En afstressende anbefaling

Kan vi tage det sidste først? Det sure. Det handler om min indbakke. For lige så glad, jeg er for Netflix, ligeså møgirriteret bliver jeg i øjeblikket på dem. På grund af deres mange mails. Det er rart, når de sender forslag. Det er også rart, når de sender nyheder, men det er håbløst, når de sender de her fire kategorier af beskeder:

 • Fortæl os, hvad du synes om sidst sete film eller serie (øhh, jeg tipper allerede alle omkring mig, hvis noget er godt eller skidt. Kan det ikke bare blive ved det?)
 • Hvad ser andre i område (øhh, okay)
 • Skynd dig at se XXX færdig (NU stopper I)
 • Gense XXX (FOR POKKER nu stopper I)

Mens Netflix er blevet et ambivalent bekendtskab, så er der heldigvis andre ting i min indpakke, der også tipper i den gode retning. Som seneste initiativ fra Spout World, der i det små vil have os til at ændre vaner. Genanvende og gentænke – som eksempelvis at plante sine brugte eyelinerstumper, så de forvandler sig til vilde blomster.

En anden glad ting, er forlaget Grønning 1s nye bog om ansigtsyoga. Det gjorde mig glad at læse indledningen, som er en nærværende, ærlig og uden at være udpenslende beretning om, hvordan sygdom og skilsmisse stod malet i ansigtet på forfatter Niki Terlich, Efterfulgt af et guidende og meget brugbart opslagsværk til, hvordan hun langsomt fik ansigtet tilbage i de folder, hun er glad for. Jeg er ikke dykket ned i videnskaben bag ansigtsyoga – ved ikke, om den er tung eller letbenet – men jeg ved (ligesom du sikkert gør), at når spændinger og sammentrækninger kan give rynker (hej bryn-mellemrum), så må afspænding selvsagt kunne løsne op og mildne. Bogen er enkel at gå til, og flere har spurgt, om der på Beautyspace ville komme mere om ansigtsyoga. Svaret er en boganbefaling, også selvom billederne efter min smag er for behandlede. Tjek i stedet Niki Terlichs Instagramprofil, hvor hun ligner sig selv: @niki.face.yogi.tv

God påske.

@beautyspace på Instagram

25/03/2021
Stadig blandt de bedste indholdslister, jeg har set
Nærmest en serum-mist
04/04/2021
Kontant vildledning på DR
Advarsel: Når public service er ikke for børn

Kommentarer

 • Anette+Kristine+Poulsen

  @ Bodil Pedersen, dobbelthager? Altså så det virkelig kunne ses? Mange tak for dit indspark.

  @ Henriette J, mange tak fordi du deler den gode erfaring. Hvor lang tid bruger du dagligt?

  @ Mathilde, brug EGF om aftenen efter af A-vit. Og brug Night Repair som dagsserum.

  @ Merete, C-vit er fint. Peeling om sommeren er et temperamentsspørgsmål, der deler vandene. Jeg vil sige maj-aug, begge måneder inkl.

  @ Katrine, jeg vil anbefale dig at spørge din læge. Der kan være en årsag, og vil lægen være mere oplagt.

  @ Nanna, hvis det svider, så skal du straks stoppe. Så er der noget i produktet, du ikke tåler. Man rammer aldrig alle, ikke engang den videnskabelige litteratur. Du kan overveje ændringerne med versaler:

  Morgen: Vask, (evt. noget fugt mist først Filorga) HYALURONSYRE SERUM; FX PESTLE & MORTAR, c-vitamin gel (Ren) + SPF CREME.
  Aften: Rens, Retinol 0,3% (skinceuticals), natcreme (enten den fra Niles jord eller c-vitamin fra Ren)
  Enten c-vitamin maske 1 g. ugen fra Ren eller Filorgas scrub/detox 1-2 g. ugen

  KH Anette

  08/04/2021
 • Anette Kristine Poulsen

  1000 tak for alle kommentarer. Tak også for din tålmodighed. Jeg er tilbage med svar torsdag den 9. april. KH Anette

  07/04/2021
 • Pernille S

  Samtalen omkring påskebordet faldt blandt andet på “Arjjjj dén Netflix serie MÅ du altså bare se!” Eller ” Gud har du ikke set DEN endnu?” Nej, nej, og atter nej! Jeg magter ikke al det TV kiggeri. Jeg bruger over halvdelen af min arbejdstid på at se ind i en computerskærm. Døgnet har kun 24 timer, og der er altså så meget andet at tage sig til… Blandt andet rækker jeg tunge. Altså ikke af dig, Anette (smiler), men op mod næsetippen mens hovedet lægges bagover. På den måde får jeg udspændt kæbemusklerne, og strammet lidt op på halsen. Blev nysgerrig på yogabogen. Tak for tip. Og ja – der er ALT for mange fordummende nyhedsmail fra Netflix… Kh Pernille S

  05/04/2021
  • Anette Kristine Poulsen

   @ Pernille S, åh fabelagtigt at du får gjort det med halsøvelserne. Herligt! Eneste minus ved yogabogen er billederne, som er for behandlede desværre.

   07/04/2021
 • Nanna

  Hej Anette
  Jeg ville egentlig spørge inde i en tråd omhandlende niacinamide, men jeg er ny i dette, og det ser ud ud til at jeg kan kommentere i tidligere opslag…. Men jeg har købt The Ordinarys Niacinamide 10% + Zink og tænker at jeg vil bruge den 1 gang dagligt. Den svier dog enormt meget i ansigtet når jeg kommer den på. Jeg har googlet og læst din bog, men alle steder står der at den dulmer og beroliger – hos mig svier og brænder det… Skal den det?
  Jeg har tænkt på følgende rutine (41 år, let tør hud, pigmentpletter og tendens til rødme og karsprængninger):

  Morgen: Vask, (evt. noget fugt mist først Filorga) Niacinamide serum, c-vitamin gel (Ren)
  Aften: Rens, Retinol 0,3% (skinceuticals), natcreme (enten den fra Niles jord eller c-vitamin fra Ren)
  Enten c-vitamin maske 1 g. ugen fra Ren eller Filorgas scrub/detox 1-2 g. ugen

  Tusind tak for super blog, bog mv!! 🙂
  Kh Nanna

  03/04/2021
 • Katrine

  Kære Anette

  Håber det er OK at jeg spørger uden for kategori, men det er sådan at jeg sommetider døjer med svedlugt, hvilket er enormt hæmmende. Jeg har prøvet mange forskellige deodoranter – senest karmameju soft natural deodorant 02 – men den har altså ikke den store effekt.

  Jeg har hørt godt om Beauté Pacifique Pit Stop Deo Roll-on. Men hvad anbefaler du?

  Det skal lige siges at jeg pt ammer, men svedlugten kom også før jeg blev gravid, så tænker ikke det har noget med hormonerne at gøre.

  Mange hilsner Katrine og god påske

  03/04/2021
 • Merete Larsen

  Omkring at udgå peel om sommeren, gælder det allerede nu og er karmameju Deep peel PHA et par gange om ugen i den kategori?

  Hvordan er det med c vitamin om dagen i sommeren?

  02/04/2021
 • Mathilde

  Kære Anette
  Jeg har flottet mig og købt bioeffect egf-serum, og nu vil jeg jo virkelig gerne have fuld valuta for pengene. Jeg bruger normalt advanced night repair og din a-vitamin om aftenen – hvor skal egf puttes ind eller erstatte? Og i kombi med en dermaruller engang imellem, dur det?

  30/03/2021
 • henriettej

  Jeg synes også der skal slås et slag for Patrizia. Virkelig dygtig og en af dem der for alvor satte gang i mine og mange andres tanker omkring ansigtsyoga. Med både bøger og gratis øvelser på Facebook:)
  Der ligger også før/efterbilleder. Og ja det virker. Hvis man får det gjort:)

  29/03/2021
 • Bodil Pedersen

  Jeg har deltaget i “Det ultimative ansigtsyoga” hos Patrizia Marlou. Jeg synes, at det har været super til at fjerne spændinger og dobbelthager. Det varer 6 uger og man får livslang adgang til øvelserne, som også indebærer ansigtsmassage og akupressur. Hun kan følges på facebook. Hjemmeside:
  https://ansigtsyoga.simplerosites.com/

  27/03/2021
 • Mariannegylding

  Også en rigtig god påske til dig Anette 🙂

  26/03/2021
 • Jette B

  Tak for info om og anbefaling af bogen. Jeg vil straks bestille den. Jeg havde bestilt et kursus i ansigtsyoga hos AOF, men det er jo aflyst pga. corona. Jeg synes, at jeg er noget stram og sammenbidt efter et år med corona.

  26/03/2021
  • Anette Kristine Poulsen

   @ Jette B, jeg ville ellers gerne have hørt din mening om det kursus. Nu må du vende tilbage mht. bogen i stedet.

   26/03/2021

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.