fbpx

Ingen skønheds-hemmeligheder. Bare fakta.

Jeg frygter mere ikke at blive gammel end at blive det. For det er et privilegium af de store at være her. Og derfor giver det for mig ikke rigtig nogen mening at sætte anti foran age. Men hit for hulan gerne med den bedste hud.

Det har jeg skrevet en bog om.

Seriøst bedre hud udkommer på Politikens Forlag om præcis 13 dage, og jeg er spændt til bristepunktet. Fordi det på en eller anden måde er ekstra sårbart med en bog.

Så hvad er det lige præcis, du glæder dig mest til at dele med dine læsere? spurgte en interviewer i forgårs. Det skal jeg sige dig.

Jeg glæder mig til at dele en no-nonsens vejviser med rækkefølger og konkrete produktbud på, hvordan du pleaser og plejer det sejeste og mest personlige hus, du nogensinde kommer til at bo i: Nemlig din hud.

Konkrete guides lavet i samarbejde med hudlæger, så du bliver klogere på det, der uvildigt og dokumenteret gør indtryk på alt fra fugtfattig og sart rødme til forstørrede porer og hud, der krøller tørt – og ikke mindst de solpletter, der stjæler lys fra ansigtet.

Og så glæder jeg mig også til at løfte sløret for løgnedetektor-kapitlet, for det er ikke småting, der her bliver målt og vejet. Samtidig får du metoden til at gennemskue hudplejeindustrien, når det gælder indhold, ligesom bogen indeholder facitlisten på de ingredienser, som forstærker hinanden.

Kort sagt en samlet cocktail, der vil gøre alt for at klæde dig bedre på til at træffe de bedste beslutninger for lige præcis din hud. Bogens faglige indhold er afstemt med hudlæge, professor dr. med. Christian Grønhøj.

FORUDBESTIL OG FÅ BOGEN SIGNERET: Hvis du har lyst, så er den mulighed lige her.

04/02/2020
C-vitamin indgår i din kollagen-syntese
Sådan fik jeg bedre styr på optageligheden
07/02/2020
Træt af teenage-hudens forbandelser?
Her er de 3 vigtigste spilleregler

Kommentarer

 • Eva Lundal

  Så er det jeg tænker, er det kun for de unge, som det næsten altid er, eller er der også noget for os der er over 70.

  24/02/2020
 • Berit Normann Overgård

  Glæder mig SÅ meget ❤️ Tillykke

  15/02/2020
 • Mariannegylding

  Spændende. Den glæder jeg mig meget til at læse i. Tillykke herfra skønne Thailand.

  10/02/2020
 • Ditte H

  Dén glæder jeg mig til at læse!!

  07/02/2020
 • Anne Mette K

  Stort tillykke Anette! Sikke en fristende bogforside.

  Derudover, en kæmpe tak til dig for al din inspiration. Vi er netop flyttet fra en ‘naturlig ventileret’ (kalder man det vist 🙂 hus på Sjælland til et nyt, og dermed nærmest hermetisk lukket og ‘kunstigt’ ventileret pga alverdens krav, hus i Østjylland. Og HURRA for alle dine kloge ord OG hudplejepyramiden, det har virkelig gjort at jeg (nogenlunde) vidste hvad jeg skulle række ud efter for at få den nederste del opfyldt først i det her nye indeklima og snart kan jeg igen bevæge mig opad. Jeg var umiddelbart fristet til at starte oppe fra, men kodeordet var jo fugt, fugt, fugt. Som det iø er med selve huset, lidt en udfordring når er vokset op med det modsatte krav 🙂

  07/02/2020
 • Anna A.

  Kæmpe thumbs up! Hvor er du god – Jeg vil glæde mig til at læse den også!!

  07/02/2020
 • Marie

  Årh, hvor spændende!! Tillykke, A. Den glæder jeg mig til at læse!!

  06/02/2020
 • Lise/walkinrunout

  Kæmpe stort tillykke med den

  06/02/2020
 • Pernille S

  Kæmpe tillykke kære Anette!

  06/02/2020
 • Jette B

  Juhu, den glæder jeg mig til at læse.

  06/02/2020
 • Karoline L

  TILLYKKE KÆRE A!

  Sender i til London? Jeg skal satme have hænderne på den der!

  //K

  06/02/2020
 • Kirsten V

  Stort TILLYKKE med bogen kære Anette.❤
  Jeg glæder mig MEGET til at læse bogen og kan næsten ikke vente.

  06/02/2020
 • Sanne Larsen

  Stort tillykke, den glæder jeg mig vildt meget til at læse 🙂 noget helt andet, pudderdåsernes alt i en hyalurinsyre under detes a vitamin 5%, er det en god ide? De anbefaler det selv men har hørt det man vil ha mest af skal først? Og konsistensen er ca det samme på begge produkter… Og ja jeg bruger aha/bha inden:-) mvh. Sanne

  06/02/2020
 • Kristina

  Hurtaaa! Dagens absolut bedste nyhed

  06/02/2020
 • salli

  Hurrrraaa hvor er den blevet flot Anette – den er jo top appetitlig og indbydende – den glæder jeg mig til at se “Live”

  06/02/2020
 • Miller

  Juhuuuu hvor er den FLOT <3

  06/02/2020
 • Jeanette

  Kære Anette. Stort til lykke. Jeg GLÆDER mig til at læse din 3. bog 🙂
  Og til (igen) at blive klogere og bedre til min egen hud 🙂

  06/02/2020
 • Karina Vinding

  Kæreste Anette! Kæmpe stort tillykke med din nye bog. Den ser jeg meget frem til at læse
  Kærlig hilsen Karina

  06/02/2020
 • Iben

  STORT TILLYKKE med “den lille ny”
  Spændende at se hvad den byder på..

  06/02/2020
 • Siff Tordenro

  Tillykke Anette ✨✨
  Hvad er forskellen på den og bogen SUPERHUD?

  06/02/2020
 • Mette Sloth Eriksen

  Sikke en god nyhed – glæder mig til flere skønhedsinput fra dig, altid så spændende læsning

  06/02/2020
 • Nanna

  Ej, sikke en dejlig nyhed Anette. Stort tillykke!
  Den skal jeg helt sikker have både fingrene og huden i ❤️

  06/02/2020
 • Lise G

  Et meget stort tillykke med præstationen kære Anette, jeg glæder mig så meget til at læse dine kloge ord <3

  06/02/2020
 • Gitte Salling

  Fedt. Den glæder jeg mig til at få fingrene i

  06/02/2020
 • Nanna Rosing Romanowski

  For sulan Søde Anette, kæmpe stort tillykke med den 🙂 DEN SKAL JEG HAVE FINGRENE I! Vil glæde mig til at læse den 🙂 Du er simpelthen for sej!!

  06/02/2020
 • Camilla

  Stort tillykke med bogen. Den har jeg nu bestilt og kan næsten ikke vente til den kommer….

  06/02/2020
 • Sasha

  Tillykke med bogen
  Jeg glæder mig til at læse den.
  Kommer den mon med i den næste b&b boks?

  06/02/2020
 • Mette S.

  TILLYKKE med bogen. Den vil jeg glæde mig til at læse <3

  06/02/2020
 • Andreas

  Stort tillykke med din nye bog, skønne Anette! Den er hermed forudbestilt – GLÆDER mig til ny, spændende læsning 🙂

  06/02/2020
 • Sanne

  Tusind gange tillykke med bog nummer tre, Anette. Du er for vild. Jeg skriver lige endnu et must-have på listen til mit bibliotek.
  Takket være dig lykkedes det mig (forhåbentligt) at blive gammel og pæn! Rigtig go’ dag, smukke. 🙂

  06/02/2020
 • Birgitte B

  Tillykke med din nye bog søde Anette. Jeg vil glæde mig til at læse den. Har de to andre og bruger dem stadig som opslag fra tid til anden 🙂 Kh. Birgitte

  06/02/2020
 • Tina Jessen

  Bestilt 🙂
  Glæder mig SÅ meget til at modtage bogen, og blive endnu klogere. Var også heldig at få fingrene i denne måneds box 🙂

  06/02/2020