fbpx

Hvad jeg bruger

”Uh, hvor ville det være rart med en liste over de produkter, du selv bruger”, lød det må min Instagram her til morgen. Efterfulgt af nogle ret pæne ord.

Og tak. Men vi skal ikke nødvendigvis bruge det samme. Langt fra. Jeg vil i stedet blive ekstremt glad, hvis det er principperne og ingredienserne, der først og fremmest er i fokus. Og ja, dernæst kommer så, om det smørbart fungerer for dig. Både i forhold til om du er til den fedtede eller tørre side, og om du har holdninger, der skal smitte af på dine konkrete valg.

Så here we go:

MORGEN:

Jeg er, som nogen allerede vil vide, begejstret for strøm. Lavfrekventstrømmen fra Amazing Space og Nuface er ens, dog fås førstnævnte udelukkende i den mindre, men lige så effektive, udgave. Den nye Liquid Moist fra Amazing Space er god at køre i (som vi siger), hvis du ikke tåler almindelig aloe vera gel.

Jeg eksfolierer med svamp, vaskeklud eller Daily Exfoliating Cream om morgenen. Derefter lagrer jeg min fugt indledningsvis med en ansigtsmist. Jeg prioriterer konsekvent fugtbindende ingredienser som hyaluron eller glycerin sammen med antioxdianter. Altså ikke noget romantisk blomstervand. Så et beskyttende serum – igen ét, der også tiltrækker og binder fugt (gerne flere molekylestørrelser som eksempelvis Rudolphs serum). Så beskyttende forsegling – her også mod det blå HEV-lys. Hvis jeg er på farten, så har jeg SPF-supplement på spray med i tasken.

Mht. makeup, så kører jeg i øjeblikket næsten au naturel med bare en virkelig god CC-creme og concealer. Her fra henholdsvis Madára og Shiseido, fordi det som regel fungerer ekstra godt, når hudkloge laver makeup. Til læberne afprøver jeg i øjeblikket en lidt mørkere farve, men som en læbefarve-nudist er det ærligt talt ikke nemt.

AFTEN:

Der bliver renset, for det er nu, at jeg vil af med skidt, støv, forurening og SPF. Så bruger jeg en A-vitamin creme – og veksler mellem dem, der har specialiseret sig i det gode vitamin, eller som du ser på billedet: Nogen, der tænker sig ekstra godt om, når det gælder emballage i forhold til at  retinol-udgaven er følsom overfor lys og luft. Oftest indgår EGF også i min aftenrutine, hvor jeg først renser af med enten pHformulas EXFO eller en blid renseskum, så EGF…venter nogle minutter… og topper så med A-vitamin. Tilsætter af og til mere fugtmætning via mit dagsserum.

SNUP TIPPET: Det er princippet. Rækkefølgen. Hvad der overordnet og all round giver virkelig god mening. I stedet for at fare ud at købe, hvad jeg pt. har på hylden, så har du med garanti det meste allerede. På indholdsniveau. Det er klart, at de ting, jeg her viser, er ekstra gode skoleeksempler, men jo langt fra de eneste. Desuden kan der vær særområder, du personligt tager hensyn til i din rutine.

HVAD SÅ MED SYRE? Hvis du tænker det så er det godt. Den tager vi i næste episode af rutinerne, men hav tålmodighed minimum en uge.

@beautyspace på INSTAGRAM

FOTO JENS PETER ENGEDAL

14/10/2019
Hvad Shiseido og Drunk Elephant gør ved din hud
Mens andre fra indersporet ser måbende til
16/10/2019
En vil have en robot. En anden vil strækmærker til livs.
Her får du ønskelisten fra de skønhedskloge

Kommentarer

 • Maria

  Hej Anette,
  Jeg kan ikke lige finde det indlæg du havde omkring trykpunktmassage omkring øjnene.. synes det lød så rart og benytter mig af det og det ER mega rart!!
  Problemet for mig er så, at nu er jeg begyndt at have poser under øjnene .. noget jeg ikke har døjet med før..
  Kan trykpunktmassagen godt forårsage det? Og er det måske kun i starten?
  Kh Maria

  05/11/2019
 • Mette jørgensen

  Hej Anette.
  Jeg overveje at købe sådan en amazing space strøm ting; sammen med den liquid moist som den skal kører i skal den bruges allerførst om morgenen ? Og dernæst rense huden før den alm plejerutine ? Og er det dagligt ?
  På forhånd tak, mette.

  19/10/2019
 • Elisa

  Jeg har købt NuFace og er rigtig glad for den overvejer at investere i det attachment med LED lys. Har du erfaringer med det ? Er det mon tiden og pengene værd ? Tusind tak for svar.

  19/10/2019
 • Christina Kragh

  @Charlotte jeg lider også af mørke rander pga dårlig søvn og genetik…..af erfaring er det nærmest umuligt at dække med mindre du virkelig bruger “cake” makeup eller rettere sagt for meget makeup i hvert fald til hverdags brug…Jeg har stort set testet alt hvad der findes ! Et lille fif er at bruge farvet dagcreme el det de kalder trylle crem i hele ansigtet ….dr pericone laver en god og vitazing er også super god derefter er du gavmild med en god øjncrem el din alm frem dup omkring øjn området gerne ned til dine kindben er og så dup din concealer på vælg gerne en concealer der ikke er for lys…Det er oftest den fejl jeg har begået at købe dem for lys….så hellere en der har samme farve som din hudtone og så brug en cremet highlighter på kindbenene….mac laver en fantastisk en i crem der hedder Hush!!! Af gode concealer er jeg glad for estee lauders fordi den har øjn serum i den ene ende og concealer i den anden og den dækker godt uden den “kager” et andet nyt fif jeg har taget til mig for nylig og som jeg allerede kan se forskellen på er at duppe øjncrem på i løbet af dagen lidt som du ville gøre med læbepomade …..sidste fif som er at du kan få små prøver på øjncrem rundt omkring haha de er super i tasken og gratis jeg bruger sjældent penge på øjncrem da jeg normalt ikke har været fan af dem …for sin vis kunne du også bare ha en lille bøtte i tasken med din favorit ansigts crem tænker det der gør tricket er fugt fugt fugt på de mørke rander ..I hvert fald kan jeg se tydeligt forskel på bare 14 dage og min concealer ligger bare mere lækkert og naturligt kh Christina

  17/10/2019
 • Christina Kragh

  Venus freeze kan du fortælle noget om det el henvise til noget der mindre om? Jeg har søgt men kan ikke finde nogen behandler i Danmark el bedst på Fyn…Jeg spørg fordi Janka polliani altid har den flotteste hud og hun siger selv på sin insta når folk spørg at hun ikke bruger hverken botox eller filler men er stor tilhænger af venus freeze og dermalogica produkter

  16/10/2019
 • Charlotte

  Hej Anette . Er det shiseido Coor gelstick du bruger? Og hvilken farve. Har snart prøvet alle concealer men synes de sætter sig i rynkerne og ofte ikke dækker nok.
  Kan læse denne her giver en let til medium dækning,mon den kan dække mine mørke render nok? Eller kan du anbefale en anden concealer der vil være god til mig? Som fp vil jeg gerne undgå flere fejl køb af concealer. Hilsen Charlotte

  16/10/2019
 • Loise

  Kære Anette
  Jeg vil lige være helt sikker. Du bruger altså både EGF serum og A vitamin sammen om natten.
  Jeg er lige begyndt at bruge A vitamin (Environ step 1). Jeg har i lang tid brugt EGF serum om natten. Men havde lyst til at prøve A vitamin. Men har egentlig alligevel ikke lyst til at droppe EGF. Kan jeg anvende dem begge to om natten, ovenpå hinanden? Altså uden at det vil ødelægge effekten af dem. Eller er det bedre at bare vælge en af dem?

  15/10/2019
 • Anni

  Når du et par gange om året bruger AHA såsom Lancomes Visionnaire Crescendo, hvad bruger du så istedet for A-vitamincreme til natten? (Du har før skrevet, det bliver for barsk en cocktail.)
  Kh Anni

  15/10/2019
 • Karoline L

  Kære A

  Bruger du stadig derma-roller? Jeg har læst meget forskelligt om dem på det sidste. Hvad med Gua Sha?

  //K

  15/10/2019
 • Stine

  Ligesom Elisabet er jeg også nysgerrig på Trinny London. Mon det er noget du har prøvet af?

  15/10/2019
 • Mette

  Elsker principper! Omend jeg hverken lider af hudorme el acne er jeg svært glad for COSRX BHA Blackhead Power Liquid som kombineret syre og mist/fugtmagnet før serum og creme. Den rummer både salicyl, hylauron og niacinamid og er uden parfume mm. En cocktail min tørre hud åbenbart elsker.

  15/10/2019
 • Elisabet S.

  Hej Anette
  Kunne godt tænke mig at høre hvad du syntes om Trinny Londons produkter.
  Kh Elisabet S.

  15/10/2019
 • Jeanette

  Kære Anette
  Tak for spændende læsning.
  Jeg har ofte en fest over din måde at udtrykke dig 🙂 i dag specielt dette : “Til læberne afprøver jeg i øjeblikket en lidt mørkere farve, men som nudist er det ærligt talt ikke nemt“
  Jeg har tidligere spurgt dig om en serum fra Dermalogica, men jeg tror mit spørgsmål er druknet i alle de spørgsmål du får, så nu prøver jeg igen 🙂 Det er tilbage i september at du nævner “AGE bright clearing serum” fra Dermalogical. Er det en god ide at bruge den hvis man har akne? Der er salicylsyre og niacinamide i og det tænker jeg er et plus – for det har du lært mig :-), men jeg kan læse, at der er olie i, og flere forskellige slags olier. Hvordan er det med olie og akne?
  Mange hilsner
  Jeanette

  Jeg håber at det ikke er for sent at skrive til dig i denne tråd

  15/10/2019
 • Lise-Lotte

  Har kigget på misten fra Body shop, som du har på billedet, er du glad for den ? Jeg lod være at købe den fordi jeg så denne anmeldelse på Body shops onlinebutik :-/ : Sprayen svier i øjnene (selv med lukkede øjne), svier i næsen, når man trækker vejret, efter den er brugt og så efterlader den min hud fedtet og ligger som en ubehagelig film over huden.
  Nå ja, og så sidder ens makeup ikke pænt over på den, men ser meget cakey ud.

  15/10/2019
 • amaja

  tak for klar tale men for en gang skyld er jeg forvirret ,hvad har din læbestift farve med at gøre med at du åbenbart kan lide at dyrke ferie uden tøj på ,troede ikke det om dig ,

  15/10/2019
 • Pernille S

  Haha, så fik ordet nudist flere meninger (ler voldsomt)!
  Mht cc cream, har du evt kendskab til den fra it cosmetics? Den skulle tilsyneladende indeholde 7-I-1; dvs alt! Måske nogen herinde har testet den?
  Glad for iøvrigt at det er principperne, og ikke produkterne i sig selv du fremhæver i din daglige skønhedsrutine, men lækkert ser det ud!
  Kh Pernille S

  15/10/2019
 • Smeera

  Hej Anette
  Jeg afventer svar fra dig – har skrevet til dig i kommentarfeltet vedr. Opskriften på løft og afspænding….

  15/10/2019
 • Mette S

  Spændende og inspirerende at se, hvad du bruger pt. 🙂 tak for at dele!

  15/10/2019
 • Sabine

  Kære Anette. Bruger du ingen natcreme efter a-vitamin? Kh Sabine

  15/10/2019
 • Tanja

  Hej Anette. Gad vide om jeg kunne være heldig at bestille den rigtige farve i madara cc over nettet da den ikke fåes i min by Randers tilsyneladende. Kan se at du har farve light men alle steder hedder den light beige.? Er det den samme. Ved du det. Kh. Tanja

  15/10/2019
 • Anja

  Tak kære Anette. Meeen hvad mener du med at Amazing Space er mindre? Er det i størrelse? Og betyder det at Nuface er hurtigere at bruge fordi at den dækker et større område?
  Tak for et godt indlæg

  15/10/2019
 • Vibe Wested

  Vil EU ikke fortælle lidt om hvad du oplever din strømrutine giver af resultater?

  15/10/2019
 • Charlotte Riis

  Kære Anette, hvor tit bruger du NuFacen?
  Kh Charlotte

  15/10/2019