Kropshylden tømt

Havde alt været normalt, så ville jeg lige nu have været på en arbejdstur til Los Angeles sammen med et kollegialt favoritmenneske. Under lune vinde ville hun minde mig om, hvor meget man med fordel kan gøre for sine fødder. Hendes er altid mindst lige så velplejede, bløde og lækre som huden i ansigtet. Og så ser de, fødderne, ligefrem veltrænede ud!

Hos mig er det anderledes. Her er der altid noget at file på – og må man jo slet ikke. Altså file. Fordi det fremprovokerer endnu mere hård hud. Derudover bærer tæerne præg af for mange års sammenpresning i fodtøj, der ikke bare har været for stramt, men også for kort.

I mandags forklarede statsaut. fodterapeut Trine Ansbjerg for mig, hvordan den lillebitte smule hårde hud, der kan sidde på tæerne, er det tydeligste tegn på for kort fodtøj.

Til det sammenpressede look – altså tæer, der er faretruende tæt på hinanden – og en forfod der (åbenbart hos næsten os alle) trænger til løft, så ligger der en lille håndfuld fod-øvelser på Instagram under højdepunktet døbt fødder på @beautyspace. De var rare at lave og gid, jeg bliver den konsekvente type.

MEN OVERKOMMELIGT for mig er det (fra og med i dag) at huske-huske-huske den altid karbamidrige fodcreme, som tilmed står på mit natbord. Det kan være den mindre kønne her, eller det kan være Merakis som på billedet – også med et højt blødgørende indhold af karbamid.

Hvis du undrer dig over billedet, så er det fra for nylig, hvor jeg skulle sende min kropshylde til fotografering. Den tæller uundværligheder som Aurelias cremedeo og den bedste kropsskrub, penge kan købe (Amazing Space). Også Ecookings niacinamid til kroppen … und so weiter.

Ansigtscremen – hvorfor ?

Ansigtscremen – indhold forklaret og dokumenteret

@beautyspace på Instagram

FOTO Lea Jessen

24/11/2020
Beautyspace søger anmeldere
Måske noget for dig?
27/11/2020
Beautyspace sætter pris på årets bedste produkter
Er du klar?

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  @ Marianne, du finder den på deres site.

  @ Sarah, jeg synes du skal prioritere C-vitamin i dagtimerne. Når det gælder serummet fra Mádara, så kan det bruges døgnet rundt.

  @ Bettina, jeg har endnu ikke testet den anden gadget du nævner, så her har jeg endnu ingen holdning. I forhold til Nuface vs Amazing Space, så har du ret i, at Nuface virker mere ‘tung’. Skulle jeg vælge og ikke behøvede at tage hensyn til økonomien, så ville jeg vælge Nuface.

  @ Christina Kragh, jeg er nu ret glad for duften. Det er så individuelt, I know. Jeg bruger Chanelolien som en duftolie på håndled og decolleté.

  KH Anette

  05/12/2020
 • Christina kragh

  Jeg har forresten købt den nye BB crem fra karmameju nu den endelig er kommet i dark ….men uie den har en speciel duft …. foretager det sig ? Og bruger du dagcrem under el kun serum

  03/12/2020
 • Anette Kristine Poulsen

  TAK for tålmodigheden. Jeg er tilbage på bloggen onsdag med den respons, der mangler. KH Anette

  01/12/2020
 • Christina kragh

  Fortæl lige hvordan du bruger den olie fra chanel på billedet <3

  01/12/2020
  • Anette Kristine Poulsen

   @ Christina Kragh, jeg kan godt lide bare at duppe den på decollete´og håndled. Så en slags duftolie. Stor hilsen Anette

   03/12/2020
 • Bettina

  @Anette
  Mange tak for at du forenkler hudpleje og hvad den gode rutine er, og hvilke produkter der indeholder de gode ingredienser dee kan gøre en forskel. Din nye creme er på ønskelisten

  Jeg vil lige spørge til ti Amazing space produkter. Deres micro current er den i samme liga som NuFace, jeg har den selv altså den fra Amazing space og synes den er så plastik agtig, hvilket får mig til at tænke på om den nu også er så god som NuFace.

  Mit næste spørgsmål er Amazing space Thermogenic, er den god eller er der en anden du mere vil anbefale?

  På forhånd mange tusinde tak for al din vejledning og ekspertise i denne hudpleje jungle

  27/11/2020
 • Sarah

  Tak for svar Anette.
  Jeg har netop købt madaras infinity drops, men jeg har også Ole Henriksens banana bright c vitamin serum. Nu er jeg helt forvirret over, hvilke(t) serum(er) jeg skal bruge om dagen – og du anbefaler Niacinamid serumet om dagen.

  Kan du hjælpe mig med, hvilke/hvilken af ovenstående serum der er bedst ift ingredienser i dagtimerne?

  Min hud er normal, lidt forstørrede pore men ellers normal. Måske lidt til den sarte side men det er minimalt.

  26/11/2020
 • Marianne

  Har du detaljer på kropsscrubben fra Amazing Space?

  26/11/2020
 • Siff+Tordenro

  Da jeg lider af Hyperkeratose på fødderne, som er arveligt, bruger jeg Ecooking natmaske til fødderne.
  Jeg filer dem ikke men bruger skalpel til at fjerne hård hud.

  26/11/2020
 • Anette Kristine Poulsen

  Kære alle,

  TAK for herlige indspark og gensidig hjælper her. Jeg har kun et par korte ting at tilføje:

  @ Sofie, læs endelig om Tines erfaring, og overvej også om en salicylsyre-toner vil gøre dig godt i forhold til at undgå udbrud generelt.

  @ Sarah, jeg synes du skal bruge dit niacinamid-serum i dagtimerne, da stoffet har mange fordele i forhold til beskyttelse om dagen.

  @ Laila, den kommer på tirsdag.

  Stor hilsen Anette

  26/11/2020
  • Sarah

   Tak for svar Anette.
   Jeg har netop købt madaras infinity drops, men jeg har også Ole Henriksens banana bright c vitamin serum. Nu er jeg helt forvirret over, hvilke(t) serum(er) jeg skal bruge om dagen – og du anbefaler Niacinamid serumet om dagen.

   Kan du hjælpe mig med, hvilke/hvilken af ovenstående serum der er bedst ift ingredienser i dagtimerne?

   Min hud er normal, lidt forstørrede pore men ellers normal. Måske lidt til den sarte side men det er minimalt.

   26/11/2020
 • Laila Andersen

  Hvornår kommer den næste Beautyspace-pakke, Anette?
  DBH
  Laila

  25/11/2020
 • Sarah

  Jeg har netop bestilt din creme og glæder mig til at prøve den!
  Med min nuværende a vitamin creme, kommer jeg salicylsyre på med vatrondel, så Niacinamid serum og derefter a vitamin. Det fungerer rigtig godt. Men kan jeg gøre det samme med din creme? Når der allerede er Niacinamid i din creme?
  Pft

  25/11/2020
 • TINE OLSEN

  Til @Sofie

  Jeg tillader mig at komme med et indspark, jeg har haft præcis samme problem – dvs. fik små gule bumser på især hagen,når jeg brugte farvet dagcreme eller foundation. MEN jeg faktisk fået løst problemet som en “win-win” sideeffekt ved at følge Anettes gode råd om en fugtmættet hud. ALTSÅ, efter jeg begyndte at tilsætte Niacinamide og Pestle & Mortar Pure Hyaluronic Serum (sidstnævnte blander jeg i min dagcreme) i min morgenrutine og så Bioeffect Essence om aftenen efterfulgt af A-vitamin creme, er min hud blevet så modstandsdygtig, så jeg ikke slår ud, når jeg bruger Avène Sun Fluid Tinted Cream SPF 50 eller et tyndt lag af Bobbi Browns Nude Finish Tinted Moisturizer.

  25/11/2020
 • Sanne

  Apotekerflasken der står salmonella på? Eller det står der jo nok ikke, hæhæ. 😉
  Rart at høre at du også kan være doven, Anette. <3

  25/11/2020
 • Sofie

  Hej ☺️ Jeg har læst din bog op til flere gange, og jeg synes den er helt genial! Jeg har bare et hurtigt spørgsmål, hvis du har tid til at svare på det.

  Jeg har været på udkig efter en farvet creme eller let Foundation, men alle krakelerer på min hud samtidig med den føles fedtet ‍♀️ og jeg får ofte 3-4 “indvendige” bumser når jeg har gået med makeup. Jeg ved godt, du ikke bare kan sige, hvad jeg skal gøre ud fra den korte beskrivelse men måske du kunne guide mig i en eller anden retning.

  God dag

  25/11/2020