2 ÅR – og derfor er der gave med Ansigtscremen

For præcis to år siden var dagen før 1. november en ualmindelig nervepirrende dag. For mig måske den mest nervepirrende dag nogensinde – i hvert fald arbejdsmæssigt. For det var dagen, hvor Seriøst bedre hud-bogen udkom på tube.

Ansigtscremen er resultatet af at have fordøjet og lyttet til et stærkt fællesskab på Beautyspace. Gennemtrawlet hundredetusinde kommentarer. Samlet ønskerne, udfordringerne og bekymringerne og koblet dem sammen med noget af den mest kløgtige kemikerhjælp jeg kender, og selvfølgelig min egen hudplejerygsæk.

Måske husker du Bente-bankrådgiver, som ikke ligefrem jublede over idéen. ”Mangler verden virkelig mere creme?” spurgte hun. ”Og ved du, at en pensionsopsparing har det bedst med at blive stående. Og ikke hævet?” lød det opfølgende.

Hun passede bare sit job, men jeg så for mig, hvordan jeg kunne risikere at blive tvunget til at smøre mig selv ind i min yndlingscreme – muligvis for evigt. Og så trykkede jeg på knappen. Med min helteingrediens fordelt på to favoritvarianter af A-vitamin, der gør tør hud mindre tør, fedtet hud mindre fedtet, rynker mere gladmættede, pigmentforvirret hud mindre plettet og som også kan styrke rødme- og let akneramt hud.

Det er stadig afgørende for mig, at det er næstegenerationen af A-vitamin, som er ikke-irriterende mild for huden, men uden at lette på speederen i forhold til virkning. Og pakket ind i en parfumefri lotionlet creme af beroligende niacinamid, barrierestyrkende ceramider, lecithin, squalane og fugtmættende hyaluronsyre.

Der er ro på Bente, og jeg vil spare dig for en suppedas af tak og i stedet bare gøre det helt kort: I anledning af to-årsdagen for Seriøst bedre hud Ansigtscremen får du i dag to ekstraordinært fine vaskeklude med – fra Georg Jensen Damask – fordi netop vaskekluden er en skattet del af min renserutine. Der følger to vaskeklude med hver ordre, ikke hver creme og det foregår her.

@beautyspace på INSTAGRAM er også fyldt med overraskelser i dag og i morgen.

FOTO JENS PETER ENGEDAL

27/10/2022
Godt lakket til med Nailberry X Mads Kjær
Få en manicure eller se den kunstfærdige lak malet med formål
02/11/2022
Hudlægen om alternativer til skrappe akne-midler
Akne-SOS plus 30%-plaster ovenpå i går

Kommentarer

 • Pia

  Hej lækker natcreme – gælder tilbuddet med 2 klude stadig? Pf.tak khpia

  07/11/2022
 • Eva Charlotte Svenningsen

  Kære Anette.
  Nu har jeg også bestilt.! Jeg er stadig i tvivl om jeg skal bruge en natcreme efter ansigtscremen og må cremen bruges under øjnene?

  02/11/2022
 • Solveig

  Den bedste creme ever. Stort tillykke med fødselsdagen og hurra for, at den (og du) findes i verden:)

  02/11/2022
 • Christina

  Kære Anette
  Tillykke med den velfortjente succes.
  Jeg har for nylig stiftet bekendtskab med dit univers her og din A- vitamincreme og har nu bestilt min tube nr 2 og er meget begejstret.
  Jeg vil gerne prøve Egf/ c vitamin fra The Inky List”
  Jeg kan forstå at det helst skal så tæt på huden som muligt og gerne om morgen.
  Normalt bruger jeg Hyaluron mist fra Karmameju, der efter Hyaluron serum fra Pestel & Mortar og til sidst Rudolph care spf. Aften samme omgang om aftenen, dog din A- vitamin istedet for spf.
  Er det rigtigt forstået at jeg skal bruge Egf som andet trin i min morgenrutine og derefter resten af repertoiret, for at give min hud det fulde udbytte.?
  Derudover bruger jeg en gang om ugen Karmamejus Peeling pha Mask.

  Med Venlig hilsen Christina

  01/11/2022
 • Sysser Carstens

  Stort tillykke Succesen er så velfortjent.

  01/11/2022
 • Anna

  Stort tillykke Anette!
  Jeg tillader mig lige at spørge om noget helt andet. Jeg blev ærgerlig over at læse i Tænk at der er PFAS (som er en samlebetegnelse for en række flourholdige miljøfarlige stoffer) i Symphonique Eye Zone Gel fra Beauté Pacifiques. Tænk skrev også at der var PFAS i et andet af Beauté Pacifiques produkter og jeg holder nu igen med at bruge serien, da jeg ikke ønsker at smøre mig ind i PFAS, som vi jo bl.a. prøver at få ud af vores drikkevand fordi det er sundhedsskadeligt. Ved du hvorfor man putter PFAS i cremer og makeup – hvilken funktion har det?

  31/10/2022
 • Sanne Præstgaard

  Hjertelig tillykke med de første 2 år. Jeg er meget glad for at bruge din creme.

  31/10/2022
 • Vibeke

  Stort og velfortjent tillykke kære Anette. Jeg har været med på A-vitamin cremen fra start og min hud takker dig for den.
  Bestilte cremen igen i går, sammen med månedens beautybox – går som altid og venter i spænding som et barn på juleaften -, men uuuhhh altså, skulle da lige have ventet til i dag med at bestille, for det er vel nok en fin gave der følger med.

  31/10/2022
   • Vibeke

    Tusinde tak. Har lige hentet pakken og min mand siger, at de julelys jeg har i øjnene når jeg åbner pakken, er det hele værd.

    01/11/2022
 • Anette Holmgren Møller

  Tillykke A- vitamincremen er seriøst den bedste natcreme, jeg nogensinde har brugt. Den er uundværlig – tak fordi du skabte den

  31/10/2022
 • Eva

  Så fin. ærgerligt den gælder ikke til den 2. november så man kunne have sparet på dobbelt dyrt forsendelse (når man regner man alligevel skal have beauty boxen 🙂

  31/10/2022
   • Eva

    Tak Anette!
    Nåede at bestille det i går aftens manglede creme men ventede på månedsbox for at bestille dem sammen

    02/11/2022
 • Dorthe

  Kæmpe tillykke med 2 års dagen! Personligt vil jeg bestemt ikke have været din vidundercreme foruden – produktet som jeg slet ikke vidste, at jeg manglede, og som jeg nu slet ikke kunne leve uden. Tak fordi du skabte det! Seje dig!

  31/10/2022
 • Sanne

  Tillykke med successen, du er for sej. ♥

  31/10/2022
 • Birgitte

  Kæmpestort tillykkekram og tak for dine altid skarpe og ærlige input til en total forvirret jungle af produkter ❤️

  31/10/2022
 • Christina

  Stort tillykke med dagen. Jeg har netop bestilt igen.

  31/10/2022
 • Christina kragh

  Stort Tillykke med føsdagen til verdens bedste Ansigtscremen <3 jeg ligger fluks en ordre

  31/10/2022

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.