fbpx

Når sandheden gør ondt, og Foreo ikke kan fjerne skaden

Lad os begynde med det sidste. Om skader der gør ondt. Men først krydser jeg fingre for, at du vil bruge to sekunder på at læse med her.

For få dage siden postede Foreo (det succesfulde svenske beauty-gadget firma) en Instagram-post med teksten:

”Talking about COVID-19 debate last night, Trump claimed the combination of light and heat can cure the pandemic. Consequently, UFO sold out today. Thanks Trump!”

UFO er et af Foreos produkter. Men tilbage til udmeldingen, som ikke behøver yderligere kommentarer. Måske bare en gengivelse af, hvad revserne fra IG-fællesskabet @esteelaundry tørt konstaterede: ”sounds like:  We are profiting off people’s fear and ignorance, yay for us”.

Selvom Foreo har skyndt sig at fjerne indlægget, så er skaden er sket. Og ligger til al evighed og feder sig ovre hos laundry-folket. Måske var det i virkeligheden sarkasme. Ingen ved det.

I den modsatte boldgade, så virker omtanke – på alle hylder – ekstra godt i øjeblikket. Og her vil Upcircle (med alle deres produkter) gøre os pænere af genbrug. Du husker dem måske for at indsamle restauranters kaffegrums til genbrug i skrubbeprodukter? Nu har de lavet to nye produkter, der fungerer virkelig godt, især sammen: En smøragtig rensebalm med fintmalet abrikoskernepulver, der bliver til olie på huden. Gør en ansigtsmassage ekstra behagelig og er samtidig god til at fjerne makeup med. Oplagt før brug af den rensende maske, som med antiinflammatorisk pulver fra kasserede olivensten gør huden blød og smidig.

SNUP TIPPET: Vi forlænger et enkelt døgn, inden udlodning af de 10 Beautyspace-sol-bokseesker. Kast din bedste erfaring i puljen her. De 10 heldige bliver trukket tirsdag den 28. april.

@beautyspace

24/04/2020
Tak til dig
Og til ham, der gav mig sparket
28/04/2020
De 3 ting fra TV2 med her-og-nu virkning
Som du klarer derhjemme

Kommentarer

 • Majse

  Hej igen. Tusind tak for svaret vedr BHA/ niacinamid

  01/05/2020
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Line, herligt med din gode erfaring. Mange tak.

  @ Jynne, den er også HELT fabelagtig fin. Kan godt forstå, at du er fan.

  @ Amaja, men uanset om man er Trump fan eller ej, så er det vel ufedt at lukrere på det rent salgsmæssigt?

  @ Marie, det glæder mig SÅ meget.

  @ Pernille S, det er nemlig trist, og vi er som kunder ekstra følsomme over for den slags lige nu.

  @ Iben, JA – da har du både fugtmætning og antioxidanter.

  @ Majse, det er superfint, at du bruger toneren med BHA fra Danish Skincare…den behøver ikke at sidde lang tid på (sekunder) før du kan følge op med niacinamid (uanset mærke) – og ja, du kan toppe med A-vitamin til sidst. Hold øje med din hud, at den tåler både BHA og A-vit samtidigt hver dag. Var det svar på dit spørgsmål?

  @ Luna89, rødmeramt tør hud har det sjældent godt med noget, der skummer for meget. Omvendt kan en rensemælk også efterlade en film, der bliver siddende på huden. Det er individuelt, hvad din hud vil have det bedst med. Måske vil du i virkeligheden have det bedst med Biodermas rensevand med mindre du bruger meget makeup.

  Stor hilsen Anette

  30/04/2020
 • Luna89

  Forskellen på renseskum og rensemælk. Hvilken type bør man bruge ved rødmeramt hud, som er tør?

  29/04/2020
 • Anette Kristine Poulsen

  1000 tak for gode indspark. Jeg er tilbage onsdag morgen med respons. Tak for din tålmodighed. KH Anette

  28/04/2020
 • Majse

  Jeg har set en af dine instagram indlæg , hvor du hylder kombinationen af BHA og Niacinamid og anbefaler blandt andet : Dermalogica Active Clearing Age Bright Clearing. Mit spg er : jeg har Salicylsyre fra Danish skincare. Kan jeg så købe eks. Niacinamid fra Pudderdåserne således at jeg først bruger salicylsyre fra Danish skincare, lader den tørre ind og derefter niacinamid fra Pudderdåserne, lader den tørre ind og til slut min A- vitamin creme ?

  Eller er det bedre at købe ” T-zone” peeling fra Pudderdåserne, der indeholder salicylsyre OG niacinamid 1% og derefter min A- vit.creme

  28/04/2020
 • Iben

  Spørgsmål om fugtmist:
  Hvad siger du til disse ingredienser både ift. antioxidanter og generelt? Er der noget du mangler eller ville undgå?
  Vil jo gerne have en mist med god fugtmætning og beskyttende antioxidanter.

  Aqua (Water), Propylene Glycol, Glycerin, Polysorbate 20, Panthenol, Euterpe Oleracea Fruit Extract, Ascorbyl Glucoside, Calcium Gluconate, Sodium Hyaluronate, DMDM Hydantoin, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Limonene, Linalool, Citronellol.

  Mvh. Iben

  28/04/2020
 • Pernille S

  Vi er omgivet af fake news. Meget fra “over there”. Trist når et firma profiterer på andres ulykke. Desværre er det historisk skæbnebestemt, at folk igen glemmer. Ligesom med politikere som dunmer sig og laver skandaler. Vupti er de inde i varmen igen. “Ude af øje-ude af sind…”
  knus herfra

  28/04/2020
 • Julie

  Gode dage med Rudolf Care og Karmameju. Efter morgenrengøring med vaskeklud, så RC mist og Karmameju Pre/after Sun . Herefter RC cream og endelig Karmameju BB cream. Giver gennemfugtet hud dagen igennem – også efter en hel dag udenfor.

  27/04/2020
 • Marie

  Jeg har meget lidt erfaring med brug af solcreme til ansigtet. Har brugt tilfældige mærker fra supermarkedets hylder til både krop og ansigt. Nøj, hvor jeg hader det pga. fedt og klister. Det er først nu, hvor jeg har stiftet bekendtskab med beautyspace universet, at en helt ny verden og viden åbner sig for mig. Tak for det:-)

  27/04/2020
 • amaja

  jeg syntes ikke vi skal se ned på folk der reagerer når deres øverste myndighed siger noget ,vi hører jo også efter når mette siger noget ,jeg har da også købt visir da de talte om det var godt at have på når man skulle være tæt i nogle butikker og idag går jeg med mundmaske og handsker .

  27/04/2020
 • Jynne

  Har aldrig brugt solcreme før jeg blev følger her og lærte Origin Ginzing SPF40 at kende gennem en Box -tror jeg. Helt afhængig – hver dag 🙂
  …og så stoppede mit forbrug af foundation samtidig.
  Nu er SPF daglig rutine – året rundt.

  27/04/2020
 • Line

  Australian Gold, botanical sunscreen face, tinted, virker fint for mig da den ikke svider i øjnene og jævner kuløren ud med et meget diskret dække, som kan bruges under makeup hvis ønskes. Rimelig stor tube, 88 ml, så den er også relativt økonomisk.

  27/04/2020