fbpx

Bliv klogere på din hud

Vi bliver i mange sammenhænge vores egne hudplejeeksperter. Bl.a. fordi gennemsigtigheden er blevet så meget større end for bare tre år siden. Flere ved, hvad de gerne vil have mere af: Lige fra syre til fugt, EGF eller A-vitamin. Mange brands gør det muligt at skræddersy efter behov, og her kommer vi ikke udenom APOT.CARE, hvor du tager en hurtig online test og derefter kan sammensætte din egen optimale kombination. Eller bare vælge et målrettet, enkeltstående serum (måske til at blande i noget du allerede har). I øvrigt en test man kan kloge sig på uanset, om man køber eller ej.

Den anden metode er at ty til en ekspert, der har hænderne i din hud – og vi er på den front heldige med niveauet i Danmark.

DET GODE EKSEMPEL: Måske kender du hypen omkring hudplejemærket Biologique Recherches Lotion P50, som bliver kaldt ”facial in a bottle” – ikke pga. hokuspokus, men fordi indholdet er en ikke for krads, men velbalanceret peeling-lotion. Jeg vil kalde den en  god for-fest for huden. Men glem et øjeblik det enkeltstående produkt, for her er, hvad der sker, når kosmetolog Pia Krejler skræddersyr en behandling (hun er ansvarlig for BR i Danmark): Først svarer du på (virkelig mange) spørgsmål, så er der teknisk hudanalyse, som kortlægger alt fra pigmentpletter til om hudbarrieren er i orden, så massage, peeling og det bedste: Individuelt blandede sera, der med tryk og strøg bliver presset ind i huden.

Jeg lover dig (og som vi skrev i Børsen), at du går hjem fra Krejler fugtmæt til bristepunktet og en hel del klogere på din hud.

@beautyspace på INSTAGRAM

31/01/2019
Undskyld, men…
Er det ikke bare regel nummer ét, der gælder? Stadigvæk.
04/02/2019
Sund eller ung?
5 veldokumenterede jern-greb til rasende velholdt

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  @ Monia, du skal nok få tid.

  @ Mathilde, du vil kunne erstatte, og brug under alle omstændigheder altid kun syre fra én producent ad gangen. Ellers mister du overblik.

  @ Marianne Gylding, lad mig vide om det er godt for dig på den lange bane.

  @ Marie A, gå endelig utrolig langsomt til værks. Som en hudlæge i USA anbefalede engang: begynd med en dråbe i dit normale serum hver anden aften. For på den måde at introducere.

  @ ZS, du må altid spørge. Den er fra Baum, købt i Silkeborg.

  @ Pernille, det lyder som om du har en hud, der ville have glæde af en toner med salicylsyre. Fx. den fra Danish Skincare.

  @ Sanne, det kommer…det kommer.

  Stor hilsen Anette

  07/02/2019
 • Anette Kristine Poulsen

  1000 tak for ord og kommentarer. Jeg er tilbage på bloggen torsdag morgen. Tak for din tålmodighed. KH Anette

  05/02/2019
 • sanne

  ja, det lyder skønt – men hvor ville det være dejligt, hvis der lidt oftere var tale om behandlinger, man kunne nyde på Fyn eller i Jylland. Der er altså langt fra Dronniglund til Charlottenlund
  sanne

  05/02/2019
 • Pernille

  Hej Anette
  Jeg er 54 år, har en normal hud og meget få rynker men min pande er altid fedtet og skinnende. Uanset hvilke produkter jeg har prøvet. Kosmetologen siger, at min underhud er fedtet. Har du et godt råd? Yderligere er mine øjenlåg røde og tørre. Kulden? På forhånd tak. Og tak for en altid spændende side

  04/02/2019
 • ZS

  Kære Anette,
  Denne gang ikke om hud, men kjole. Jeg så dig i morges i TV2 og kunne ikke lade være med at beundre din flotte ternede kjole. Kan du afsløre, hvor den er fra?
  Vh,
  Zaiga

  04/02/2019
 • Marie A.

  Hej Anette,

  Jeg har besluttet mig for at give a-vitamin en chance til (sidst gik det ikke så godt, måske jeg gik for hurtigt frem, måske var det for meget at det gode for min vintertørre hud).

  Jeg har sensitiv hud med tendens til tørhed og rødme. Hvilket mærke og hvilken variant vil du anbefale? Jeg har bl.a. kig på Beauté Pacifique (men kan ikke helt overskue de mange valgmuligheder) og Bio Retinoid Anti-Ageing Cream + Anti-Wrinkle Concentrate Oil fra REN Skincare.

  Jeg håber du kan hjælpe. På forhånd TAK!

  Mvh. Marie

  03/02/2019
 • Juhuuu. Er nemlig startet på den der lotion efter beh. hos Sara lorentsen.
  Nu er jeg endnu mere vild med den.
  Og så er deres design bare så elegant og lækkert.meget fransk.

  03/02/2019
 • Matilde

  Hej Anette,
  Jeg har kigget meget på det serum fra Dermalogica der vandt årets serum. Jeg kan se det indeholder mælkesyre, men er det nok til at erstatte en daglig aha peel som fx Ren’s Ready steady glow tonic eller ville man kunne bruge begge i den samme rutine?
  Mvh Matilde

  03/02/2019
 • Monia

  Ej, shhhh! Nu havde jeg lige planlagt at forkæle mig med en BR behandling i det nye år… Håber ikke, at der bliver alt for booket nu.

  03/02/2019