fbpx

Et kys til dig. Og til det her produkt

EGF SERUM-serum drops

I aftes tikkede denne her sms ind: ‘Et kys til dig og Bioeffect‘. Fra en 38-årig kvinde, som jeg kender og kort mødte i går. Dét, der sprang i øjnene, var hendes fine hud. Helt blød, fugtmæt og ’plump’ som amerikanerne ville sige. Og med satinmat finish, som selvfølgelig kan have noget med makeuppen at gøre. Jeg sendte hende en hurra-huds-sms, efter at vi havde sagt farvel, og fik så kysse-svaret tilbage. Ét, jeg åbenbart må dele med Bioeffect. Og det er anledning nok til at sætte spot på to læser-spørgsmål:

Hvor godt skal huden renses, inden Bioeffect smøres på?

Der er ingen renseregler, for det må afhænge af hudtype – men jo renere huden er, jo større er chancen for, at vækstfaktorproteinet epidermal growth factor bevarer sin struktur og hudcellerne forstår signalbeskederne. EGF er det, fagnørderne kalder en cellekommunikerende ingrediens. Så se EGF som en 3D-nøgle, der skal passe i et nøglehul – faktisk er det en asocial ingrediens, som nedbrydes af kontakt med for mange andre indholdsstoffer.

Frugtsyrer går fint an under EFG – men hvad nu, hvis en frugtsyresmøre indeholder silikone?

Lidt samme svar. Bioeffect gør størst gavn på ren hud, og det betyder også, at hvis du eksempelvis bruger dagserummet, så lyder anbefalingen på fem minutters ventetid, inden du smøre noget ovenpå. I Bioeffects dagcreme er EGF-påvirkningen derfor også lavere end i de forskellige sera, fordi den her er blandet med flere ingredienser.

HELDIGE VINDERE: Der er Rudolph gevinster på vej. Og der er Sensai gevinster på vej. Til de heldige.

@beautyspace på INSTAGRAM

 

07/04/2016
Gender free…øh hvad for noget?
11/04/2016
Hurra for hyaluron og niacinamid

Kommentarer

 • Lissi

  Jeg har fået opereret hudkræft væk og efterfølgende gået til regelmæssige kontroller. er nu “fri”, og holder selv/læge øje med eventuelle nye angreb. Jeg vil nu skrive på sitet og bede om fornøden dokumentation. Mange tak for dit svar.
  Hilsen Lissi

  19/04/2016
 • @ Helene – Herligt. Og tak.

  @ Sofie – Efter rulning er det en god idé med A-vitamin (vælg et produkt uden silikone) eller smør efter med EGF alene, eller en kombi af først frugtsyrer, så EGF.

  Stor hilsen Anette

  13/04/2016
 • Sofie

  Tak for – som altid – virkelig gode indlæg og svar. Hvis jeg ruller, hvad er så bedst at komme på efterfølgende? Er det bare den serum, jeg lige kører med i netop den periode, eller skal jeg de dage, der rulles, hellere bruge en bestemt serum?

  12/04/2016
 • HeLene

  Kys til dig med, og tak for dette meget klargørende indlæg, jeg har som du ved Bioeffect på hylden og skal snart starte på det. Skal bare få alle mine ducks in a row. Mha indlæg som det her 😉

  12/04/2016
 • @ Inge S – Anbefalingerne direkte fra Island lyder: Det oprindelige serum og 30-dages kuren skal på så ren hud så muligt. Helst alene. Frugtsyrer under ødelægger dog ikke EGF’en (det er testet). HVIS du vil have noget ovenpå, så vent så længe det er muligt, minimum 5 minutter – men her vil jeg anbefale Day Serum også om natten, da den er behandlet anderledes og bedre spiller sammen med andre produkter, som man topper med. EGF-effekten også i Bioeffects egne cremer er noget lavere.

  Stor hilsen Anette

  12/04/2016
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Lissi Nielsen – Jeg håber, at du kan se svaret. Er du i behandling eller er din behandling veloverstået?

  Stor hilsen Anette

  12/04/2016
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Kim/Superheltemor – Jeg er helt enig med dig i, at det er dyrt.

  @ Berit Madsen – Jeg forstår dit spørgsmål og jeg har tidligere forelagt problematikken for Bioeffect, som afviser enhver forbindelse i den sammenhæng (altså uheldig celle-mutation). Hvis jeg var dig ville jeg rette en henvendelse til dem via deres site og bede om den fornødne dokumentation.

  Stor hilsen Anette

  12/04/2016
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Nina G – Mon ikke du bliver glad for Rodial også.

  @ Inge – Godt at høre!

  Stor hilsen Anette

  12/04/2016
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Mia T – Herligt.

  @ Sanne – I lige måde…lidt forsinket.

  Stor hilsen Anette

  12/04/2016
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Linda Naima – Det er så fine ting, du bruger, og hvis du føler, det fungerer, så skift ikke. Det er ikke sådan at Bioeffect specifikt går ind og gør rosacea bedre, selvom vi dog ved, at det dulmer rødme. Hvad anbefaler din læge og kan du se, hvad det er, der aktiverer den? Mht. rens, så Purely Professionals renseskum.

  @ Sofie – Sådan! Korrekt med frugtsyrer og A-vit og så skifthold med frugtsyrer og EGF.

  Stor hilsen Anette

  12/04/2016
 • Louise

  Hej Anette
  Jeg tror snart at jeg bliver nød til at prøve den serum.
  Jeg har dog hørt at det er en god ide at starte med deres Dayserum først?
  Jeg bruger Lings Dual Moisture Emulision. Den er jeg virkelig glad for. Kan jeg bruge den under serumen eller vil det ødelægge effekten?

  10/04/2016
 • Lissi Nielsen

  Hej Annette
  Jeg er meget spændt på dit svar til Berit Madsen, da jeg selv har haft hudkræft. Jeg bruger Bioeffect, men er det mon ikke godt for mig alligevel?
  Kærligst Lissi

  08/04/2016
 • Ifølge en kosmetolog i Næstved, som behandler i Bioeffect, må man godt bruge Bioeffect’s cremer oven på EFG serum, men man skal vente 15 minutter, inden cremen påføres. Ligeledes med serum til om dagen, her venter man 5 minutter, inden cremen påføres. Men det er altså cremerne fra Bioeffect, der er tale om. Bruger det selv sådan, da serum ikke er nok for mig.

  08/04/2016
 • Berit Madsen

  Hej Anette
  Har et spørgsmål, som jeg håber, at du måske kan kaste lys over :-).. Ville rigtig gerne bruge EGF serum, da jeg jo hele tiden hører om hvilket vidundermiddel det er, men må indrømme, at jeg ikke tør, da jeg har hudkræft. Jeg har læst på nettet, at EGF’en stimulerer cellerne og at dette desværre også gælder kræftceller, hvis man har hudkræft. EGF’en kan derfor gøre, at hudkræften vil kunne sprede sig hurtigere. Måske du ved mere om kombinationen af EGF og hudkræft..?? Håber at du kan hjælpe – og god weekend 🙂

  08/04/2016
 • Bio effekt er fantastisk! Er vildt imponeret over hvor godt det virker – bare ærgerligt at det er så dyrt, at det ikke kan blive en fast del af min beautyrutine

  08/04/2016
 • Inge

  Ja, jeg må indrømme, at jeg for nyligt har indset Bioeffects gode egenskaber. Har ellers været skeptisk fordi det hele var enormt klistret i ansigtet efter brug. Men med varm våd-vaskekludsfugtigt hud og en enkelt dråbe serum, bliver huden lækker, blød og glat 😀
  Så mangler jeg bare at få styr på ‘rulle-jernet’ og environ-gel’en fra bogpakken den anden dag 🙂
  God dag herfra, Inge

  08/04/2016
 • Nina G.

  Ah, Bioeffect. Det er min fødselsdag i dag, så jeg har købt mig selv Rodial’s Dragon blood Sculpting gel, men måske skulle jeg have flottet mig med Bioeffect istedet? 🙂

  08/04/2016
 • Luftkys og rigtig go’ weekend til dig, smukke. 🙂

  08/04/2016
 • Mia T.

  Fantastisk produkt. Ville aldrig undvære det igen :o) Go weekend.

  08/04/2016
 • Sofie

  Jeg har din seneste bog, og måske jeg er tungnem, men jeg er stadig lidt i tvivl om “aftenrutinen”.

  Jeg har både EGF, frugtsyre og retinol og kører skiftevis mellem disse; en måneds tid med frugtsyre+A-vitamincreme, et par måneder med Retionol+A-vitamincreme og EGF-serummet i kortere perioder. Er det korrekt?

  08/04/2016
 • Linda Naima Henriksson

  Hej Anette
  Jeg “døjer” lige i øjeblikke med et lettere rosacea udbrud, men når jeg tror det er under kontrol, plusser det op igen. Jeg sidder lige nu og læser stykket om Anne som rosacea i Superhud og kan se at du anbefaler EGF. Lige nu bruger jeg Dr.Laprin boosting toner og P-tox expert cream, kan jeg så godt bruge Bio Effect serum til natten?? Eller er der noget andet du syntes er bedre? Kan du evt også anbefale en god rensecreme.
  Hilsen Linda

  08/04/2016