Hende her er jeg fan af

GoeOilpakke

Damen hedder Mette. Hun er verdensmester i negle, og vi taler pæne negle og pæne hænder – på et dybere, nørdet niveau, som jeg er vild med. Og jo ikke bare mig, for de ringer efter hende fra både San Diego og Shanghai.

Forleden efterlyste ELLE mine online favoritter, og her bliver jeg altid draget af sites, der specialiserer sig – eksempelvis som Mette, der også står bag beautypower.dk, hvor der er tænkt over sammensætningen, så jeg både kan få min Zarko duft, Bioeffect serum og den særlige Goe olie. Netop olien har mere konsistens som en balm, men med en virkelig fin sammensætning af beroligende og beskyttende hybenkerne-, kamille-, calendula- og avocado-olie blandet med vitamincocktailen A, B, C og E. Alt sammen godt og vel også set før. Dét der med oliebalmen går direkte i hjertet, er den eksotiske indblanding fra Monoi Tiare, som er Tiare-blomsten, der har svømmet rundt i kokosolie. I øvrigt et yndet hud- og hårskyllemiddel i Fransk Polynesien. Jeg bruger Goe-smøren på kroppen og i hårspidserne

SNUP TIPPET: Hun har nok holdt øje med mig. Hende Mette. I hvert fald har hun samlet en power-pakke, som i den grad falder i min smag (hun har venligt spurgt, om hun måtte skrive Beautyspace-favorit). Med både Goe olien, mine fugtmættende favorit-patches til huden omkring øjnene, hyaluron-fugtundertrøjen fra Ling og en smagsprøve på k-beauty. Du får den serveret her.

PS: På Instagram finder du Mette på @beautypowerdk

02/02/2016
Mit svar på glatstrygning
04/02/2016
Dine 60 minutters makeuppede modeuge

Kommentarer

 • Kirsten V

  Super lækre produkter. 🙂

  Jeg nyder meget din inspiration, råd…. 🙂

  04/02/2016
 • Helle Rick

  YES, det er jo lige de produkter jeg er ved at løbe tør for. Kender dog ikke Goe, men glæder mig til at prøve den. Pakken er bestilt 🙂
  Mette bliver forfulgt af mig. Hun har så mange fine billeder af negler og andre lækre sager fra hendes shop både på FB og Insta. God aften

  03/02/2016
 • Super fin webshop 🙂 Kendte den slet ikke, men den har hermed fået et bookmark.

  03/02/2016
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Helene – Det er i hvert fald en pakke, der (i følge min bedste overbevisning) ikke vil skuffe nogen.

  @ Birgitte – Tak for dit input. Februars BOOK-YOUR-BEAUTYBOX indeholder ikke duft, og du finder den oppe i den sorte bjælke øverst.

  @ Salli – Du er en haj til at følge med.

  @ Louise – I bogen ‘Superhud’ (og ja, det er min bog), er der et kapitel om sart hud, som jeg tror du vil få glæde af. Du finder bogen på biblioteket og hos boghandleren. Som et lille nb tror jeg du vil få glæde af Rønsbøls Tonic som indeholder Niacinamid og som kan påføres også i løbet af dagen ovenpå makeup.

  Stor hilsen Anette

  03/02/2016
 • Louise

  Kære Anette
  Jeg har lidt meget problemer med min hud. Den føles ekstrem dehydret især om morgenen. Når jeg vågner strammer den og føles et nr for lille. For tiden bruger jeg Dual moisture balance fra ling, smart oile fra Clinique og Toilereine dagcreme fra La Roche Possay. Samt Avene fugtspray. Vil EFF serum kunne hjælpe eller har du et bedre bud. Har selv overvejet en serum fra Ling. Vil lige tilføje at jeg har meget sart hud med noget rødme og som let blusser op.

  03/02/2016
 • Salli

  Mettes Instagram er også et besøg værd, udover gode tips og fine billeder kørte hun f.eks. hele julen en ret vild konkurrence med nye super lækre præmier hver dag <3

  03/02/2016
 • Birgitte

  Kære Anette.
  Nyder altid at læse om produkter her på bloggen og også de spændende pakker, som du får sat sammen og til salg sammen med eller uden din bog. Men da jeg er allergisk over for parfume/dufte savner jeg lidt oplysninger om de lækre sager indeholder noget af det. Og så glæder jeg mig bare til næste opdatering. God dag.

  03/02/2016
 • HeLene

  Det var en lækker pakke, især goe er jeg nysgerrig på!

  03/02/2016

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.