tørhed i løbet af dagen. Hurra 🙂 Og så en prisen også rimelig…

  28/01/2016
 • Karina Kristensen

  Jeg er begyndt at bruge A-Vitamin om aftenen (10% retinol – det kradser lidt). Ved ikke om man kan få så høj dosis herhjemme. Men jeg har en veninde, som arbejder på sin egen hudplejeserie, og jeg er lidt en forsøgskanin imens.
  MEN tilbage til det jeg ville sige – HOLD DA MAGLE min hud er virkelig blevet pænere. Den skaller en lille bitte smule. Men jeg giver den en gang ansigtsolie inden jeg påfører A-Vitamin cremen. OG RENS – det har jeg også opdaget vigtigheden i. Hvis du ikke renser, så lad vær med at købe dyre hudplejeprodukter – spild af penge. Rens er med til at øge optagelsen af de dyre dråber. Jeg synes at jeg er blevet en pænere hududgave af mig selv.

  28/01/2016
 • Jeg troede vi for længst var blevet enige om, at det ord vil vi ikke bruge ;)!?!

  28/01/2016
 • Christina kragh

  A vitamin førstedamen strygejerns vitaminet her hjemme siger jeg fugt fugt fugt og krøller tær i skoene når damerne i magasin fortæller kundern foran mig hvor vigtigt det er med anitiage og at bruge både dag og nat crem i samme serie haha jeg skal virkelig bide mig selv i tungen for ikke at blande mig og sige ” hallo søster lagkage jeg tæt på de 50 strøget glat på A VITAIMIN og 100 andre skønne fugt serum i forskellige mærker og det behøver ikke være dem til tusinde af penge og hvorfor er der ingen der har sat fiske olien samme sted som cremerne ????? det shit virker altså og så burde nogen måske forærer samtlige ekspedienter i magasin og matas dine bøger 🙂

  28/01/2016
 • Lene

  Solcreme morgen og A-vitamin aften, hvis det skal skæres helt ind til benet. De skulle da udlevere et kort med ww.beautyspace.dk på når de blev spurgt om det med rynkecremen

  Lige et ?:
  Jeg bruger A-vitamin om aftenen, men skal på ferie på Filippinerne sidst i februar. Skal jeg stoppe med A-vitamin nu her, så huden ikke bliver endnu mere udsat af solen (trods faktor 50+) på turen?

  28/01/2016
 • Louise

  Bioeffect 30 day treatmemt og EGF serum er fantastisk mod rynker og andre aldringstegn.

  28/01/2016
 • Inge

  Min oplevelse er, at cremer ofte kan blive for aktive. Så først og fremmest fugtmættet hud. Jeg bruger REN Skincare serum og creme til sart hud om morgenen og opstrammende serum samt noget anti-age om aftenen. Alt sammen fra REN Skincare. Desuden nænsom eksfoliering med Konjac sponge og 1 minute facial fra REN Skincare.

  28/01/2016
 • Hvorfor skal jeg rense af? Fordi huden skal kunne ånde mens den natten igennem reparerer sig selv.

  Hvor er de gode rynkecremer? Rynker ? – skidt med dem. Nej super hud handler om daglige hudpleje og at finde de produkter som passer til din hud samt sørge for skønhedssøvnen.

  Hvorfor skal jeg betale 350 kr. for en creme, når de også findes til 100 kr. ? Det handler ikke om prisen men om hvilket indhold der er i cremen – antioxidanter og sol beskyttelse.

  Den bedste mascara? Afhænger igen af dine øjne og vipper.

  Kan jeg bruge dagcreme om natten? Ja, men da du skal bruge sol beskyttelse i din dagcreme er det mest fornuftigt at bruge en natcreme som ikke indeholder solfilter.

  Hvorfor skal jeg bruge øjencreme? Huden omkring øjnene er sart og skal angiveligt have særlig pleje, jeg bruger dog ikke øjenserum idet jeg duper ansigtcremen under øjnene og på hals og bryst.

  Er Estée Lauders Advanced Night Repair virkelig verdens bedste serum? Kommer an på om den passer til hud typen. Dog er Estée Lauders kendt for at være super gode.

  28/01/2016
 • Sidse Pipi

  Et ansigt uden creme er som en krop uden tøj.

  Rynker er mange ting, og dem der er opstået af spændinger kan ingen creme fjerne, men bare det at påføre en creme dagligt med et par minutters massage er guld værd og holder mange fine linier og nogle spændingsrynker på afstand.
  Det synes jeg er den vigtigste anbefaling som jeg giver mine kunder med på vejen.

  28/01/2016
 • CharlotteK

  For øvrigt så kunne jeg godt bruge sådan et spejl, som dem, der er på billedet. Ved godt det er uden for dit område, men ved du tilfældigvis hvor de findes til salg? Eller måske en ide til book-your-beautybox? Jeg ville købe!!! 🙂

  28/01/2016
 • CharlotteK

  Tror bare man skal prøve sig lidt frem og finde ud af, hvilken der passer bedst til ens hud. Er i tvivl om der er den store forskel ift. prisen på de forskellige cremer, men det ved du meget mere om, Anette. Sålænge man fugtmætter og beskytter mod solen, så er man vel nået langt, tror jeg.

  28/01/2016
 • •Er Estée Lauders Advanced Night Repair virkelig verdens bedste serum?

  JA! Det er det. Fuldstændig uden sammenligning :-).

  28/01/2016
 • Pia Hvenegaard

  Hej Anette
  Dejligt at du sådan drager ud i landet og opgraderer ekspedienter i hudplejemidler ti at give bedste service, så vi kan få superhud❤️
  Glæder mig allerede til næste besøg i lufthavnen
  Mit bedste værn mod for tidligt ældet hud er søvn, nok vand at drikke, afrense makeup hver aften, A-vitamin creme og solbeskyttelse

  28/01/2016
 • Anette Waaben

  Fugt, masser af fugt , fugtbindere og SPF.
  Rynkecreme er så gammeldags

  28/01/2016
 • Karin VS

  Altså – solcreme er det bedste forebyggende. Jeg sørger altid for den er mineralbaseret ( mindst hudirritation) og så vil jeg gerne ha den i faktor 50 og gerne med et tint farve i. Dernæst er A-vitaminsyre creme min favorit om natten. Bruger den hver anden nat og de andre nætter noget andet A-vitamin, fx MadHippies Viramine A, efterfulgt af en god fugtigheden creme. Jeg bruger også Booster 3 fra Beaute Pacifique, som afveksling. Men jeg må sige en ting, som jeg er så enig med dig i Anette: rynkerne i sig selv er ikke det interessante, Superhud er mere interessant 😀

  28/01/2016
 • Jeg tror ikke på rynkecremer. Og ved at enhver creme er god, hvis den passer til den enkeltes hud… Men jeg vil gerne høre om den bedste mascara. I sommer stod jeg derude i lufthavnen og ville gerne have en vandfast mascara med på ferie. Men den eneste som den kvindelige ekspedient kunne finde var virkelig dyr (300 kr.) og hun bød ikke på noget alternativt… Ja faktisk har jeg flere gange oplevet, at servicen haltede lidt derude… Kh. Birgitte

  28/01/2016