En vil have en robot. En anden vil strækmærker til livs.

Måske er det ikke helt gennemtænkt, for flokken her er for vild. De har ikke bare prøvet det meste, de har også en fantasi uden loft. For selvom verden ved Gud ikke mangler produkter, så savner den ene mand og de syv kvinder herunder alligevel noget.

Læs med når otte af landets proffer får ordet:

ANNE P

Jeg ønsker mig et hårprodukt, som jeg kan bruge i både vådt som tørt hår. Ét, der kan give god volumen, selvom håret bare skal lufttørre. Produktet findes til tørt hår, men jeg savner et, der kan bruges lige efter hårvask.

Mere af Anne får du her.

LISE GROSMANN

Jeg mener jo, at huden er eksperten, så jeg vil gerne have et superbarriere-optimeringsserum. Mit serum skal indeholde hyaluron i en optagelighedsform, som endnu ikke har set nogen flakon, og det vil være i stand til at holde en konstant produktion i gang nede i huden. Og heri skal ligge molekylebobler af squalane med levende probiotika. Det må være de tre ingredienser, der arbejder perfekt med huden på at gøre den bedre til det, den er bedst til. På forhånd tak til formuløren.

Mere af Lise får du her og her.

SARA ROSTRUP

Jeg mangler en robot, der sterilt og sikkert kan customize den perfekte hudplejeserie med fokus på effektive ingredienser målrettet min hud. Den skal selvfølgelig være styret af en top professionel hudplejeekspert, der via robotten nøje analyserer huden først. Man kan også kunne vælge konsistens – eksempelvis om en ansigtscreme skal være let eller oliefed.

Mere af Sara får du her og her.

KARINA VON D’AHÉ

To ting, jeg ønsker mig: Den Chanel makeup-maske som Milla Jovovich bruger i filmen The Fifth Element, hvor hun med et klik får den perfekte øjenmakeup på. Bare se med her. Og så en behandling, der med et trylleslag kan give os vores stramme kæbelinjer tilbage. Trods eksisterende behandlinger, der giver et mindre løft, så bliver det aldrig som før.  Hamsterkinder go away!

Mere af Karina får du her.

HEIDI ANKERSEN

Jeg ønsker mig en nulremaskine. Sådan en maskine, der vil virke, som vi har det efter mødet med hænder, der har givet en vidunderlig ansigtsmassage (som eksempelvis Sahar gør). Det fås ikke, for endnu formår ingen “device” at erstatte mødet med en dygtig behandler, der mestrer nærvær, teknik og hudkontakt.

Mere af Heidi får du her og her.

SILKE GRANE

Jeg drømmer om en intelligent foundation, som tilpasser sig hudens farve og sætter ind efter behov, det vil sige dækker det, den skal dække, fugter, giver glød, matterer, plejer, dræber urenheder, udvisker linjer og porer. Farven skal naturligvis tilpasse sig huden, den bliver lagt på.

Mere af Silke får du her og her.

ANITA FALSLUND

Jeg ønsker mig et produkt, som kan fjerne strækmærker og appelsinhud. For som det er nu, trænger intet ned og fikser arvæv ved strækmærker. Og så mangler vi solcreme med kemiske filtre, der ikke svier i øjnene – kemiske, så de beskytter på et dybere niveau i huden og samtidig ikke kaster et hvidt skær af sig.

Mere af Anita får du her.

KENNETH ADELHARDT

Jeg ønsker mig en brugervenlig, håndholdt og kompakt airbrush. Én, der er nem at bruge – også for dig, der ikke er makeupartist. Den skal være hurtig at gøre ren og enkel at arbejde med, ikke mindst i forhold til at finde den rette farve. Det sidste skal små mobile og blandbare patroner sørge for.

Mere af Kenneth får du her.

1000 tak for herlige input, jeg kan se det hele for mig. Og mit eget ønske virker pludselig lidt tamt, for det er bare en A-vitamin creme til kroppen. Paula’s Choice har netop lavet et bud, men der er for meget silikone i. Endda flere forskellige slags, så følelsen bliver lidt som en glidebane og for voksagtig for mig.

Hvad med dig? Mangler vi noget derude?

@beautyspace på INSTAGRAM

15/10/2019
Hvad jeg bruger
På måden, så du kan bruge, hvad du allerede har
17/10/2019
Derfor er der kø til Book’n Beautyboxen
For indholdet skal helst ende som evergreens

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  @ Gry Astrid, Jo…kombinationen af niacinamid, BHA, A-vit og IPL gør noget godt for forstørrede porer.

  Stor hilsen Anette

  25/10/2019
 • Conny

  Solcremen findes allerede – og det er dig, der har skrevet om den Anette- der er Avenes b-protect. Den er let at fordele, beskytter mod A/B stråler og forurening, indeholder antioxidanter og e vitamin, giver lidt farve, svier ikke i øjne, har faktor 50, som måske er rigeligt til hverdagsbrug, men da man typisk ikke bruger en hel teskefuld til ansigtet (som anbefales for at opnå faktor 50) ender det nok med en faktor 30, og det er helt fint. Den er så god, at den kan bruges hele året som beskyttelse ovenpå fugtcreme og så toppe med lidt pudder, hvis man altså kun ønsker let dækning. Og så er den faktisk billig – check den på apoteket 0)

  18/10/2019
 • Gry Astrid Larsen

  Kære Anette,

  I min ihærdighed på et vidunder-sera, glemte jeg én anden vigtig ting: poreminimizing!

  Ærligt, der er jo intet, som reelt kan minimere porerne?
  Og der er endnu ikke udviklet en laserbehandling til formålet.

  IPL, er f.eks. primært til: pigmentering, rødme og karsprængninger.

  Har du nogen anbefalinger heril (udover niacinamid) ?

  Kh.
  Gry

  17/10/2019
 • Anne-Marie Andersen

  Anne P. hvis du ikke har prøvet By Neira, Volume conditioner, spring lilac fra Normal, vil jeg varmt anbefale den. Den gør for mig, præcis det du efterspørger. Den er uden silikone, sulphater og parabener, så jeg bruger den helt ned i hovedbunden og efter jeg har redt mit våde hår, løsner jeg det bare lige igen med hovedet nedad og rusker hovedbunden igennem med fingerspidserne. Derefter lufttørring og masser af luft og fylde i håret

  Jeg ønsker selv en intelligent shampoo, der kan vedligeholde en hårfarve og virker perfekt på grå udvoksninger.

  Jeg ønsker også et produkt der vitterlig kan fjerne mine pigmentpletter og holde dem væk, så jeg trods flere lag solcreme, ikke skal kæmpe med dem på ny, bare fordi solen titter igennem et kvarter på en gråvejrsdag, hvor jeg selvfølgelig ikke har solhatten med.

  17/10/2019
 • Sanne

  Tænk hvis slankecremer virkede! 😀

  17/10/2019
 • Anette Kristine Poulsen

  ÅH, det er herlige bud. 1000 tak. Jeg ønsker mig alt fra Ditte H’s fodmaskine til Grys serum.

  @ Lotte Munk, JA til det serum, du nævner. Dr. Weil er en klog herre i forhold til netop barriere og inflammation. Læs hans bøger, hvis du kan komme til det.

  @ Kristina Jensen, tag ud til Stella hos Beauty Avenue. Hun er ekspert, men altså…det gør ondt (fik det gjort på overlæben engang og havde ikke lyst til at gentage, lever med de dun). Sørg for at have godt med niacinamid-serum til bageefter. Du kan jo starte med et lille område og prøve det af. Men altså, hun er den bedste.

  Stor hilsen Anette

  17/10/2019
 • Maria J.

  Jeg ønsker mig en pille som kort og godt – hurtigt, kan fjerne rynker, forstørrede porer, blodsprængninger, strækmærker og appelsinhud.
  Mindre kan ikke gøre det

  16/10/2019
 • Kristina Jensen

  Hej Anette …. det her er nok nærmere et spørgsmål end et egenligt ønske… måske findes der allerede noget der kan hjælpe mig ! Jeg er 45…. tideligere sol junkie… som syntes jeg er blevet Meget behåret/ dunet i ansigtet den sidste tid … HVAD gør man ved det ? Og kan nogle produkter fremme hår væksten i ansigtet ? Jeg bruger dagcrem fra BP … A vitamin og Bio effect skiftesvis om natten …. Er jeg den eneste med det problem kh den skæggede dame

  16/10/2019
 • Pernille S

  Må jeg ydmygest drømme om en solcreme der – ud over at beskytte mod skadelige solstråler, også går ind og reparerer de allerede skadede hudceller.
  Hvilket fantastisk panel af innovative og hudkloge gæsteskribenter du har samlet, Anette!

  16/10/2019
 • Elise

  Den solcreme den findes – bare ikke i Danmark. Isdin Fusion Water, som man kan købe i Spanien er fuldstændig fantastisk!!! Fedter ikke, efterlader ikke noget hvidt skær og kan bruges helt op omkring øjnene 🙂

  16/10/2019
 • Tina

  Ha ha alle ønsker er jo gode 🙂
  Jeg ville ønske at jeg kunne trylle, så var det hele klaret i et svip 🙂
  En smuk oktober ønskes du herfra 🙂

  16/10/2019
 • Gry Astrid Larsen

  Et sera inkl: Hyluronsyre, retinol, probiotika (levende), C-vitamin, Niacinamid og collagen!

  Der formår, at frigive den mest virksomme rækkefølge!

  Anyone…?

  16/10/2019
 • amaja

  pille der kan give en kraftigt hår og jeg siger ja til en nulremaskine

  16/10/2019
 • lotus

  ville ønske at solcreme bare holdt hele dagen og at man ikke behøvede at bekymrer sig om blegfjæs (de mineralske) eller manglende beskyttelse.

  16/10/2019
 • Birgitte B

  Jaaa Ditte H – den maskine vil jeg også gerne købe! 😉 kh. Birgitte

  16/10/2019
 • Lotte Munk

  Hej Anette

  Mht. barriere passer jeg meget på min efter vejrskiftet. A vitamin step 3 fra Environ og mild Aha, blev for meget for den. Men der er kommet lidt ro på igen. Er en af de ypperste sera Fx Mushroom fra Origins, da den har Lechitin i mm i forhold til repetition af barrieren? Pt bruger jeg Nilens Jord serum til dry skin. Derudover mist med niacinamid og creme med bla squalane og topper med hampefrøolie til kinderne.

  Mvh. Lotte

  16/10/2019
 • Maria L

  Jeg mangler to ting:
  1. en pille, der kan få min egen hårfarve tilbage igen. DØDTRÆT af månedlige afdækninger med avispapir på badeværelset.
  2. en hårklemme til det store og kraftige hår – det er meget sværere at finde end man skulle tro, for vi snakker om en min. længde på 15 cm. her (altså på klemmen og ikke håret)

  16/10/2019
 • Ditte H

  Spændende ting! Og jeg ville klart stå i kø efter Silkes intelligente Foundation! Og Saras hudanalyse maskine og efterfølgende hudplejeserie lyder også genial, ligesom Karinas makeup også ville bære ret cool at have …
  Lige på denne årstid – og også senere på året – kunne jeg heelt vildt godt tænke mig en hjemmemaskine, hvor man kort stikker fødderne ind. Vupti er fødderne fri for hård hud, de er smurt ind med en god plejende creme, der samtidigt giver shine og glød og gerne med selvbruner. Selvfølgelig kan du også vælge en lak, som fødderne kommer ud med 🙂

  Selvfølgelig kan man gå til en fodterapeut og efterfølgende få en pedicure, men det er jeg rigtig dårlig til, så med sådan en lyn hurtig maskine, så ville mine fødder ALTID bære præsentable og føles smooth …

  16/10/2019

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.